Eργασιακο περιβάλλον vs αυθορμητισμος
Ειχα σημερα μια επαγγελματικη (στην αρχη) συζητηση με μια συναδελφο στη δουλεια.Πανω στην κουβεντα ανεφερε (χωρις να της ζητησω την αποψη της), οτι ειμαι πολυ εσωστρεφης οσο αφορα τα συναισθηματα μου.Οτι δηλαδη δε με εχει δει ποτε υπερβολικα χαρουμενη ή θυμωμενη ή στεναχωρημενη, οτι εχω ανεκφραστο προσωπο σαν τοιχος.Η συγκεκριμενη κοπελα δε με εχει δει ποτε εκτος δουλειας.Αυτο μου το ειπε λεει συμβουλευτικα οτι δηλαδη πρεπει να παψω να ειμαι ετσι.Σημειωτεον οτι αυτο μου το ειχε πει και πιο παλια, σε εποχη που δεν ειχα τα προβληματα που εχω τωρα(τα οποια τα εχω αναφερει σε αλλα τοπικ, δεν εχει σημασια να τα γραψω κι εδω).
Η δικη μου η σκοπια τωρα ειναι η εξης.Στη δουλεια δεν εχω παει για να κανω ουτε δημοσιες σχεσεις, ουτε φιλιες, ουτε να κανω την καλη ή την κακια σε ολους.Παω να κανω τη δουλεια μου ομορφα και ωραια.Ειμαι σε αυτη τη δουλεια 3 χρονια και εχω δει οτι πεφτει αρκετο κουτσομπολιο.Οποτε επελεξα να μη συμμετεχω σε αυτο, οπως επισης να μην εχω πολλα πολλα με κανεναν.(αν ηταν αλλιως τα πραγματα σιγουρα θα εκανα φιλιες, αλλα αμα βλεπω να κοιταει ο ενας να βγαλει το ματι του αλλου μου κοβεται η ορεξη).Οποτε λεω λογικο ειναι αυτη η κοπελα να νομιζει αυτα για μενα.Της ειπα βεβαια οτι δε θα κατσω να πω τα προσωπικα μου στον καθενα και τα λεω σε ελαχιστα ατομα που εμπιστευομαι.Παρολαυτα πιστευω οτι ακομα εχει αυτη την αποψη (ειδικα κιολας τωρα που την εξεφρασε και για δευτερη φορα).Πολυ θα θελα να της ειχα πει, ξερεις δεν ειμαι ο εαυτος μου γιατι δεν εμπιστευομαι κανεναν σας και οτι δε ζητησα τη γνωμη σου για μενα.
Εσεις ειστε ο ιδιος ανθρωπος στη δουλεια σας και ο ιδιος ανθρωπος στην καθημερινοτητα σας?Η εγω ειμαι τοσο ψυχρος επαγγελματιας τελικα.:P Καθε απαντηση δεκτη.Γιατι εχω αρχισει να σκεφτομαι μηπως ειμαι ανεκφραστη και εσωστρεφης και δεν το ξερω ρε παιδι.(ποιος εγω που δε μπορω να κρατησω μεσα μου οτι με απασχολει πανω απο μισο δευτερολεπτο γιατι θα σκασω :P)