Ola peristrefontai gurw apo to fagito
Xthes to apogeuma efaga 2 pagwta kai meta efaga kai ena sakoulaki foudounia..Ola vastika kai xwris na thelw na me vlepoun..Eixa skasei kai eniwtha ponokefalo alla ithela na faw kiallo.Otan gurisa spiti mou skeftomoun oti olo ayto pou kanw dn einai fusiologiko. Kai gia prwti fora eipa na psaksw sto internet na dw ti mou sumbainei.
Diavasa ta sumptwmata tis uperfagias kai tis voulimias kai arxisan na trexoun dakreia apo ta matia mou giati suneiditopoihsa oti ola ayta pou zw kai me vasanizoun, pou dn mporw na ta pw stous filous mou epeidi ntrepomai, sti mama mou pou dn katalavainei, upirxan eidikoi pou ta anagnwrizoun kai mporoun na me bohthisoun.
Thelw na apexartithw apo to fagito, thelw na mporw na zw fusiologika!
Megalwsa me mia mama i opoia logw mias megalis oikonomikis katastrofis otan imoun 5-6 xronwn perase kathlipsi kai itan oli mera mesa sto spiti kai eklaige kai etrwge. Argotera ta oikonomika epanilthan kai egw arxisa apo paidi na ginomai thuliko. Apo tote pou thimamai ton euato mou na asxoleitai me rouxa, thumamai kai ti mama mou na mou leei na mn faw gt tha paxunw. Sas pliroforw oti imoun petsi kai kokalo. Panta eixa foveri adunamia sta gluka. Pote dn efaga mia sokolata xwris na mou to kanei thema. Opote arxisa na trww krufa kai eksw apo to spiti, pio megales posotites apo oti ithela gia na emai kalumeni epeidi mprosta sti mama mou dn mporousa na faw ayta pou ithela.
Ftanontas sto simera, i mama mou exei adunatisei kai exei xasei 30 kila, akouei oli mera ton fikiori exei parei 1.000.000 trofes pou voithane stin ugeia kai apo to prwi mexri to bradu mou milaei gia to posa kila exase kai ti diaita tha akolouthisei apo aurio. Kanei 3 meres me ntomata kai anthoturo. Merikes fores to mina tin pianei lussa kai trwei kai meta kanei emeto.
Ayti i gunaika loipon pou gia mena dn exei ugeih sxesi me to fagito me brizei otan tha apofasisw na faw ena tost to bradu i an tha faw mia sokofreta legontas me adunami kai oti tha upoferw se oli mou ti zwi. Apo tin wra pou tha anoiksw to mati mou to prwi me rwtaei ti tha faw kai mou milaei gia tin kainouria trofi pou anakalupse kai dn exei zaxari oute udatanthrakes.
Upoferw!! Alitheia sas lew! Gt kai na thelw na exw fusiologiki sxesi me to fagito dn me afinei!!eimai 22 xronwn kai an paw na faw parapanw pswmi me to mesimeriano mou akouw kurigma!!! kai einai i prwti fora pou ta ekswterikeuw. Dn ta exw pei se kanenan! Pnigomai.
Thelei voitheia kai i mama mou alla dn to paradexetai. Kai opote kanei emeto kai tis lew oti dn einai normal pali me vrizei kai mou leei na koitaksw ti douleia mou kai na xasw kai egw kanena kilo.
Egw exw paradextei oti xreiazomai voitheia alla pws tha mporesw na antimetwpisw ti mama mou?
Sas niwthw olous. Euxomai na nikisoume oloi tous daimones mas kai na eimaste UGYEIS kai eutuxismenoi.
Filika