Originally posted by NADINE
Καλημέρα,μπαλόνι!Καλώς σε ξαναβρίσκουμε!Είσαι η μπλέ μου τσιχλόφουσκα;
Quote:
Originally posted by μπαλόνι
Το καλοκαίρι του 2010,φέτος δηλαδή,ήταν πολύ ωραία!!γιατί κάπως,κάπως μαγικά εγώ το έχασα το βάρος.Είχα ξεκινήσει και από λίγο πιο πριν..από την άνοιξη.Αλλά χωρίς να κάνω τίποτα..
Και από το Νοέμβριο του 2010 σταδιακά τα ξαναπαίρνω τα κιλά και βέβαια τα παίρνω κιόλας που τα παίρνω.
Έχω την αίσθηση πως κάτι όμορφο άρχισε να συμβαίνει στη ζωή σου τότε την άνοιξη και δε χρειαζόσουν άλλο τόσο πολύ
το συναισθηματικό-ας το πω,για να το διαχωρίσω από τη βιολογική ανάγκη-φαγητό.Και λίγο πριν το Νοέμβρη κάτι χάθηκε
και προσέφυγες και πάλι στο γνωστό σου φίλο-εχθρό.Το "χωρίς να κάνω τίποτα"αν το ψάξεις λίγο παραπάνω,θα δεις πως έκανες
και μάλιστα πολλά!ʼλλαξες την εστίαση σου στη ζωή σου.Την εμπλούτισες και μετά σα μπαλόνι κι εκείνη σου ξεφούσκωσε
και να'μαστε πάλι.Αυτό,που αδυνατείς να τακτοποιήσεις μέσα σου θα έρχεται και θα επανέρχεται με την πρώτη ευκαιρία,που θα βρίσκει,
αποζητώντας την προσοχή σου μέχρι να του τη δώσεις!Κι ούτε να σε τιμωρείς με μια μαύρη φούστα βοηθάει.Το αντίθετο μάλιστα!
Χρειάζεται να τον χαϊδέψεις τον εαυτό σου,να του δώσεις λόγους να αισθανθεί όμορφα,να συνεργαστείτε,να μη σου βγάλει αντίδραση.
Σύμμαχο τον χρειάζεσαι κι όχι απέναντι στη γωνία τιμωρία!Σα να είναι το παιδάκι σου που θέλεις να το εκπαιδεύσεις θετικά για τη ζωή.
Στο λάθος του σε χρειάζεται περισσότερο να το στηρίξεις,να το αποδεχτείς.Όχι στις φανφάρες μιας αναμενόμενης επιβράβευσης.
Για μένα το επιπλέον βάρος είναι απλά ένα σύμπτωμα.Μια ένδειξη πως κάτι δεν πάει καλά μέσα μας και χρήζει ενασχόλησης.
Εσύ ξέρεις πόσο γεμάτη είναι η ζωή σου.Πόσο σου δίνει χαρές κι ικανοποίηση,λόγους να φουσκώνει η αυτοπεποίθηση σου.
Το βοηθητικό είναι πως έχεις ένα φωτεινό παράδειγμα να ανατρέξεις προς πληροφόρηση.ʼσε τον καθρέφτη και τα μπαλονένια μάγουλα,
που σε ρίχνουν και πιάσε το φακό.Τις έχεις τις απαντήσεις,το ξέρω.Δώσε προσοχή σε όσα σου λέει ο εαυτός σου!Τα φιλιά μου!