...πόσο αλήθεια πεινάω!! :starhit:
Printable View
...πόσο αλήθεια πεινάω!! :starhit:
Ποσο θελω να φυγω .. για λιγες μερες.. και να ειναι καπου, χωρις κινητο, χωρις ιντερνετ, χωρις σκοτουρες στο κεφαλι μου..
να ηρεμησω.... νοιωθω τοσο κουρασμενη απο ολα.....
Σκεφτομαι οτι θελω να ηρεμησω και να ειναι ολα καλα στη ζωή μου.δεν θελω αλλες φωνες,αλλες αναποδιες και γενικά πολύ καιρο το μονο που σκεφτομαι ειναι να ειμαι καλα μεσα μου.
πόσο πολυ θέλω να αλλάξουν όλα αυτά που περνάω και να γίνουν ένας μακρινός εφιάλτης..
πόσο ΔΕΝ θέλω να ξαναπεράσω έναν χειμώνα σαν τον περσινό.
Γιατί άραγε συνδέουμε την παχυσαρκία μας με την ευτυχία μας......
τα μεσημεριανα ουζα! :) τι όμορφα που ήτανννννννννν :)
Σκέφτομαι ότι με το που γύρισα από τις διακοπές έπεσαν πάνω μου -ξανά- όλες οι ευθύνες, οι αγγαρείες και οι υποχρεώσεις. Κυρίως στην εργασία. Σκέφτομαι ότι θέλω να γίνω Αστέρω και να πάρω τα βουνά φωνάζοντας "αέρααααααααααααααααααααα� �ααα"!!!!!!
Quote:
Originally posted by Ava
Σκέφτομαι ότι θέλω να γίνω Αστέρω και να πάρω τα βουνά φωνάζοντας "αέρααααααααααααααααααααα� �ααα"!!!!!!
Tρομερη ατακα.....Αστέρω!
μμμ ωραιο τόπικ!
Λοιπον εγω τωρα σκεφτομαι να μην είχα τσιγκουνευτεί λιγα λεφτά και να έπαιρνα
ένα πιο αξιοπρεπες ελλειπτικό για να μη παθαινω βαρυκοία απ το τρίξιμο καθε φορά που κάνω ....Μολις τελειωσα και ακόμα ηχει στα αυτιά μου ...28 λεπτα μαρτυρίου....
Πως μια ακόμα μέρα έφτασε σχεδόν (πάντα υπάρχει ο φόβος της νύχτας)στο τέλος της....τα κατάφερα και σήμερα!!!!
καλημερα! ...να βγει η μαγνητικη μου καθαρη
μαγνητικη?? γιατι ??? :( μακαρι να πανε ολα καλα!!!
...οτι παει! παλι μου περασανε τα κεφια και πηρα την κατηφορα. ελπιζω να μην κρατησει πολυ
σκέφτομαι οτι άμα χάσω σε 3 εβδομάδες 2μιση κιλά που έχω βάλει στόχο θα πάω να μου κάνουν μασάζ.
bouliana μου εγω λεω να πας τωρα να κανεις μασαζ!!! και να μην σκευτεσαι γενικως.. αδραξε τη μερα!!!:bouncing:
Quote:
Originally posted by zwhtsa
ευχαριστω πολυ ! το ελπιζω και γω ζωητσα μου.. ταλαιπωρουμαι εδω και ενα μηνα με σωματικες αδυναμιες μουδιασματα στο κεφαλι στα ακρα κλπ.
ναι τώρα θα πάω για καθαρισμό προσώπου για να με εκδικηθώ που πήρα τρία κιλά.χιχιχι!ε να μην πηγαίνω στη αισθητικό κ κάθε εβδομάδα
~~~~~~positive vibes~~~~~~~για την συντοπιτισσα!:starhit:Quote:
Originally posted by mitsokolo
Quote:
ευχαριστω πολυ ! το ελπιζω και γω ζωητσα μου.. ταλαιπωρουμαι εδω και ενα μηνα με σωματικες αδυναμιες μουδιασματα στο κεφαλι στα ακρα κλπ.
mitsokolo χαράς το κουράγιο σου να κάνεις μαγνητική ξέρω οτι είναι πολύ εξαντλητικός για τα νεύρα ο θόρυβος που κάνει το μηχάνιμα.είμαι σίγουρη οτι όλα καλά θαχουν πάει!
ειναι αυτο ακριβως που χρειαζομουν! χεχε! ευχαριστωωωωωωωωωωωω :grin:
...αν θα παω για περπάτημα σήμερα!!! :yes:
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΕΝΔΩΣΩ ΣΕ ΟΤΙ ΓΛΥΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
Εγω που τώρα τελευταία εχω σκαλώσει με το θέμα του φαγητού σκέφτομαι οτι αν χάσω κάνα κιλό μπορεί να γίνω και καλύτερος άνθρωπος. Αν μη τι άλλο λιγότερο κομπλεξική, με περισσότερη αυτοπεποίθηση κλπ κλπ κλπ
Και κάποια άλλη το είπε νωρίτερα: Συνδέουμε σχεδόν τα πάντα με τα κιλά μας ε?
τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν εισαι καλυτερος ανθρωπος? με βαση ποια στανταρ κριτικαρεις ετσι αυστηρα τον εαυτο σου?πιστευω οτι το κομπλεξ ι το εχει ενας ανθρωπος η οχι.... :eureka:
Κάποιος έχει ξεκινήσει ένα τοπικ "Γιατί θέλω να χάσω κιλά" και κατόπιν όλοι συμπληρώσαν τα δικά τους, μου φάνηκε πολύ καλό σαν ιδέα. Και πολύ χρήσιμο, φυσικά κάποια απο αυτά που γράφτηκαν ενοχλούν και εμένα στη ζωή μου εφόσον έχω περιττά κιλά. Συνεπώς αν χάσω βάρος θα νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου. Οπότε αμέσως αμέσως κάποια προβλήματα, κόμπλεξ, έννοιες, κολλήματα ή όπως κι αν τα ονομάσω θα πάψουν να υπάρχουν...
ισως ειναι και δικαιολογιες...
οσο ημουν 119 κιλα .. ηθελα να χασω .. απο την αλλη επειδη ημουν μονη μου ηθελα να με πλησιασει καποιος, να δει την ζωητσα και οχι την εξωτερικη εμφανιση, ετσι σαμποταρα απο μονη μου τον εαυτο μου,..
πως ηταν δυνατον αν δεν με αγαπησω εγω πρωτα να με αγαπησει καποιος αλλος?
το σωμα μου ειχε γινει σκουπιδοντεκες ... φορουσα οτι απλα εβρισκα στο νουμερο μου και δεν με ενοιαζε τπτ..
τωρα ειμαι σε καλο σταδιο... αρχιζω να με φροντιζω να βαζω κρεμουλες, και οπως λεει και το περιοδικο να ειμαι οπως θα ημουν και αν βρισκομουν σε καποια σχεση..
βεβαια να μου πειτε και τωρα μονη ειμαι παλι.... χαχαχαα .. αλλα οκ ..... το παλευω που θα παει
Φυσικά και μπορεί να είναι δικαιολογίες. Δεν είμαι σίγουρη για τίποτα, αλλά κι έτσι να είναι εξακολουθεί να είναι λόγος για να συνεχίσω να προσπαθώ.
Μου δίνει το κίνητρο όπως και η λίστα που ανέφερα προηγουμένως. Μέχρι πριν 1 μήνα ήμουν σε απόλυτη νιρβάνα, δεν έκανα απολύτως καμία προσπάθεια. Ενω τώρα προσπαθώ λέω να κάνω και μια δική μου λίστα να τη διαβάζω καθημερινά, να μην ξεχνιέμαι και παίρνω αέρα...
σκεφτομαι οτι τελικα ποναει και το μαζι και οσο και το χωρια...αλλα καλυτερα χωρια
καιρος να κοιταξω και εγω εμενα...:fake sniffle:
να σου πω... κατι .. ολο γκρινιαζω που ειμαι μονη.. θελω να γνωρισω καποιον...
απο την αλλη μου αρεσει που εχω το χωρο μου, το σπιτακι μου, την ηρεμια μου, βγαινω οποτε θελω, με οποια παρεα θελω, οπου θελω...
αυτο το πραγμα που βλεπω να ειναι καποια ζευγαρια αυτοκολητα εγω δεν προκειτε να το αντεξω μου φαινεται..
ισως εχουν δικιο που λενε πως οσο μεγαλωνουμε εχουμε παραξενιες...
πιστευω πως ουτε για υπν οδεν θα μπορω.... χαχαχα.. εχω συνηθησει να κοιμαμε μονη μου στο κρεβατακι μου!!!!να εχω τις απλες μου ....
ισως και φταιει και το ζωδιο μου .. γνησιος υδροχοος ... και ζωδιο και ωροσκοπο!!
Καλά είναι και τα δυο, τα θέλουμε όλα οι άνθρωποι..Τέλειο το να μην έχεις να δώσεις λόγο σε κανέναν αλλά και μια αγκαλιά διαθεσιμη?
Ελευθερία μέσα στη σχέση! (Σε νορμάλ όρια βέβαια)
αυτη η γ@$)!%η αγκαλια μου λειπει ...
να χωθω στην αγκαλια καποιου που με νοιαζεται και με αγαπαει...το χαιδεμα των μαλιων ...πφφ
Όντως είναι καλή η αγκαλιά αρκει να μην τη θεωρούμε δεδομένη όταν είμαστε μέσα σε σχέση...χάνει την αξία της μετά δεν την υπολογίζεις τόσο, ασε που μετά από καιρό δεν ξέρεις αν γίνεται και από συνήθεια....
εγω ομως την ειχα αυτη την αγκαλια μεχρι πολυ προσφατα και τωρα πλεον ξερω οτι δεν θα την εχω ξανα...
τη συγκεκριμενη αγκαλια...και θα μου λειψει...πρεπει να φυγει για μεγαλο διαστημα και αποφασισα πως ειναι καλυτερα ετσι:(
Κι εγω το ίδιο είχα κάνει παλαιότερα...Σε όλων των ειδων τις σχέσεις φιλίες, έρωτες δεν μπορώ τα μισά πράγματα. Ίσως γι'αυτό συνέχεια κάτι μου λείπει...
....και εγώ υδροχόος είμαι ζωήτσα και προβληματίζομαι...αν όντος εγώ θέλω την ελευθερία μου ή με έκαναν τα ζώδια να το πιστεύω αυτό! Διότι κακά τα ψέματα κανείς δε θέλει να είναι μόνος του!Quote:
ισως και φταιει και το ζωδιο μου .. γνησιος υδροχοος ... και ζωδιο και ωροσκοπο!!
κοιτα δεν θελω να ειμαι μονη, νομιζω κανεις δεν το θελει. απλως δεν μου αρεσει να με κατεπιεζουν οπως δεν το κανω ουτε εγω στους αλλους!
ισως γι αυτο να φαινομαι απομακρη καποιες στιγμες..
δεν θα σου ζητησω την αγκαλια ας πουμε... ( γι αυτο και σιχαινομαι οταν βλεπω της γυναικες που τριβοντε σαν γατες και κανουν τα ψευτοναζακια..) οταν θελει να με αγκαλιασει θα το κανει... οπως το ιδιο θα κανω και εγω..
γενικα δεν μου αρεσει να κανω πραγματα που δεν αισθανομαι ουτε να προσποιουμαι ..
οταν ειμαι χαρουμενη ειμαι χαρουμενη .. και οταν εχω νευριασει με κατι το δειχνω παλι ...
Σε καταλαβαίνω ούτε εμάνα μ'αρέσουν ζευγάρια που είναι μες τα μέλια και μετά από 1 μήνα δε μιλιούνται...
τι ηλικία έχεις ζωήτσα?
27 ειμαι :)
Μόλις έφαγα μια ντομάτα γεμιστή και 4 φέτες ψωμί του τόστ με βούτυρο (μετά το βραδινό!!) :(
Το κακό είναι οτι και σε σχέση να είσαι πάλι μπορεί κάποιες φορές να νιώθεις μόνη. ....Αν δεν έχεις σχέση τουλάχιστον το παίρνεις απόφαση και χαίρεσαι τα καλά του να είσαι μόνη!!!! Και δεν είναι λίγα!
δεν πειραζει.. αυριο ειναι μια καινουρια μερα :)