Originally posted by 2sweet2b4go10
Quote:
Originally posted by Ανδρέας Ζ.
Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
για κατσε ρε ανδρεα...
ποια αυτοδιαγνωση>?
η κοπελα ειπε οτι πηγε σε ψυχιατρο κι αυτη ηταν η διαγνωση του!
εισαι εσυ σε θεση να κανεις ακριβεστερη διαγνωση απο ενα ποστ, ενω δεν μπορει να κανει ενας γιατρος στο ιατρειο του?
btw ειπες οτι μιλας σαν ειδικος (αν και δεν εχω δει ειδικο να βγαζει διαγνωση απο 2 ποστ και μαλιστα με τετοια σιγουρια)
ποια ακριβως ειναι η ειδικοτητα σου?
Όταν μία γυναίκα είναι 1,67 58κιλά έχει κανονικό βάρος οπότε θέμα νευρικής ανορεξίας απλά δεν τίθεται.
Και για να το πω αλλιώς, είναι πραγματικά εξωφρενικό να βγάζουμε γυναίκες με τόσο υγιές βάρος ανορεκτικές .Ποιός το είπε πρώτος η κοπέλα, ο ψυχίατρος δεν με αφορά αλλά έχω το θάρρος της γνώμης μου και την διατυπώνω .
Το γεγονός πως κάποιους σοκάρει που υπάρχουν υγιή άτομα στο φόρουμ αυτό μου είναι απολύτως αναμενόμενο όπως αναμενόμενος είναι και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τον αντιφρονούντα που τόλμησε να το διατυπώσει.Έχω σπουδάσει διατροφολογία.
αν ησουν ειδικος, θα ηξερες αν μη τι αλλο, οτι μια διατροφικη διαταραχη δεν συνοδευεται απαραιτητα απο προβληματικο βαρος κι οτι ακομα και στην ανορεξια, ενα ατομο των 77 κιλων, περναει απο τα 58 πριν καταληξει στα 48, ωστοσο ειναι και στα 58 εξισου αρρωστο,δεν αρρωσταινει μολις μπει στην εντατικη...
εαν ο ψυχιατρος της ειπε οτι πασχει απο κατι, ηταν οπωσδηποτε πιο ενημερος απο εσενα...
γιαυτο, αντι να λες @@ριες αποκαλωντας τες γνωμη σου για θεματα που ετσι κι αλλιως δεν αφορουν ουτε την εμπειρια σου, ουτε την ειδικοτητα σου, μιας και οι διατροφολογοι δεν κανουν διαγνωσεις, κατσε και ακου τι λεει ο αλλος που το εζησε....
οσο για το οτι υπαρχουν υγιεις αναμεσα μας και καποιους σοκαρει αυτο(!!!!!!!), δεν το πιασα...ποιος σου ειπε οτι ειμαστε αρρωστοι?πας καλα?