Quote:
Originally posted by absolute
δεν πειραζει,καλα ειμαι(προς το παρον)...γραψε οτι νομιζεις, δε σκοπευω να μπω σε διαδικασια να αποδειξω κατι,ουτε να γινουμε παλι:cul:.......
θελω να μου εξηγησεις συγκεκριμενα:
1.γιατι ο στοχος μου δεν σου φαινεται "υγιης"
2.γιατι το κολλημα μου με τα γραμμαρια και τα κιλα σου φαινεται περιεργο(οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουν ενα κολλημα με τα κιλα τους και αυτοι με τα πολλα και με τα λιγα)
3.τι ακριβως εννοεις με το "οχι αριθμιτικα"
3. εννοουσα οτι δε μου λενε και πολλα οι αριθμοι, μονο λιγα βασικα πραγματα. απο κει και περα τον τροπο οπτικης εννοουσα. το "εγω απλα ειμαι σε διαιτα γιατι τη χρειαζομαι, αλλα ειναι πολυ υγιης ο στοχος μου"
Quote:
Originally posted by absolute
εγω παλι οταν ειμαι μεταξυ 48-50 το πολυ νιωθω πολυ καλα με την εμφανιση μου και με τον εαυτο μου,φαινομαι αδυνατη ΑΛΛΑ ΚΑΙ υγιης!πιο κατω με τιποτα φυσικα!!
παντα ειμαι βεβαια μεταξυ υπερφαγιας και διαιτας,τιποτα πιο ακραιο και δυστηχως το "ιδανικο" δεν εχω καταφερει να το διατηρησω ποτε...
στα κιλα που ειμαι τωρα εχω αρχισει να μου αρεσω και παλι,βλεπω ατελειες φυσικα,που ομως δεν κανω κατι για να τις διορθωσω(βλεπε γυμναστικη) αλλα δε νιωθω χοντρη, ξερω οτι δεν ειμαι!
βεβαια στα 57 κιλα ενιωθα και χοντρη και μπαζο και δεν ηθελα να κυκλοφορω πουθενα...
σκεφτομαι για ακομη μια φορα να αλλαξω τους στοχους μου,να τρωω 1300-1400 θερμιδες κατι σαν ψιλοσυντηρηση απο τωρα αλλα φοβαμαι κιολας μηπως ο εαυτος μου προσπαθει να με κοροιδεψει και το ριξω παλι στην υπερφαγια...
σου φαινεται φυσιολογικο?