ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!!!
Όπως θα καταλάβατε κ από το το τίτλο θα ήθελα να μοιραστούμε εδώ μερικά tips για να εξολοθρεύσουμε το αγχος της καθημερινότητας, που εμένα προσωπικά με σκοτώνει κ με κάνει να τρώω ανεξέλεγκτα.
Από το πρωί τρέχω -τρέχω-τρέχω να τα προλάβω όλα να τα καταφέρω ολα να ικανοποιήσω κ τον πιο ανικανοποιητο στο περιβάλλον της εργασίας, στον κοινωνικό μου περίγυρο , στο συγγενικό και φυσικά τον άντρα το παιδί ...
Επειδή φυσικά αυτό μου προκαλεί τρομερή πίεση αγχονομαι καποια στιγμή μουλαρώνω στη θέα του ''ορους πατάτα'' που περιμένει σιδέρωμα... στο συνεχώς ανακατεμένο σαλόνι τίγκα στα παιχνίδια , ξυλομπογιές, τετράδια του μικρού, κατα καιρούς πλαστελίνες κτλ κτλ, νιώθω οτι δεν τα καταφέρνω να είμαι καλή τελικά σε όλα όσο κι αν προσπαθω και βρίσκω διέξοδο στο φαγητό να πνίξω το πόνο μου...
ΛΟΙΠΟΝ
ακούω προσφορές για πιο ευκολη ζωη στο σπίτι.. με λιγότερο κόπο και φυσικά το καλύτερο αποτέλεσμα γιατι να σας ενημερώσω οτι θέλω όλα να είναι τέλεια!!! :starhit: (φυσικά αυτο με εχει φάει...κ με τη σειρά μου το τρώω κι εγω σε τεράστιες ποσότητες!!!!)
ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΛΠΑ ΣΤΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ!!!!