καλημέρα σε ολες σας.
Ηθελα να μοιραστώ μαζι σας τη μεγάλη μου χαρά οτι βρήκα τον τρόπο να αδυνατισω και αδυνατίζω (επιτέλους) με ομοιοπαθητικη..
οποια θελει περισσότερες λεπτομέριες στη διαθεσή σας.
Printable View
καλημέρα σε ολες σας.
Ηθελα να μοιραστώ μαζι σας τη μεγάλη μου χαρά οτι βρήκα τον τρόπο να αδυνατισω και αδυνατίζω (επιτέλους) με ομοιοπαθητικη..
οποια θελει περισσότερες λεπτομέριες στη διαθεσή σας.
θελεις να γραψεις λεπτομερειες? τι ακριβως κανεις δηλαδη?
για πες, για πες :)
(ετοιμασου βεβαια κ να σε στησουν στον τοιχο καποιοι ... )
ειχα καποιο προβλημα υγείας και η κλασική ιατρική δεν μπορουσε να λύσει ετσι ο γιατρος με παρέπεμψε σε ομοιοπαθητικο.
Αυτοι οι γιατροι δεν βλεπουν την ασθένια μεμονομένα αλλα τον ασθενη ετσι λοιπον με πολυ υπομονη αρχισε ο γιατρος να λυνει το κουβάρι το δικό μου... ενα απο τα θεματα μου ηταν το βαρος μου ετσι ασχολίθηκαμε και με αυτό.
Με προετοιμασε και με ενδυνάμωσε ψυχολογικά και μετα μου εδωσε διατροφή.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΖΑΒΟΛΙΕΣ!!!!!!!!!!
τι διατροφή θα με ρωτησετε... καιτι μεταξύ χαμηλου γλυκαιμικού δείκτη και πρωτεινική...
οτι αλλο θελετε εδω ειμαι
τι σχεση εχει το οτι εδωσε διατροφολογιο με την ομοιοπαθητικη?
συγνωμη αλλα δεν καταλαβα.
επισης, το προβλημα υγειας για το οποιο πηγες εκει, διορθωθηκε?
Πες μας περιμενουμε με πολυ ενδιαφερον.Αν κ νομιζω οτι ο γιατρος σε βοηθησε ψυχολογικα.Σχετικα με αυτο που σε ρωτησε η Κλικ μπορεις να μας απαντησεις;
τι σχεση εχει η διατροφή με την ομοιοπαθητική?
οτι σχέση εχει η διατροφή με την ψυχολογία
οτι σχεση εχει η διατροφή με την υγεία και
οτι σχεση εχει η διατρο φή με τις τοξίνες που εχει το σώμα απ' ολα τα φαρμακα και χημικά που εχουμε παρει στη ζωή μας.
Προβλημα υγείας πλέον δεν έχω ανοσοποιητικό super.
δεν απαντας σε αυτο που σε ρωτησα.Quote:
Originally posted by porki_
τι σχεση εχει η διατροφή με την ομοιοπαθητική?
οτι σχέση εχει η διατροφή με την ψυχολογία
οτι σχεση εχει η διατροφή με την υγεία και
οτι σχεση εχει η διατρο φή με τις τοξίνες που εχει το σώμα απ' ολα τα φαρμακα και χημικά που εχουμε παρει στη ζωή μας.
Προβλημα υγείας πλέον δεν έχω ανοσοποιητικό super.
συγκεκριμενα, με αυτο που αποκαλειται "ομοιοπαθητικη" τι σχεση εχει το οτι σου εδωσε διαιτολογιο?
διαιτολογια δινουν και οι αλλοπαθητικοι γιατροι. πετανε και 2 ατακες περι γλυκαιμικου δεικτη και ινσουλινης και εντυπωσιαζεται ο ασθενης.
συγκεκριμενα, η συνδεση του διαιτολογιου που σου εδωσε με την ομοιοπαθητικη, ποια ειναι?
Εννοω αν πηρες καποιο ομοιοπαθητικο φαρμακο που να σε βοηθησε στο προβλημα υγειας σου γιατι δεν καταλαβαινω τι εννοεις αδυνατισα με την ομοιοπαθητικη.
Στον Λουκα πηγες;
εγω απ ο,τι καταλαβα γι αλλο λογο πηγε ....
η απωλεια των κιλω νπροεκυψε στην πορεια λογω ψυχολογικης υποστηριξης... ηταν σα να λεμε.. παραπλευρη απωλεια :P
αν ξαναδιαβασεις αυτα που εγραψα θα δεις οτι τα κιλα ηταν κατι που με απασχολούσε και η λύση και αυτου του θέματος ηρθε απο την ομοιοπαθητική.Δεν προέκυψε αλλα οταν εχεις παραπάνω κιλα ειναι κάτι που σε απασχολεί ετσι θα το αναφέρεις και ο γιατρός θα δει πόσο σε επιραάζει σε τι βαθμό ψυχολογικό και σωματικό και θα σε βοηθήσει να το αντιμετοπίσεις πολυ βαθια και ουσιαστικά.
π.χ. τρώς οταν αγχώνεσαι αρα πολυ απλά θα σε βοηθήσει να διαχειρίζεαι το αγχος σου γιατι δεν επιρεάζει μονο το βάρος σου αλλα το σύνολο της υγείας σου και σιγά σιγά θα εισαι πραγματικά ετοιμη να το κάνεις .
οσο για τις ατάκες που πετανε περι γλυκαιμικου δεικτη και ινσουλινης ...
Τι να απαντήσω σε αυτό? εχει να κάνει κατά τη γνώμη μου με το πως και πόσο διεισδύει και αντιλαμβάνεται κανέις σε οτι ακουει κανει διαβάζει.
sorry για την ορθωγραφία ειμαι δουλειά και τα κάνω ολα μαζί.... ¨)
οποτε αντιμετωπιζετε τα θεματα σου με ολιστικη προσεγγιση αν καταλαβα καλα. (?)
απλως το "αδυνατιζω με ομοιοπαθητικη" ηταν λιγο ατοπο, οκ?
αντιλαμβάνομαιQuote:
Originally posted by click
οποτε αντιμετωπιζετε τα θεματα σου με ολιστικη προσεγγιση αν καταλαβα καλα. (?)
απλως το "αδυνατιζω με ομοιοπαθητικη" ηταν λιγο ατοπο, οκ?
εριστικότητα και δεν θα πάρω ευχαριστώ!
οπως επίσης και υποδήξεις για το πως γράφω
δε πάμε καλα...
αδυνατισα με ομοιοπαθητική και ολα καλα οποιος θελει κατι εγω ειμαι εδω να το μοιραστώ.:starhit:
βασικα μπορεις να γραφεις οπως θελεις.... και φυσικα ό,τι θέλεις....
απλα μη θεωρεις δεδομενο οτι εχουν ολοι το κληρονομικο.....
φιλικα... :)
Χωρίς να θέλω να το παίξω ειδικός γιατί πολύ απλά δεν είμαι. Κάποιο πρόβλημα υγείας ίσως να μπορεί να λυθεί με ομοιοπαθητική. Το δέχομαι αυτό. Διατροφή όμως δεν μπορεί να σου δώσει γιατί ούτε και αυτός είναι ειδικός. Ίσως να σου έδωσε κάτι που να του είπε κάποιος διαιτολόγος που ίσως να συνεργάζεται μαζί του. Αλλά και αυτό θα έπρεπε να συμβεί αφού προφανώς σε είχε δει και ο διαιτολόγος.
Από αυτά που λες περισσότερο μου ακούγεται ότι σε βοήθησε ψυχολογικά ο ομοιοπαθητικός (ίσως και στο πρόβλημα υγείας). Από την άλλη πρωτεινική δίαιτα, με χαμηλό γλυκαιμικό δέκτη...χωρίς εξετάσεις; Στο μυαλό μου τουλάχιστον η διατροφή είναι κάτι το διαφορετικό...άλλο η δίαιτα άλλο η διατροφή.
Από την άλλη βέβαια...ότι λειτουργεί για τον καθένα. Αν αυτό λειτούργησε για σένα είναι πολύ καλό και μακάρι να χάσεις όσα κιλά θες. Απλά γενικά δίαιτες με λίγο "βαρύγδουπα" ονόματα καλό είναι να τις κάνεις με προσοχή και αφού συμβουλευτείς κάποιον ειδικό.
just my 2 cents
εγω ξεκίνησα για ενα προβληματάκι υγείας το λύσαμε και τώρα λύνουμε αυτό (τα κιλά δηλαδή) και οτι αλλο μεσα σε ενα χρόνο εχει προκύψει π.χ. πονοι περιόδου, ημικρανίες κλπQuote:
Originally posted by lessing
Εννοω αν πηρες καποιο ομοιοπαθητικο φαρμακο που να σε βοηθησε στο προβλημα υγειας σου γιατι δεν καταλαβαινω τι εννοεις αδυνατισα με την ομοιοπαθητικη.
Αν εννοεις αν μπορείς να πας σε ομοιοπαθητικό μονο για αδυνάτισμα φυσικά και μπορεις.
ρωτησε με οτι θες πάντως ειμαι τοσο ενθουσιασμένη ούσα καμένη απο bodyline, διαιτολόγους βελονιστές και οτι πιθανό μπορεις να σκευτείς για σδυνάτισμα... που έλω να το μοιραστώ και οποιον θέλει να τον βοηθήσω
Quote:
Originally posted by MrDreamer
Χωρίς να θέλω να το παίξω ειδικός γιατί πολύ απλά δεν είμαι. Κάποιο πρόβλημα υγείας ίσως να μπορεί να λυθεί με ομοιοπαθητική. Το δέχομαι αυτό. Διατροφή όμως δεν μπορεί να σου δώσει γιατί ούτε και αυτός είναι ειδικός. Ίσως να σου έδωσε κάτι που να του είπε κάποιος διαιτολόγος που ίσως να συνεργάζεται μαζί του. Αλλά και αυτό θα έπρεπε να συμβεί αφού προφανώς σε είχε δει και ο διαιτολόγος.
Από αυτά που λες περισσότερο μου ακούγεται ότι σε βοήθησε ψυχολογικά ο ομοιοπαθητικός (ίσως και στο πρόβλημα υγείας). Από την άλλη πρωτεινική δίαιτα, με χαμηλό γλυκαιμικό δέκτη...χωρίς εξετάσεις; Στο μυαλό μου τουλάχιστον η διατροφή είναι κάτι το διαφορετικό...άλλο η δίαιτα άλλο η διατροφή.
Από την άλλη βέβαια...ότι λειτουργεί για τον καθένα. Αν αυτό λειτούργησε για σένα είναι πολύ καλό και μακάρι να χάσεις όσα κιλά θες. Απλά γενικά δίαιτες με λίγο "βαρύγδουπα" ονόματα καλό είναι να τις κάνεις με προσοχή και αφού συμβουλευτείς κάποιον ειδικό.
just my 2 cents
δεν με ρώτισες και πάλι εβγαλες συμπέρασμα...
1ον φυσικά έκανα και κάνω εξετάσεις
2ον εμπιστευομαι περισσότερο εναν παθολόγο - ομοιοπαθητικό πλέον απο διαιτολόγους που δηνουν διαιτες των 1000 θερμιδων
3ον και συμαντικότερό! τη διατροφή που μου έδωσε την πήγα σε φίλο-γιατρό διαιτολόγο και μου είπε οτι ειναι παρα πολύ εύστοχη και μου επιβεβαιωσε και εκείνος πως λειτουργεί μια τέτοια διατροφή στον οργανισμό.
εδω μέσα δεν θα εγραφα ποτέ κάτι που ειναι επικύνδινο και παραπλανιτικό
οχι καλό μου εγω πήγα σε μια γυναίκα ΘεσσαλονίκηQuote:
Originally posted by lessing
Στον Λουκα πηγες;
1) οι ομοιοπαθητικοί είναι γιατροί που βγήκαν από ιατρική σχολή, δεν είναι αμοιβάδες να μην ξέρουν τί είναι καλό και τί όχι για το ανθρώπινο σώμα. Επίσης σου ζητάνε ούτως ή άλλως να κάνεις κάποιες εξετάσεις πριν ξεκινήσουν να ασχολούνται με τις παθήσεις σου. Αυτά όσον αφορά στην επάρκειά τους κ στο κατά πόσο μπορούν να συμβουλεύσουν περί διατροφής.
2)το αν είναι αποτελεσματικές ή όχι οι θεραπείες ομοιοπαθητικής σε παθήσεις που απέτυχε η κλασική ιατρική να θεραπεύσει, το αφήνω σε όσους δοκίμασαν.
3) η διατροφή χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη δεν είναι κάτι βαρύγδουπο,ιδιαίτερο ή επικίνδυνο. Κάθε άλλο. Είναι τρόπος ζωής,προτείνεται κ απ'τους γιατρούς. Ας μην αφορίζουμε οτιδήποτε βοηθάει άλλους ανθρώπους απλά κ μόνο επειδή δεν το κατέχουμε.Όποιος δεν ξέρει τι περιλαμβάνει μια τέτοια διατροφή μπορεί να μου ζητήσει πληροφορίες. με μεγάλη χαρά θα τις δώσω:)
Νευράκια βλέπω. Δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα και φυσικά όχι "πάλι" μιας και ένα ποστ έκανα και όχι 5-6 :)Quote:
Originally posted by porki_
Quote:
just my 2 cents
δεν με ρώτισες και πάλι εβγαλες συμπέρασμα...
1ον φυσικά έκανα και κάνω εξετάσεις
2ον εμπιστευομαι περισσότερο εναν παθολόγο - ομοιοπαθητικό πλέον απο διαιτολόγους που δηνουν διαιτες των 1000 θερμιδων
3ον και συμαντικότερό! τη διατροφή που μου έδωσε την πήγα σε φίλο-γιατρό διαιτολόγο και μου είπε οτι ειναι παρα πολύ εύστοχη και μου επιβεβαιωσε και εκείνος πως λειτουργεί μια τέτοια διατροφή στον οργανισμό.
εδω μέσα δεν θα εγραφα ποτέ κάτι που ειναι επικύνδινο και παραπλανιτικό
Αν οι πληροφορίες που δίνεις είναι λάθος εγώ δεν φταίω. Πάμε λοιπόν. Την διατροφή που σου έδωσε την πήγες σε φίλο. Αυτό φυσικά είναι έξυπνο από μέρους σου αλλά και πάλι ρωτάω για ποιον λόγο στην έδωσε. Αυτός είναι ομοιοπαθητικός. Όχι διαιτολόγος ούτε διατροφολόγος. Εκτός αν έχει κάνει κάποια ειδίκευση στην διατροφή που δεν μας το ανέφερες.
Τους διαιτολόγους δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου. Πάντα όσον αφορά τη δίαιτα μου ρωτάω συγκεκριμένο φίλο γιατρό που έχει ψάξει και ειδικευτεί στα της διατροφής περισσότερο από οποιονδήποτε. Η τρέλα είναι τρέλα.
Επίσης ούτε τις εξετάσεις τις ανέφερες. Δεν είπε κανείς ότι κάνεις παραπλανητικά ποστ. Και δεν έκρινα καν το ποστ σου. Είπα μερικές σκέψεις μου για αυτά που μας ανέφερες. Επομένως θα το εκτιμούσα αν και εσύ δεν έκρινες αυθαίρετα το τι συμπεράσματα βγάζω.
παιδιά, και κάτι εντελώς ενημερωτικά. Η μητέρα μου παρακολουθείται εδώ και πολλά χρόνια απο παθολόγο και ενδοκρινολόγο γιατί έχει ζάχαρο. και οι άνθρωποι της είπαν να ακολουθεί διατροφή χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και της έδωσαν κ αντίστοιχο βιβλιαράκι. Η γυναίκα αναρωτήθηκε πω πω, δηλαδή θα φτιάχνω ξεχωριστά τα δικά μου γεύματα και άλλα για την οικογένεια? και της είπαν όμορφα κ απλά: κυρία μου, αν όλες οι οικογένειες του πλανήτη τρέφονταν έτσι δεν θα είχαμε τόσα προβλήματα υγείας.
φιλικά
Ρε παιδιά η ομοιοπαθητική τι σχέση έχει με το ότι αδυνατίζει τελικά λόγω προσεγμένης διατροφής?
Δηλαδή εάν εγώ έχω ψυχολογικά, και ο ψυχολόγος με βοηθήσει να τα αντιμετωπίσω δίνοντας μου και ένα διαιτολόγιο (λέεεμεεε τώρααα), τελικά η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ θα με ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ?
Μην λέμε άρες μάρες κουκουνάρες.... ήμαρτον....
η καλή ψυχολογία που θα αποκτήσεις κάνοντας ομοιοπαθητική απλά θα σε βοηθήσει να παραμείνεις πιστή στη διατροφή σου χωρίς να στενοχωριέσαι κ χωρίς να νιώθεις περιορισμένη κ καταπιεσμένηQuote:
Originally posted by Silk
Ρε παιδιά η ομοιοπαθητική τι σχέση έχει με το ότι αδυνατίζει τελικά λόγω προσεγμένης διατροφής?
Δηλαδή εάν εγώ έχω ψυχολογικά, και ο ψυχολόγος με βοηθήσει να τα αντιμετωπίσω δίνοντας μου και ένα διαιτολόγιο (λέεεμεεε τώρααα), τελικά η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ θα με ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ?
Δηλαδή συνδέεις την ομοιοπαθητική με την ψυχολογία;
μήπως εννοεί ότι επειδή στην ομοιπαθητική έχουν κάποιους διατροφικούς περιορισμούς (πχ δεν πίνουν κανονικό καφέ,δεν τρώνε σοκολάτα κλπ ) ο ομοιπαθητικός της,της έδωσε ένα διαιτολόγιο βασισμένο σε αυτές τις αρχές και για αυτό θεωρεί ότι την αδυνάτισε η ομοιπαθητική?Και πάλι ικασίες κάνω δεν μπορώ να είμαι σίγουρη :)Quote:
.
Σωστά, οπότε ΔΕΝ αδυνατίζει λόγω ομοιοπαθητικής αλλά λόγω διατροφής.Quote:
Originally posted by grin
η καλή ψυχολογία που θα αποκτήσεις κάνοντας ομοιοπαθητική απλά θα σε βοηθήσει να παραμείνεις πιστή στη διατροφή σου χωρίς να στενοχωριέσαι κ χωρίς να νιώθεις περιορισμένη κ καταπιεσμένηQuote:
Στην ομοιοπαθητική βρήκε την ψυχολογική στήριξη που ζητούσε.
Δεν λέμε κάτι διαφορετικό.
Ο τίτλος όμως λέει ότι "αδυνατίζει με οποιοπαθητική" που αποτελεί διαστρεβλωμένη άποψη.
κι εγω αυτο ρωτουσα εξαρχης αλλα ναχαμε να λεγαμε!!!Quote:
Originally posted by aggeloydaki
μήπως εννοεί ότι επειδή στην ομοιπαθητική έχουν κάποιους διατροφικούς περιορισμούς (πχ δεν πίνουν κανονικό καφέ,δεν τρώνε σοκολάτα κλπ ) ο ομοιπαθητικός της,της έδωσε ένα διαιτολόγιο βασισμένο σε αυτές τις αρχές και για αυτό θεωρεί ότι την αδυνάτισε η ομοιπαθητική?Και πάλι ικασίες κάνω δεν μπορώ να είμαι σίγουρη :)Quote:
.
κοίτα, στην αναγνωριστική συνεδρία συζητάς για τα πάντα. όχι μόνο όσα προβλήματα έχεις σωματικά αλλά και κ όσα απασχολούν το μυαλό κ τη ψυχή σου, φοβίες εμμονές κ.α. κ παίρνεις ένα κοκτέιλ φαρμάκων που σε βοηθάνε σε όλα αυτά. Το αν έχει αποτέλεσμα ή όχι είναι καθαρά θέμα όσων έχουν κάνει ομοιοπαθητική. Με αυτήν την έννοια "κολλάει" και η ψυχολογία στην ομοιοπαθητική.Quote:
Δηλαδή συνδέεις την ομοιοπαθητική με την ψυχολογία;
εγώ κανονικότατα πάντως έτρωγα σοκολάτες:thumbup: δεν απαγορεύεται. Απ'την άλλη το να παχαίνει κάποιος μόνο επειδή πίνει γλυκούς καφέδες δεν νομίζω ότι απευθύνεται σε μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού!Quote:
.
δεν έχεις άδικο σε αυτό. Δεν μπορείς να τρως 5000 χιλιάδες θερμίδες κ παράλληλα να παίρνεις ομοιοπαθητικά φάρμακα κ να αδυνατίζεις. ίσως ήταν λίγο εντυπωσιακός ο τίτλος! αλλά εγώ την καταλαβαίνω την κοπέλα πώς το είπε γιατί έχω περάσει κ γω απ'αυτά:)Quote:
Σωστά, οπότε ΔΕΝ αδυνατίζει λόγω ομοιοπαθητικής αλλά λόγω διατροφής.Quote:
Στην ομοιοπαθητική βρήκε την ψυχολογική στήριξη που ζητούσε.
Δεν λέμε κάτι διαφορετικό.
Ο τίτλος όμως λέει ότι "αδυνατίζει με οποιοπαθητική" που αποτελεί διαστρεβλωμένη άποψη.
μία φίλη που είχα και έκανε ομοιοπαθητική δεν έτρωγε σοκολάτες και δεν μιλάω πως κάποιος πίνει γλυκούς καφέδες και παχαίνει ...δεν είπα καν γλυκούς :wink2: θυμάμαι ότι δεν έτρωγε οτιδήποτε είχε μέσα καφείνη και κάποιες άλλες ουσίες τις οποίες δεν θυμάμαι.Εκτός και αν ο κάθε ομοιπαθητικός έχει τις δικές του αρχές και επιβάλει τους δικούς του κανόνες,αυτό επίσης δεν μπορώ να το ξέρω :starhit:Quote:
εγώ κανονικότατα πάντως έτρωγα σοκολάτες:thumbup: δεν απαγορεύεται. Απ'την άλλη το να παχαίνει κάποιος μόνο επειδή πίνει γλυκούς καφέδες δεν νομίζω ότι απευθύνεται σε μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού!
αυτό με τις σοκολάτες παίζει. εμένα μου είπαν να αποφεύγω τις πολύ σκούρες σοκολάτες. σωστά, δεν είπες για γλυκούς καφέδες. είπες για καφέδες. αλλά επειδή ο σκέτος δεν παχαίνει το συνδύασα με την ζάχαρη, ότι μόνο με αυτήν την έννοια θα μπορούσε να συμβάλλει η ομοιοπαθητική στην απώλεια βάρους;)Quote:
μία φίλη που είχα και έκανε ομοιοπαθητική δεν έτρωγε σοκολάτες και δεν μιλάω πως κάποιος πίνει γλυκούς καφέδες και παχαίνει ...δεν είπα καν γλυκούς :wink2: θυμάμαι ότι δεν έτρωγε οτιδήποτε είχε μέσα καφείνη και κάποιες άλλες ουσίες τις οποίες δεν θυμάμαι.Εκτός και αν ο κάθε ομοιπαθητικός έχει τις δικές του αρχές και επιβάλει τους δικούς του κανόνες,αυτό επίσης δεν μπορώ να το ξέρω :starhit:Quote:
εγώ κανονικότατα πάντως έτρωγα σοκολάτες:thumbup: δεν απαγορεύεται. Απ'την άλλη το να παχαίνει κάποιος μόνο επειδή πίνει γλυκούς καφέδες δεν νομίζω ότι απευθύνεται σε μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού!
ειχα πολυ καιρό να μπω στο φορουμ και να γράψω δεν ειχα κατι καινουργιο να πω.
Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να μοιραστώ με όλους τη δική μου χαρά και σε οποιον ενδιαφέρεται να τον ενημερώσω
ναι αδυνατισα με ομοιοπαθητική, που ειναι το θέμα δεν καταλαβα αν εγραφα αδυνατισα με αυτη τη διατροφή θα ήταν ψέμα αν έγραφα οτι αδυνάτισα με ψυχολογική υποστήριξη παλι δεν θα ήταν ολη η αληθεια ή μηπως αδυνατισα με το Χ φυτικό ομοιοπαθητικό χαπάκι.
Δεν ξερω τι να πώ.....εισαι καχυποπτη με την ομοιοπαθητική ιατρική το σέβομαι και το συζητάω αλλα το όλο ύφος δεν το καταλαβαινω με το ζόρι να βγάλεις ακυρο και διαστρεβλωμένο κατι το οποιο δεν κατέχεις.....ΕΛΕΟΣ
επαναλαμβάνω ειμαι εδω να μοιραστώ με μεγάλη μου χαρά την εμπειρία μου και οποιος δεν γνωρίζει την ομοιοπαθητική ιατρική με ρωτάει και οσα ξέρω του τα λέω με μεγάλη μου χαρά δεν ηρωνεύεται δεν ακυρώνει δεν βγάζει συμπεράσματα εκ των πρωτέρων....
τι εγινε ρε παιδιά τι ειπα και ειναι τοσο κακό???/ λες και ειπα κατι πολυ παραξενο....
ΑΔΥΝΑΤΙΣΑ ΜΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΧΑΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ
πορκι,γενικά τι τροφές σου είχε απαγορέψει ο ομοιοπαθητικός?
για να κάνεις ομοιοπαθητική (δε μιλαώ για τη διατροφή που μου εδωσε αλλα μονο για την ομοιοπαθητικη ιατρική)Quote:
πορκι,γενικά τι τροφές σου είχε απαγορέψει ο ομοιοπαθητικός?
απαγορευεται η καφεινη το μαυρο τσαι coca cola καμφορά μεντα Γαρύφαλο ή ευγενόλη
αυτά :starhit:
κανονικα δεν απαγορευονται σε ολους τα παραπανω...
απαγορευεται σε καθε ασθενη αυτο που τον "πειραζει" κ αυτο που ειναι αντιθετο με το καταλληλο γι αυτον φαρμακο.
επειδη ομως μερικες φορες αυτο ειναι δυσκολο να διαπιστωθει , εχει επικρατησει να απαγορευονται... προληπτικα :S
Ναι αλλα υπαρχουν σχολες ομοιοπαθητικης (γεμμοθεραπεια-Μαγνης)που τα επιτρεπουν ολα αυτα κ αλλοι ομοιοπαθητικοι που επιτρεπουν καφε κ.λ.π.στη γερμανια π.χ.αυτη η προσεγγιση των ΕΛΛΗΝΩΝ ομοιοπαθητικων θεωρειται ξεπερασμενη.Αν ξερει κανεις τι πρεσβευει ο δρ.Βυθουλκας που ειναι διεθνους φημης ομοιοπαθητικος κ ζει στην Αμοργο οπου εχει κ το κεντρο του ας μας πει.
μαλλον στην αλλονησο ζει ο βυθουλκας...
:P
ολως τυχαιως διαβαζα μια συνενετευξη του χθες σε ενα περιοδικο... στην αιθουσα αναμονης ενος ιατρειου τη διαβαζα...
για το τι απαγορευεται δε θυμαμαι να διαβασα κατι... ελεγε ομως οτι καποιοι ομοιοπαθητικοι, επειδη ειναι καπως δυσκολο να βρουν ποιο ειναι το καταλληλο φαμαρκο για καθε ασθενη, του δινουν καμια δεκαρια για να ειναι μεσα....
καπως ετσι γινεται κ με οσα απαγορευονται...
(αυτο εχω τη νεντυπωση οτι το ειχα βρει στο νετ-ως αποψη του βυθουλκα)
Εμενα παντως με ενδιαφερει πολυ να μαθω περισσοτερα για το ολο θεμα της ομοιοπαθητικης και εντελως τυχαια σημερα σκεφτομουν αν θα επρεπε να επισκεφτω καποιον ομοιοπαθητικο γιατι το ανοσοποιητικο μου καθε χρονο ειναι και χειροτερα (πολλες ιωσεις, και μικροπροβληματα υγειας που δεν παυουν ομως να με ταλαιπωρουν)! Οσον αφορα τα κιλα πραγματικα δε γνωριζω αν βοηθα αλλα απο την αλλη αν αποκτησεις μια καλη φυσικη κατασταση (να λυσεις τα προβληματα υγειας που αντιμετωπιζεις εννοω) πολυ πιθανο να σε βοηθησει να χασεις το περιττο βαρος, αφου η ολη ιδεα της ομοιοπαθητικης ειναι να βρεις τις ισορροπιες του οργανισμου σου με φυσικο τροπο φανταζομαι. Διορθωστε με αν κανω καπου λαθος γιατι δε γνωριζω πολλα επι του θεματος.