Διαβάστε εδώ....
http://www.dnc.gr/
Printable View
Διαβάστε εδώ....
http://www.dnc.gr/
σωστό!!!!!
ενδιαφέρουσα σελίδα
ναι και καλή διαιτολόγος θα είναι
Δεν την γνωρίζω,αλλά λέει μεγάλες αλήθειες!
φαντάζομαι οτι το ερωτηματολόγιο που έχει και το στέλνεις με φαξ για να σου πει τη γνώμη της είναι δωρεάν ε?
θα σε γελάσω....επειδή την ξέρω είναι σούπερ...απλά δεν το είπα να μην θεωρηθεί διαφήμιση
μου αρέσει ο τρόπος που τα λέει!
είναι γαμάτη..αλλά δεν συνεχίζω γιατί δεν θέλω να φανεί διαφήμιση
είμαι θεσ/νικια οπότε δυστυχώς δεν μου είναι κ πολύ χρήσιμη
Μου άρεσαν πολύ τα λεγόμενα της κυρίας. Και όχι δεν είναι διαφήμιση.
Στάθηκα στις λέξεις "εμπόριο", "υπόσχονται", "πουλάνε". Και εντυπωσιάστηκα με την ψυχολογική ερμηνεία, που ελάχιστοι διαιτολόγοι μπαίνουν στον κόπο να εξετάσουν.
εμένα μου άρεσε το γεγονός οτι δεν μιλάει για ευκολία και ξεκαθαρίζει οτι το αδυνατισμα δεν γίνεται απτη μια στιγμή στην άλλη αλλά είναι βίωμα
να σας πω της είχα πει για το power plate κτλ..ενθουσιασμένη εγώ κτλ...
και λέει καλά herts δεν υπάρχουν μαγικά...εάν δεν τρωως ισορροπημένα
και σωστά σαν βάση με κάποιες παρασπονδίες(σαν άνθρωπος) δεν πρόκειται να σε σώσει τίποτα...και η ίδια είναι κανονική και όχι ανορεξική..είναι τέλεια κάνει τρελό χαβαλέ και
σου αφιερώνει ώρα και σου εξηγεί πολλά...
Παλιότερα, σε συζήτηση με την τότε διαιτολόγο μου, τόλμησα να αναφέρω πως αυτή κάνει τη δουλειά που κάνει ακριβώς γιατί είναι αδύνατη. Δε θα μπορούσε δηλαδή να συμβουλεύει κόσμο περί αδυνατίσματος, αν η ίδια είχε περιττά κιλά. Με διέψευσε λέγοντας πως μία από τις κορυφαίες καθηγήτριες διαιτολογίας ήταν κατά πάρα πολύ υπέρβαρη. Και το εξηγούσε. Εγώ, έλεγε, διαλέγω να είμαι έτσι, αν πάλι εσείς θέλετε να χάσετε βάρος, οι γνώσεις μου στη διάθεσή σας.
η συγκεκριμένη είναι κανονική..καθόλου υπέρβαρη...
είχα πάει κάποτε σε μία γνωστή διαιτολόγο μιλάμε κόκκαλο
τρελό(πετάγονται τα κόκκαλα στο στέρνο τελείως αντιαισθητικό) και μου έδινε κάτι πολύ μικρές ποσότητες φαγητού...
του τύπου ένα φλιτσάνι μακαρόνια μεσημέρι και ένα φλιτζάνι σαλάτα
μετρημένη...πήγα 2 φορές και δεν ξαναπήγα..
εγώ πάλι είχα πάει σε μια υπέρβαρη ενδοκρινολόγο-διαιτολόγο η οποία για μια απλή μέτρηση κ διατροφή δεν πληρωνόταν με κάλυπτε το ταμείο. ΄με μέτρησε η γυναίκα κ μου δωσε μια δίαιτα 1200 θερμίδων. κοιτάω το χαρτί ,σηκώνω το βλέμμα μου κ τιης λέω"συγγνώμη είσαι σοβαρή θα χορτάσω εγώ μαυτά,εσύ θα χόρταινες?΄" κ άρχισε να γελάει η γυναίκα. τελικά μια χαρά χόρταινα αλλά τα παράτησα μετά από 10 μέρες.γιατί όπως πάντα τα παρατάω.
Nα σας πω την αμαρτία μου, ποτέ δεν μέτρησα ποσότητα στην δίαιτα. Αν πχ ηταν ενα φλιτζανι φακιες, ε δεν θα λερωνα ολα του κουζινικά για να μετραω τις φακιές. Η αν ήταν ένα αβγό..ίσως έτρωγα και δύο. Όχι συνέχεια και οχι με γευματα οπως σπανακόπιτα ή μπριζόλα. Απλά προσπαθούσα τα λαχανικά να είναι η μεγαλύτερη ποσότητα.
Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχασα κανονικα, κι αν εχασα πχ ενα κιλο λιγοτερο απ οτι επρεπε, το σημαντικό ειναι οτι μου εγινε συνήθεια και τρώω μέτριες, οχι μικρές ούτε μεγάλες, μερίδες και παντα με σαλάτα ή και μόνο σαλάτα χωρίς να δυσανασχετώ και να μουρμουρίζω!
Δεν τα μπορώ τα προγραμματισμενα πραγματα, γιατι δεν γινεται να ειμαι παντα ετσι, να αλλαξω συνηθεια γινεται, να ειμαι συνεχεια με τον δοσομετρητη και την ζυγαρια δεν υπαρχει περιπτωση.
Eμένα απλά μου άρεσε ο τρόπος που τα λέει και γι'αυτό πόσταρα το link!
lenapapa καλά δεν χρειάζεται πιστεύω να τα μετράς όλα ,με το μάτι κόβεις. δεν γίνεται να έχουμε κ εμμονές αλλά ούτε και να εθελοτυφλούμε. δεν μπορείς να μετρήσεις μια μπριζολάρα τεράστια 320 θερμίδες όταν είναι τρεις φορές μεγαλύτερη αποτα 125 γρ που λέει ο θερμιδομετρητής. με το μάτι κόβεις. οι μέτριες ποσότητες είναι μια χαρά
ακριβώς! αν και αρκετοί διαιτολόγοι λενε να μετράς και να ζυγίζεις, αλλα δεν νομίζω ότι θα το κάνω πότε! ΧΙΧΙQuote:
Originally posted by bouliana
lenapapa καλά δεν χρειάζεται πιστεύω να τα μετράς όλα ,με το μάτι κόβεις. δεν γίνεται να έχουμε κ εμμονές αλλά ούτε και να εθελοτυφλούμε. δεν μπορείς να μετρήσεις μια μπριζολάρα τεράστια 320 θερμίδες όταν είναι τρεις φορές μεγαλύτερη αποτα 125 γρ που λέει ο θερμιδομετρητής. με το μάτι κόβεις. οι μέτριες ποσότητες είναι μια χαρά
Mε το ματι κοριτσια!! Σιγα μην "αρρωστησουμε" με τα 20 γρ. παραπανω απο αυτο κι απο κεινο!! Καποτε που εκανα διαιτα απο διαιτολογο, μου ειχε σε γρ. ως συνηθιζεται, αλλα δεν το τηρησα ποτε!! Παντα ετρωγα περισσοτερο, παρολα αυτα εχασα κιλα μια χαρα!!