ʼνοιξα αυτό το θεματάκι γιατί ξεκίνησα να παίρνω τα χαπάκια αυτά.Αν τα έχει δοκιμάσει και κάποια άλλη,περιμένω εντυπώσεις,σχόλια κτλ.
Printable View
ʼνοιξα αυτό το θεματάκι γιατί ξεκίνησα να παίρνω τα χαπάκια αυτά.Αν τα έχει δοκιμάσει και κάποια άλλη,περιμένω εντυπώσεις,σχόλια κτλ.
Μα δεν υπάρχει καμιά άλλη που τα παίρνει ή τα έχει δοκιμάσει κάποια στιγμή???
Καλημερα. Δεν το εχω δοκιμασει και για να πω την αληθεια μου δεν το γνωριζα, αλλα κοιταξα τωρα σε ενα site και ειδα πω ειναι φυτικο με βασικο συστατικο τα μουρα.
Τα δυο κιλακια που εχασες, πιστευεις πως σε βοηθησαν οι καψουλες? ποσα περνεις την ημερα και καθε ποτε?
Αν ειναι να το παρω και εγω.
καλη επιτυχια.
Γειά σου!Μόλις ζυγίστηκα και είμαι 91,6!Βέβαια δεν έφαγα πρωινό.Για μεσημέρι έφαγα 5 σαρμαδάκια σκέτα και τώρα θα φάω μια μπανάνα!
Ναι,το πιστεύω γιατί μου ήρθε και περίοδος και συνήθως όταν έχω παίρνω 1μισι κιλό!Με αυτά τα χαπάκια κανονικά δεν χρειάζεται δίαιτα παράλληλα,αλλά εγώ κάνω για να έχω καλύτερα αποτελέσματα...
Παίρνω μια καψούλα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια του γεύματος(συνήθως μετά τις 2-3 μπουκιές) μαζί με ένα ποτήρι νερό και το ίδιο κάνω και το βράδυ(συνήθως μαζί με γιαούρτι,που παρεπιπτόντως δεν το τρώω όλο γιατί η καψουλα δρα αμέσως και με φουσκώνει λες και έφαγα ολόκληρο κατσίκι!!!
Σήμερα είναι η τρίτη μέρα που τα παίρνω και έχω χάσει 2,4 κιλά!Πιστεύω όμως ότι έχει να κάνει και το πόσο βάρος έχει κάποιος να χάσει!Το συγκεκρινένο προίόν απευθύνεται σε όσους έχουν να χάσουν αρκετά κιλά!Περιέχει 60 καψούλες το κουτί,οπότε θα σου πάει για 1 μήνα.
Επίσης να τονίσω ότι σαν μαμά περπατάω και αρκετά κάνοντας βόλτα τα κοριτσάκια μου...Συνήθως 1-2 ώρες την ημέρα.
Πάντως αν μέχρι το τέλος του κουτιού δω καλό αποτέλεσμα(τουλάχιστον 7-8 κιλά),θα το συνεχίσω για 1-2 μήνες σίγουρα!
Λυπαμαι , δε τα ξερω αυτα τα χαπια .Παντως καλη επιτυχια στη προσπαθεια σου.
Σ'ευχαριστώ πολύ!Εσύ παίρνεις κάποιο βοήθημα?
Επαιρνα τα reductil ,κυριως αυτα με βοηθησαν να πεσω κατωQuote:
Originally posted by xazomanoulaaa
Σ'ευχαριστώ πολύ!Εσύ παίρνεις κάποιο βοήθημα?
απο τα 80, αλλα τωρα εχουν αποσυρθει.Εχω παρει ενα φεγγαρι
και τα λιποντοξ.Τωρα πινω το specific cellulite για την κυτταριτιδα
γιατι απο κιλα ειμαι σχετικα οκ , στον στοχο μου.
Τα χαπια που παιρνεις σε τι σε βοηθανε;Σου κοβουν την ορεξη;
Με φουσκώνουν,αλλά δεν τα παίρνω πριν το γεύμα,αλλά κατά τη διάρκεια,μαζί με ένα ποτήρι νερό.
Σου κάνω copy-paste όσα διάβασα και με έπεισαν να το δοκιμάσω:
Περιγραφή Προϊόντος
Η πολυαναμενόμενη διάθεση και στην ελληνική αγορά του μούρου Αcai, στην καλύτερη μορφή λήψης του που είναι οι κάψουλες (AcaiXtra), αποτελεί πλέον την πιο ισχυρή μέθοδο απώλειας σωματικού βάρους, διεθνώς αναγνωρισμένη, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της ανοικτής πια μάχης κατά της «μάστιγας» της παχυσαρκίας, αλλά και του χρόνου. Το τροπικό αυτό μούρο, που κατακτά και το Χόλυγουντ δίνει αποτελεσματικές λύσεις σε εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι για λόγους υγείας και εμφάνισης προσπαθούν σήμερα να βρουν εύκολους και γρήγορους τρόπους για να ξεφορτωθούν τα περιττά κιλά τους.
Το AcaiXtra + πράσινο τσάι + ρόδι, σε κάψουλες που διατίθεται στην Ελλάδα από όλα τα φαρμακεία είναι ένα δυναμικό προϊόν απώλειας βάρους και δεν συνιστάται σε αυτούς που απλώς θέλουν να χάσουν 2 ή 3 κιλά. Το προϊόν έχει δημιουργηθεί για αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη να χάσουν σωματικό βάρος και να αποκτήσουν το σώμα που ονειρεύονται, χωρίς εξαντλητικές δίαιτες και ακριβά προγράμματα.
Οι ιδιότητες απώλειας βάρους των μούρων Αcai αποδίδονται σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση του ρυθμού μεταβολισμού που προκαλούν. Αυτό, οφείλεται στις πλούσιες αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, οι οποίες εμποδίζουν την οξειδωτική πίεση και την καταστροφή των κυττάρων, με αποτέλεσμα την ταχύτερη κατανομή λίπους, την αύξηση του επιπέδου ενέργειας και καταπολέμηση της κόπωσης. Τα αποτελέσματα αυτά, καθιστούν την απώλεια βάρους ταχύτερη και ευκολότερη χωρίς καμία παρενέργεια. Πολλές ερευνητικές εργασίες δείχνουν ότι η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε αντιοξειδωτικά, είναι το κλειδί για την επιτυχή απώλεια σωματικού βάρους.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πολύχρονων επιστημονικών ερευνών, τα μούρα Acai συγκεντρώνουν αντιοξειδωτικά στοιχεία που αντιστοιχούν δυο φορές με αυτά του κοινού βατόμουρου, δέκα φορές αυτών του κόκκινου σταφυλιού και 10 έως 30 φορές αυτών του κόκκινου κρασιού. Χαρακτηριστική η δήλωση του παγκοσμίου φήμης γιατρού και πετυχημένου συγγραφέα Δρα Νίκολας Περικόνε, ο οποίος έχει αναδείξει μούρο Acai ως τη νούμερο ένα σούπερ τροφή στον πλανήτη, με αποτέλεσμα ήδη πολλοί αστέρες του Χόλυγουντ να το έχουν εντάξει στο καθημερινό τους διαιτολόγιο.
Σταματήστε να κοιτάτε τη ζυγαριά με τον ακίνητο δείχτη, κοιτάτε αλλού και βάλτε στο διαιτολόγιο σας την πρώτη σούπερ τροφή στον πλανήτη, AcaiXtra, που θα σας οδηγήσει με εγγύηση 100% να αποκτήσετε το όμορφο, αδύνατο και εκθαμβωτικό σώμα που πάντα θέλατε?
Kαι αυτό:
Το μούρο από έναν ιδιαίτερο φοίνικα του Αμαζονίου που μερικοί
ονομάζουν ως την πιο θρεπτική και ισχυρή τροφή στον πλανήτη.
Υπάρχει ένα ιδιαίτερο μούρο που προέρχεται από φοίνικα του Αμαζονίου και ευδοκιμεί στα τροπικά δάση της Βραζιλίας, το οποίο έχει γεύση ενός συνδυασμού
μούρων και σοκολάτας.
Αν και πιθανόν να μην έχετε ξανακούσει για το μούρο acai, αυτό κερδίζει έδαφος με γοργούς ρυθμούς (έγινε θέμα για ρεπορτάζ σε πολλά αμερικανικά κανάλια
όπως ABC, CNN, Fox News, CBS News) μετά που ο παγκοσμίας φήμης γιατρός και πετυχημένος συγγραφέας Δρ. Νίκολας Περικόνε το ψήφισε ως τη
νούμερο ένα σούπερ τροφή διαθέσιμη παντού στον πλανήτη. Αυτό το προϊόν αποτελεί ένα φυσικό εργοστάσιο παραγωγής δραστικών συστατικών. Και όχι
μόνο σας βοηθά να χάσετε βάρος αλλά και να διατηρηθείτε υγιείς και γεμάτοι ενέργεια.
να σε ρωτησω κατι ποσο κανουν αυτα τα χαπια?ισως το χεις ξαναγραψει απλα δεν το ειδα καπου συγγνωμη.
37Ε μέσω internet και 38 στα φαρμακεία.σε ένα site τα είδα 30 και νομίζω 3Ε μεταφορικά,αλλά τα είχα ήδη παραγγείλει από την επίσημη σελίδα της εταιρείας.Quote:
Originally posted by granita
να σε ρωτησω κατι ποσο κανουν αυτα τα χαπια?ισως το χεις ξαναγραψει απλα δεν το ειδα καπου συγγνωμη.
http://www.bionaturel.gr/adynatisma-diaita/acai_gr.html
29,99 στο pharmacy4u ![3 ευρω μεταφορικα ή δωρεαν αν πληρωσεις με καρτα/prepaid
ναι!
ευχαριστω κοριτσια!
Παρακαλούμε!
Γειά σας! Εγώ ξεκίνησα το acaixtra σήμερα! Η αλήθεια είναι δεν ζυγίστηκα πρώτα... Θα το κάνω αύριο πρωί πρωί! Αναρωτιέμαι αν έχει παρενέργειες όσον αφορά τις επισκέψεις στην ....τουαλέτα!!!!!! Γνωρίζει κανείς?
Γεια σου mariaana!!! και καλη αρχη!!! ενημερωσε μας για το πως θα τα πας!!!!
Καλησπερα κοριτσια.
Θελω να ξεκινησω και εγω τα Acaixtra και λεω να τα συνδιασω με τα specific cellulite. Λετε να υπαρχει προβλημα?
Με την τουαλέτα δεν υπάρχει πρόβλημα!Το πρόβλημα είναι ότι έχασα σχεδόν 3 κιλά σε 4-5 μέρες και κόλλησα εκεί!
xazomanoula, εχασες 3 κιλα , αλλα πως? Παραλληλα με διαιτα? Και λες οτι κολλησες, αλλα ποσο καιρο εισαι κολλημενη μετα τα 3 κιλα?
Καλημέρα.Ναι παράλληλα με δίαιτα.Εδώ και 3 μέρες δεν έχω χάσει γραμμάριο.
Καθε εβδομαδα να μετρας την απωλεια.Το οτι δεν εχεις χασει 3 μερες τιποτα , δεν λεει κατι!Quote:
Originally posted by xazomanoulaaa
Καλημέρα.Ναι παράλληλα με δίαιτα.Εδώ και 3 μέρες δεν έχω χάσει γραμμάριο.
μα δεν ειναι δυνατον να χανεις καθε μερα μισο ή ενα κιλο!εννοειται πως τοτε χανεις μονο υγρα.το σωστο ειναι να χανεις σταθερα με μια λογικη απωλεια τη βδομαδα.αλλιως θα χανεις μονο υγρα και μετα θα τα ξαναπαρεις.καταλαβαινω οτι βιαζεσαι οπως ολες μας αλλωστε απλα ετσι ειναι δυστυχως.
Δυστυχώς!
Καλησπερα.
Τι εγινε βρε κοριτσια? χαζομανουλα..? πως πας με το acaixtra? συνεχιζεις να χανεις?
σε ρωταω για να το παραγγειλω και εγω.
Συγνώμη για την καθυστέρηση!!!
Δυστυχώς είχα ένα μικρό ατύχημα και έπρεπε να στανατήσω να παίρνω τα χαπάκια,λόγω αντιβίωσης...Η αλήθεια είναι ότι σταμάτησα την αντιβίωση πριν 5 μέρες και δεν συνέχισα να τα παίρνω!Ο λόγος?Χωρίς αυτά ο μεταβολισμός μου λειτουργεί καλύτερα!!!Μου έχουν μείνει χαπάκια για 5-6 μέρες στο κουτάκι και μάλλον θα τα πετάξω...
diladi den ta proteineis??
to proigoumeno msg edw itan stis 22/7/2010 les na sou apantisei kaneis????
den ksero..esu pos to des??ego tora endiaferthika gi'auta kai brika auto to forum mesa apo auta..den edosa simasia stin imerominia pano stis skepseis mou kai ti thelisi mou na matho....to mono pou me endiefere itan auto, na matho...nomiza episis oti kapos enimeronei auton pou exei anoiksei to topic...ti na po...suggnomi gia tin aproseksia m....
εγώ καταρχήν δεν το είδα καν :P
απλά ήθελα να σου τονίσω πως μετά από τόόόόόσοοοοοοοοοοοοο καιρό είναι λίγο απίθανο να σου απαντήσεις κάποιος για το συγκεκριμένο θέμα o:spin::spin:
nai..ok....den ksero na to xrisimoipoio idiaitera eimai kainouria se auta...opote den ksero..den eida kan tin imerominia...nomiza oti to proion einai kainourio mesa apo auta pou diabasa kai sta periodika kai sto internet...anyway..na se rotiso..auto pou exeis balei kai to exo dei ki allou kato apo auta pou grafeis pos mpainei?? :blush: :)
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1580 exei odigies ekei