Quote:
Originally posted by freedom30
μα τι σχεση εχει η αποχη απο την γυμναστικη με την βουλιμια? πρωτα ειχεσ ανορεξια κ μετα σου μετατραπικε σε βουλιμια?
ελα ρε συ δεν αξιζεις να τα περνας ολα αυτα για εναν αλλον ανθρωπο.....
εγω απο ενα καλο στον εγκεφαλο οπως λες....μαζι με λιγη ωραιοπαθεια-τασεις ανεξαρτησιας-μετα αδιαφορια για τον εαυτο μ!κ το κερασακι στην τουρτα μια στεναχωρια οικογενειακη που ουσιαστικα ηταν φουσκα........
Είναι απλό... για να δικαιολογήσεις τον ευατό σου να φας πρέπει να έχεις ξεσκιστεί στην γυμναστική. Παλαιότερα το έκανα και όταν μόυ έλεγαν ότι αυτό είναι συμπεριφορά ανορεξικής εγώ δεν το παραδεχόμουν ούτε σε εμένα την ίδια!!! Έλεγα ότι το κάνω γιατί μου αρέσει η γυμναστική .... Τότε πήγαινα και στην Ανάσα. Ήμουν 46 κιλά και ένιωθα χοντρή. Βέβαια καμία σχέση σε ύψος ... είμαι 1.59. Σαν ΔΜΣ δεν ήμουν πολύ κάτω αλλά .... όσοι με βλέπαν φρικάραν και με ρωτούσαν έντρομοι εαν είμαι άρρωστη. Όλοι λέγαν πόσο άσχημη ήμουν στον ... γάμο μου. Είχα πολύ χαμηλό ποσοστό λύπους στο σώμα μου και ήμουνα άθλιος σκελετός ..... Καλή επιτυχία freedom ..... να απομακρυνθείς από την νεύρωση αυτή. Καθένας που τα καταφέρνει εδωμέσα δίνει κουράγιο και στους άλλους