Ολοι λενε οτι οι σχεσεις ειναι δυσκολες..Φανταζομαι ακομα πιο δυσκολες μεσα στις ΔΠΤ.. Ενα καινουριο θεμα για αυτο το δυσκολο κομματι της ζωης μας
Printable View
Ολοι λενε οτι οι σχεσεις ειναι δυσκολες..Φανταζομαι ακομα πιο δυσκολες μεσα στις ΔΠΤ.. Ενα καινουριο θεμα για αυτο το δυσκολο κομματι της ζωης μας
παρούσα ! quote από το άλλο θέμα που βγάλαμε off-topic
τί εννοείς δηλ, σαν τί θα μπορούσε να εννοεί που μπορεί να μην το καταλαβαίνω? μήπως καταλαβαίνει τί περνάω και μου λέει τέτοια κουλά για να με πεισμώσει π.χ.?Quote:
Originally posted by spaceride
Νινα μου ειναι πολυ συνηθισμενη κατασταση αυτη που περιγραφεις..Θελει ομως ιδιαιτερη προσοχη στο πως ερμηνευουμε αυτα που λενε οι αλλοι.. Ολοι εντος των ΔΠΤ αντιλαμβανομαστε τα πραγματα μεσα απο το πρισμα της διαταραχης.. Προσεξε να εισαι σιγουρη οτι αυτα που καταλαβαινεις ειναι και αυτα που εννοει ο αντρας σου.. Ξεφυγαμε ομως απο το θεμα και σκεφτομαι να κανω καινουριο..
Δε νομιζω οτι θα ελεγε καποιος κατι τετοιο για να πεισμωσει το συντροφο του.. Η αν οντως ισχυει δεν ξερω κατα ποσο λειτουργει.. Θα σου δωσω ενα παραδειγμα (που οπως εχεις παρατηρησει δινω συνεχεια) χαχαχα
Εχουμε μια κυρια παντρεμενη 10 χρονια και λεει " ο αντρας μου δε με βρισκει ελκυστικη και δεν κανει σεξ μαζι μου".. Αν τη ρωτησεις απο που το συμπεραινει σου απαντα.. "Την τελευταια βδομαδα γυριζει απο τη δουλεια, εγω κανω τσαλιμια με λαδια και αρωματικα και μου λεει οτι ειναι κουρασμενος...αρααααα ειμαι χοντρη και δε με θελει.." Ειναι πιο ευκολο γι αυτη τη γυναικα να κατηγορισει το βαρος της και τον εαυτο της (πραγμα για το οποιο μπορει να κανει κατι βλεπε διαιτα κτλ) παρα να ερθει αντιμετωπη με την πραγματικοτητα και να πει ο γαμος μου περναει κριση.. Και το συμπερασμα της ειναι μεσα απο το πρισμα της διαταραχης της και αυτο εξυπηρετει στο να παρει (ως σνηθως) ολο το προβλημα και το κατηγορω πανω της παρα να πει εχει προβλημα η σχεση μου..Δεν ξερω αν καταλαβες, οι συντροφικες σχεσεις ειναι ζορικες
Και συμπληρωνω, ενας ανθρωπος σε ΔΠΤ λειτουργει στο εγω και οι σχεσεις ειναι στο μαζι
Ζορικες είναι σίγουρα.
Ειδικά όταν έρχονται και τα παιδιά και η καθημερινότητα γίνεται ασφυκτική, και ανακύπτουν ένα σωρό προβλήματα, γίνονται ακόμη πιο ζόρικες και δοκιμάζονται διαρκώς.
Πάντως σχετικά με το παράδειγμα που έδωσες, μπορεί και να μην υπάρχει καν πρόβλημα στη σχέση και απλά τη δεδομένη στιγμή ο άνθρωπος να ήταν όντως πεθαμένος από κούραση (ή χίλια 2 άλλα) και το μόνο που ήταν σε θέση να κάνει, ήταν όντως να ξεραθεί στον καναπέ. Δηλ μπορεί και να μην έπρεπε η κυρία να σκεφτεί "ο γάμος μου περνάει κρίση"
χαχαχαχα ετσι μπραβο...Εγω ενα παραδειγμα εδωσα.. Το θεμα ειναι ομως οτι η κυρια σκεφτεται οτι φταιει εκεινη..Αυτη τη σκεψη που περιγραφεις ειναι να κανει...ελα ομως που δεν την κανει
Καλημέρα σας.... Μαρέσει η συζήτησή σας, όμως δεν κατάλαβα τι σημαίνει ΔΠΤ?
Καλημερα και σε σενα Πωλινα.. Διαταραχες προσληψης τροφης ειναι το ΔΠΤ
Μαλιστα.... και τι ακριβώς είναι το θεματάκι σας? Γιατί από ότι κατάλαβα κάτι προσβλητικό είπε ο σύζηγος την κοπελιάς?
Όχι, δεν είπε κάτι προσβλητικό ο συζηγος.
Δες στο θέμα «ναι στη συναισθηματικη πεινα?» σελ. 2, από εκεί μεταφερθήκαμε εδώ...
και τον ρώτησα τί εννοούσε ότι θέλει προσοχή να καταλαβαίνω τί πραγματικά εννοεί ο άντρας μου
εσένα αλήθεια πόσο σε καταλαβαίνει ο άντρας σου? ο ίδιος είναι κανονικός στα κιλά?
Αχχχχ.... ο αντρας μου είναι 1.85 ιψος και 82 κιλά. Με τέλιες αναλογίες.
Πονεμένη ιστορία το πόσο με καταλαβαίνει....... πάω να διαβασω το θέμα σας και επανέρχομε
εμένα ο δικός μου είναι 1.77 με 72 κιλά. πριν το γάμο ήταν 4-5 κιλά λιγότερο, αλλά ως γνωστόν ο γάμος παχαίνει... αλλά έχει πολύ υγιή σχέση με το φαγητό
ʼσε, και οι γιοι μου εμένα είναι τσιλιβίθρες ειδικά ο μεγάλος σε σχεδόν ανησυχητικό βαθμό, η μόνη παχιά στην οικογένεια είμαι εγώ...
Πω, να σας πω και κάτι να γελάσετε (αν και δεν είναι για γέλια, για κλάματα είναι) ...πάλι off-topic θα βγω :P
Τρώγαμε μια φορά με το γιο μου το μεγάλο πριν κανα εξάμηνο (3 ετών τότε), και έβλεπε που έτρωγα πολύ και δε σταματούσα, και του φαινόταν περίεργο. Οπότε σε κάποια στιγμή με ρωτάει "μαμά, θα φας κι άλλο?"
εεε, λίγο ακόμη του λέω...
και μετά μου λέει "μαμά γιατί τρως πολύ, θέλεις να γίνεις πολύ μεγάλη?" δε θυμάμαι τί του απάντησα...
ή άλλη φορά μπορεί να τρώμε κανα πατατάκι, και βλέπει που δεν αρκούμαι στα λίγα και θέλω σώνει και ντε να τελειώσω το σακουλάκι, και μου λέει "έλα άσε μη φάμε τώρα άλλα μωρέ, να έχουμε και την άλλη μέρα..." και μου το παίρνει και το βάζει στο συρτάρι
μεγαλώνει κι αυτός και καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά...
Επέστρεψα.....
Και εμένα ο αντρας μου τα ίδια λεει..... Εισαι έξυπνη, σπουδασμένη, δεν μπορείς να κουμαντάρεις μια ζυγαριά?
Ασε το πόσες φορές έχω ακούσει το ότι είμαι χοντρη και άμμα του λεω κάλά όταν με γνώρισες τι ήμουνα, ξερετε τι απανταει? εσύ ήσουν πάντα χοντρή, εγώ ήμουν ο ηλίθιος......
και μετα απο αυτά έρχετε και λεει πως μαγαπάει και πως θέλει το καλό μου, και πως τα λέει όλα αυτά για να με κάνει να κάνω κάτι. Λές και δεν προσπάθησα πάμπολλες φορές.... Λες και δεν με βλέπει πως τρώω ελαχιστο και τρέχω αμεσως τουαλέττα για εμετό...... να πω δεν το βλέπει? Το βλέπει και μάλιστα δεν του αρέσει......
Μόνο τώρα που αποφάσισα για να κάνω το μανίκι είναι κάπως διαφορετικός. ίσος επιδή τον πήρα μαζι μου στο γιατρό, και είδε και αλλες κοπέλλες εκει που το εκαναν και έχασαν, ισος επιδή κατάλαβε πως εγω προσπαθώ, αλλά το σώμα μου δεν ανταποκρινετε? δεν ξερω....
Εξιπνο μωρό ο γιος σου!!! Εμένα ο δικός μου είναι 22 μινών, και με έχει δει πάμπολες φορές να τρέχω για εμετό. αλλα τώρα τελευταία που άρχισε να μιλάει, έτυχε πολλές φορές να έρθει να με πιασει αγκαλια και να μου πει "ατε πάλε" "μάμμα καλα?" "μαμμα γιατλο" "οι μαμμα άλλο κακο"......Quote:
Originally posted by nina76
εμένα ο δικός μου είναι 1.77 με 72 κιλά. πριν το γάμο ήταν 4-5 κιλά λιγότερο, αλλά ως γνωστόν ο γάμος παχαίνει... αλλά έχει πολύ υγιή σχέση με το φαγητό
ʼσε, και οι γιοι μου εμένα είναι τσιλιβίθρες ειδικά ο μεγάλος σε σχεδόν ανησυχητικό βαθμό, η μόνη παχιά στην οικογένεια είμαι εγώ...
Πω, να σας πω και κάτι να γελάσετε (αν και δεν είναι για γέλια, για κλάματα είναι) ...πάλι off-topic θα βγω :P
Τρώγαμε μια φορά με το γιο μου το μεγάλο πριν κανα εξάμηνο (3 ετών τότε), και έβλεπε που έτρωγα πολύ και δε σταματούσα, και του φαινόταν περίεργο. Οπότε σε κάποια στιγμή με ρωτάει "μαμά, θα φας κι άλλο?"
εεε, λίγο ακόμη του λέω...
και μετά μου λέει "μαμά γιατί τρως πολύ, θέλεις να γίνεις πολύ μεγάλη?" δε θυμάμαι τί του απάντησα...
ή άλλη φορά μπορεί να τρώμε κανα πατατάκι, και βλέπει που δεν αρκούμαι στα λίγα και θέλω σώνει και ντε να τελειώσω το σακουλάκι, και μου λέει "έλα άσε μη φάμε τώρα άλλα μωρέ, να έχουμε και την άλλη μέρα..." και μου το παίρνει και το βάζει στο συρτάρι
μεγαλώνει κι αυτός και καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά...
αχ πωλίνα μου!
σίγουρα του έκανε καλό που πήγατε μαζί στο γιατρό, θα συνειδητοποίησε πολλά πράγματα αφού είδε και άλλες περιπτώσεις. να δεις που μόλις κάνεις την επεμβαση όλα θα πανε καλά, και εκείνος θα αλλάξει μιας και θα βλέπει την αλλαγη σε εσένα, και όλα θα γίνουν :)
Το ελπίζω νινακι μου, γιατί να σου πω κάτι ηληκρινά? δεν το κάνω γιαυτόν. το κάνω για μένα και τον γιο μου. αν του ίδιου δεν του αρέσει το ότι θα είμαι πιο αδύνατη και άρα πιο επυθυμητή κατά τα δικά του δεδομένα, (επιδή λέει κιολας πως όπως είμαι πιος θα γηρίσει να με δει, και καθυσιχάζετε, αν και εγώ ξέρω πως άμμα θέλω να κερδίσω έναν άντρα, μπορώ να το κάνω), το πολύ πολύ να τον χωρίσω. Δεν θα καταπιέζω μια ζωή εγώ τον εαυτό μου. Ναι τον αγαπάω, αλλά οκ αγαπάω την Πωλίνα ακόμα πιο πολύ!Quote:
αχ πωλίνα μου!
σίγουρα του έκανε καλό που πήγατε μαζί στο γιατρό, θα συνειδητοποίησε πολλά πράγματα αφού είδε και άλλες περιπτώσεις. να δεις που μόλις κάνεις την επεμβαση όλα θα πανε καλά, και εκείνος θα αλλάξει μιας και θα βλέπει την αλλαγη σε εσένα, και όλα θα γίνουν :)
ασφαλώς και θα το κάνεις για τον εαυτό σου κατά κυριο λόγο!
και εγώ για μένα θέλω να το κανω και μετά για την οικογένειά μου, σίγουρα εάν είμαστε εμείς ισορροπημένες και ευχαριστημένες από τον εαυτό μας, τότε είναι πολύ πιο αυξημένες οι πιθανότητες όλες οι σχέσεις μας και οι εκφάνσεις της προσωπικότητάς μας να είναι επιτυχημένες και υγιείς!
τοσα χρόνια έλεγα πως δεν εχω κανενα στιριγμα, πως δεν μπορο να προσπαθω μονη μου. Τώρα άλλαξα σκεπτικό και λέω όχι θα προσπαθήσω μόνη μου, και όταν τα καταφέρω θα μπω στο μάτι όλων όσων τόσα χρόνια με κοροήδευαν ή με περιφρονούσαν. Το ξέρετε πως δεν έχω πει σε κανένα για το πότε έχω χειρουργειο? οκ το είπα εδώ, αλλα εδώ όλεσ και όλοι είμαστε συνπάσχοντες. Ημερομηνία ξέρει μόνο ο αντρασ μου και η μαμα μου που θα της αφίσω το μωρό. Ουτε στην αδελφή μου το είπα που με ρώτησε, ουτε στην κολητή μου. Δεν θέλω κανεναν να είναι εκεί!!!! Ολα μόνη μου θα τα κάνω.
να ρωτησω κατι που δεν πιανω...το ειδα κ αλλου που το εγραφες,Quote:
Originally posted by polinaki1983
Ασε το πόσες φορές έχω ακούσει το ότι είμαι χοντρη και άμμα του λεω κάλά όταν με γνώρισες τι ήμουνα, ξερετε τι απανταει? εσύ ήσουν πάντα χοντρή, εγώ ήμουν ο ηλίθιος......
και μετα απο αυτά έρχετε και λεει πως μαγαπάει και πως θέλει το καλό μου, και πως τα λέει όλα αυτά για να με κάνει να κάνω κάτι. Λές και δεν προσπάθησα πάμπολλες φορές.... Λες και δεν με βλέπει πως τρώω ελαχιστο και τρέχω αμεσως τουαλέττα για εμετό...... να πω δεν το βλέπει? Το βλέπει και μάλιστα δεν του αρέσει......
κανεις εμετους?
νομιζα ειχες εγχειριστει κ γιαυτο δε μποροσυες να φας πολυ.
Οσο για τον δικο μου ανδρα δεν θα επαναλειφθω να πω οσα λεγαμε στο αλλο θεμα,
γιατι θα με μισησετε επι 2,
τελικα ειναι ο πιο ανεκτικος, συμπονετικος ανθρωπος που εχω γνωρισει.
Να σας πω ομως τα εξης:
Δεν με καταλαβαινε εξαρχης, ειχαμε πληρη ασυνεννοησια ειλικρινα...
αλλα καθομουν κ του μιλουσα, για μενα, για το φαγητο, για τη σχεση μου με αυτο,
κ σαν μαθητης τα εμαθε, 1-2-3-100
συν την αγαπη που εχει για μενα αθελα του με βοηθουσε,
καποιες φορες με ατσουμπαλο τροπο που μου εκανε περισσοτερο κακο ισως,
καποιες φορες ανεπιτυχως,
αλλα κ καποιες φορες τοσο πετυχημενα που ξαναρχισα γυμναστηριο,
σταματησα ηλιθιες διαιτες,
κτλ...
εν ολιγοις οσο υπαρχει αγαπη να ξερετε οτι οι ανθρωποι σας θελουν να σας βοηθησουν,
δεν ξερουν παντα το πως, εσεις θα τους το μαθετε.
Θα μου πειτε για μαθηματα ειμαστε τωρα?
κι ομως αυτο θα κανει καλο κ στην σχεση σας συνολικα,
οποιος σεβεται εσας κ την διαταραχη σας τη διατροφικη κ σας βοηθα να τη ξεπερασετε
ετσι θα σεβαστει κ αλλες πτυχες της ζωης σας κ θα σας παροτρυνει να κανετε το ιδιο για κεινον...
κοριτσια κ αφου παντρευτηκαμε θα χορεψουμε θεμε δε θεμε τανγκο,
ομως
"it takes two to tango"
που ειπε κ ο πρωην μου οταν εφυγα...
ΥΓ αγορι σευχαριστουμε για το τελειο θεμα που ανοιξες!
Απο τον αυγουστο του 2004 που έβαλα το δακτυλίδι κάνω εμετούς. ένα διαστιμα τελος του 2007, αρχες το 2008 καταφερα και κρατήθηκα χωρίς τους καθημερινούς εμετούς. Μετά έμινα εγκυος που εκει σε κάπια φαση και μετά έκανα εμετό άκόμα και το νερο. Μετά την γέννα μου, δεν μπορο να κρατήσω φαγιτό στο στομάχι μου. πολύ σπάνεια ίσος καταφέρω να μην κάνω εμετο, αλλά τις πλήστες φορές δε μένει τίποτα. μονο κρεμες και σοκολάτες.Quote:
Originally posted by koralaki
κανεις εμετους?
Μεχρι περιπου πριν 2 μηνες ειχα και τάσεις βουλιμίας, δηλαδή έλεγα δεν βαριεσε, αφου θα τα βγάλεις, φάε όσο θες, και έτρωγα λίγο, εκανα εμετο, ξανα έτρωγα, ξανα εμετο (επιδι και λογο του δακτιλιδιου δεν μπορουσα να φας μεγαλη ποσότητα) και ετσι πιγε για αρκετο καιρό. Μεχρι πριν 2 μήνες που είπα φτάνει, δεν πάει αλλο, πήγα και το ανοιξα. συνεχίστηκαν οι εμετοί, αλλά προσπάθησα να περιορισω τις τάσεις βουλιμίας. Και τελικα έκλισα ραντεβου θα κάνω μανίκι σε ακριβος 4 βδομάδες επιδη δεν παει αλλο η κατάσταση με τους εμετούς. φυσικά τους έχω περιορισει παρα πριν, αλλα υπάρχουν καθημερινά 3-4 φορές ακομα.
Πωλινα πιστευεις οτι αξιζεις τετοια μεταχειριση??? Εχω παθει σοκ πως ενας ανθρωπος που κατα τα αλλα σε αγαπα μπορει να σου προκαλει τοσο πονο με αυτα που λεει.. Να μην πιασω καν το κομματι του ποσο παραβιαστικο ειναι καποιος να σχολιαζει το σωμα σου..Ειναι δικο σου και κανεις δεν εχει δικαιωμα να εχει καν γνωμη.. Οσο για το μανικι που γραφεις σου ευχομαι ολοψυχα, αν και δυστυχως αμφιβαλλω πολυ, οτι θα αλλαξουν τα πραγματα..Απλα δε θελω να απογοητευτεις οταν δεις οτι το μονο πραγμα που αλλαξε ειναι το νουμερο του παντελονιου σου κι οχι ο συζυγος σου. Σε καποια αλλα θεματα εχω γραψει για τη μετατοπιση του προβληματος..Ισως κι εδω να εχει καποια εφαρμογη.. Αλλου ειναι το προβλημα Πωλινα μου, οχι στα κιλα σου..Και αυτη η συμπεριφορα δεν πηγαζει απο τα κιλα σου, βγαινει απο το χαρακτηρα του αντρα σου.. Ειναι κριμα για εναν ανθρωπο -αντρα ή γυναικα- να περναει τετοια λεκτικη και συναισθηματικη κακοποιηση και στο τελος να το παιρνει κι ολο πανω του..Αισχος!! Μονο αυτο εχω να πω για τετοιες συμπεριφορες, γτ σε λιγα χρονια το παιδακι σου εχοντας αυτο το παραδειγμα θα γινει και το ιδιο το παιδακι που καποτε μας εκανε και περασαμε κολαση στο δημοτικο (αναφερομαι σε αυτους που εχουν υποστει bullying σε παιδικες ηλικιες λογω του βαρους τους).
Παρακαλω Κοραλακι και αντιπαραθετω "Η αγάπη είναι η μόνη ικανοποιητική απάντηση στο πρόβλημα της ανθρώπινης ύπαρξης? Erich FrommQuote:
Originally posted by koralaki
κανεις εμετους?
Οσο για τον δικο μου ανδρα δεν θα επαναλειφθω να πω οσα λεγαμε στο αλλο θεμα,
γιατι θα με μισησετε επι 2,
τελικα ειναι ο πιο ανεκτικος, συμπονετικος ανθρωπος που εχω γνωρισει.
Να σας πω ομως τα εξης:
Δεν με καταλαβαινε εξαρχης, ειχαμε πληρη ασυνεννοησια ειλικρινα...
αλλα καθομουν κ του μιλουσα, για μενα, για το φαγητο, για τη σχεση μου με αυτο,
κ σαν μαθητης τα εμαθε, 1-2-3-100
συν την αγαπη που εχει για μενα αθελα του με βοηθουσε,
καποιες φορες με ατσουμπαλο τροπο που μου εκανε περισσοτερο κακο ισως,
καποιες φορες ανεπιτυχως,
αλλα κ καποιες φορες τοσο πετυχημενα που ξαναρχισα γυμναστηριο,
σταματησα ηλιθιες διαιτες,
κτλ...
εν ολιγοις οσο υπαρχει αγαπη να ξερετε οτι οι ανθρωποι σας θελουν να σας βοηθησουν,
δεν ξερουν παντα το πως, εσεις θα τους το μαθετε.
Θα μου πειτε για μαθηματα ειμαστε τωρα?
κι ομως αυτο θα κανει καλο κ στην σχεση σας συνολικα,
οποιος σεβεται εσας κ την διαταραχη σας τη διατροφικη κ σας βοηθα να τη ξεπερασετε
ετσι θα σεβαστει κ αλλες πτυχες της ζωης σας κ θα σας παροτρυνει να κανετε το ιδιο για κεινον...
κοριτσια κ αφου παντρευτηκαμε θα χορεψουμε θεμε δε θεμε τανγκο,
ομως
"it takes two to tango"
που ειπε κ ο πρωην μου οταν εφυγα...
ΥΓ αγορι σευχαριστουμε για το τελειο θεμα που ανοιξες!
αχ πωλινακι...
spaceride σε ευχαριστούμε για το ωραίο θέμα να είσαι καλά...
Ξερω πολύ καλά σε τι αναφέρεσε, τα έχω περάσει όλα τα στάδεια..... ήμουν 10 ετών και 85 κιλά... ήμουν 12 ετών και 99 κιλά..... τα ξέρω.....Quote:
Πωλινα πιστευεις οτι αξιζεις τετοια μεταχειριση??? Εχω παθει σοκ πως ενας ανθρωπος που κατα τα αλλα σε αγαπα μπορει να σου προκαλει τοσο πονο με αυτα που λεει.. Να μην πιασω καν το κομματι του ποσο παραβιαστικο ειναι καποιος να σχολιαζει το σωμα σου..Ειναι δικο σου και κανεις δεν εχει δικαιωμα να εχει καν γνωμη.. Οσο για το μανικι που γραφεις σου ευχομαι ολοψυχα, αν και δυστυχως αμφιβαλλω πολυ, οτι θα αλλαξουν τα πραγματα..Απλα δε θελω να απογοητευτεις οταν δεις οτι το μονο πραγμα που αλλαξε ειναι το νουμερο του παντελονιου σου κι οχι ο συζυγος σου. Σε καποια αλλα θεματα εχω γραψει για τη μετατοπιση του προβληματος..Ισως κι εδω να εχει καποια εφαρμογη.. Αλλου ειναι το προβλημα Πωλινα μου, οχι στα κιλα σου..Και αυτη η συμπεριφορα δεν πηγαζει απο τα κιλα σου, βγαινει απο το χαρακτηρα του αντρα σου.. Ειναι κριμα για εναν ανθρωπο -αντρα ή γυναικα- να περναει τετοια λεκτικη και συναισθηματικη κακοποιηση και στο τελος να το παιρνει κι ολο πανω του..Αισχος!! Μονο αυτο εχω να πω για τετοιες συμπεριφορες, γτ σε λιγα χρονια το παιδακι σου εχοντας αυτο το παραδειγμα θα γινει και το ιδιο το παιδακι που καποτε μας εκανε και περασαμε κολαση στο δημοτικο (αναφερομαι σε αυτους που εχουν υποστει bullying σε παιδικες ηλικιες λογω του βαρους τους).
Οσο για τον σύζηγό μου, αν ο ίδιος δεν αλλάξει, το δύλωσα και πριν, θα χωρίσω. Τώρα πια ότι κάνω, θα το κάνω για μένα. Αν αρχισει να με δέχετε είτε είμαι 125, όπως τώρα, είτε 85 που είναι ο στόχος μου καλός, αλιος δεν τοχο σε τίποτε να τον χωρίσω. Θα κλάψω 1 μήνα? 2? 1 χρόνο? θα έχω τον γιο μου που θα είναι δίπλα μου, και επήσεις θα έχω βρεί την ηρεμία μου.
οπως σας είπα, απο την μέρα που πήγαμε στο γιατρό μαζί έχει αλλάξει πολύ. πτου πτου μην τον ματιάσω.
Τώρα όσον αφορά το μανίκι, το κάνω καθαρά για μένα. Γιατί ΕΓΩ θέλω να νιώθω καλά, και να φωράω ότι ρούχα θέλω. Οσες φορές μου είπαν πως πρέπει να κάνω δίαιτα, οι απαντήσεις μου είναι πάντα 2 και πάντα οι ίδιες, και θα συνεχίσουν να είναι αυτές ότι αποτέλεσμα και να έχει το μανικι.
1) Απουν εξω του χορού πολλά τραγούδια ξερει
και
2) Τα κιλά εγώ τα κουβαλάω, εσάς τι σας ενδιαφέρει?
Και μένου αφωνοι.....
Σου ευχομαι ολοψυχα καθε επιτυχια.. Μακαρι να πανε ολα οπως τα εχεις φανταστειQuote:
Ξερω πολύ καλά σε τι αναφέρεσε, τα έχω περάσει όλα τα στάδεια..... ήμουν 10 ετών και 85 κιλά... ήμουν 12 ετών και 99 κιλά..... τα ξέρω.....Quote:
Οσο για τον σύζηγό μου, αν ο ίδιος δεν αλλάξει, το δύλωσα και πριν, θα χωρίσω. Τώρα πια ότι κάνω, θα το κάνω για μένα. Αν αρχισει να με δέχετε είτε είμαι 125, όπως τώρα, είτε 85 που είναι ο στόχος μου καλός, αλιος δεν τοχο σε τίποτε να τον χωρίσω. Θα κλάψω 1 μήνα? 2? 1 χρόνο? θα έχω τον γιο μου που θα είναι δίπλα μου, και επήσεις θα έχω βρεί την ηρεμία μου.
οπως σας είπα, απο την μέρα που πήγαμε στο γιατρό μαζί έχει αλλάξει πολύ. πτου πτου μην τον ματιάσω.
Τώρα όσον αφορά το μανίκι, το κάνω καθαρά για μένα. Γιατί ΕΓΩ θέλω να νιώθω καλά, και να φωράω ότι ρούχα θέλω. Οσες φορές μου είπαν πως πρέπει να κάνω δίαιτα, οι απαντήσεις μου είναι πάντα 2 και πάντα οι ίδιες, και θα συνεχίσουν να είναι αυτές ότι αποτέλεσμα και να έχει το μανικι.
1) Απουν εξω του χορού πολλά τραγούδια ξερει
και
2) Τα κιλά εγώ τα κουβαλάω, εσάς τι σας ενδιαφέρει?
Και μένου αφωνοι.....
spaceride, ασχετο, εσύ είσαι αντρας?
Ναι Πωλινα αντρας ειμαι
πωλινακι, για να φτάσεις στο σημείο να μιλάς έτσι προφανώς έχεις δεχθεί πολλή περιφρόνηση...Quote:
τοσα χρόνια έλεγα πως δεν εχω κανενα στιριγμα, πως δεν μπορο να προσπαθω μονη μου. Τώρα άλλαξα σκεπτικό και λέω όχι θα προσπαθήσω μόνη μου, και όταν τα καταφέρω θα μπω στο μάτι όλων όσων τόσα χρόνια με κοροήδευαν ή με περιφρονούσαν. Το ξέρετε πως δεν έχω πει σε κανένα για το πότε έχω χειρουργειο? οκ το είπα εδώ, αλλα εδώ όλεσ και όλοι είμαστε συνπάσχοντες. Ημερομηνία ξέρει μόνο ο αντρασ μου και η μαμα μου που θα της αφίσω το μωρό. Ουτε στην αδελφή μου το είπα που με ρώτησε, ουτε στην κολητή μου. Δεν θέλω κανεναν να είναι εκεί!!!! Ολα μόνη μου θα τα κάνω.
ή ακόμη ακόμη μπορεί και να μην την έχεις δεχθεί πραγματικά αλλά εσύ να την εξέλαβες ετσι επειδή δεν ένιωθες εσύ καλά με τον εαυτό σου, παίζει κι αυτό, εγώ το έχω πάθει αυτό που λέει ο λαός "έχω τη μύγα και μυγιάζομαι"
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, κάνεις μία ΝΕΑ ΑΡΧΗ (!!!!), και κάποια στιγμή όταν πλέον τα πράγματα πάρουν το δρόμο τους και ισορροπήσεις μέσα σου θα καταλάβεις τί έπαιξε
α, και για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους γιατί έχω την αίσθηση ότι έδωσα κάποια εσφαλμένη εντύπωση και δεν είναι σωστό: ο άντρας μου ποτέ δε με προσέβαλε, ποτέ δε με πίεσε, απλά δε μπορεί να καταλάβει τί με καθηλώνει και δεν αδυνατίζω μιας και δεν έχει βιώσει ποτέ ΔΠΤ, και το βρίσκω απόλυτα λογικό, δεν περιμένα να μπορεί να καταλάβει
βέβαια κοραλάκι δε σου κρύβω ότι με προβλημάτισες με τα λεγόμενά σου, εσύ λες ότι ο δικός σου σε καταλαβαίνει αλλά έχεις προσπαθήσει πολύ για αυτό, θα το επεξεργαστώ :starhit:
Νινα μου πάντα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου, και με τα κιλά μου. άλλοστε πάντα ήμουν και η ζωή της παραίας. Φτάνει να μου έδεινε κάπιος την ευκερεία να με γνορίσει, και μετα δεν ξεκολουσε από μένα. όμος υπήρχαν πολλά άτομα που δεν μου έδοσαν την ευκερία λόγο κιλών. και αυτό είναι που με πικραίνει... στο γυμνάσιο έχασα την κολλιτή μου επιδή μπήκε κάπια άλλη στην παρέα, η οποία ντρεπότανε για μένα, κε έλεγε στην κολλιτή μου ότι τάχα χάνει αγόρια που κικλοφορά μαζι μου.....Quote:
πωλινακι, για να φτάσεις στο σημείο να μιλάς έτσι προφανώς έχεις δεχθεί πολλή περιφρόνηση...Quote:
ή ακόμη ακόμη μπορεί και να μην την έχεις δεχθεί πραγματικά αλλά εσύ να την εξέλαβες ετσι επειδή δεν ένιωθες εσύ καλά με τον εαυτό σου, παίζει κι αυτό, εγώ το έχω πάθει αυτό που λέει ο λαός "έχω τη μύγα και μυγιάζομαι"
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, κάνεις μία ΝΕΑ ΑΡΧΗ (!!!!), και κάποια στιγμή όταν πλέον τα πράγματα πάρουν το δρόμο τους και ισορροπήσεις μέσα σου θα καταλάβεις τί έπαιξε
:starhit:
ακόμα και τώρα αμμα θέλω μπορώ να κερδίσω καπιον με τον τροπο μου, όπως πριν κανενα μήνα που βγήκα με μια φίλη, η οποία είναι Θεά με όλη την ένοια της λέξης, και όταν ήρθαν μια παρέα αντρών για να της τα ρίξουν, στο τέλος καταλήξαμε να μιλάν και να γελάν μαζί μου και αυτή σαν να μην υπάρχει.
όμος τώρα αποφάσισα πως θα ασχολιθώ για κάπιο διάστιμα μόνο με την Πωλίνα. Θέλω να αρχίσω να αλλάζω λίγο τον εαυτό μου, επιδή τώρα πια το έχω ανάγκι να το κάνω.
Και από κει και πέρα σε οπιον αρέσω.
Πρώτη φορά γνωρίζω κάπιον άντρα ο οποίος να μιλά ετσι..... Που είσαστε κριμμένοι βρε σεις τα καλά παιδιά και δεν σας βρίσκουμε όταν σας ψαχνουμε?Quote:
Ναι Πωλινα αντρας ειμαι
χαχαχα ο παθων μαθων πωλινα μου..Quote:
Πρώτη φορά γνωρίζω κάπιον άντρα ο οποίος να μιλά ετσι..... Που είσαστε κριμμένοι βρε σεις τα καλά παιδιά και δεν σας βρίσκουμε όταν σας ψαχνουμε?Quote:
Ναι Πωλινα αντρας ειμαι
Και μαθων και καλα γτ επελεξα να ασχοληθω μ'αυτο στη ζωη μου και κανω οτι μπορω να εξελισσομαι
Τι εννοείς Spaceride? με τι ασχολισε δηλαδή?
ένα διπλό μπράβο από μένα!Quote:
Νινα μου πάντα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου, και με τα κιλά μου. άλλοστε πάντα ήμουν και η ζωή της παραίας. Φτάνει να μου έδεινε κάπιος την ευκερεία να με γνορίσει, και μετα δεν ξεκολουσε από μένα. όμος υπήρχαν πολλά άτομα που δεν μου έδοσαν την ευκερία λόγο κιλών. και αυτό είναι που με πικραίνει... στο γυμνάσιο έχασα την κολλιτή μου επιδή μπήκε κάπια άλλη στην παρέα, η οποία ντρεπότανε για μένα, κε έλεγε στην κολλιτή μου ότι τάχα χάνει αγόρια που κικλοφορά μαζι μου.....
ακόμα και τώρα αμμα θέλω μπορώ να κερδίσω καπιον με τον τροπο μου, όπως πριν κανενα μήνα που βγήκα με μια φίλη, η οποία είναι Θεά με όλη την ένοια της λέξης, και όταν ήρθαν μια παρέα αντρών για να της τα ρίξουν, στο τέλος καταλήξαμε να μιλάν και να γελάν μαζί μου και αυτή σαν να μην υπάρχει.
όμος τώρα αποφάσισα πως θα ασχολιθώ για κάπιο διάστιμα μόνο με την Πωλίνα. Θέλω να αρχίσω να αλλάζω λίγο τον εαυτό μου, επιδή τώρα πια το έχω ανάγκι να το κάνω.
Και από κει και πέρα σε οπιον αρέσω.
1 για το ότι ένιωθες καλά με τα κιλά σου και ήσουν η ψυχή της παρέας, και 2ο για το ότι θα ασχοληθείς μόνο με τον εαυτό σου για κάποιο διάστημα !!! φιλιά:)
Ειμαι στο χωρο των διαταραχων προσληψης τροφης. Σαν επαγγελματιας εννοωQuote:
Τι εννοείς Spaceride? με τι ασχολισε δηλαδή?
Μάλιστα..... και υπήρξες παχύσαρκος ή είναι ακομα, ποτέ στην ζωή σου?
Εχω υπαρξει απ'ολα εκτος απο ανορεξικος.. Ξεκινησα σαν παχυσαρκο παιδι, περασα μια βουλιμικη εφηβεια, και επεστρεψα στην παχυσαρκια στα 17. Μετα αρχισα θεραπεια για την διαταραχη.
Εγώ υπήρξα πάντα παχύσαρκη, και σαν παιδί, και σαν έφηβη, και τώρα σαν γυναίκα. Και μέχρι πριν λίγο καιρό πέρασα και μια φάση βουλιμίας.....Quote:
Εχω υπαρξει απ'ολα εκτος απο ανορεξικος.. Ξεκινησα σαν παχυσαρκο παιδι, περασα μια βουλιμικη εφηβεια, και επεστρεψα στην παχυσαρκια στα 17. Μετα αρχισα θεραπεια για την διαταραχη.
Ναι διαβασα για τους εμετους σου.. Αν και δεν ειναι απαραιτητο στοιχειο για να χαρακτηριστει καποιος βουλιμικος.. Μπορω να καταλαβω τον πονο που περνας σε ολες τις στιγμες. Και μετα το υπερφαγικο, και στον εμετο, και στα σχολια.. Το εχω ζησει στο πετσι μου ολο το πακετο
:) Ας ελπισω πως με το μανικι θα άλλαξουν τα πράγματα για μένα..... Τελος παντον!!! Ολα είναι θέλημα θεού, ότι και να κάνουμε σαυτή την ζωή αυτός το καθοδιγα.