Από ότι έχω διαβάσει είμαστε πολλοί που έχουμε θέμα με τα κιλά μας. Εγώ είμαι 130 κιλά περίπου και 1.68 ύψος. Η ηλικία μου είναι 27 χρονών. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω λόγω βάρους είναι πολλές. Εσείς τι είναι αυτό που σας ενοχλεί, στενοχωρεί ή σας κάνει να νιώθετε άβολα; Τι στερείστε λόγω κιλών; Από πρακτικής απόψεως αλλά και λόγω της δικιάς σας ανασφάλειας. Εγώ ας πούμε δε βγαίνω συχνά για καφέ ή για φαγητό. Νοιώθω κάπως άβολα να τριγυρνώ ανάμεσα σε τόσο κόσμο. Ή όταν θέλω να ψωνίσω ρούχα επίσης αισθάνομαι άβολα. Και σε πολλές άλλες φάσεις της καθημερινοτητάς μου σκέφτομαι πως αν ήμουν αλλιώς θα χαιρόμουν περισσότεα πράγματα. Αλλά και από την άλλη σκέφτομαι πόσο βάση μπορεί να έχει αυτό; Είναι όντως το σώμα μου το πρόβλημα ή η ανασφαλειά μου; Όντως με κοιτάζουν περιέργα ή είναι η δική μου ιδέα; Και άραγε όντως δε βρίσκω δουλειά λόγω των κιλών μου ή είμαι απλά άτυχη; Θα μου άρεσε να ακούσω κι άλλες απόψεις απο ανθρώπους που πιθανόν να αντιμετπίζουν τα ίδια προβλήματα με μένα.:starhit: