εχετε καμμια ιδεα για καποιο προιον που να δυναμωνει τις φυτρες? και να βοηθα στην τριχοπτωση?
οχι σαμπουαν κλπ.
καποιο διατροφικο συμπληρωμα ισως?
και αν γινεται να μην ειναι πανακριβο?
Printable View
εχετε καμμια ιδεα για καποιο προιον που να δυναμωνει τις φυτρες? και να βοηθα στην τριχοπτωση?
οχι σαμπουαν κλπ.
καποιο διατροφικο συμπληρωμα ισως?
και αν γινεται να μην ειναι πανακριβο?
Εχω δει κατι στο φαρμακειο της propoline,ρωτα τον/την φαρμακοποιο σου ή ριξε μια ματια On line
καλα αυτο εννοειται, θα δω και στο ebay.
αλλα ελεγα μηπως τυχει καποιος-α ναχει μεινει πολυ ευχαριστημενος-η απο καποιο συγκεκριμενο
Ειπες δεν θελεις σαμπουαν αλλιως θα σου ελεγα για ενα της redken που ειχα ακουσει καλα σχολια απο μια κυρια που ειχε προβλημα τριχοπτωσης
ναι ε?
και τα θεωρω λιγο μουφα. μπορει να κανω και λαθος.
λογικα θεμα διατροφης ειναι, κατι λειπει. η βιταμινη Ε ειναι για το μαλλι?
πρεπει να το ψαξω και βαριεμαι αυτη τη στιγμη :thumbdown:
Το καροτο κανει καλο στο μαλλι..Με πριζει η μανα μου να τρωω:P
Β12:cul:
η σιδηρος!! (Fe)
aytα να ελεγξεις :)
το μηλο κανεις επισης πολυ καλο στο μαλλι!!! ;)
Click , παλαιοτέρα είχα παρει απο το φαρμακείο τις "μπιοακαλπιν" biocalpin (στα αγγλικά μπορει να το γράφω λαθος ).
Τα μαλλια μου δυνάμωσαν.
καροτα τρωω πολλα εδω και μηνες. μηλα οχι.
τωρα που το σκεφτομαι με τις απαντησεις σας, βλακεια ειναι να παρω συμπληρωμα χωρις να κανω αιματολογικες πρωτα......
το biocalpin ειναι καψουλες?
ναι καψουλες καφε χρώμα .
Kαλα Ελενη εσυ εχεις και θεϊκο μαλλι..
καλυτερα να πατε σε δερματολογο που ειναι ο πλεον καταλληλος να εκφερει αποψη κ να κανετε εξετασεις να δειτε τι σας λειπει :)
αγχος δεν εχωQuote:
Originally posted by eleni1201
Είχα ρωτήσει φαρμακοποιό, και μου είπε ότι η τριχόπτωση οφείλεται ή σε άγχος ή σε αναιμία. Πήρα για 3 μήνες σίδηρο, και οκ, είμαι αρκετά ικανοποιημένη, αλλά το άγχος μου κάνει αρκετή ζημειά ακόμα...
για αναιμια δεν ξερω
πρεπει να το κοιταξω και αυτο..........
Ναι το δικο μου το ντεκαπαρισμενο,5 τριχες:thumbdown:Quote:
Originally posted by eleni1201
Καλέ που το είδες? :lol:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Kαλα Ελενη εσυ εχεις και θεϊκο μαλλι..
Μιλάς κι εσύ για θεικό μαλλί...
γεμισαμε φιντο ντιντο!
http://www.yeryae.com/wp-content/upl.../fido_dido.jpg
εκανε θραυση μια εποχη :)
α!!
και , κλικλικω, ισπεσιαλι φορ γιου,
το νερο να μην ξεχασω!!!
ααααααχαχαχαχαχαχα!!
συμπληρωμα νερου σε χαπι υπαρχει????????????????
Έχω εικόνα αυτήν τη στιγμή τη μαμά της σμαρτ να την κυνηγά με τη μπανάνα και της Γουανόφα με το καρότο!Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Το καροτο κανει καλο στο μαλλι..Με πριζει η μανα μου να τρωω:P
Κλικ,δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι το ζήτημα.Υπάρχουν αμφιβόλου αποτελεσματικότητας(εγώ τουλάχιστον δεν είδα χαΐρι)
ειδικά σαμπουάν και συμπληρώματα διατροφής,αλλά το πιο δραστικό είναι ενέσιμες βιταμίνες στο τριχωτό,
το συντομότερο δυνατό(φυσικά σε δερματολόγο).Πολύ σημαντικό το νερό και οι βιταμίνες Α, C και Ε,ο χαλκός,
ο ψευδάργυρος,ο σίδηρος και το φυλλικό οξύ.Έχω μόλις ανεβάσει κι ένα σχετικό άρθρο εδώ.
Αν τα μαλλιά σου είναι μακριά,ένα κοψιματάκι θα τα διεκόλυνε.Λιγότερο βάρος και μπέρδεμα.Αυτά νομίζω.
Κλικάκι κάποτε που είχα θέμα τριχόπτωσης είχα πάει σε δερματολογο και μου είχε γράψει συνταγή μιας λοσιόν που την παράγγειλα στο φαρμακείο κ έβαζα 30 σταγόνες μετά απο κάθε λούσιμο με μασάζ.Σε λιγο καιρό είχα γεμίσει νέες φύτρες , λιοντάρι σκέτο!Ακριβούτσικη βέβαια πρέπει να ήταν αλλά έκανε τρελη δουλειά!Αν παρατηρείς σοβαρό πρόβλημα άσε τα φαρμακεία κ πήγαινε σε δερματολόγο να δεις προκοπή.Γιατί ούτως ή άλλως και τα φαρμακευτικά προιόντα τσιμπημένα είναι...
δεν ειναι ιδιαιτερα σοβαρο, ναντιν.
αλλα νομιζω πως χανω αρκετα περισσοτερες αποτι προ διαιτας.
το μηκος δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο και δεν μπερδευονται γιατι κανω μασκες συνεχεια και βοηθανε.
αλλα τα χτενιζω ξεμπερδεμενα και παλι βλεπω να μαζευονται καμποσες στη βουρτσα.
πριν την απωλεια βαρους δε συνεβαινε αυτο.
και αποτι ειπε η κομμωτρια, οι νεες φυτρες δεν εχουν αρκετη δυναμη ωστε να φτασουν κανονικο μηκος και χρειαζονται βιταμινες.
μεχρι να φτασω σε φαση συντηρησης βαρους δεν εχω και παρα πολλα περιθωρια στη διατροφη, ειδικα απο αποψη ποσοτητας.
το κρεας με παιρνει να το αυξησω.
αλλα νομιζω οτι πρεπει να παρω και κανενα συμπληρωμα συντομα, οταν κανω εξετασεις εστω.
ευχαριστω ολες για τις απαντησεις!!:starhit:
παρατηρησες αν προκαλουσαν λιπαροτητα οι σταγονες?Quote:
Originally posted by POZ
Κλικάκι κάποτε που είχα θέμα τριχόπτωσης είχα πάει σε δερματολογο και μου είχε γράψει συνταγή μιας λοσιόν που την παράγγειλα στο φαρμακείο κ έβαζα 30 σταγόνες μετά απο κάθε λούσιμο με μασάζ.Σε λιγο καιρό είχα γεμίσει νέες φύτρες , λιοντάρι σκέτο!Ακριβούτσικη βέβαια πρέπει να ήταν αλλά έκανε τρελη δουλειά!Αν παρατηρείς σοβαρό πρόβλημα άσε τα φαρμακεία κ πήγαινε σε δερματολόγο να δεις προκοπή.Γιατί ούτως ή άλλως και τα φαρμακευτικά προιόντα τσιμπημένα είναι...
όχι λιπαρότητα καθόλου παρότι έκανα ταρζανιές κ έβαζα κ παραπάνω σταγόνες.Και το είχα ρωτήσει μάλιστα γιατί έχω λιπαρα μαλλιά!Εχεις άγχος γενικά αυτή την περίοδο?
oxι, πριν αρχισουν να πεφτουν ειχα αγχος.
τωρα εχω ολο και λιγοτερο τεινει να εξαφανιστει :P
κι εγω εχω λιπαρες ριζες
τείνει να εξαφανιστεί το άγχος ή η τριχόπτωση?:puzzled::puzzled: Είναι και εποχές πάντως που πέφτει το μαλλί και βγαίνουν νέες ρίζες κ σε εμένα συγκεκριμένα αυτό δεν συμβαίνει Φθινόπωρο κ Ανοιξη που λένε, αλλά όποτε νάναι!Να κάνεις κ μασάζ όταν λούζεσαι ΄στις ρίζες λένε πως βοηθάει!Και πάρε κ καμιά περούκα καλού κακού:tumble:
θα παρω ρεQuote:
Originally posted by POZ
τείνει να εξαφανιστεί το άγχος ή η τριχόπτωση?:puzzled::puzzled: Είναι και εποχές πάντως που πέφτει το μαλλί και βγαίνουν νέες ρίζες κ σε εμένα συγκεκριμένα αυτό δεν συμβαίνει Φθινόπωρο κ Ανοιξη που λένε, αλλά όποτε νάναι!Να κάνεις κ μασάζ όταν λούζεσαι ΄στις ρίζες λένε πως βοηθάει!Και πάρε κ καμιά περούκα καλού κακού:tumble:
το χα υποψην ουτως ή αλλως για τσικνοπεμπτη, μια φουξια περουκα φουντωτη!
ολεεεεεεεε
ροζ, σ αυτες τις περιπτωσεις απ οσο γνωριζω κ ο γιατρος κ ο φαρμακοποιος τονιζουν οτι η δοσολογια πρεπει να ακολουθειται ΑΥΣΤΗΡΑ!!!!
τι εγιεν με τις ταρζανιες?
παντα αναρρωτιομουν (χοχοχ)
κλικ, το ενδεχομενο να λεει μ@λ@κιες η κομμωτρια παιζει καθολου?
ωωωω και εγώ φούξια θέλω!!!Αλλά σε ίσιο μαλλί μέχρι την μέση!Αφού το δικό μου και 100 χρόνια να το αφήσω ακούρευτο δεν πρόκειται να μακρύνει:flaming: Ωραία την βρηκαμε τη λύση , είδες τι απλό που ήταν?Αλλο τόπικ τώρα, άντε!:P
δυστυχως οχι.Quote:
Originally posted by smart
εδω και ΠΟΛΛΑ χρονια εχω τριχες που παραπονιεμαι οτι ΔΕ ΜΑΚΡΑΙΝΟΥΝ, μενουν σε σταθερο μηκος τελειως ακυρες απο το υπολοιπο μαλλι.
και κανεις δε με πιστευε.
η κομμωτρια επιβεβαιωσε τι συμβαινει.
ειναι αδυναμες. σιχτηρ
η φουξια περουκα μου θα ναι βαρβατη ομως
χεχε
Ναι το ξέρω αλλά δυστυχώς δεν βαζω μυαλό πάντα κάνω τα δικά μου-σε λογικά πλαίσια βέβαια!Δεν έγινε τίποτα, απλά είχα γεμίσει μαλλιά!Ευτυχώς η αύξηση της τριχοφυίας παρέμεινε στο κεφάλι και δεν επεκτάθηκε στο πρόσωπο...!Quote:
Originally posted by smart
ροζ, σ αυτες τις περιπτωσεις απ οσο γνωριζω κ ο γιατρος κ ο φαρμακοποιος τονιζουν οτι η δοσολογια πρεπει να ακολουθειται ΑΥΣΤΗΡΑ!!!!
τι εγιεν με τις ταρζανιες?
παντα αναρρωτιομουν (χοχοχ)
παλι καλα :lol:
κλικ πριν λίγο καιρό που είχα μπει στο νοσοκομείο να κάνω κάτι αλλεργικά τέστ,τους ανέφερα και το γεγονός ότι χάνω αρκετά μαλλιά -βασικά σχεδόν όλες τις εποχές έχω κάποια απώλεια αλλά ειδικά τον τελευταίο καιρό παρόλο που λούζομαι και βάζω και κρέμες και τα χτενίζω και τα ξεμπερδεύω ,μόλις στεγνώσουν αν περάσω τα χέρια μου ανάμεσα πάλι τρίχες θα μου μείνουν αμανάτι :shocked2:- μου έκαναν έναν ορμονικό έλεγχο για να δουν αν όλα είναι οκ!δυστυχώς στην δική μου περίπτωση βρήκαν μόνο πως η TSH είναι στο 7,20 ολίιιιιγον εκτός ορίων :D και μου πρότειναν επιπλέον έλεγχο από ενδικρονολόγο η οποία μου έγραψε ένα μάτσο εξετάσεις των οποίων όμως τα αποτελέσματα δεν έχω πάρει ακόμα
αγγελουδακι καλη επιτυχια στα αποτελεσματα!
υποθετω δε θαναι κατι σοβαρο :wink1:
εγω εκανα μια ψιλοαρχη σημερα, πηρα συκωτι μοσχαρισιο να φτιαξω αυριο.
και οταν βρω τη διαθεση θα κοιταξω ποιες τροφες δινουν τα θρεπτικα συστατικα που εχουν καποια σχεση με την τριχοπτωση, για να προσπαθησω λιγο να βελτιωσω ο,τι μπορω.
σε 2 μηνες θα εχω ασφαλιση και θα πρεπει να κανω ενα εκατομμυριο εξετασεις.
(τρελο ραμολιμεντο! αυτη η λεξη ειναι απιθανη)
click πήρα πέρισυ το "hair, skin and nails" της solgar, για τα νύχια μου πιο πολύ επειδή έσπαγαν και ξεφλούδιζαν άνευ προηγουμένου. μετά από 2 κουτιά(αν θυμάμαι έχουν 60κάψουλες το καθένα), τα νύχια ήταν πάλι οκ...και το μαλλί λιοντάρι!
φυσικά δεν το συζητώ ότι οι εξετάσεις είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις και έπειτα μια θεραπεία στοχευμένη σε όποια έλλειψη διαπιστωθεί.
τη σολγκαρ την εχω τιμησει δεοντως στο παρελθον, οχι για μενα.
ειναι απο τις αγαπημενες μου εταιρειες, ισως η πιο αγαπημενη γιατι προσεχει πολυ να μη βαζει αηδιες στα προιοντα της.
αλλα ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες ε?
εγώ πάντως χάνω μαλλιά όταν έχω αναιμία δηλαδή εφό όρου ζωής
Δυστυχώς έχω 7 μέρες κύκλο και ο γυναικολόγος και η παθολόγος ήταν και οι δύο σύμφωνοι ότι δεν παίζει να μην κάνω ανά διστήματα θεραπεία με συπμληρώματα σιδήρου.. :sniffle:
αυτο που λενε οτι πρεπει μαζι με μια τροφη πλουσια σε σιδηρο να τρωμε και κατι πλουσιο σε βιταμινη C, ισχυει, ετσι?
οτι απαγορευεται το ασβεστιο 2 ωρες πριν και 2 ωρες μετα, ισχυει?
Χαχα, τσιμπημένες δε θα πει τίποτα! Μου έγραψε ο ορθοπαιδικός το υαλουρονικό οξύ που έχουν, ως συμπληρωματικό αγωγής για θρέψη στους χόνδρους των γονάτων μου και πήγα να το πάρω έτσι αβασάνιστα....όταν άκουσα τιμή νομίζω χρειάστηκα υπογλώσσιο!Quote:
Originally posted by click
τη σολγκαρ την εχω τιμησει δεοντως στο παρελθον, οχι για μενα.
ειναι απο τις αγαπημενες μου εταιρειες, ισως η πιο αγαπημενη γιατι προσεχει πολυ να μη βαζει αηδιες στα προιοντα της.
αλλα ειναι λιγο τσιμπημενες οι τιμες ε?
Αυτό για νύχια και μαλλιά ωστόσο δεν θυμάμαι να μου είχε φανεί πολύ ακριβό...(τότε βέβαια ακόμα είχα ένα όποιο αξιοπρεπές εισόδημα:saint:)
τοτε που ειχα καμμια 10ρια βαζακια σολγκαρ επαιρνα λιγοτερα λεφτα αλλα θυμαμαι να τα βγαζω περα ΠΟΛΥ πιο ανετα.Quote:
Originally posted by faidra7
(τότε βέβαια ακόμα είχα ένα όποιο αξιοπρεπές εισόδημα:saint:)
φαντασου ποσο πολυ εχουν ακριβινει τα παντα:wow: