Kata arxas 8a h8ela na pw ena geia se olous osous 8eloun na sumetexoun sthn koubenta eimai neo melos kai h sumboules sas 8a einai sigoura polutimes kai en8arintikes.
Elpizw na mhn eimai h monadikh pou pasxei apo Depression kai Anxiety. H psuxo8erapeutria m 8ewrei oti einai kalo na mporesw na mpw se ena group estw kai on line milwntas gia auta pou pragmatika me enoxloun kai den mporw na ta ekshghsw stous allous.... Kalws h kakws h anwnimia mas prosferei thn apwleia ths ntrophs.... Loipon....
Eimai 25 etwn kai den exw katalhksei an eimai paxusarkh epidh exw kata8lipsh h vice versa.... Apo mikrh epniga ola m ta sunes8hmata trwgontas boulimika kati pou me euxaristouse polu xwris na mpainw sth diadikasia na skeftw tis sunepeies... Exw kanei polles prospa8eies gia na allaksw thn emfanish m mexri twra. Exw parakolou8isei polu to 8ema ths ugihnhs diatrofhs xwris omws na eimai etoimh na to akolou8isw pista kai na xasw epitelous ta perita m kila pou ka8e xrono auksanontai. Kapote hmoun 18 xronwn kai 65 kila.... Twra eimai 25 kai 110 katafera na diplasiasw ta kila m kai na bu8isw ton eauto m se mia katastash pou den mporw na bgw. To paradexomai oti tous kairous pou prospa8ousa pragmatika eixa apotelesma... alla meta olo kai kati m sunebaine ais8anomoun oti tipota den allakse kai oti akoma kai pio adunath 8a eimai plhgwmenh kai ksanaepefta sthn idia pagida tou faghtou... H laimargia m einai pleon sunomhmo ths dustoixias m. To kalutero apo ola einai oti oi filoi m den to katalabainoun. 8ewroun oti exw plhrws apodextei thn eikona m kai oti eimai arketa dunamikh gia na thn allaksw an to 8elw. Kai h alh8eia einai fusika oti den kanw kai tipota gia na tous allaksw gnwmh eimai polu pio eukola na to paizeis apotuximenos katepilogh kai anetos para mizeros me elipsh 8elhshs kai autosebasmou. Mporeite an 8elete na mhn to pistepsete alla eimai polu omorfh kai auto einai pros to paron euxh kai katara gia mena. Euxh giati mporw akoma kai sta 110 kila na exw mia kapoia proswpikh zwh kai katara giati oloi sto periballon mou me piezoun asfuktika na adunatisw. Opoios gnwrizw mou leei ti omorfh pou eimai allaaaa.... Kai meta erxetai o faulos kuklos h aporhpsh h akoma kai o terastios antagwnismos anamesa se toses adunates kai ligotero omorfes. Oti suntrofo eixa mexro twra ton kerdisa me kopo kai polu prospa8eia prospa8wntas na probalw enan anr8rwpo apofasistiko, pou peripoieitai polu ton eauto tou apofeugwntas na afhsw estw kai gia ena lepto thn uponia ths dustixismenhs.
Kai san na mhn eftanan ola auta uparxei kai o pateras m o kata alla kataplhktikos pateras m pou den uphrkse pote tou uperbaros. Gia osous den katalaban zw me tous goneis m kai h ka8hmerinh mas suzhthsh sto trapezi xronia twra einai gia ta kilas mas th diaita mas kai thn oikonomikh krish.....
Poios apo esas einai erwteumenos??? Egw me megalh m luph exw na sas pw oti den kserw ti sumainei.... Oi sxeseis m einai panta suntomes kai periektikes. Oxi polla polla, oso kairo paei xwris na bre8ei kapoia allh sto dromo mas, xwris sunais8hmatiko desimo gia na mhn plhgw8w. Den ginetai na plhgw8w 8a ginw 200 kila xwris na to katalabw. Edw kai liges ebdomades exw arxisei ligo na prosexw prospa8wntas na kratisw thn psuxologia m kai ta geumata m se mia isoropia. Ta apotelesmata den einai idiaitera en8aruntika toulaxiston stamathsa na paxainw perissotero. Den to exw pei pou8ena... fobamai oti an to pw 8a to grousouzepsw, oti o mpampas m 8a ferei olh thn taste and diet sto spiti mas, oti 8a ekneuristw kai apo antidrash 8a to teleiwsw mia kai kalh.... Eutyxws to epaggelma m me boh8aei sto na kserw kai na mporw na anagnwrisw oles tis epiptwseis ths paxusarkeias ston organismo, me boh8aei na anagnwrisw to psuxologiko m adieksodo alla dustuxws den m dinei dunamh. Xreiazomai kai den exw apo8emata. To kserw oti sas kourasa me enan megalo kai idiaitera leptomerh monhlogo alla pragmatika elpizw oti kapoios apo sas niw8ei estw kai ta misa apo auta pou niw8w kai egw kai apo ekei kai pera 8a mporesei legwntas m thn dikh tou istoria na mou dwsei elpida. Kapoioi/es apo esas ta kataferan kai einai kala, kapoioi/es akoma prospa8oun eiste oi katallhlloi an8rwpoi gia na m dwsete opoia sumboulh nomizete oti prepei.
Mono mh m peite oti lene oloi mikroi kai efiktoi stoxoi, gumnastikh kai na sunafh auta ta kserw.... auto pou den kserw einai pws 8a brw thn dunamh na ta ulopoihsw.
Euxaristw polu prokatabolika