koralakiiiiii τελεια η ιδέα σου!!!!!!
πριν λίγες εβδομάδες ήμουν κι εγω στα 80s' ....ευχομαι σιγά σιγά να ερθετε κατα δω!!!!
Κοριτσια των 70s' ελατεεεε να μαζευτουμεεεε .... αντε να δουμε σιγα σιγά το 6αρακιιιιιι
Printable View
koralakiiiiii τελεια η ιδέα σου!!!!!!
πριν λίγες εβδομάδες ήμουν κι εγω στα 80s' ....ευχομαι σιγά σιγά να ερθετε κατα δω!!!!
Κοριτσια των 70s' ελατεεεε να μαζευτουμεεεε .... αντε να δουμε σιγα σιγά το 6αρακιιιιιι
Aν και τα αποχαιρετω συντομα, ειπα να κανω ενα ποστ.Αντε να δουμε 6αρακι ολες.:)
Εγω δεν τα αποχαιρετω καθολου συντομα δυστυχως, (Constance συγχαρητηρια), οποτε λεω να ερθω στο κλαμπ...και να μεινω. Ετσι, να εμψυχωνουμε η μια την αλλη, για να το δουμε επιτελους και το 6. Πω πω, παλια το σιχαινομουν το 6 να το βλεπω, και τωρα το ονειρευομαι. Τι να γινει, παμε να το δουμε ξανα!
xaxaxaxa αντε κ στα δικα μας τα 80+ να γραφουμε συντομα στα 70+!
αν κ δε θελω να πεσω κατω απο 70, αλλα σιγουρα 1-2 κιλα κατω δεν βλαπτουν!
koralaki σε περιμενουμε, συντομα σε βλεπω να ερχεσαι απο δω, μου φαινεται το εχεις παρει για τα καλα αποφαση. Αντε να μεγαλωνει η παρεα των 70!
μπα βαρκα η ψυχολογια, την μια πανω την αλλη...
καλημερα κοπελιες εβδομηνταμορφες!
ειμαι και εγω στο κλαμπ σας...
αλλα ευχομαι συντομως να σας κουνησω το μαντηλι βλεποντας το 60 +
χε ! χε! καλη δυναμη σε ολες μας! πολλα πολλα φιλια!
γεια σας!!!!
3 κιλα για να φυγω απο το κλαμπ σας.....
με το καλο να ξεκουμπιστουμε ολες!!!
εγω εχω ακομα δρομο!!!!! και φοβαμαι και τις διακοπες!!!!
Αλλα που θα παει... Θα τα καταφερουμε!!!!
Λοιπον δεσμευομαι οτι σε 2 μηνες θα σας κανω παρεα,
ελπιζω κ αλλες 80αρες!
αυτη τη φορα αργα κ σταθερα!
αντε γιατι ετσι που ανεβοκατεβαινει το βαρος μου απο τα βουλιμικα θα καταντησω σε τροχοσπιτο
να κατοικω καθε φορα κ σε αλλο τοπικ!
Ή σαν εμένα...άστεγη!!!!! Δε σε φοβάμαι εσένα, βουλιμικά ξεβουλιμικά επιστρέφεις στο στόχο σου!
ναι κ θα επιστρεψω κ στον παλιο μου εαυτο
που παντα ετρωγε πολυ
αλλα δεν πλακωνοταν στο φαγητο κ την επομενη κ την μεθεπομενη απο τις τυψεις!
καιρος για come back.
μου τοπε κ ο διαιτολογος, προσεχε τι τρως, μη προσπαθεις να τα κανεις κατα γραμμα, κ οταν δεν τα κανεις μην τ απαρατας.
μη θεωρρεις οτι χαλας τη διαιτα καεθ φορα.
προς το παρον το εφαρμοζω τελεια αλλα ειμαι ακομα στην αρχη κ φυσικα δεν κανω διαιτα :D
χεχε
ΥΓ μας κοβω μαζι να κανουμε γιορτες γυρω απο φωτια που θα σιγοκαιει σε καποια ξεχασμενα σοκακια...φιλη μου αστεγη!
Γεια σας κι από μένα!Τι ωραίο θέμα...ελπίζω να γράφω κι εγώ σύντομα εδώ μαζί με τα κοριτσάκια των 80+...Καλή συνέχεια...:D
ναι μπιζελι μου, πρωτη εσυ θαρθεις, ελπιζω να μη χασω το δρομομονη!!!
αντε να δουμε.
Mαζί θα ρθουμε koralaki μου!Μήπως ένα GPS μας βοηθούσε?!:PQuote:
Originally posted by koralaki
ναι μπιζελι μου, πρωτη εσυ θαρθεις, ελπιζω να μη χασω το δρομομονη!!!
αντε να δουμε.
kala de θα πιστεψει ς τι συνεβη,
παω στη δουλεια για ζυγισμα κ με εβγαλε 5-6 κιλα πανω,
σιχτιρισα κ λεω α στο διαολο,
εφερα την παλια ζυγαρια σπιτι κ θα μετραω απωλεια.
θα κανω σα να μη βλεπω το νουμερο,
απλα θα θυμαμαι το χθεσινο κ θα καταγραφω την μειωση.
οχι τιποτε αλλο αλλα τσαντιστηκα επειδη ΠΑΛΙ δε θα δω το 7 αν δε παω στο διαιτολογο ξανα!
ψιτ ερχομαι σε χμ εναμιση μηνα,
ισα ισα μαζι με το καλοκαιρακι που θα φευγει θαρθω.
μπιζελι αρχιζω!
σε εναμ ηνα περιπου θα γραφω εδω,
εχω στοχο χωρις γυμναστικη να χασω τα κιλα κμετα στο καπακι γυμναστηριο.
ραντεβου σε ενα μηνα κουκλες!
ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ 70+.
ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 60+.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Κορίτσια, για μενα οι διακοπές τελειωσαν και τα κεφαλια μέσα!!!! :)
Ελπίζω σύντομα να βρεθούμε όλες στο 60+!!!!
raniadio.... ειμαστε στα ίδια βλεπω!!!!
Με το καλό να δούμε 69.9!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙ ria. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ 6,6 ΕΝΩ ΕΓΩ ΜΟΝΟ 0,4. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΝΥΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ 3Η ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.
HI
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ 70+ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ 60+.
θαργησω λιγο ακομη αλλα ερχομαι!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by badgirl11
σε εναμ ηνα περιπου θα γραφω εδω,
εχω στοχο χωρις γυμναστικη να χασω τα κιλα κμετα στο καπακι γυμναστηριο.
ραντεβου σε ενα μηνα κουκλες!
Και εγώ σε αυτό το κλάμπ ανήκω. Αντε να δούμε και εξαράκι
Φεύγω σε λίγο επιτέλους!!! ʼντε γιατί πολύ έκατσα. Έχω να δω το 6 2 χρόνια.
Καλή τύχη παιδιά!!! Μην το βάζετε κάτω!!!
γειαααααα
καλή τύχη και σε εσένα!!!! είναι πολύ κρίσιμο αυτό το 71 και κάτι.... προσπάθησε να μη σε ξεγελάσει και δε δεις τελικά το 6!!! εγω αυτο παθαίνω κάθε φορά που το φλερτάρω...
καλως ήλθες!Quote:
Originally posted by doram
Και εγώ σε αυτό το κλάμπ ανήκω. Αντε να δούμε και εξαράκι
θα ανέβουμε στην επιφάνεια
που θα μας πάει!!!
Καλημέρα σας. Ειπα και εγω να μπω στην παρεα σας. Εδω και 1 μήνα παλευω με το 70-71 (αφου βεβαια εφτασα σε αυτα μετα από 6 μηνες απο επεμβαση sleeve, που έκανα στις 04/03 όντας 96 κιλά).
Χαιρομαι βεβαια που εφτασα μεχρι εκει, αλλα θελω να δω και εγω το 6αρακι.
Quote:
Originally posted by GeorgiaP
Καλημέρα σας. Ειπα και εγω να μπω στην παρεα σας. Εδω και 1 μήνα παλευω με το 70-71 (αφου βεβαια εφτασα σε αυτα μετα από 6 μηνες απο επεμβαση sleeve, που έκανα στις 04/03 όντας 96 κιλά).
Χαιρομαι βεβαια που εφτασα μεχρι εκει, αλλα θελω να δω και εγω το 6αρακι.
τι κανετε οι 70αρες?
πως πατε?
σε 2 μηνες το πολυ σας ερχομαι!
ετσι ειχα πει κ στις 20/7
ενταξει επεσα εξω, αυτη τη φορα ομως ειναι ρεαλιστικος ο στοχος καθοτι ηδη 83+ σταθερα! αντε ρε γαμωτο! θελω 7
Καλησπερα εχω καιρο να πω τα διατροφικα νεα μου αλλα τωρα νομιζω ειναι καιρος.Καταφερα επιτελος απο μονη μου να φτασω τα 76.Βαρεθηκα να μην εχω ρουχα να βαλω,βαρεθηκα να ντρεπομαι και να λεω συνεχεια συνεχεια οτι κατι μου φταιει ολα μια αποφαση ειναι.Και επιτελους εχω δωσει ενα σωρο λεφτα σε διαιτολογους ηθελα μια φορα να παω και να πω οτι εχω να χασω 5 και οχι 35!!Εχασα 26 κιλα σε 7 μηνες οχι ευκολα αλλα ουτε και πολυ δυσκολα,εχω αλλα 7 να χασω και επιτελους θα μπορω σαν ανθρωπος να φαω κατι χωρις τυψεις,παντα με προσοχη!!Δυστυχως θα πρεπει παντα να προσεχω αλλα δεν πειραζει αλλο να πρεπει να χασω πολλα και αλλο 2-3.Καλη συνεχεια σε ολες/ους και ευχομαι συντομα να δουμε 6αρι!!
Το τικερ γραφει 91 αλλα εγω ειχα γινει 102 οταν ξαναξεκινησα και δεν ηθελα να το αλλαξω απο πεισμα...και για να μην το βλεπω
μπραβο τζοβαλ! μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!
ζυγιζομαι σε λιγο, ξερω οτι θα κλεινω πιο κοντα στο 90 κ οχι στο 80
αλλα δε το βαζω κατω, αυτη τη φορα ειναι η τελειωτικη,
σε λιγο καιρο θαμαι μαζι σας εδω.
Aστέρι μου,καμάρι μου!Quote:
Originally posted by joval
Εχασα 26 κιλα σε 7 μηνες οχι ευκολα αλλα ουτε και πολυ δυσκολα,εχω αλλα 7 να χασω και επιτελους θα μπορω σαν ανθρωπος να φαω κατι χωρις τυψεις,παντα με προσοχη!!
Ώστε αυτά έκανες όσον καιρό μας στερούσες την παρουσία σου!
Με το καλό να δεις και το 6άρι,που λαχταράς και πάνω απ'όλα να είσαι καλά
σε υγεία και διάθεση κι εσύ και οι πολύτιμοι σου!Αλήθεια,πότε παίζει η Παοκάρα
κανάν καλό αγώνα,μπας και σε ξαναδώ;ʼσχετο:στο φατσοβιβλίο μπαίνεις καθόλου;
Καλή δύναμη για τη συνέχεια!Δε σε φοβάμαι!Ήδη έχεις πάρει φόρα!Ελπίζω ν'απολαμβάνεις
και πάλι τον εαυτό σου όπως σου έλειψε!Μιά ζεστή αγκαλίτσα και φιλάκια πολλά πολλά!
Ευχαριστω για τις ευχες σας.NADINE μου παντα σε σκεφτομαι και με την πρωτη ευκαιρια που θα ερθω θα σου τηλ.Δυστυχως σφηξανε τα πραγματα με τα εξοδα και τα ταξιδια ειναι πολυ αραια.Τουλαχιστον ειμαι καλα στο θεμα των κιλων τωρα πια 74 οπως πριν πολλα χρονια..λεω φτωχια εχουμε..πεινα θα ερθει ας προετοιμαστω!!Τα παιδια ειναι 2μιση τωρα και με τρεχουν πολυ γι αυτο δεν εχω χρονο για τιποτα σχεδον.Αληθεια μηπως στο facebook εισαι η Ναταλια που μου στελνει αιτημα φιλιας και εγω την αγνοω τοσο καιρο;Να σε κανω add πρε παιδι μου αν ειναι!!Θελω πολυ να μαθω πως πας ελπιζω να τα πουμε καποια στιγμη
Υ.Γ. Τα τραγουδια που βαζεις παντα υπεροχα καμια φορα θελω να ηρεμησω και μπαινω μονο γι αυτο να δω τι εβαλες,να αισαι καλα
Καλη προσπαθεια σε ολους και ολες
:( Εγώ είμαι,που δε με παίζεις,σα δε ντρέπεσαι!Κάνε με καλέ add!Σαν πόσες Ναταλίες ξέρεις;Quote:
Originally posted by joval
...Αληθεια μηπως στο facebook εισαι η Ναταλια που μου στελνει αιτημα φιλιας και εγω την αγνοω τοσο καιρο;Να σε κανω add πρε παιδι μου αν ειναι!!Θελω πολυ να μαθω πως πας ελπιζω να τα πουμε καποια στιγμη
Υ.Γ. Τα τραγουδια που βαζεις παντα υπεροχα καμια φορα θελω να ηρεμησω και μπαινω μονο γι αυτο να δω τι εβαλες,να αισαι καλα
Τα τραγούδια του φατσοβιβλίου εννοείς;Τάχα το έχω πριβέ στους ξένους και όσους δε με παίζουν!
Αχ...θα σε έβλεπα σήμερα!Τους ακούω τους φίλους σου παραπέρα στο ναό,που Μπαοκιάζονται!
ʼντε,με τη νίκη!Κέρδισαν χθες και τ'Αριανά,δε σας παίρνει να σας τη λένε...
Στόχος μου σε 2 μήνες να μπω σε αυτήν την κατηγορία.. :thumbup: