Quote:
Originally posted by natallia
ευχαριστω πολυ ολα τα κοριτσια για τις απαντησεις και το ενδιαφερον σας.
η διαθεση μου δυστυχως δεν εχει βελτιωθει καθολου, μαλιστα φοβαμαι πως εχει αρχισει και κουραζει και τους κοντινους μου ανθρωπους. δεν μου ειναι ευκολο να μιλησω μαζι τους γιατι με θεωρουν υπερβολικη, γκρινιαρα και αχαριστη(αουτσ!!!) τεσπα, αποφασισα να γεμισω το χρονο μου με δραστηριοτητες εστω και με το ζορι, να μη μενω λεπτο αδρανεις, δε ξερω αν θα με βοηθησει αλλα αξιζει να το δοκιμασω. θα σας ενημερωνω για εξελιξεις.ισως ανοιξω και ενα ημερολογιο τι εκανα σημερα !!!!
οκ λοιπον σημερα πηγα και αγορασα επιπλα, μαζεψα τα χειμωνιατικα και τωρα θα παω να κανω μπανιο και ειμαι καλεσμενη αργοτερα σε ενα μπαρμπεκιου που κανει ενας συνηαδελφος του αντρα μου. ελπιζω να μη πλακωθω στις μπυρες και τα τσιγαρα για να εχω καλη διαθεση.( εχω παρατησει το φαγητο και το εχω ψιλοριξει στο ποτο (διπλο αουτς)
σας φιλω ολες
Εμένα με έχει βοηθήσει τρομερά η γνωστική ψυχολογία που μελετώ τόσο στο διαδίκτυο όσο και σε βιβλία. Όχι ότι είμαι τέλεια, αλλά είμαι καλύτερα. Ρίξ' του μια ματιά, και γράφε μας και εδώ για παρεούλα. Είναι τόσο ωραία να νιώθει κανείς ότι δεν είναι μόνος του, αλλά έχει κι άλλους δίπλα του στον ίδιο αγώνα, στην ίδια προσπάθεια!Πολλά πολλά φιλιά,