geia se olous!!kalh xronia!! exw na grapsw para polu kairo k mou eleipse!! exw thema me ta proionta adunatismatos den 3erw poia na parw lipotox h Xs-Xpress??? ti prepei na prosexw poio polu???
Printable View
geia se olous!!kalh xronia!! exw na grapsw para polu kairo k mou eleipse!! exw thema me ta proionta adunatismatos den 3erw poia na parw lipotox h Xs-Xpress??? ti prepei na prosexw poio polu???
να προσεξεις να μην παρεις κανενα απο τα 2 :starhit:Quote:
ti prepei na prosexw poio polu???
να παρεις τα lipotox....τα χαπια και τα φακελακια σκονης μαζι αν μπορεις...εγω αυτα ξεκινησα....παλιοτερα επαιρνα μονο τα χαπια και τρελη διαφορα σε ποντους που πηρα απειροελαχιστους απο τοτε....αυτην την εβδομαδα ξεκινησα τα χαπια μαζι με τα φακελακια.....για να χασω πιο πολυ βαρος για την μεση μου....
για xs δν εχω ιδεα τι αποτελεσμα εχουν....
xaxaxxaxa to sxolio sou hta apithano click!!!apla thelw na 3ekinhsw kati kalo ayth th fora na me vohthisei k na niothw kapoia vohtheia.... :)
τι θα λεγες για διατροφη κ ασκηση ?
σε μια βδομαδα θα αρχισουν να φαινοντα αποτελεσματα, τι παραπνω ζητας?
apla exw 3ekinhsei polles fores xwris apotelesma....ekana diatrofh k gumnastikh gia 3 evdomades k den eida apotelesmata... :(
Τι διατροφη;
5 geumata thn hmera kanonika apws mou eipe diatrofologos.....:S
xaxaxaQuote:
Originally posted by click
να προσεξεις να μην παρεις κανενα απο τα 2 :starhit:
θα συμφωνήσω με την κλίκ!!
καλύτερα να τα αποφύγεις!!
μονο διατροφή και υπομονή... και θα τα χασεις, θα δείς..
αρκεί να κάνεις τη διατρόφή σου κανονικά..
και όχι όπως εγω που στη βδομάδα, αντί για 6 μέρες διατροφή και 1 μερα παρασπονδία, γίνανε 6 μέρες παρασπονδία και 1 διατροφή...
χαχαχα
Koιτσια καλη χρονια εγω σκεφτομαι να αγορασω το madal bal natural tree syrup λεει οτι ειναι απολυτα φυσικο το εχει δοκιμασει καποια? Ευχαριστω:)
anna den exw dokimasei kanena gia auto rwthsa k egw.......ta lipotox einai fytika k mou eipan oti den exoun parenergies...
aggela mou θα σου πω κατι πριν ενα χρονο αγορασα μυλοξυδο απο ενα καταστημα της αθηνας μεσω internet υποσχοταν απωλεια βαρους μειωση λιπους κτλ.Ενα θα σου πω κοροιδια τιποτα δεν εκανε και προσεχα την διατροφη μου τιποτα απολυτως οταν σκεφτηκα τα λιποτοξ ρωτησα τον παθολογο μου η απαντηση του ηταν η εξης οσο λυγοτερα περνεις τοσο το καλυτερο τα συμπερασματα δικα σας Επισης ακουω για τα συμπληρωματα διατροφης με γευση βανιλια,κακαο εχει δοκιμασει κανεις εχουν αποτελεσματα κ κατα ποσο ακινδυνα ειναι για την υγεια μας ????????????????????????????????????
Ευχαριστω πολυ περιμενω με αγωνια τις απαντησεις σας
exw mia filh h opoia ta epairne k ths ekana mia suzhthsh.....apagoreyontai polla pragmata opws h zaxarh h kafeinh klp..opws sto lipotox..exase 15 kila mesa se 5 mhnes alla twra pou ta stamatise 3ana trwei opws prin leei...to anakateueis me gala k prepei na trws ena geuma thn hmera...auta 3erw gia ta sugkekrimena....:-D
παιδια ανεξαρτητως ορατών παρενεργειων (που δε νομιζω οτι υπαρχει κανενα χωρις παρενεργειες βασικα) εχετε υποψην οτι ολα αυτα μεταβολιζονται στο συκωτι το οποιο επιβαρυνεται.
κριμα δεν ειναι να ξυπνησουμε ενα πρωι με κιρρωση ηπατος επειδη θελαμε να χασουμε μερικους ποντους κ δεν ειχαμε την υπομονη να το κανουμε με το σωστο τροπο?
Συμφωνω smart:yes:
καλησπερα σε ολους!!! θα ηθελα να πω την προσωπικη μου αποψη για τα συμπληρωματα διατροφης! πριν τεσσερα χρονια επαιρνα για 2 μηνες τις σκονες prevent εχασα καπου 10 κιλα ημουν πολυ ικανοποιημενη και ενα ωραιο βραδακι ανεβασα 39 με 40 πυρετο για 3 μερες χωρις τιποτα αλλο!! μπηκα νοσοκομειο και δεν εβρισκαν κανενα μικροβιο το μονο που υπηρχε φουλ ανεβασμενο ηταν οι ηπατικοι δεικτες!!! φυσικα τα σταματησα... τα συμπερασματα δικα σας!!! οπως ειπαν και οι λοιποι συνοδοιποροι διατροφη ασκηση υπομονη και επιμονη!!!!!!!!!
foteini συμφωνω, άσκηση και διατροφή... και υπομονη οπως λες..
κ γω όταν έπαιρνα τα lipotox ένα διάστημα πέρυσι, μια μέρα πρέπει να πήρα 8 χαπια αν θυμαμαι καλα, πωντως ήταν αρκετα.. και οι παλμοί μου ήταν έντονοι και πολλοι. και είχα κατι σαν άγχος χωρις λόγο..
δε φοβήθηκα βεβαια μπορει να ήταν και ψυχολογικό..
αλλά γενικά χάπια και λοιπα σκευασματα δε προσφερουν τπτ που να μη μπορουμε να το καταφερουμε και απο μόνοι μας!
Για σκεψου:Ενα ροφημα πρωτεινης μπορει να σε χορτασει;Ειναι σε υγρη μορφη.ΚΑΙ Ας υποθεσουμε πως ναι.Συγκρινεται ενα ροφημα συνθετικο με τα φρεσκα φρουτα τα λαχανικα το γιαουρτι η αλλα υγειηνα σνακ;Μη σου πω κ για το κοστος!Quote:
Originally posted by anna9
aggela mou θα σου πω κατι πριν ενα χρονο αγορασα μυλοξυδο απο ενα καταστημα της αθηνας μεσω internet υποσχοταν απωλεια βαρους μειωση λιπους κτλ.Ενα θα σου πω κοροιδια τιποτα δεν εκανε και προσεχα την διατροφη μου τιποτα απολυτως οταν σκεφτηκα τα λιποτοξ ρωτησα τον παθολογο μου η απαντηση του ηταν η εξης οσο λυγοτερα περνεις τοσο το καλυτερο τα συμπερασματα δικα σας Επισης ακουω για τα συμπληρωματα διατροφης με γευση βανιλια,κακαο εχει δοκιμασει κανεις εχουν αποτελεσματα κ κατα ποσο ακινδυνα ειναι για την υγεια μας ????????????????????????????????????
Nαι ετσι ειναι κοριτσια .Σας ευχαριστω πολυ
η καθαρη σκονη πρωτεινης ειναι πολυ καλη...Ειναι συμπληρωμα διατροφης και βοηθαει στο να παιρνουμε τη σωστη ποσοτητα πρωτεινης καθε μερα γιατι με τη διατροφη ισως δεν ειναι δυνατον η γιατι δεν προλαβαινουμε...μην συγκρινουμε τα φρουτα με την πρωτεινη ειναι διαφορετικα πραγματα...
χρειαζομαστε και τα 2!
Προσωπική εμπειρία.
Η αδερφή μου που έχουν φαρμακείο μου είχε πεί κατά λέξη:
"Δοκίμασα ότι είχαμε και δεν είχαμε στο φαρμακείο, από τα Χs, τα 1234 φτου και βγαίνω, κάτι @@ φυτικά που υποτίθεται σου κόβουν την όρεξη, κάτι χάπια λεκιθίνης που σου φουσκώνουν το στομάχι και υποβοηθούν την καύση λίπους, και φυσικά τα xenikal και τα Reductil.
Από τα φυτικά κανένα δεν μου έκανε ΚΑΜΙΑ αξιοσημείωτη αλλαγή, τώρα εάν έχασα και 100 γραμμάρια στα 3 κιλά λόγω αυτών τι να σου πω μπορεί. Τα xenikal είναι καλά αλλά πρέπει να κυκλοφορείς με pambers και να σταματήσεις να γελάς έαν δεν θες ατυχήματα. Ta reductil μου δημιουργούσαν πρόβλημα συγκέντρωσης και απώλεια μνήμης όχι κάτι τραγικό αλλά δεν με άφηνε και αδιάφορη. "
Φυσικά εγώ ήμουν πιο ξεροκέφαλη και αγόρασα ότι μπούρδα βρήκα, από κρέμες μέχρι κάτι χαπάκια τζίντζερ (τα οποία πρέπει να θυμηθώ να πετάξω γιατί μάλλον έχουν λήξει). Καλά τα Xs δεν μου έκανε τίποτα όμως, τα άλλα τα χαπάκια λεκιθίνης μου δημιουργούσαν φούσκωμα και αέρια σε βαθμό ντροπής οπότε τα πήρα νομίζω 2-3 ημέρες, τα 1234 που το έπινα τον περισότερο καιρό δεν μου έκανε και αυτό τίποτα.
silk Γνωριζεις το cla 1200? λινολεικο οξυ? Ρωτα κ την αδερφη σου αν θες? thanks
silk τι εννοεις ατυχηματα? 1 ή 2?
Quote:
Originally posted by Silk
Φυσικά εγώ ήμουν πιο ξεροκέφαλη και αγόρασα ότι μπούρδα βρήκα, από κρέμες μέχρι κάτι χαπάκια τζίντζερ (τα οποία πρέπει να θυμηθώ να πετάξω γιατί μάλλον έχουν λήξει). Καλά τα Xs δεν μου έκανε τίποτα όμως, τα άλλα τα χαπάκια λεκιθίνης μου δημιουργούσαν φούσκωμα και αέρια σε βαθμό ντροπής οπότε τα πήρα νομίζω 2-3 ημέρες, τα 1234 που το έπινα τον περισότερο καιρό δεν μου έκανε και αυτό τίποτα.
Το τζίντζερ πάντως (πιπερόριζα) δεν ξέρω τι ιδιότητες λιποδιάλυσης έχει, έχει όμως εντυπωσιακή αντιφλεγμονώδη δράση. Έχω αρθριτιδα και ο ρευματολόγος όταν είδε την άρνησή μου για τη χρόνια λήψη φαρμάκων μου μίλησε για το τζίντζερ. Οι πόνοι από τότε μειώθηκαν αισθητά.
Φανταζομαι όμως πως τόσα κιλά τζίντζερ που έχω καταναλώσει αν βοηθούσε στο αδυνάτισμα θα το είχα προσέξει
Δεν τα γνωρίζω αυτά αλλά θα την ρωτήσω.
Χρι ατυχήματα εννοούσε ότι τα ξενικάλ εμποδίζουν την απορρόφηση του λίπους των τροφών και μάντεψε που πηγαίνει όλη αυτή η λαδίλα, ΝΑΙ στο παχύ έντερο και από εκεί βγαίνει υπο την μορφή σιχαμερού λαδιού. Το θέμα είναι όμως ότι είναι λάδι οπότε γλυστράει και με το παραμικρό "ζόρισμα" όπως είναι ο βήχας ή το γέλιο βγαίνει άθελα σου.
θεωρεις οτι η σκονη πρωτεϊνης ειναι απαραιτητη για μια μεση γυναικα που θελει να χασει βαρος κ οχι να γινει "σφιχτης"?Quote:
Originally posted by dare
η καθαρη σκονη πρωτεινης ειναι πολυ καλη...Ειναι συμπληρωμα διατροφης και βοηθαει στο να παιρνουμε τη σωστη ποσοτητα πρωτεινης καθε μερα γιατι με τη διατροφη ισως δεν ειναι δυνατον η γιατι δεν προλαβαινουμε...μην συγκρινουμε τα φρουτα με την πρωτεινη ειναι διαφορετικα πραγματα...
χρειαζομαστε και τα 2!
επισης, θα προτεινες να καταφυγουμε σε συμπληρωματα κ για τα υπολοιπα συσταστικα που εχουμε αναγκη?
πχ βιταμινες, ιχνοστοιχεια, ασβεστιο, μαγνησιο, σιδηρο κτλ?
γιατι κ αυτα μπορει να μην τα παιρνουμε καθε μερα με τη διατροφη....
ναι αν δεν προσλαμβανει μεσω της διατροφης την ελαχιστη απαιτουμενη ποσοτητα φυσικα...
Οσο για το δευτερο ναι δεν ειναι λογικο καποιος που ξεκιναει αυστηρη διαιτα παραλληλα να παρει και βιταμινες??
ρε παιδια ενταξει μη ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε...
Πολυ φοβια υπαρχει για αυτα τα πραγματα που ειναι και χιλιοελεγμενα και οταν παραγελνουμε πιτογυρα που κολυμπανε δεν ξερω και γω σε τι ποιοτητας λαδι δεν μας πειραζει....
αυτο λεω κ εγω... μην ξεχασουμε κ αυτα που ξεραμε!!!!
αντι να προσπαθουμε να ωθουμε τον κοσμο στην υγιεινη διατροφη , προσπαθουμε να τον ωθησουμε στα συμπληρωματα....
δλδ θα ειναι η πρωτεϊνη σε σκονη η πιτογυρα?
για τη σωστη κ ισορρπημενη διατροφη εχεις ακουσει ποτε?
χαχαχαχα! Δεν προσπαθω να ωθησω κανεναν πουθενα...
τι γνωμη μου λεω οποιος δεν συμφωνει μαγκια του.
υγιεινη διατροφη δεν κανει κανεις οταν κανει διαιτα με λιγες θερμιδες!Μαλλον δεν καταλαβες αυτο που λεω για την πρωτεινη...Αν μπορεις να την παρεις μεσω της τροφης σου τοτε καλως ΑΝ ΔΕΝ μπορεις μεσω της τροφης σου τοτε καλο θα ηταν να προτιμησεις καποιο ενδεδειγμενο συμπληρωμα ωστε να σε βοηθησει να κρατησεις την μυικοτητα σου μετα απο αυστηρη διαιτα γιατι αν χασεις 10 κιλα και τα 2-3 ειναι μυες δεν φανταζεσαι ποσο ασχημο ειναι για τον οργανισμο σου... και θα φαινεσαι ασχημα, και ο μεταβολισμος θα πεσει και πολυ πιθανον να βρεθεις σε αδιεξοδο γιατι 2-3 κιλα μυες θελει πολυυυυ δουλεια για να τα ξαναπαρεις! αυτα...
επειδη φαινεται οτι το χεις ψαξει το θεμα, για πες μου αν θες την ημερησια αναγκη ενος μεσου ενηλικα σε γρμμαρια πρωτεινης κ ποσηγραμαμρια πρωτεινης εχει πχ
1 μπριζολα
1 αβγο
1 γιαουρτακι
1 στηθος κοτοπουλου
1 ψαρι
1 κονσερβα τονος
1 ποτηρι γαλα
Το google ξερεις κανει υπεροχη δουλεια στο να βρισκει πληροφοριες αλλα δεν βαριεσαι αφου εχω χρονο θα σε φτιαξω...
Από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας προτείνεται η πρόσληψη 0,85 gr πρωτεΐνης για κάθε κιλό σωματικού βάρους ανά ημέρα. Αυτή η ποσότητα φαίνεται να δίνει καλά αποτελέσματα σε άτομα που κάνουν καθιστική ζωή και δεν βρίσκονται σε περίοδο ανάπτυξης.
Εσυ τωρα αν ασκεισαι και κανεις διαιτα καλο θα ηταν να πας στο 1γρ ανα σωματικο βαρος. Οταν λεμε σωματικο βαρος εννοουμε το κανονικο βαρος που θα επρεπε να εχεις δηλαδη οταν το bmi ειναι στο 24.
Οι τιμες ειναι στο περιπου οποτε αν δεις καπου αλλου κατι αλλο μην με βρισεις!
100gr μπριζολα-30
1 αβγο-6
100gr γιαουρτακι-5 εως και 9
100gr στηθος κοτοπουλου-25
100gr ψαρι-22
100gr κονσερβα τονος-22
100ml γαλα-3,5
βασικα αυτο που βλεπω ειναι οτι μια χαρα καλυπτονται οι ημερησιες αναγκες με τη διατροφη, ακομη κ σε περιοδο διαιτας.
γιατι εκτος απο τα παραπανω καλες πηγες πρωτεινης θεωρουνται κ τα φασολια, οι φακες, τα μακαρονια, το ρυζι κτλ...
αν σκεφτεις δε οτι τα περισσοτερα τροφιμα , ακομη και σε περιοδο "διαιτας " τα τρωμε σε ποσοτητα μεγαλυτερη των 100gr.
η κανω λαθος?
Οι ζωικες πρωτεινες περιλαμβανουν ολα τα αμινοξεα που χρειαζομαστε ενω οι φυτικες εχουν ελειψεις και μονο με συνδιασμο συμπληρωνονται κοιτα εδω:
ΠΛΗΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ: Αυγό, αλλαντικά, αρνί, βοδινό, γαλοπούλα, κοτόπουλο, μοσχάρι, σόγια, συκώτι, χοιρινό, ψάρι.
ΑΤΕΛΕΙΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ: Αρακάς, δημητριακά, ζυμαρικά, κουάκερ, μακαρόνια, ξηροί καρποί, όσπρια, σιτάρι, τραχανάς, φυστικοβούτυρο, ρύζι.
ΠΛΗΡΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ: Αρακάς + κρέας, ζυμαρικά + τυρί, κουάκερ + γάλα, μακαρόνια + τριμ. τυρί, ξηροί καρποί + γιαούρτι, όσπρια + γιαούρτι, όσπρια + κρέας, όσπρια + μαύρο ψωμί, όσπρια + τυρί, ρύζι + αρακάς, τραχανάς + χοιρινό.
Για σενα που δεν κανεις βαρη και δεν σε ενδιαφερει να αναπτυχθει η μυικη σου μαζα ναι 200γρ μπριζολα ειναι μια χαρα για ολη μερα αλλα πχ για μενα που ειμαι 100κιλα και θελω να αποκτησω μυες πρεπει να παρω 240γρ πρωτεινη και αμα το χωρισω σε 6 γευματα παει 40γρ το γευμα οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο δυσκολο εκει ερχεται η σκονη πρωτεινης...και φυσικα σε αυτους που δεν τρωνε κρεατικα , που δεν προλαβαινουν κτλ...ελπιζω να λυθηκαν οι αποριες σου τελικα!
θα επανελθω ομως στο μεσο χρηστη του φορουμ, ο οποιος -οπως ο καθενας ειναι σε θεση να αντιληφθει- δεν κανει βαρη με σκοπο να αναπτυξει τη μυικη του μαζα στο βαθμο που το εννοεις εσυ.... κ θα επαναλαβω την αρχικη μου ερωτηση: θεωρεις οτι του ειναι αναγκαια η πρωτεινη σε σκονη?
επισης θα ηθελα να μου πεις αν μπορεις αριθμο αδειας απο τον ΕΟΦ για τη σκονη πρωτεινης :)
Αν δεν μπορεις να φας κρεας για καποιο λογο τι κανεις??
Δεν υπαρχει μεσος χρηστης υπαρχει τι χρειαζεται ο καθενας...
Δεν αποφασισαμε ολοι να λιωνουμε μονο στην αεροβια αποφασισαμε να κανουμε και βαρη γιατι ετσι ειναι το σωστο.
Αριθμο του εοφ δεν ξερω να σου δωσω δεν εχω παρει ακομα πρωτεινη δεν εχω λεφτα αλλα ειναι πααααααρα πολλες αυτες που ειναι ελεγμενες απο τον εοφ και χιλιους αλλους ανωτερους του εοφ.
αν δε μπορεις να φας κρεας για καποιο λογο ρωτας το γιατρο σου τι κανεις.δεν στρεφεσαι στη σκονη πρωτεινης.
δεν ξερω ποσες ωρες βαρη κανεις εσυ αλλα καποιος που γυμναζεται για λογους υγειας κ οχι για να γινει "σφιχτης" δε λιωνει στα βαρη με τις ωρες.
ουτε προκειται να μαθεις αριθμο αποφασης απο ΕΟΦ για τον απλουσατο λογο οτι δεν ελκεγχονται απο τον ΕΟΦ, καθως θεωρουνται συμπληρωματα διατροφης.
ποιοι ειναι ανωτεροι απο τον ΕΟΦ κ εχουν σκοπο τη διασφαλιση της δημοσιας υγειας κ οχι την εξυπηρετηση καποιων συμφεροντων δε μπορω να φανταστω.
σ.σ τα οσπρια σχηματιζουν το μοναδικο αμινοξυ το οποιο στερουνται σε σχεση με το κρεας, αν τα συνδυαζουμε με ρυζι.
και για να απαντησω και στη μπηχτη με την αεροβια, λαβε υποψην οτι καποιοι πιθανον να απεχουν απο τα βαρη λογω προβληματων υγειας..
Koριτσια ισως να ειμαι εκτος τοπου κ χρονου με την ερωτηση μου αλλα επειδη σκεφτομαι να τα αγορασω θελω να μου πει καποια για τα cla αν εχει παρει κ ποια τα cla 1000 η τα cla 1200? sorry αν εγινα κουραστικη
Δεν ηταν μπηχτη απλα οι περισσοτερες γυναικες φοβουνται μη φουσκωσουν...
Λυπαμαι για το προβλημα σου και μακαρι να το ξεπερασεις οτι και αν εχεις...
Αλλο να βελτιωσω την εμφανιση μου αλλο να γινω σφιχτης... δεν ειπα αυτο.... τελος πα!
Α! οριστε και ο αριθμος εοφ που μετα μανιας ζητας λες και ο εοφ ειναι κατι σοβαρο... Μακαρι ναξερες ποσο ευκολα παιρνει γνωστοποιηση ενα φαρμακο και ποσα φαρμακα εχουν ''ελεγχθει'' απο τον εοφ και εχουν δημιουργησει προβληματα σε ανθρωπους...
α και κατι αλλο μητερες ολου του κοσμου με νεογεννητα να θυλαζετε το μωρο σας μη σας δω να του δινετε γαλα σκονη η φρουτοκρεμες!!!! απαπα.....
τι??? δεν θυλαζετε κυρια μου?? δεν μας νοιαζει ας πιει το μωρο σας γαλα εβγα που ειναι ελεγμενο απο τον εοφ....
χαχαχαχαχχαχαχαχαχα!!!!
OPTIMUM (ON) 100% WHEY PROTEIN
Aρ.Γνωστ. ΕΟΦ 44653/05
dare εισαι αντρας ή κοπελα;