Γεια και χαρα σε όλους και σε όλες!!!
ευχομαι να στε καλα!!!
Σήμερα αποφάσισα να κανω την δίαιτα της σούπας!!!
Σήμερα το πρωι ήμουν 92 κιλα για να δουμε!!!!
καλη επιτυχια σε ολες και ολους μας!!!!
σας φιλω....!
Printable View
Γεια και χαρα σε όλους και σε όλες!!!
ευχομαι να στε καλα!!!
Σήμερα αποφάσισα να κανω την δίαιτα της σούπας!!!
Σήμερα το πρωι ήμουν 92 κιλα για να δουμε!!!!
καλη επιτυχια σε ολες και ολους μας!!!!
σας φιλω....!
Καλώς ήρθες christinaki24! Καλή αρχή! :tumble:
ευχαριστω να σαι καλα!
Xριστινακι εισαι σιγουρη πως μετα τη σουπα θα συνεχισεις;
Καλως ηρθες κι απο μενα!
Καλωσόρισες και καλή αρχή!
Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά η δίαιτα της σούπας είναι πάρα πολύ δύσκολη και χωρίς μόνιμα αποτελέσματα. Μιλάω από προσωπική πείρα. Την έχω κάνει δύο φορές. Την πρώτη ζαλίστηκα και τη σταμάτησα. Τη δεύτερη την τήρησα κατά γράμμα και έχασα 4,5 κιλά. Αλλά τα ξαναπήρα, διπλά και τριπλά.
Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις ένα διατροφικό πρόγραμμα, αν είναι δυνατό σε διατροφολόγο. Πάντως να είναι κάτι με διάρκεια και ισορροπία στα γεύματα. Όσο για τη σούπα, θα έλεγα ίσως ναι, αν είχες 3-4 κιλά να χάσεις. Στις άλλες περιπτώσεις νομίζω πως είναι άδικη ταλαιπωρία.
Της λαχανόσουπας εννοείς;
Καλως ηλθες Χριστινακι!
Δεν εχω αποψη γι'αυτη τη διαιτα αλλα θα σου ευχηθω καλη αρχη!
Μία είναι η ΣΟΥΠΑ. Αυτό το σιχαμερό παρακεύασμα.
χαχαχαχα Αβα δεν παλευεσαι!!!!Quote:
Originally posted by Ava
Μία είναι η ΣΟΥΠΑ. Αυτό το σιχαμερό παρακεύασμα.
ειχα προσπαθησει στο παρελθον να την φτιαξω και με το που την μυρισα την πεταξα...!
σημερα την εφτιαξα αλλιως τα εκανα ολα στο μουλτι και μετα τα εβρασα και δεν αντι για κρεμμυδοσουπα εβαλα κρεμμυδι του θεουλη και προσθεσα πιπερι αλατι και στο τελοσ λεμονι και μια μιρηρ κουταλιτσα λαδι και λιγοτερο σελινο γιατι εμενα γενικα δεν μαρεσει.οφειλω να ομολογησω οτι ζεστη με λεμονι ηταν πολυ ωραια.τωρα που την εφαγα κρυα ηταν ετσι και ετσι αλλα σιχαμενη δεν την λες. ειμαι στην πρωτη μερα και εφαγα 2 μηλα για πρωινο 1 αχλαδι για ενδιαμεσο ενα πιατο απο την σουπα το μεσημερι το απογευμα ηπια αγλυκο τσαι ενα ποτηρι και τωρα πριν λιγο ενα πιατο σουπα και 2 μηλα και δεν τηα ξαναφαω. Ειμαι πολυ χορτατη και γεματη δυναμη και ζωντανια και εκανα και γυμναστικη. τωρα θα δειξει.... και τιποτα να μην γινει απο χασιμο κιλων μια αποτοξινωση και μειωση της χοληστερινης δεν θα μου κανει κακο ισα ισα. αμα χασω 6,5 με 7 κιλα θα ειμαι ευχαριστημενη και θα συνεχισω με την 8η μερα προσεχτικα υγειηνα (το σκοτωσα!) με μικρεσ μεριδουλεσ και παλι απο την αρχη. το αν θα τα ξαναπαρω δεν το ξερω απ τωρα αλλα οποιαδηποτε αλλη διαιτα κανες αν δεν προσεξεις θα τα ξαναπαρεισ!το θεμα ειναι να (μαθουμε)τρωμε υγιεινα , να γυμναζομαστε ( μεγαλο το κακο μιασ που σιχαινομαι την γυμναστικη ) και να τρωμε οσο το επιτρεπει το σωμα μασ!
οσο για την φιλη που μιλησε για διατροφολογο μια φορα πηγα εχασα δεκα κιλα και επαθα τον θυροειδη μου οποτε ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ. Αποτα 120 ωσ τα 85 (τα αλλα 7 τα πηρα μεσα στον χρονο απο λουκουλια γευματα κτλ ) τα εχασα μονη μου με γυμναστικη καθημερινη και γρηγορη με μικρες μεριδες και λαχανικα MESA SE 5 MHNES και ετρωγα και το γλυκο μου και μερικα παχυντικα καθε 5 κιλα που εχανα!. με διαιτολογιο περιπου ιδιο με αφτο τησ σουπας. Δηλαδη γιατι να με πειραξουν τα φρουτα και τα λαχανικα τησ σουπασ και να μην με πειραξει π.χ το κοντοσουβλι τα μιλφειγ και ολα τα επεξεργασμενα παλιοφαγητα που εχουν τρελα λιπαρα και να με πειραξουν αυτα που εχει η σουπα?γιεχει σχεδον απο ολα εκτοσ απο οσπρια που θα τρωω την μερα την 8η οποτε ολα good!
εδω αντι να κανουμε διαιτα παμε και σκιζουμε τα στομαχια μας και αντεχουμε τον πονο δεν θα αντεξουμε αυτο??? σας θελω power γιατι ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!
σας ευχαριστω για το θερμο καλοσωρισμα και παμε δυνατα ολες μαζι....!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΜΟΥΤΣ
καλός όρισες Χριστινάκι. Ηληκρινά σου εύχομαι καλή επιτυχία σαυτό που πας να κάνεις, αν και πόλύ δύσκολο το βλέπω.... χωρίς διατροφολόγο και μια παρακολούθηση μπορεί ίσως να χάσεις κιλά, αλλά καταστρέφεις τον οργανισμό σου, γιατι όπως και να το κάνουμε θα ξαναμπουν.... Για ρώτα μας και μας που ταχουμε κάνει μαντάρα..... εγω έχει σχεδόν ένα χρόνο ιμε κολλιμένη στα 125,5. αυτή την βδομάδα κατάφερα να τα ρίξω στο 124,4.
ναι αλλα μαλλον δεν διαβασες οτι μονη μου εχασα 37 κιλα και οτι με διατροφολογο επαθα θυροειδη...!καποιοι δεν λειτουργουν υπο την πιεση του διατροφολογου!!
σε ευχαριστω πολυ πολυ!
καλως ηρθες :)
καλη επιτυχια :)
μηπως ο θυροειδης ηταν συμπτωησ χρονικη κ οχι αποτελεσμα του διαιτολογου?
γιατι κ εγω εχω αλλα δεν μου τον προκαλεσε κανεις :S
και κατι που ξεχασα μπραβο για την προσπαθεια σου μην παραιτησε!!!! μαζι σου!!!
οχι γιατι στο ιδιο διαιτολογο παθανε και αλλοι θυροειδη!!!!
και γενια εινι ψυχοφθορο για μενα!!!
το ψυχοφθορο το καταλαβαινω :)
μπραβο σου που εχασες τοσα κιλα !!!!
Αλλαξε διαιτα.
Καλως ηρθες!
σε ευχαριστω πολυ.... μακρυς ο δρομος αλλα θελει πολυ πειθαρχεια... και θα πεινασεις και θα ζηλεψεις και θα τα σπασεις ολα και θα κλαψεις....! θελει σταννταρ πραγματα σαν στρατιωτης. για 5 μηνες δεν πηγαινα πουθενα....! αστα!!! καλη επιτυχια και σε σενα και σε μενα και σε ολους!!!
μαρου_λακι αυτην κανω και αυτην αρχισα....! σε ευχαριστω παντως αλλα εχω βαλει ενα στοχο δε τον χαλαω!!!
φιλια
γιατι οχι?Quote:
Originally posted by lessing
Xριστινακι εισαι σηγουρη πως μετα τη σουπα θα συνεχισεις;
Καλως ηρθες κι απο μενα!
Εσυ μπορει να μην θελεις να χαλασεις τον στοχο σου ,Quote:
Originally posted by christinaki24
μαρου_λακι αυτην κανω και αυτην αρχισα....! σε ευχαριστω παντως αλλα εχω βαλει ενα στοχο δε τον χαλαω!!!
φιλια
αλλα αυτη η διαιτα θα χαλασει εσενα :thumbdown:
Τοσα ατομα εδω μεσα λες να μιλαμε στον αερα; Για να στο λεμε
και να το ξαναλεμε κατι ξερουμε:wink2:
τρως καθε μερα μια σουπα με λαχανο κρεμμυδι και διαφορα τετοια! συν καποια φαγητα που σου λεει...! οτι θελεις στειλε μου οτι θέλεις να σου πω πως την κανω και πως νιωθω εγω και γενικα πως επηρεαζομαι εγω. γιατι καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος εγω μονο για μενα.ουτε γιατρος ειμαι ουτε ειδικος!!!μονο για μενα μπορω να πω! σε φιλω σμουτσ!Quote:
Originally posted by Ciciliana
χριστινάκι, γεια σου, καλως ήρθες!!
Να ρωτήσω κατι? τι ακριβως είναι η δίαιτα της σούπας?
δεν εχει νοημα να μιλαε γενικευμενα... πες μου που ειναι το κακο να σου απαντησω.διαλογο κανουμε εδω. Αλλα θελω να μου πεις οχι γεινκοτητεσ!Quote:
Originally posted by marou_laki
Εσυ μπορει να μην θελεις να χαλασεις τον στοχο σου ,Quote:
φιλια
αλλα αυτη η διαιτα θα χαλασει εσενα :thumbdown:
Τοσα ατομα εδω μεσα λες να μιλαμε στον αερα; Για να στο λεμε
και να το ξαναλεμε κατι ξερουμε:wink2:
Κοριτσακι μου γλυκο.Εισαι 90τοσα κιλα.Κανοντας μια βδομαδαQuote:
[i] δεν εχει νοημα να μιλαε γενικευμενα... πες μου που ειναι το κακο να σου απαντησω.διαλογο κανουμε εδω. Αλλα θελω να μου πεις οχι γεινκοτητεσ!
αυτη τη διαιτα η οποια δε ξεπερνα τις 600-700 θερμιδες την μερα
θα χασεις 3-4 κιλα.Τα κιλα αυτα ομως ειναι απλα νουμερα.Στη
πραγματικοτητα χανεις υγρα και γ@μας τον μεταβολισμο σου.
Λες οτι εχεις και θυροειδη ..και κανεις τετοια πραγματα; Γιατι;
Για να εισαι μια ζωη 90τοσα κιλα;Για να πλαδαρεψει το σωμα
σου χανοντας μυικη μαζα και να γινεις ενα ματσο πατσα;
Λες να στα λεμε απο κακια ολα αυτα;Εμεις δε τα εχουμε περασει;
Συγγνωμη αν ακουγομαι σκληρη , αλλα τα εχω περασει ολα αυτα.
Και τα λαχανα και τα μπλεντερ και τις μπανανες με το γαλα και
το μοσχαρι με τις ντοματες και ΟΛΑ.
Τραβα σε εναν ενδοκρινολογο να ρυθμισεις τον θυροειδη σου ,
να σου δωσει μια νορμαλ διατροφη με 4-5 γευματα την ημερα,
περπατα και κανα μισαωρο την ημερα και θα εισαι μια χαρα.
Λαχανοσουπες και μ@λακιες.Που εισαι ρε Κλεανθη ;;
Καλώς ήρθες στην παρέα μας,Χριστινάκι και καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!
Δείχνεις να έχεις καταστρώσει το σχέδιο σου και βγάζεις μια αισιοδοξία για τις δυνάμεις σου!
Πολύ καλό αυτό,που αποπνέεις.Ασφαλώς κι εγώ είμαι κατά της επιλογής της λαχανόσουπας,
αλλά εφόσον έχεις ενημερωθεί και συνεχίζεις να επιμένεις,δικό σου σώμα,δική σου επιλογή!
Δεν κατάλαβα πώς "παθαίνει"κανείς θηροειδή από διατροφολόγο...Αλλά δεν έχει ιδιαίτερη δημασία...
Οφείλω να ομολογήσω πάντως πως ενοχλήθηκα λιγάκι από το εξής σου απόσπασμα:
Δεν πάμε και σκίζουμε τα στομάχια μας από τεμπελιά,αδυναμία ή εύκολη λύση προκειμένου να μην κάνουμε δίαιτα.Quote:
εδω αντι να κανουμε διαιτα παμε και σκιζουμε τα στομαχια μας και αντεχουμε τον πονο δεν θα αντεξουμε αυτο??? σας θελω power γιατι ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!
Όποιοι καταλήξαμε σ'αυτήν την επιλογή να είσαι σίγουρη πως έχουμε περάσει πολλά ζόρια,έχουμε πεινάσει πολύ,
έχουμε χαλάσει το μεταβολισμό μας με χημικές δίαιτες,έχουμε δεθεί με ηλεκτρόδια,έχουμε φάει ενέσεις,
έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου όσο παλεύαμε με το δικό μας "μπορώ" και τους δαίμονες μας.
Επίσης μη νομίζεις πως κάνοντας μια βαριατρική επέμβαση παύεις να προσέχεις τη διατροφή σου.
Στις περισσότερες των επεμβάσεων συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο σε πληροφορώ.
Τέλος πάντων...Καταλαβαίνω πως η διάθεση σου είναι να παρασύρεις θετικά κι άλλα άτομα
να ακολουθήσουν τον ενθουσιασμό σου για μια δυναμική προσπάθεια απώλειας βάρους.
Ίσως να πείσεις κι εσύ τον εαυτό σου πως είσαι δυνατή και μπορείς!Όλα αυτά θεμιτά!
Ωστόσο επειδή το θέμα είναι πολύ λεπτό και κάποιοι από μας έχουμε πολύ ταλαιπωρηθεί
λίγο να προσέχουμε πώς εκφραζόμαστε,σκεπτόμενοι και τη δική τους ψυχολογία.Φιλικά πάντα.
Σ'αυτό θα συφωνήσω με την Ναντιν... Προηγουμένως σου ανέφερα πως έχασα μονο 1 κιλό εδώ και ένα χρόνο, και πίστεψέ με έκανα σας τρελλή που το έχασα. Κιόμως δεν είναι΄ότι δεν προσέχω και δεν χάνω, ή οτι κάνω κατάχρηση. Μπορεί εγώ θερμιδικά την μέρα να τρώω πολύ πιο λίγο αυτή της αιδία που αποκαλείς σούπα, κιόμως είμαι ακόμα έτσι. Γιατί? επιδή έχω καταστρέψει τον οργανισμό μου ακριβός με αυτά τα σκευάσματα, όπως και με χιλιαδες άλλα (βλεπε χαπια, συμπλιρώματα, ειδικά μιλκ σιεηκ κτλ), έχω καλοδιωθεί πάμπολες φορές, έχω μπει σε φούρνους μέσα με τις ώρες.....έχω υποβληθεί στο δακτυλίδι και εδώ και 6 χρόνια ζω ένα μαρτύριο με τους εμετούς (15-20 φορές την μέρα)... κιόλα αυτά γιατί? για να χάσω 10-15 κιλά... τώρα πάω για αφέρεση του δακτυλιδιου και για μανίκι, μπας και καταφέρω να σταματίσω τους εμετούς μπορέσω να ακολουθήσω μια σωστή διατροφή.Quote:
Originally posted by NADINE
Δείχνεις να έχεις καταστρώσει το σχέδιο σου και βγάζεις μια αισιοδοξία για τις δυνάμεις σου!
Πολύ καλό αυτό,που αποπνέεις.Ασφαλώς κι εγώ είμαι κατά της επιλογής της λαχανόσουπας,
αλλά εφόσον έχεις ενημερωθεί και συνεχίζεις να επιμένεις,δικό σου σώμα,δική σου επιλογή!
Δεν κατάλαβα πώς "παθαίνει"κανείς θηροειδή από διατροφολόγο...Αλλά δεν έχει ιδιαίτερη δημασία...
Δεν πάμε και σκίζουμε τα στομάχια μας από τεμπελιά,αδυναμία ή εύκολη λύση προκειμένου να μην κάνουμε δίαιτα.Quote:
Όποιοι καταλήξαμε σ'αυτήν την επιλογή να είσαι σίγουρη πως έχουμε περάσει πολλά ζόρια,έχουμε πεινάσει πολύ,
έχουμε χαλάσει το μεταβολισμό μας με χημικές δίαιτες,έχουμε δεθεί με ηλεκτρόδια,έχουμε φάει ενέσεις,
έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου όσο παλεύαμε με το δικό μας "μπορώ" και τους δαίμονες μας.
Επίσης μη νομίζεις πως κάνοντας μια βαριατρική επέμβαση παύεις να προσέχεις τη διατροφή σου.
Τέλος πάντων...Καταλαβαίνω πως η διάθεση σου είναι να παρασύρεις θετικά κι άλλα άτομα
να ακολουθήσουν τον ενθουσιασμό σου για μια δυναμική προσπάθεια απώλειας βάρους.
Ίσως να πείσεις κι εσύ τον εαυτό σου πως είσαι δυνατή και μπορείς!Όλα αυτά θεμιτά!
Ωστόσο επειδή το θέμα είναι πολύ λεπτό και κάποιοι από μας έχουμε πολύ ταλαιπωρηθεί
λίγο να προσέχουμε πώς εκφραζόμαστε,σκεπτόμενοι και τη δική τους ψυχολογία.Φιλικά πάντα.
Και έρχεσε εσύ και λές ότι πάμε και ξεσκύζουμε τα στομάχια μας για να αδυνατίσουμε. Καταρχάς για να πάρουμε μια τέτια απόφαση 1) έχουμε φτάσει στα όρια μας, έχουμε εξαντλήσει κάθε άλλο πυθανό τρόπο να αδυνατίσουμε. 2) παίρνουμε την απόφαση ότι πια θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε ένα αλλο είδος ζωής. Νομίζεις πως με το να κάνεις μια οποιαδύποτε επέμβαση θα αδυνατίσεις στα σίγουρα? Κάνεις λάθος..... Εσύ, με μια σωστή διατροφή ίσος μπορέσεις να χάσεις πιο πολλά κιλά από μας μου παμε να κάνουμε ή εχουμε κάνει οπιαδήποτε επέμβαση.
Και να ξέρεις κάτι, εσύ με μια διατροφή, μπορεί να έχεις μια μέρα τις βδομάδας ελεύθερο να πας να φας ότι θες όσο θες, ή να αντικαταστήσεις μια τροφή με κάπια άλλη. Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό.... όχι γιατι μας το απαγορεύει η διατροφή μας, αλλά γιατί μας το απαγορεύει το σώμα μας.
Επίσεις, να ξέρεις πως όλα ξεκινάς από το μυαλό, και εμείς δεν αφερούμε μυαλό αλλά στομάχι. Αυτό σημένει πως πρέπει να βρούμε μεγάλη δύναμη να μπορέσουμε να ζήσουμε με 2 κουταλιές σούπα, ή 100 μιλιγκραμ γάλα..... Η πίεση και η αφοσίωση που χρειαζόμαστε εμείς σε μια σωστή διατροφή, μετρημένη όχι στα φλυτζάνια, ούτε στις θερμίδες, αλλά σε κουταλιές είναι πολύ μεγάλη. και δεν αρκεί αυτό. Ακολουθούμε και γυμναστήριο για να καταφέρουμε κάτι.
Δεν μπορείς λοιπόν να μιλάς έτσι για ένα τόσο λεπτό ζήτημα όπως αυτό, χωρίς να έχεις υπόψην σου το τι έχει περάσει ο άλλος προτού πάρει την τελειοτική απόφαση για μια τέτια επέμβαση....
γεια σας και καλημερα σας!Quote:
Originally posted by marou_laki
Κοριτσακι μου γλυκο.Εισαι 90τοσα κιλα.Κανοντας μια βδομαδαQuote:
[i] δεν εχει νοημα να μιλαε γενικευμενα... πες μου που ειναι το κακο να σου απαντησω.διαλογο κανουμε εδω. Αλλα θελω να μου πεις οχι γεινκοτητεσ!
αυτη τη διαιτα η οποια δε ξεπερνα τις 600-700 θερμιδες την μερα
θα χασεις 3-4 κιλα.Τα κιλα αυτα ομως ειναι απλα νουμερα.Στη
πραγματικοτητα χανεις υγρα και γ@μας τον μεταβολισμο σου.
Λες οτι εχεις και θυροειδη ..και κανεις τετοια πραγματα; Γιατι;
Για να εισαι μια ζωη 90τοσα κιλα;Για να πλαδαρεψει το σωμα
σου χανοντας μυικη μαζα και να γινεις ενα ματσο πατσα;
Λες να στα λεμε απο κακια ολα αυτα;Εμεις δε τα εχουμε περασει;
Συγγνωμη αν ακουγομαι σκληρη , αλλα τα εχω περασει ολα αυτα.
Και τα λαχανα και τα μπλεντερ και τις μπανανες με το γαλα και
το μοσχαρι με τις ντοματες και ΟΛΑ.
Τραβα σε εναν ενδοκρινολογο να ρυθμισεις τον θυροειδη σου ,
να σου δωσει μια νορμαλ διατροφη με 4-5 γευματα την ημερα,
περπατα και κανα μισαωρο την ημερα και θα εισαι μια χαρα.
Λαχανοσουπες και μ@λακιες.Που εισαι ρε Κλεανθη ;;
ολες και ολοι εδω μεσα εχουμε περασει παρα παρα πολλα. και μπαινοντας εδω θεωρησα οτι θα εχω υποστηριξη και ισως και καποιες φιλιες δεν μπηκα για να πλακωθουμε!
εχω περασει παμπολα! απο 13 χρονων τυρανιεμαι με διαφορα!
μαρου_λακι μου γλυκια μου οταν επαιρνα καθημερινα για 2 χρονια 15 χαπια κορτιζονης και απο 59 κιλα σε μια βδομαδα πηγα 120 και οταν την διεκοψα πηγα 80 η χαλαρωση ηταν το μονο που δεν με ενοιαξε...! ωστοσο εξηγησε μου κατι
σε πειραζει που τρωω καθε μερα σουπα που ειναι το κακο? οι αγλοι πριν απο το γευμα τους εχουν παντα σουπα. τι κακο να μου κανει μια σουπα με λαχανικα απο την φυση????
τελος παντων δεν θελω τσακωμους μπηκα με φιλικη διαθεση!!!φιλια!
γεια σου και καλημερα...Quote:
δεν το ειπα με την εννοια που νομιζεις ή εστω που φανηκε...!το ειπα με την εννοια οτι για να φτασει καποιος να κανει μια τετοια επεμβαση φυσικα ειναι πιο εποδυνο απο το να κανεισ αυτη την διαιτα!
δεν το κρυβω ηθελα και εγω να κανω γιατι ακριβως ηταν η μονη λυση! Οποτε ειμαι ενημερωμενη και για τα πριν και γι τα μετα της επεμβασης!βεβαια ειμαι κατα αυτου!
ειδατε το θηριο πως εγινε??? δεν θελω ουτε να σας υποβαλλω τι θα κανετε ουτε να σας κανω ελεγχο ειπα την γνωμη μου. οσο για ζορια ξερω πολυ καλα για αυτο....! εχω τραβηξει πολλα και εγω.και ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο!
Σας καταλαβαινω απολυτα !!!!
απλα η γνωμη μου ειναι συγκεκριμενα για την επεμβαση αυτη οχι για αυτους που την κανουν αλα για την επεμβαση. γιατι ενω κανει ενα καλο μετα υπαρχουν πολλα παρα πολλα! κι τα περισσοτερα δεν τα λενε ι γιατροι . φιλια!
καλη σου μερα!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Σ'αυτό θα συφωνήσω με την Ναντιν... Προηγουμένως σου ανέφερα πως έχασα μονο 1 κιλό εδώ και ένα χρόνο, και πίστεψέ με έκανα σας τρελλή που το έχασα. Κιόμως δεν είναι΄ότι δεν προσέχω και δεν χάνω, ή οτι κάνω κατάχρηση. Μπορεί εγώ θερμιδικά την μέρα να τρώω πολύ πιο λίγο αυτή της αιδία που αποκαλείς σούπα, κιόμως είμαι ακόμα έτσι. Γιατί? επιδή έχω καταστρέψει τον οργανισμό μου ακριβός με αυτά τα σκευάσματα, όπως και με χιλιαδες άλλα (βλεπε χαπια, συμπλιρώματα, ειδικά μιλκ σιεηκ κτλ), έχω καλοδιωθεί πάμπολες φορές, έχω μπει σε φούρνους μέσα με τις ώρες.....έχω υποβληθεί στο δακτυλίδι και εδώ και 6 χρόνια ζω ένα μαρτύριο με τους εμετούς (15-20 φορές την μέρα)... κιόλα αυτά γιατί? για να χάσω 10-15 κιλά... τώρα πάω για αφέρεση του δακτυλιδιου και για μανίκι, μπας και καταφέρω να σταματίσω τους εμετούς μπορέσω να ακολουθήσω μια σωστή διατροφή.Quote:
Και έρχεσε εσύ και λές ότι πάμε και ξεσκύζουμε τα στομάχια μας για να αδυνατίσουμε. Καταρχάς για να πάρουμε μια τέτια απόφαση 1) έχουμε φτάσει στα όρια μας, έχουμε εξαντλήσει κάθε άλλο πυθανό τρόπο να αδυνατίσουμε. 2) παίρνουμε την απόφαση ότι πια θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε ένα αλλο είδος ζωής. Νομίζεις πως με το να κάνεις μια οποιαδύποτε επέμβαση θα αδυνατίσεις στα σίγουρα? Κάνεις λάθος..... Εσύ, με μια σωστή διατροφή ίσος μπορέσεις να χάσεις πιο πολλά κιλά από μας μου παμε να κάνουμε ή εχουμε κάνει οπιαδήποτε επέμβαση.
Και να ξέρεις κάτι, εσύ με μια διατροφή, μπορεί να έχεις μια μέρα τις βδομάδας ελεύθερο να πας να φας ότι θες όσο θες, ή να αντικαταστήσεις μια τροφή με κάπια άλλη. Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό.... όχι γιατι μας το απαγορεύει η διατροφή μας, αλλά γιατί μας το απαγορεύει το σώμα μας.
Επίσεις, να ξέρεις πως όλα ξεκινάς από το μυαλό, και εμείς δεν αφερούμε μυαλό αλλά στομάχι. Αυτό σημένει πως πρέπει να βρούμε μεγάλη δύναμη να μπορέσουμε να ζήσουμε με 2 κουταλιές σούπα, ή 100 μιλιγκραμ γάλα..... Η πίεση και η αφοσίωση που χρειαζόμαστε εμείς σε μια σωστή διατροφή, μετρημένη όχι στα φλυτζάνια, ούτε στις θερμίδες, αλλά σε κουταλιές είναι πολύ μεγάλη. και δεν αρκεί αυτό. Ακολουθούμε και γυμναστήριο για να καταφέρουμε κάτι.
Δεν μπορείς λοιπόν να μιλάς έτσι για ένα τόσο λεπτό ζήτημα όπως αυτό, χωρίς να έχεις υπόψην σου το τι έχει περάσει ο άλλος προτού πάρει την τελειοτική απόφαση για μια τέτια επέμβαση....
εξηγω πιο πανω στην φιλη ναντιν την εννοια που το ειπα.
εκτος αυτου αναφερω την ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ! οποτε δεν χρειαζετε να εισαι τοσο αποτομη και επιθετικη μαζι μου δεν υπαρχει λογοσ! δεν ειχα σκοπο να σας προσβαλω!!!
απλα ο ενθουσιασμος την επεμβασης δεν σε βοηθα να σκεφτεις καποια πραγματα μετεπειτα αλλα δεν θα ανακατευτω στην δικη σου ζωη .εγω θα σου ευχυθω να πανε ολα καλα να πανε οπως τα θες και να σαι ευτιχισμενη.
φιλια!
Καλή μέρα και σε σένα.
Ναι είδα την εξήγηση που έχεις δώσει, αλλά και πάλι ο τρόπος που το είπες δεν δείχνει καθόλου να το ενοουσες όπως το εξήγησες μετέποιτα.
Το θηρείο που αναφέρεις τα έχει χάσει με επέμβαση μανίκι.
Όσο για τα μετέπητα της επέμβασης που λες πως ο ενθουσιασμός δεν με βοηθά να τα σκεφτώ, σε πληροφορώ πως ξέρω όλα τα μετέπητα που μπορεί να μου συμβούν ή όχι. Απλά ξέρω και το τί θα μου συμβεί αν δεν τη κάνω, και τα έχω ζηγήσει και beleive me είναι πολύ πιο ανώδυνα τα μετέπειτα της επέμβασης από αν δεν την κάνω.
γεια σου ξανα....!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Καλή μέρα και σε σένα.
Ναι είδα την εξήγηση που έχεις δώσει, αλλά και πάλι ο τρόπος που το είπες δεν δείχνει καθόλου να το ενοουσες όπως το εξήγησες μετέποιτα.
Το θηρείο που αναφέρεις τα έχει χάσει με επέμβαση μανίκι.
Όσο για τα μετέπητα της επέμβασης που λες πως ο ενθουσιασμός δεν με βοηθά να τα σκεφτώ, σε πληροφορώ πως ξέρω όλα τα μετέπητα που μπορεί να μου συμβούν ή όχι. Απλά ξέρω και το τί θα μου συμβεί αν δεν τη κάνω, και τα έχω ζηγήσει και beleive me είναι πολύ πιο ανώδυνα τα μετέπειτα της επέμβασης από αν δεν την κάνω.
δεν με ξερεις οποτε δεν μπορεις να ξερω απο γραπτο λογω πως το εννοουσα... εξηγησα πως το εννοουσα σε περιπτωση που δεν το εξηγησα σωστα...! εγω ηρθα να μιλησω για μενα... ποτε δεν θα ελεγα σε μια κοπελα αλλη τι θα κανει γιατι αυτη ξερει το καλυτερο και αυτο που θα την βολεψει και αυτη η μεθοδος που την κανει...!
ξερω ακριβως τι εχει κανει το θηριο γιατι ειναι φιλος μου!
τελοσπαντων μην μακρυγορουμε.
σου ευχομαι τα καλυτερα καλα αποτελεσματα και ολα να πανε πιο καλα απο οτι τα θεσ.το παν ειναι η ψυχολογικη υγεια! οποτε θ γινει και αυτο. φιλακια πολλα
Μην μιλας σε εμενα για κορτιζονη , τα εχω περασει!!!Quote:
γεια σας και καλημερα σας!
ολες και ολοι εδω μεσα εχουμε περασει παρα παρα πολλα. και μπαινοντας εδω θεωρησα οτι θα εχω υποστηριξη και ισως και καποιες φιλιες δεν μπηκα για να πλακωθουμε!
εχω περασει παμπολα! απο 13 χρονων τυρανιεμαι με διαφορα!
μαρου_λακι μου γλυκια μου οταν επαιρνα καθημερινα για 2 χρονια 15 χαπια κορτιζονης και απο 59 κιλα σε μια βδομαδα πηγα 120 και οταν την διεκοψα πηγα 80 η χαλαρωση ηταν το μονο που δεν με ενοιαξε...! ωστοσο εξηγησε μου κατι
σε πειραζει που τρωω καθε μερα σουπα που ειναι το κακο? οι αγλοι πριν απο το γευμα τους εχουν παντα σουπα. τι κακο να μου κανει μια σουπα με λαχανικα απο την φυση????
τελος παντων δεν θελω τσακωμους μπηκα με φιλικη διαθεση!!!φιλια!
Επισης , δε θελουμε τσακωμους εδω μεσα , λαθος καταλαβες.
Προσπαθουμε να σε συμβουλευσουμε ωστε να παρεις την σωστη αποφαση.
Οι Αγγλοι μαναρακι μου τρωνε την σουπιτσα τους πριν το γευμα
και καλα κανουν ΑΛΛΑ δεν την βγαζουν ολη μερα με σουπα
και φρουτα ή λαχανικα.Επισης , αλλο να τρως μια σουπιτσα
για βραδινο ή πριν το κυριο γευμα σου και αλλο να τρως ολη
μερα ΜΟΝΟ σουπα ΚΑΙ κατι πχ φρουτα , κρεας , τοματες...
Το σωμα σου θα σου φερεται οπως του φερεσαι και εσυ.Οσο
το τιμωρεις λιμοκτονωντας και μη δινοντας του αυτα που
χρειαζεται , θα σε τιμωρει και αυτο μη χανωντας κιλα.Και γνωμη
μου ειναι μεγαλο λαθος να μην σε νοιαζει η χαλαρωση.Τι σε
νοιαζει δηλαδη μονο η ζυγαρια;Να σου δωσω εγω διαιτες να
χασεις 15 κιλα σε ενα μηνα;;Τι θα καταλαβεις;Να δεις 15 κιλα
στη ζυγαρια λιγοτερα οταν το σωμα σου θα ειναι μια μαζα λιπος;
Τι προτιμας;Το εχεις παρει λαθος και δεν κανει .Προσπαθω να σε
κανω να το καταλαβεις τωρα πριν να ειναι αργα.Η αποφαση
ειναι δικη σου και σου μιλαω οπως θα μιλουσα στην αδελφη μου
ή στην κολλητη μου.
edit: Αυτο με τον θυροειδη δε το προσεξες και θα σου βγει σε κακο.
Ο θυροειδης ρυθμιζει τον μεταβολισμο μας.Οσο δεν τον ρυθμιζεις
και κανεις τετοια διατροφη , θα σου βγει σε κακο.Θελει διπλασια
προσπαθεια η περιπτωση σου και το παιρνεις αψηφιστα.
Ποσο θα αντεξεις να τρως σουπα ολη μερα καθε μερα...;
μαρου_λακι μου με τιμαει που μου μιλασ οπως θα μιλαγες σε τοσο σημαντικους ανθρωπους!
παιρνω τ4 για τον θυροειδη τον ρυθμιζω....!
ειναι πολλα που δεν θα μπορουσα να στα εξηγησω απο δω...!!!
οσο για την κορτιζονη που επαιρνες λυπαμαι και σε καταλαβαινω...ειναι να σε πιανει τρελα!
οσο για την χαλαρωση δεν με νοιαζει γιατι απεκτησα παντου απο το αποτομο πριξιμο και ξε πριξιμο της κορτιζονης!!!
εγω μπηκα εδω για να κανω φιλες! μη με παιρνετε απο τα μουτρα! φιλια σε ολες!
christinaki24 καλωσηρθες!Εγω να ευχηθω μονο καλη επιτυχια και ολα να πανε καλα !
Οσο για τη διαιτα της σουπας καταλαβαινω και τις υπολοιπες απο πανω αλλα για τα πρακτικα και μονο να σου πω πως εγω την ειχα κανει για μια βδομαδα,ειχα χασει 4 κιλα προσεχα και δεν τα ξαναπηρα!οποτε νομιζω παιζει καποιο ρολο κ ο καθε οργανισμος!Γι'αυτο απο τη δικη μου εμπειρια λοιπον,θα σου ελεγα πως ειναι μια καλη αρχη για να παρει μπρος το σωμα σου,να ανεβει η αυτοπεποιθηση σου και να μπορεσεις να συνεχισεις με κατι πιο υγιεινο!
Οσο για το θυρωειδη ευχομαι να μην αντιμετωπισεις καποιο προβλημα-δεν εχω και δεν γνωριζω τιποτα γυρω απο αυτο-!
Καλη προσπαθεια λοιπον και περιμενουμε τα νεα σου!φιλια!
καλωσηρθες!
η σουπα δεν ειναι απαισια, αν θες να ψαχτω λιγο να βρω τη συνταγη οπως την ειχα κανει εγω τοτε,
σκεφτομαι να τη ξανακανω να "εμπλουτισω" καποιο απο τα βραδυνα γευματα μου.
τη λατρευα μαλιστα οπως την ειχα κανει τοτε.
την διαιτα σαν διαιτα τη σιχαθηκα αφου ειχα ταλαιπωρηθει/πεινασει πολυ κ ειχα χασει ελαχιστο βαρος που το ξαναπηρα με τη μια καθοτι ηταν φυσικα...υγρα.
ειμαι τελειως αντιθετη με τη διαιτα αλλα θα σου γινει μαθημα μετα κ θα εχεις μαθει να φτιαχνεις μια καλη σουπα,
γιατι πιστεψε με οταν τη τρως ολη μερα αναγκαζεσαι να τη κανεις νοστιμη ;)
καλη επιτυχια κ ξανασκεψου το ενδεχομενο να χανεις μυς κ υγρα οσο κανεις τετοιου ειδους διαιτες
(δεν ειναι ενδεχομενο ειναι γεγονος αλλα εσυ δες το πιο χαλαρα, απτο καθολου...)
συμφωνω απολυτα με οσα γραφει το μαρουλακι κ οι υπολοιπες κυριες/δεσποινιδες
Καλη επιτυχια πραγματικα, μια ερωτηση μονο καπου ειπες ειχες χασει 30 κιλα, αν θες πες μας (γιατι εγω μπερδευτηκα δε μου βγαζει το τικερ σου) ποσ ακιλα εισαι κτλ (γενικα το ιστορικο του βαρους σου, φιλια!
γεια σου!!!!Quote:
Originally posted by badgirl11
καλωσηρθες!
η σουπα δεν ειναι απαισια, αν θες να ψαχτω λιγο να βρω τη συνταγη οπως την ειχα κανει εγω τοτε,
σκεφτομαι να τη ξανακανω να "εμπλουτισω" καποιο απο τα βραδυνα γευματα μου.
τη λατρευα μαλιστα οπως την ειχα κανει τοτε.
την διαιτα σαν διαιτα τη σιχαθηκα αφου ειχα ταλαιπωρηθει/πεινασει πολυ κ ειχα χασει ελαχιστο βαρος που το ξαναπηρα με τη μια καθοτι ηταν φυσικα...υγρα.
ειμαι τελειως αντιθετη με τη διαιτα αλλα θα σου γινει μαθημα μετα κ θα εχεις μαθει να φτιαχνεις μια καλη σουπα,
γιατι πιστεψε με οταν τη τρως ολη μερα αναγκαζεσαι να τη κανεις νοστιμη ;)
καλη επιτυχια κ ξανασκεψου το ενδεχομενο να χανεις μυς κ υγρα οσο κανεις τετοιου ειδους διαιτες
(δεν ειναι ενδεχομενο ειναι γεγονος αλλα εσυ δες το πιο χαλαρα, απτο καθολου...)
συμφωνω απολυτα με οσα γραφει το μαρουλακι κ οι υπολοιπες κυριες/δεσποινιδες
Καλη επιτυχια πραγματικα, μια ερωτηση μονο καπου ειπες ειχες χασει 30 κιλα, αν θες πες μας (γιατι εγω μπερδευτηκα δε μου βγαζει το τικερ σου) ποσ ακιλα εισαι κτλ (γενικα το ιστορικο του βαρους σου, φιλια!
θα προτιμουσα αν εχεις καποιο μσν η καποιο μαιλ να στα πω απο κει... τι λες?
μπα εδω ειμαστε μια παρεα κ τα συζηταμε ολοι μαζι...επειδη ολες συστηθηκαμε κ ειπαμε λιγα λογια για μας μαζεμενα οταν πρωτομπηκαμε γιαυτο το προτεινα...
χαθηκα με τοσα που συζητατε κ δεν μπορω να καταλαβω τελικα το ιστορικο σου...
Μαναρι μου γλυκο , δε σε αποπαιρνω.Παρε μια αγκαλιτσα γιαQuote:
μαρου_λακι μου με τιμαει που μου μιλασ οπως θα μιλαγες σε τοσο σημαντικους ανθρωπους!
παιρνω τ4 για τον θυροειδη τον ρυθμιζω....!
ειναι πολλα που δεν θα μπορουσα να στα εξηγησω απο δω...!!!
οσο για την κορτιζονη που επαιρνες λυπαμαι και σε καταλαβαινω...ειναι να σε πιανει τρελα!
οσο για την χαλαρωση δεν με νοιαζει γιατι απεκτησα παντου απο το αποτομο πριξιμο και ξε πριξιμο της κορτιζονης!!!
εγω μπηκα εδω για να κανω φιλες! μη με παιρνετε απο τα μουτρα! φιλια σε ολες!
αρχη και λιγη τροφη για σκεψη.
Το περασα και εγω το πρηξιμο με την κορτιζονη , πηρα 30+κιλα
αλλα τι να κανουμε;Συμβαινουν αυτα.Σκοπος ειναι να βοηθησουμε τα πραγματα ωστε να γινουν καλυτερα.
Εχω ερθει στη θεση σου με ανορθοδοξες διαιτες καλη ωρα ,
μονοφαγιες , αφαγια και δε συμμαζευεται...Ξερεις τι καλαταλαβα;
Οτι ολα ειναι θεμα σωστης διατροφης.Μονο μια σωστη διατροφη
θα σου δωσει το ιδανικο αποτελεσμα μακροχρονια.Που να
μπορεις ρε εδελφε να κανεις και καμια παρασπονδια που και που χωρις να παθαινεις καταθλιψη.Σκεψου το.Μην πολεμας το
σωμα σου ..τοσα εχει περασει το κακομοιρο.Δωστου το καλυτερο.
Αν θελεις στειλε μου το msn σου με προσωπικο μηνυμα να τα
πουμε γιατι δε μπορω!Μου θυμιζεις εμενα πριν 3 χρονια!!Δε
θελω ανθρωποι να περνανε αυτα που περασα εγω , θελω να
κανουν το καλυτερο για τον εαυτο τους γιατι μονο αυτο μας αξιζει ρε γμτ!
νιωθω τη ναναγκη να υπερασπιστω το χριστινακι, διοτι αφου εξηγησε τι εννουσε ειναι κριμα να υπαρχουν σκιες..
οχι οτι δεν καταλαβαινω τα παιδια που ειτε εχουν κανει εγχειρησεις, ειτε προκειται να κανουν... αλλα εχω την αισθηση οτι αυτα που εγραψε ηταν του στιλ "εχουμε αντεξει-αντεχουμε τοσα κλ τοσα , δε θα μας βαλει αυτο κατω, ειμαστε power κ τσακαλια!!!" ;)
επειδη εγω μιλαω κατ αυτον τον τροπο οταν προσπαθω να παρω κ να δωσω κουραγιο σε δυσκολες στιγμες, μπορω να αντιληφθω οτι ισως κ η χριστινα μιλουσε μ αυτον τον τροπο :)
χριστινα, συμφωνω με τα κοριτσια για τη σουπα .
τοσα κιλα που εχασες, πώς τα εχασες αληθεια?
οσο για τη/-ον διαιτολογο κ το θυροειδη, το μονο που μπορω να σκεφτω κ να εχεις ισως καποια σχεση ειναι οτι εδινε Τ4 χωρις να υπαρχει προβλημα, μονο κ μονο για πιο γρηγορη απωλεια (κυκλοφορει κ αυτη η... μαγκια)
αφου καταπιεζεσαι με διαιτολογο εγω θα σου προτεινα να βρεις καποιον να σου επισημανει καποιες βασικες αρχες κ να τον βλεπεις αραια κ που-πχ μια φορα το μηνα, για επαναπροσδιοριμο, αποριες, κλπ.
αυτα , οπως κ ολοι οι αλλοι εδω, απο ενδιαφερον :)
αν παρ όλα αυτα επιμενεις στην επιλογη σου, εγω σου ευχομαι καλη επιτυχια παλι κ εμεις εδω ειμαστε :)
γεια σου σμαρτ!!!Quote:
Originally posted by smart
νιωθω τη ναναγκη να υπερασπιστω το χριστινακι, διοτι αφου εξηγησε τι εννουσε ειναι κριμα να υπαρχουν σκιες..
οχι οτι δεν καταλαβαινω τα παιδια που ειτε εχουν κανει εγχειρησεις, ειτε προκειται να κανουν... αλλα εχω την αισθηση οτι αυτα που εγραψε ηταν του στιλ "εχουμε αντεξει-αντεχουμε τοσα κλ τοσα , δε θα μας βαλει αυτο κατω, ειμαστε power κ τσακαλια!!!" ;)
επειδη εγω μιλαω κατ αυτον τον τροπο οταν προσπαθω να παρω κ να δωσω κουραγιο σε δυσκολες στιγμες, μπορω να αντιληφθω οτι ισως κ η χριστινα μιλουσε μ αυτον τον τροπο :)
χριστινα, συμφωνω με τα κοριτσια για τη σουπα .
τοσα κιλα που εχασες, πώς τα εχασες αληθεια?
οσο για τη/-ον διαιτολογο κ το θυροειδη, το μονο που μπορω να σκεφτω κ να εχεις ισως καποια σχεση ειναι οτι εδινε Τ4 χωρις να υπαρχει προβλημα, μονο κ μονο για πιο γρηγορη απωλεια (κυκλοφορει κ αυτη η... μαγκια)
αφου καταπιεζεσαι με διαιτολογο εγω θα σου προτεινα να βρεις καποιον να σου επισημανει καποιες βασικες αρχες κ να τον βλεπεις αραια κ που-πχ μια φορα το μηνα, για επαναπροσδιοριμο, αποριες, κλπ.
αυτα , οπως κ ολοι οι αλλοι εδω, απο ενδιαφερον :)
αν παρ όλα αυτα επιμενεις στην επιλογη σου, εγω σου ευχομαι καλη επιτυχια παλι κ εμεις εδω ειμαστε :)
ακριβως οπως το εξηγεις το ειπα...!!! σε ευχαριστω πολυ!!!
τα κιλα εκεινα τα εχασα με γυμναστικη καθημερινη διαδρομος και με ρυζι κοτοπουλο κανα μακαρονι και σολωμο και κανα φρουτο. ξερω οτι αυτο ειναι το σωστο αλλα για τον ιδιο λογο που δοκιμασατε εσεις αυτη την διαιτα την δοκιμαζω και εγω....!
δεν μπορω αλλο να μαι ετσι.... ΒΑ ΡΕ ΘΗ ΚΑ....! με εχει πιασει καταθλιψη. οποτε προτιμω να κανω λιγο καιρο αυτην την διαιτα π.χ 2-3 βδομαδεσ να χασω καποια κιλα να χαρω λιγο και εγω να παρω τα πανω μου και μετα να κανω την σωστη διατροφη που πλεον την ξερουμε ολεσ μας!!!
ξερω πολυ καλα οτι πρεπει να γυμναζομαστε ( μπλιαχ) να τρωμε υγιεινα να μην τρωμε πολυ και αυτα. αλλα με αυτα δεν χανω γραμμαριο εκτοσ αν λιμοκτονησω. τωρα με αυτην την διαιτα χανω και δεν πειναω!!! και επειδη βλεπω να χανω δε στεναχωριεμαι και δεν εχω ορεξη να φαω γλυκο σε αντιθεση με τισ αλλες διαιτεσ που δεν χανω στεναχωριεμαι και θελω να φαω ολα τα ζαχαροπλαστια ατιικησ και περιχορων!
επισης πρεπει να σασ πω οτι εχω σπιριματονεφριτιδα που με δυσκοευει να χασω κιλα ακομη πιο πολυ. για οσους δεν γνωριζουν αυτη η ασθενεια ακομη κα μαρουλι να φας το κανει λιπος!!!!
οσο για τον θυροειδη??? τον ρυθμιζω με τ4 137.
οσο για διαιτολογο δεν μπορω νιωθω πιεση..γιατι για να σε πεισμωσουν οι περισσοτεροι σε υποτιμουν και εγω ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!!!!ξεκινησα την παρασκευη την διαιτα 92 κιλα και σημερα ειμαι 90 την δευτερη μερα και δεν πειναω και νιωθω δυνατη.... σας ευχαριστω πολυ αι καλη επιτυχια σε ολες μας. ποτε δεν ηθελα να σας υποτιμησω και να σας προσβαλλω η να υποτιμησω...! φιλια και αγκαλιες σε ολες!!!!!:starhit: