θελοντας να βοηθησω μια φιλη που εχει προβλημα, οπως και εγω, με τα κιλα και δεν μπορει να μπει στην διαδικασια του Ριου ξεκιναω αυτο το topik
Εχει κανει καποιος επεμβαση παχυσαρκιας στην Θεσσαλονικη?
Printable View
θελοντας να βοηθησω μια φιλη που εχει προβλημα, οπως και εγω, με τα κιλα και δεν μπορει να μπει στην διαδικασια του Ριου ξεκιναω αυτο το topik
Εχει κανει καποιος επεμβαση παχυσαρκιας στην Θεσσαλονικη?
Δώσε κάποια διευκρίνιση. Σε τι είδους επέμβαση θα υποβληθεί, αν αυτό θα γίνει σε ιδιωτική κλινική ή σε δημόσιο νοσοκομείο, κλπ.
Γινονται επεμβασεις σε δ.νοσοκομεια στην θεσσαλονικη? Υπαρχουν γιατροι με που να κανουν επεμβασεις οπως sleeve π.χ. στην θεσσαλονικη?
Υπάρχει γιατρός που κάνει σληβ και μπαι πας,αλλά στο δημόσιο νοσοκομείο που είναι δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει.Μπορώ να σου δώσω στοιχεία του αν θέλεις.
Κάποτε γινόντουσαν και στο ΑΧΕΠΑ αλλά νομίζω σταμάτησαν
Στελιο θα ηθελα να μαθω,αν κανει επεμβασεις εστω και ιδιωτικα.
Έχεις πμ
Στελιο τι εννοεις??
Έχεις προσωπικό μύνημα u2u
Στελιο, ειμαι λιγο ασχετη, αν εστειλες μυνημα μεσω u2u δεν το ελαβα.
Αποτι γνωριζω την κανουν στο Διαβαλκανικό.
Στο Διαβαλκανικό κάνουν δακτύλιο με τον Σύκα.Quote:
Originally posted by bigjason
Αποτι γνωριζω την κανουν στο Διαβαλκανικό.
Στο έστειλα πάλι,αν δεν το έλαβες,δώσε μου μαίηλ να στο στείλω εκεί.Quote:
Originally posted by stefani
Τελικα εχει κανει κανεις επεμβαση sleeve στην Θεσσαλονικη?
αν ναι σε ποιον γιατρο και κατα ποσο εμεινε ευχαριστημενοσ.
Βοηθεια
Γειά σου,Τατιάνα!Οι περισσότεροι στο φόρουμ μας έχουμε κάνει sleeve σ'έναν γιατρό,
το όνομα του οποίου θα σου στείλω σε προσωπικό μήνυμα για λόγους δεοντολογίας
και απ' ό,τι μπορείς να διαβάσεις και στο σχετικό τόπικ είναι πολύ ευχαριστημένοι.
Χειρουργεί κυρίως Αθήνα,αλλά ανεβαίνει και Θεσσαλονίκη.Θα σου δώσω και το τηλέφωνο
της γραμματείας του σε περίπτωση,που θέλεις να κλείσεις ραντεβού.Με το καλό ό,τι αποφασίσεις!
Είχαν ξεκινήσει σληβ στο Παπαγεωργίου αλλά σταμάτησαν προσωρινά.Υπάρχει όμως γιατρός που κάνει σληβ και μπαι πας εδώ και είναι από Θεσσαλονίκη.Quote:
Originally posted by tatianna
Τελικα εχει κανει κανεις επεμβαση sleeve στην Θεσσαλονικη?
αν ναι σε ποιον γιατρο και κατα ποσο εμεινε ευχαριστημενοσ.
Βοηθεια
Σας ευχαριστω πολυ.
Σου έστειλα 2 μηνύματα,τα πήρες;Quote:
Στελιο 2 μηνυματα σου τα πηρα ευχαριστω πολυ σου εστειλα και εγω 1 το πηρες?
Ναι αλλά ήταν κενό....Quote:
Στελιο 2 μηνυματα σου τα πηρα ευχαριστω πολυ σου εστειλα και εγω 1 το πηρες?
Έχεις u2uQuote:
Originally posted by tatianna
Σας ευχαριστω πολυ.
ναι εχω u2u και πηρα τα μηνυματα. ευχαριστω πολυ
Καλησπερα σε ολους. Τελικα εκανα επεμβαση παχυσαρκιας και συγκεκριμενα μανικι στην θεσσαλονικη. Την εκανα πριν απο 4 μερες και εδω και 2 μερες ειμαι σπιτι μου. Ολα πηγαν κατευχη.
Καλησπερα και καλη αναρρωση ιδιωτικα την εκανες τελικα?
Ποσο κοστησε?
Δεν ειχες αναμονη?
Ολα ηταν καλα?
Καλη επιτυχια στην απωλεια σου!!!
Συγνωμη που ρωταω αλλα ψαχνομαιαν και εχω το 1 μου ραντεβου στην Πατρα 10 φεβρουαριου
Καλησπερα Αδαμαντια. Ευχαριστω πολυ. Την εκανα σε ιδιωτικη κλινικη της Θεσσαλονικης σε γιατρο που ειδικευτηκε σε επεμβασεις βαριατρικης στην Πατρα. Ολα πηγαν πολυ καλα. Αναμονη δεν ειχα εφοσον την εκανα σε ιδιωτικη κλινικη απλα περασαν περιπου 2 μηνες μεχρι να κανω τις εξετασεις στο ΙΚΑ.
θα μπορουσες να μου πεις ποσο κοστησε σε παρακαλω?
Ευχαριστω πολυ
Αδαμαντια πανω κατω οι επεμβασεις παχυσαρκιας για σλιβ κοστιζουν 6000ευρω. Απλα πρεπει να ψαξεις πολυ για να βρεις τον καταλληλο γιατρο ειδικευμενο πανω σε βαριατρικες επεμβασεις, που θα ειναι διπλα σου καθε στιγμη και οχι και κανει την επεμβαση και να εξαφανιστει.
Το ποσό αυτό αφορά και την νοσηλεία στην κλινική;γιατί έχω ακούσει κάτι τιμές για σληβ απο 8-12000?...
Να σου πω την αληθεια, που το εψαξα κιολας, τα 8-12000 ευρω κανεις δεν μου τα ζητησε για επεμβαση σλιβ. Το θεωρω υπερβολη. Ναι αφορα και την νοσηλεια, η οποια βεβαια εξαρταται απο τις απαιτησεις καθε οργανισμου. Συγκεκριμενα εμενα η νοσηλεια κοστισε 2230 ευρω χωρις αυτα που εδωσε το ικα
Εγώ ξέρω 2 που μόνο ο γιατρός ζήτησε 5000? πλέον της κλινικής και σε έναν άλλον 8000? και δουλειά φασόν,ότι ξέρουν κάνουν,όχι ότι ταιριάζει.
Εγώ πάντως σε έναν γιατρό που πήγα για σληβ μου ζήτησε μόνο για τη δική του αμοιβή 5000 και για τη κλινική αναισθησιολόγο κλπ άλλα 3000 πάνω κάτω χώρια απο αυτά που θα έπαιρναν από το ΙΚΑ φιλική τιμή επειδή μας έστειλε ένας γνωστός μας χειρούργος!!!Φανταστείτε τι θα μου ζητούσε αν δεν ήταν φιλική!!!
Καλό θα ήταν πάντως για έχουμε όλοι εικόνα,είναι να ξέρουμε τι καλύπτει ο φορέας σε περίπτωση ιδιωτικής κλινικής και γιατρού.
Ο κάθε γιτρός ζητά αυτά που πιστεύει για τον ευτό του,εμένα με ενδιαφέρει -και αν ξέρει κάποιος/α να το γράψει-πόσα καλύπτει ο φορέας για την κλινική,νοσηλεία,αναισθησι ολόγο και δεν ξέρω τι άλλο,αν καλύπτει αμοιβή του γιατρού-ένα ταμείο ήξερα ότι έχει συγκεκριμένη αμοιβή,άσχετα τι συμφώνησες μαζί του- και γενικώς τι άλλο καλύπτει που μπορεί να μην το ξέρουμε.
Και στο τέλος,ποιος τα παίρνει από τον φορέα;ο ασθενής ή κατευθείαν ο γιατρός και η κλινική;Δηλαδή,τους πληρώνουμε όλους πρώτα εμείς και μετά διεκδικούμε την δαπάνη και την κρατάμε ή λέμε 'όλα θα κοστίσουν πχ 7000,3 η κλινική και 4 ο γιατρός,πάρτε τις 5 από εμένα και όταν βγει η δαπάνη πάρτε τα υπόλοιπα.'
Αν υπάρχει συμμετοχή από το φορέα, αυτή την εισπράττει κατευθείαν το νοσοκομείο ή/και ο γιατρός, όχι εμείς. Στις όποιες τιμές δίνουν οι ιδιώτες έχουν υπολογίσει τα ποσά που θα πάρουν απευθείαν από το ταμείο. Αυτό ισχύει στα περισσότερα ταμεία. Δεν ξέρω, αν υπάρχουν κάποια ειδικά ταμεία στα οποία ισχύει το σύστημα των δαπανών.