-Δεν εισαι πολυ παχια για να φορας τετοια φουστα?
-Και εσυ δεν εισαι πολυ μαλ..ας για να λεγεσαι ανθρωπος?
χαχαχα
Printable View
-Δεν εισαι πολυ παχια για να φορας τετοια φουστα?
-Και εσυ δεν εισαι πολυ μαλ..ας για να λεγεσαι ανθρωπος?
χαχαχα
-Πω πω παχυνες!
-Πω πω αραιωσαν τα μαλια σου ουπς! σαν φαλακρα μου φαινεται!
-Ρε συ παχυνες;
-Ρε συ γερασες;(ενναλακτικο:Ρε συ ασχημηνες;)
-Στο λεω γιατι ειμαι φιλη σου κ ανησυχω
-Φαντασου να ησουν εχθρος μου
- Γιατί δεν προσέχεις λίγο τον εαυτό σου?
-Πότε κιτάκτηκες τελευταία φορά στον καθρεύτη?
Εναλλακτικη απαντησηQuote:
Originally posted by polinaki1983
- Γιατί δεν προσέχεις λίγο τον εαυτό σου?
-Πότε κιτάκτηκες τελευταία φορά στον καθρεύτη?
-Εχεις δικιο..Πρεπει να προσεχω με ποιους συναναστρεφομαι περισσοτερο
-5 κιλά να χάσεις κ θα σαι κούκλα
- κ όταν ήμουν 5 κιλά λιγότερα το ίδιο έλεγες!
Το αποκορύφωμα που έχω ακούσει ουκ ολλίγες φορές από ένα συγκεκριμένο άτομο:
- Μην το φας αυτό, είναι πολύ ανθυυγιηνό.
- Μήπως θες να το φάς εσύ?
- Ναι, δώσε μου να το δοκιμάσω
χαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαα
-Είσαι χοντρή/ός
-Εσύ είσαι άσχημη/ος. Κ εγώ μπορώ να κάνω δίαιτα
αν δεν είχες τόσο όμορφο πρόσωπο οκ θα έλεγα ακομα μια χοντρή αλλά δεν ειναι κριμά να συνδιαζείς τέτοιο πρόσωπο με τέτοιό σώμα;( φίλη καρδιάκη)
επίσης ο πρώην ο οποίος είναι πλεόν εξαρτημένος απο ουσίες.. είπε όταν με είδε( πάχυνα απότομα) καλύτερα καλύτερα να ζήσω μια σύντομή ζωή ωραίος, παρά να ζήσω παραπάνω και να είμαι σαν ζωόν . . .
μπορώ να γράφω μέχρι μεθαύριο και να μην έχω τελειώσει ακόμα . . .
Δεν μας πιράζει Hopa μου, γράψτα!!!!Quote:
Originally posted by hopa
μπορώ να γράφω μέχρι μεθαύριο και να μην έχω τελειώσει ακόμα . . .
Και το πρόβλημα ποιος το έχει;Αυτοί ή εσείς;Γιατί εγώ βλέπω να το έχουν εκείνοι το πρόβλημα.:)
Καταλαβαίνω τι εννοείς Κλεάνθη, λες ότι αυτοί έχουν το πρόβλημα, αυτοί είναι οι κομπλεξικοί και εκτονώνουν τη μιζέρια τους σε όποιον βρουν ευάλωτο και πρόχειρο. Αλλά καμιά φορά οι άδικες και απρόσμενες επιθέσεις μας βγάζουν από τα ρούχα μας. Θέλω να είμαι ανώτερος άνθρωπος και να μην αντλώ ικανοποίηση πληγώνοντας κάποιον, έστω και αν το αξίζει. Αλλά από την άλλη, ζω για τη στιγμή που θα ανταποδώσω σε έναν κοντό τις "μπηχτές", που βαρέθηκα να ακούω για τα κιλά μου. Δε βρήκα ακόμη τον τρόπο, δεν ξέρω αν θα αντέξω και να το κάνω, αλλά θέλω πολύ να σβήσω από το μούτρο του το ειρωνικό του γελάκι.
''Πωπω, έχεις ομορφύνει πολύ τελευταία''.
''Ευχαριστώ, αλλά εσύ παραμένεις χάλιας''. :smilegrin:
''Μαρία, με το που πάχυνες, έγινες σκληρή και αλύγιστη''.
''Εσύ που είσαι αδύνατος, γιατί δεν είσαι ποτέ ''σκληρός''? :smilegrin:
εσυ αχαχαχαχαχχαχαχαχαQuote:
Originally posted by Kleanthis
Και το πρόβλημα ποιος το έχει;Αυτοί ή εσείς;Γιατί εγώ βλέπω να το έχουν εκείνοι το πρόβλημα.:)
ρε παιδιά οκ υπάρχουν και πικρόχολοι αλλά μην βλέπουμε και παντού φαντάσματα..πολλές φορές συμβαινει να μας μιλήσει καποίος απο ενδιαφέρον απλά να μην χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα λόγια που να είναι ανώδυνα για εμάς . . και εμείς να καταρακώθούμε με αφορμή τα λόγια του, αλλά πάντα με κύρια αιτία το πως αισθανόμαστε εμείς για τον εαυτό μας . .
πολίνακι ευχαριστώ, έχω ακούσει όμως και το εξής θεικό ..οταν απο 54 κιλά πηγα σε 3 μήνες 70 (1.63 υψος)πήρα ένα ταξί για να πάω στο διπλανό χωριό(μένω επαρχία και γνωριζόμαστε όλοι ματαξύ μας..και μου λέει ο ταξιτζης που ήταν και νέος '' έτσι μπράβο ρε μάνα μου , τώρα είσαι γυναικάρα κι αν βάλεις και 5 ακόμα θα σε κλέψω στο υπόσχομαι'':puzzled:και καταλαβαίνεις υπο το καθεστώς της απέιλης και του τρόμου του ταξιτζή , αναγκάστηκα να βάλω παραπάνω απο 5 .. :)
χαχαχαχαχαχα ΗΟΡΑ !!!!!! Καλός ο ταξιτζής!!!! εμένα πάλυ ποτέ δεν μου έχουν κομπλημέντο, ούτε στα 140, ούτε στα 130 ουτε στα 125. Ε τώρα πιο κάτω δεν ξέρω, ήμουνα 12 χρονόν η τελευταία φορά που είδα το 100 στην ζυγαριά μου!!!!
Ο τυπος προσβαλλει τα ζωα.Quote:
Originally posted by hopa
επίσης ο πρώην ο οποίος είναι πλεόν εξαρτημένος απο ουσίες.. είπε όταν με είδε( πάχυνα απότομα) καλύτερα καλύτερα να ζήσω μια σύντομή ζωή ωραίος, παρά να ζήσω παραπάνω και να είμαι σαν ζωόν . . .
. [/quote] Ο τυπος προσβαλλει τα ζωα. [/quote] ο τύπος γεννήθηκε για να προσβάλει . .
Παρ'ολα αυτα ο σωστος φιλος πρεπει να σου πει οτι παχυνες... με σωστο τροπο αλλα πρεπει...
συμφωνω με πηνελοπη, οποιος θελει το καλο μας πρεπει να μας πει οτι παχυναμε εξαρχης,
οχι αφου κ παρουμε 30 κιλα που το ξερουμε κ οι ιδιες.
οσο για τον τροπο, πολλες φορες ανθρωποι που μας αγαπουν εχουν λαθος τροπο,
ας μην τους σταυρωνουμε
καλα αυτο με τη γυμναστρια ειναι απαραδεκτο,σιγουρα ειναι ηλιθια η γυναικα!!εγω αν το ακουγα να το λεει για αλλον αποκλειεται να δεχομουν να με αναλαβει ειδικα αν ηταν με πληρωμη.με εκνευριζουν πολυ αυτοι οι ανθρωποι ασχετα αν το λενε για καποιον αλλο και οχι για μενα,δεν εχει καμμια διαφορα
απο τους δικους μου ανθρωπους και τους φιλους χαιρομαι οταν μου επισημενουν οτι παχυνα και κατι πρεπει να κανω,το καταλαβαινω οτι το λενε για το καλο μου
γιατι πρεπει να στο πει ο φιλος οτι παχυνες? υπαρχει περιπτωση να μην το ξερεις?
γιατι αισθανομαι οτι μου συμπαραστεκονται,οτι δεν θα μου φερουν γλυκα οταν ερχονται σπιτι αφου θα ξερουν οτι προσπαθω να αδυνατισω και γενικα οτι δεν θα σαμποταρουν τη διαιτα μου και ισως σου φανει περιεργο αλλα η μητερα μου παντα αυτο εκανε,μολις ελεγα οτι αρχιζω διαιτα εφτιαχνε οτι παχυντικο μου αρεσε.Δεν πιστευω οτι το εκανε για κακο,μπορει να φοβοταν οτι θα παθω τιποτα αν αδυνατισω (που παντα ημουν κανονικη προς παχουλη) και ποτε δεν μου ειπε οτι πρεπει να χασω κιλα.
να σου πει ενας φιλος που εχεις οικειοτητα και δεσιμο οτι ξερεις κατι πρεπει να παρεις τη ζωη στα χερια σου, φροντισε το σωμα σου και θα νιωθεις πολυ καλυτερα, το καταλαβαινω.
αλλα να σου πει οτι παχυνες...? και καλοπροαιρετα να το πει, εκτος απο το να στο υπενθυμισει, να σου ξεκαθαρισει οτι το εχει παρατηρησει κι αυτος, οτι υπαρχει προβλημα, να σε στεναχωρησει και να σε πιεσει, δεν ξερω τι αλλο θα βγαινε.
με βαση τον εαυτο μου το λεω.
οχι για σενα προσωπικα.
Το ζητημα δεν ειναι οταν σου λεει κατι ενας ξενος αλλα ενας φιλος.Εγω π.χ.ειχα παθει πλακα κ δεν ειχα μιλησει αλλα ειχα πληγωθει παρα πολυ οταν μια πραγματικη φιλη που ξερω οτι νοιαζεται για μενα αλλα δεν εχει τροπους -το βλεπω κ με το τι λεει κατα καιρους στην κορη της-ειχε δει μια φωτογραφια μου που ειχα παχυνει κ ειπε:Ε τι να κανει κι ο Γιωργος...Οπου Γιωργος η σχεση μου τοτε και ειχαμε χωρισει.Απιστευτο!!!Εχουν περασει χρονια κ ακομα το θυμαμαι.Δεν μπορεσα να πω τιποτα γιατι ηταν δικος μου ανθρωπος.
Ισως με τους δικους μας ανθρωπους πρεπει να ξεκινησουμε και να μιλαμεQuote:
Originally posted by lessing
Το ζητημα δεν ειναι οταν σου λεει κατι ενας ξενος αλλα ενας φιλος.Εγω π.χ.ειχα παθει πλακα κ δεν ειχα μιλησει αλλα ειχα πληγωθει παρα πολυ οταν μια πραγματικη φιλη που ξερω οτι νοιαζεται για μενα αλλα δεν εχει τροπους -το βλεπω κ με το τι λεει κατα καιρους στην κορη της-ειχε δει μια φωτογραφια μου που ειχα παχυνει κ ειπε:Ε τι να κανει κι ο Γιωργος...Οπου Γιωργος η σχεση μου τοτε και ειχαμε χωρισει.Απιστευτο!!!Εχουν περασει χρονια κ ακομα το θυμαμαι.Text
δεν το βρισκω κακο να μου πει καποιος οτι παχυνα,γιατι να κολλησω στη λεξη?εξαρταται πως θα στο πει,αλλο να σου πει "κοιτα πως παχυνες και εγινες σαν βουβαλι" και αλλο να σου πει "παχυνες,προσεξε να τρως λιγοτερο θα ειναι καλυτερα και για την υγεια σου και θα αισθανεσε πιο καλα" και πιστευω οτι ενας φιλος ποτε δεν θα σου ελεγε το πρωτο.Quote:
Originally posted by click
να σου πει ενας φιλος που εχεις οικειοτητα και δεσιμο οτι ξερεις κατι πρεπει να παρεις τη ζωη στα χερια σου, φροντισε το σωμα σου και θα νιωθεις πολυ καλυτερα, το καταλαβαινω.
αλλα να σου πει οτι παχυνες...? και καλοπροαιρετα να το πει, εκτος απο το να στο υπενθυμισει, να σου ξεκαθαρισει οτι το εχει παρατηρησει κι αυτος, οτι υπαρχει προβλημα, να σε στεναχωρησει και να σε πιεσει, δεν ξερω τι αλλο θα βγαινε.
με βαση τον εαυτο μου το λεω.
οχι για σενα προσωπικα.
ενας πραγματικος φιλος ξερει πως αισθανεσε και ξερει οτι σε ενοχλει το παχος,γιατι να μην το συζητησει μαζι σου?
Ενας φιλος φιλος ξερει αν εισαι καλα στη ζωη σου και βαρος να μη βλεπει μπροστα του.Μην ξεχναμε οτι το χαμηλο ή υψηλο βαρος δεν ειναι χαρακτηριστικο ολων των περιπτωσεων. Εγω ξερω πολλες κοπελες με βουλιμια με μια χαρα υγιες βαρος.. Το θεμα ειναι να σε στηριξει στο πως θα διαχειριστεις αν εχεις κατι που σε απασχολει
φυσικα!εγω λεω για την περιπτωση που δεν υπαρχει καποιο προβλημα και ξερει οτι οταν παχαινεις αυτο σε ενοχλει και τοτε στο λεει για να σε ξεκουνησει και φυσικα σε στηριζει
Μακαρι να ισχυει αυτο φορτυ..Απο τη δικη μου εμπειρια αν κατσεις και το δεις παντα ενα προβλημα υπαρχει οταν αρχιζεις και παχαινεις...Φυσικα εξαιρουμε οργανικα προβλημα και δεν εννοω για μεταβολες της ταξης των 2-3 κιλωνQuote:
Originally posted by forty
φυσικα!εγω λεω για την περιπτωση που δεν υπαρχει καποιο προβλημα και ξερει οτι οταν παχαινεις αυτο σε ενοχλει και τοτε στο λεει για να σε ξεκουνησει και φυσικα σε στηριζει
Στα πολλα κιλα ετσι γινεται,παντα υπαρχει προβλημα ομως οταν για παραδειγμα παντρευεσε κανεις παιδια και μενουν τα κιλα της εγκυμοσυνης που δεν χανονται ευκολα αντιθετα περνεις κ'αλλα,αυτο δεν ειναι ακριβως προβλημα αλλα η αλλαγη της ζωης και πολλα αλλα.Το ιδιο οταν κοβουμε το τσιγαρο,οταν σταματαμε τον αθλητισμο.Ξερω πολλες κοπελες που ετσι εβαλαν κιλα αποτομα και δεν θα ελεγα οτι ειχαν καποιο προβλημα αλλα δεν ηξεραν τι να κανουν οταν εγινε μια μεγαλη αλλαγη στον οργανισμο τους οπως αυτα που εγραψα παραπανω,εκει μια φιλη δεν πρεπει να σε στηριξει οταν εσυ συνεχιζεις να βλεπεις το σωμα σου αδυνατο οπως το εβλεπες πριν?Καμμια φορα επειδη για χρονια εχουμε συνηθησει να ειμαστε καπως,δεν ειναι ευκολο να καταλαβουμε αμεσως οτι παχυναμε,το ιδιο και οταν αδυνατιζουμε,εγω παντως τα εχω παθει και τα ιδιο,μου πηρε μηνες μετα την αλλαγη για να συνηθισω το σωμα μου
Να τα παρουμε ενα ενα... Επειδη δουλευω σε αυτο το χωρο και εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη σε οτι αφορα τον αριθμο των ανθρωπων που βλεπω.. Οι περισσοτερες γυναικες που εχω συναντησει εγω τα κιλα τα παιρνουν στον θηλασμο και οχι στην εγκυμοσυνη.. Εκει εχει να κανει και με ορμονολογικους παραγοντες οπως και συναισθηματικους αλλα να μην αναλυσουμε αυτο το θεμα.. Σε οτι αφορα το καπνισμα σαν επαγγελματιας μπορω να σου πω οτι μπορει να δικαιολογισει 3-5 κιλα.. Παραπανω παμε σε αλλους παραγοντες..Και για τον αθλητισμο ειναι μια αλαγη στη δραστηριοτητα..Γτ οταν παει καποιος προσπαθησει να επανελθει στο βαρος του να αλλαξει την τροφη κι οχι αντιστοιχα τη δραστηριοτητα του??Quote:
Στα πολλα κιλα ετσι γινεται,παντα υπαρχει προβλημα ομως οταν για παραδειγμα παντρευεσε κανεις παιδια και μενουν τα κιλα της εγκυμοσυνης που δεν χανονται ευκολα αντιθετα περνεις κ'αλλα,αυτο δεν ειναι ακριβως προβλημα αλλα η αλλαγη της ζωης και πολλα αλλα.Το ιδιο οταν κοβουμε το τσιγαρο,οταν σταματαμε τον αθλητισμο.Ξερω πολλες κοπελες που ετσι εβαλαν κιλα αποτομα και δεν θα ελεγα οτι ειχαν καποιο προβλημα αλλα δεν ηξεραν τι να κανουν οταν εγινε μια μεγαλη αλλαγη στον οργανισμο τους οπως αυτα που εγραψα παραπανω,εκει μια φιλη δεν πρεπει να σε στηριξει οταν εσυ συνεχιζεις να βλεπεις το σωμα σου αδυνατο οπως το εβλεπες πριν?Καμμια φορα επειδη για χρονια εχουμε συνηθησει να ειμαστε καπως,δεν ειναι ευκολο να καταλαβουμε αμεσως οτι παχυναμε,το ιδιο και οταν αδυνατιζουμε,εγω παντως τα εχω παθει και τα ιδιο,μου πηρε μηνες μετα την αλλαγη για να συνηθισω το σωμα μου
Οταν η εικονα σου δεν αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα, ποσο υγιες ειναι αυτο?Quote:
Στην εγκυμοσυνη και εγω και φιλες μου τα πηραμε κατα την διαρκεια,ειδικα στους μηνες 5ος 6ος 7ος η πεινα ηταν απιστευτη,τουλαχιστον σε εμενα ετσι εγινε στο θηλασμο ισα ισα που χανεις,εγω εχασα τα περισσοτερα κιλα μου θηλαζοντας,με το τσιγαρο δικαιολογει τα 3-5 κιλα απο το θεμα του μεταβολισμου που γινεται λιγο πιο αργος αλλα ο εκνευρισμος που σε ριχνει στο φαγητο?οχι ολους βεβαια αλλα γιατι οι περισσοτεροι παιρνουν παραπανω απο 3-5 κιλα?οσο για τους αθλητες αν συνηθισουν να τρωνε πολυ θελει καποιο διαστημα προσαρμογης για να καταλαβουν τι ποσοτητες πρεπει να παιρνουν.Αυτα τα λεω απο εμπειριες δικες μου και φιλων,δεν παει να πει οτι ισχυουν για ολους βεβαια αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις που εγραψα δεν νομιζω να κρυβεται καποιο προβλημα
Οι περιπτωσεις που γραφεις θα δικαιολογουσαν μικρες μεταβολες που πολυ γρηγορα δεδομενης της ελλειψης προβληματος θα αυτορυθμιζοντανQuote:
Στην εγκυμοσυνη και εγω και φιλες μου τα πηραμε κατα την διαρκεια,ειδικα στους μηνες 5ος 6ος 7ος η πεινα ηταν απιστευτη,τουλαχιστον σε εμενα ετσι εγινε στο θηλασμο ισα ισα που χανεις,εγω εχασα τα περισσοτερα κιλα μου θηλαζοντας,με το τσιγαρο δικαιολογει τα 3-5 κιλα απο το θεμα του μεταβολισμου που γινεται λιγο πιο αργος αλλα ο εκνευρισμος που σε ριχνει στο φαγητο?οχι ολους βεβαια αλλα γιατι οι περισσοτεροι παιρνουν παραπανω απο 3-5 κιλα?οσο για τους αθλητες αν συνηθισουν να τρωνε πολυ θελει καποιο διαστημα προσαρμογης για να καταλαβουν τι ποσοτητες πρεπει να παιρνουν.Αυτα τα λεω απο εμπειριες δικες μου και φιλων,δεν παει να πει οτι ισχυουν για ολους βεβαια αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις που εγραψα δεν νομιζω να κρυβεται καποιο προβλημα