Originally posted by smart
Quote:
Originally posted by maroulaki
να φορουμιαζομαστε
να συμμετεχουμε σε ον λαιν αγγλικο οβεριτερ ανονυμους αμε δεν το εχω κανει αλλα υπαρχει στο σαηπε
να γραφουμε
να ζωγραφιζουμε
να φτιαχνουμε κοσμηματα
ζωγραφικη σε ρουχα
να ραψουμε καλυμματα καινουργια με τα χερακια μας στον καναπε
ν ακανουμε ιδιαιτερα μαθηματα κιθαρας και πολλες ωρες πρακτικης εξασκησης
να μαθουμε μια καινουρια γλωσσα (ξενη)
να διαβασουμε κατι καινουριο και βοηθητικο για μας
να προσευχηθουμε
να γραψουμε γραμματα σε μια φιλη που εχουμε ξεχασει
να βρουμε διαφορες ομορφες κατασκευες στο ιντερνετ και αλλου να τα φτιαξουμε για δωρακια σε φιλους
να μαθουμε ενα ρολο απο ενα καλο θεατρικο απ εξω και να το λεμε στον καθρευτη ετσι να γουσταρουμε
ε????
μαρουλακι πολυ καταπληκτικες οι ιδες σου :)
απ ολα αυτα εγω μαθει να κανω κοσμηματα- απ το ιντερνετ- , να κανω διαφορες κατασκευες,πχ εικονες σε κεραμιδι, κουτια αποθηκευσης, διακοσμητικα καπελα με γυψο η σιτα, κτλ, κτλ, κτλ, στεφανια με διαφορα υλικα, κ ξανα κλτ, κτλ,τκλ , διακοσμητικα, κτλ τα οποια σκοπευω σιγα σιγα να αρχισω να ξαναθυμαμαι γιατι πλησιαζουν κ γιορτες...:p
πριν λιγη ωρα σκεφτομουν οτι ειναι καιρος επιτελους να βγαλω στο φως την κιθαρα που εχω αγορασει αλλα ακομη δεν τιμησα...
επισης μιας κ τα πλεκτα ξανα-ειναι στη μοδα παιζει να κατσω να κανω κ κανα τετοιο δωρο..(κανα κασκολ-σκουφι, δεν εχω υπομονη για παραπανω, μην αρχισετε κ ζητατε :P) ktl ktl ktl
ΑΛΛΑ ενω ξερω να κανω ενα σωρο πραγματα.. κ παλι βαριεμαι :S
το θεμα μου δεν ειναι να σκοτωσω την ωρα μου με ενα τροπο διαφορετικο ...
ουτε κ αν αυτος ο τροπος ειναι μια παρεα που δεν πολυγουσταρω..
ρε παιδια θελω παρεα... και παρεα να γουσταρω....
να περασω καλα!!
να μπορω να μιλησω, να νιωσω το touch , να μην ειμαστε απλα καποια ατομα που αναλυουμε (λεμε τωρα!!!) το ... κοινωνικο γιγνεσθαι...
να γυρισω σπιτι μου κ να νιωθω γεματη, οχι ακομη πιο αδεια...