Γεια σας και απο μενα! Εχω και εγω ξεκινησει τη δικη μου προσπαθεια για την απωλεια των περιττων μου κιλων.
Θα ηθελα να ρωτησω τι κανετε για να αποφυγετε τις παρασπονδιες, πως δηλαδη αντιμετωπιζετε μια... παροδικη λιγουριτσα :p
Printable View
Γεια σας και απο μενα! Εχω και εγω ξεκινησει τη δικη μου προσπαθεια για την απωλεια των περιττων μου κιλων.
Θα ηθελα να ρωτησω τι κανετε για να αποφυγετε τις παρασπονδιες, πως δηλαδη αντιμετωπιζετε μια... παροδικη λιγουριτσα :p
καλη προσπαθεια ευχομαι καθε επιτυχια!
τωρα αν σου πω τι κανω ισως απορησεις αλλα σεμενα πιανει...
αν δω οτι εχω συχνες μικρες λιγουριτσες οκ κρατιεμαι, ενδιδω αλλα με μετρο.
πχ 2 μερες τωρα "κλεβω" στη διαιτα μου κ τρωω ενα γεμιστο παραπανω ή λιγο τυρι παραπανω.
Ομως οταν η λιγουρα δεν ειναι παροδικη αλλα ωρων τοτε τρωω τα παντα,
τσαντιζομαι με μενα κ μετα συνηθως κανω δυο πραγματα:
ή τα παραταω τελειως (δεν στο ευχομαι)
ή εχω αηδιασει τοσο πολυ που δεν το ξανακανω συντομα κ συνεχιζω ακαθεκτη το προγραμμα μου.
σ ευχαριστώ πολυ badgirl!σου ευχομαι παντως να μην υπαρξουν αλλεσ λιγουριτσες που θα σταθουν εμοδιο στ στοχο σου :D
Καλη μας Ελενίτσα, να σου πω ότι εγώ ποτέ δεν αντιστεκόμουν στις λιγούρες και τους πειρασμούς....γι'αυτό ανεβαίνω στα κιλά. Τώρα όμως, κατά ένα περίρεγο τρόπο, εδώ και τρείς μέρες υπάρχει στο σπίτι παγωτό και ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΣΙΑΣΑ. Τώρα που μιλάμε τα παιδιά τρώνε δίπλα μου παγωτό!!!!!!Μάλλον έγινε το κλικ στο μυαλό, θέλω να πιστεύω....οπότε, είμαι ακατάλληλη για συμβουλές!
:P μαλλον κ εγω αυτο το κλικ χρειαζομαι... Αλλα δε το βλεπω ν γινεται...:P
το κλικ θα γινει, αλλα μελλοντικα δεν παιζει να περιμενουμε το κλικ,
εμεις κανουμε το κλικ κ το μπαμ αντιστοιχα...
δικιο εχεις... Ουσιαστικα η δικη μας αποφαση ειναι αυτη που μετραει κ δ θ τ σταματησει καμια λιγουριτσα :D:D
Η κονστανς ειναι ειδικη στις λιγουρες, εγω ενδιδω!
Τρώω κάτι υγιεινό. Μια σαλάτα ή αν θέλω γλυκό μια μπανάνα.
χαχαχα!Τα χω παρει απλα εγω.Μου πηγε το σκατο στην καλτσα επισης μην παθω τιποτα.Δεν ειμαι παραδειγμα προς μιμιση σας το εχω πει.Επιασα απλα πατο, που δε το ευχομαι σε κανεναν απο εδω μεσα.Παντως το μονο σχολιο που μπορω να πω ειναι οτι αμα εχεις στοχο και το βλεπεις σοβαρα το πετυχαινεις.Ολα μπορουν να γινουν σε αυτο τον κοσμο ακομα και να χασουμε κιλα.:)Quote:
Originally posted by badgirl11
Η κονστανς ειναι ειδικη στις λιγουρες, εγω ενδιδω!
βασικα μαλλον θα διαφωνησετε μαζι μου αλλα επειδη γενικα δε τρωω πολύ αλλα ετρωγα βλακειες πχ πατατακια,οταν νοιωσω οτι μου χει λειψει κατι κ θελω πχ να φαω ενα παγωτο η ενα σουβλακι θα το κανω.απλα θα προσεξω ολη την υπολοιπη μερα,δλδ θα φαω πρωινο κανονικα,μεσημερι σαλατα και το βραδυ το σουβλάκι.η πχ θα φαω παγωτο λαιτ.δε θελω να στερούμαι πραγματα γιατι μετα νοιωθω οτι θα τα παρατησω ενω ετσι κανω τις ελευθερες μερες μου και συνεχιζω κανονικα.δε νομιζω οτι με πηγαν κ πολυ πισω,στους 3 μηνες εχω κανει αρκετες ελευθ.μερες κ η απωλεια μου ειναι κανονικη οποτε θελω να πιστευω οτι εχω ισορροπία γενικά.παντως πατατακια δεν εχω φαει ακομα παρα μονο νομιζω 2 φορες στο σινεμα κ ουτε που εχω θελησει να αγορασω,μολις το διαπιστωσα αυτο!
ετσι!
ετσι ημουν κ γω, πατο, χαλι, μαυριλα μονιμη, τωρα βγηκα σην επιφανεια κ αντε να δω πως θα παρω κουραγιο να φτασω στην ακτη...
α κονστανς τι εννοεις μη παθεις τιποτα? προβλημα υγειας οχι δεν ειχα...αλλα πατος γενικα...
a lypamai, ναι πολυ καλο κινητρο αλλα οχι κ ο,τι καλυτερο γενικα να φοβασαι...
απτην αλλη ποσες φορες δεν ειπα " ας ειχα ενα χειροπιαστο κινητρο"
ειρωνια ε
Aπο το ολοτελα καλη και η Παναγιωτενα.Αλλα δεν ειναι το μονο κινητρο για μενα.Ειναι πολλα.
Τεσπα τα λεμε αυριο κοριτσια.Καληνυχτα!
ναι βαμος σκουντουφλω αλλα εχυν παρτυ η διπλα πιφ
νεα παιδια εγ ω γερασα!!!
εγω ζυγίζομαι και τις περισσοτερες φορες πιάνει....καθομαι στην ζυγαρια κανενα 2λεπτο και μετα την βγάζω με καμια σόδα!!!
καλο κολπακι βιβακι! δεν το ειχα σκετει!λογικα θα πιασει και σε μενα! θα το δοκιμασω!
ναι!!! θα μπορουσε να λειτουργησει... επισης μ ειπαν πως αμα φορεσεισ κατι στενο θα μπορεσεις να αντισταθεις... τωρα δ ξερω κατα ποσο ισχυει :P
Εγώ κορίτσια προσπαθώ να το μεταθέσω για την επόμενη μέρα, δηλ. λέω στο εαυτό μου: άστο για τώρα και αν το θες αύριο ακόμα, φάτο! Βέβαια κάποιες φορές δεν πιάνει (κι έχω προσέξει όταν δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά) και βουτάω στο "ψητό". Αλλά όποτε έχω κρατηθεί, την επόμενη συνήθως μου έχει φύγει, γιατί το κακό με μένα είναι ότι τα κιλά τα πήρα γιατί λειτουργώ πολύ με συγκεκριμένες "ορέξεις", για παράδειγμα θέλω να φάω χάμπουργκερ - αλλά συγκεκριμένα και μόνο χάμπουργκερ εκείνη τη στιγμή! Ή γλυκό (ένα κάποιο συγκεκριμένο κάθε φορά), ή καρμπονάρα κλπ. Οπότε αν το αποφύγω εκείνη τη στιγμή, την επόμενη μέρα πιθανότατα δεν θα το ζητήσω ή ακόμα κι αν το φάω τελικά θα έχω προλάβει να το επεξεργαστώ ώστε να είναι κάπως καλύτερη η υπόλοιπη διατροφή μου.
Αν ειναι παροδικη η λιγουρα, την απολαμβανουμε... Αν ειναι μονιμη, σκουρα τα πραγματα! Εξαλλου οποιος εχει πραγματικη θεληση και βαλει εναν στοχο, δεν θα σκεφτει ουτε λιγουρες ουτε τπτ. Αντε καλη μας δυναμη :)
επειδή μια ζωή ήμουν λαίμαργο παιδί (και αυτός είναι ο μόνος λόγος που πήρα βάρος), σε μένα έπιασε το εξής: αν δεν το βλέπεις, αν δεν το έχεις κοντά, αυξάνονται οι πιθανότητες να μην το φας.
πέτα όλα τα παχυντικά και ανθυγιεινά από το σπίτι, πέτα τους καταλόγους των ντελίβερι, ανέβαλε την ώρα που θα ικανοποιήσεις τη λιγούρα για αργότερα, όταν θα έχουν κλείσει τα σούπερ μάρκετ και θα πρέπει να περπατήσεις κανά χιλιόμετρο για να βρεις κάτι ανοιχτό. μπορεί να βαρεθείς να ξεκινήσεις, ή μέχρι να φτάσεις να έχεις μετανιώσει. 9 στις 10 πιάνει.
πετα και το ταιρι σου κ την πεθερα απο το παραθυρο κ σιγουρα δεν θα εχεις καμια πηγη φαγητου κοντα :P
απο το γαμο κ μετα ταχω ολα τα παχυντικα μες τα ποδια μου,
διαπιστωσα οτι στην αρχη ετρωγα κατα κορον,
πλεον δεν μου κανουν αισθηση,
σχεδον καθολου.
αμα βλεπεις και διαρκως κ το εχεις φαει αρκετες φορες το βαριεσαι.
πίστεψέ με, το έχω σκεφτεί πολλές φορές να εκπαραθυρώσω τον σύζυγο. αλλά ευτυχώς έβαλε μυαλό.Quote:
Originally posted by koralaki
πετα και το ταιρι σου κ την πεθερα απο το παραθυρο κ σιγουρα δεν θα εχεις καμια πηγη φαγητου κοντα :P
απο το γαμο κ μετα ταχω ολα τα παχυντικα μες τα ποδια μου,
διαπιστωσα οτι στην αρχη ετρωγα κατα κορον,
πλεον δεν μου κανουν αισθηση,
σχεδον καθολου.
αμα βλεπεις και διαρκως κ το εχεις φαει αρκετες φορες το βαριεσαι.