Το μηνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
Το μηνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Αυτό λέγεται διαφήμηση.
δε νομίζω να επιτρέπεται εδω στο φόρουμ..
ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ....ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΕΣ....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΕΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΣ ΚΡΕΜΕΣ...
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧ!!!!!
χαχαχαχαχ anthi δικιο εχεις.Κλαιω απο τα γελια.:P
εγω χέστηκα στο γέλιο με τις φώτο:lol:
Cuando la crisis financiera vencer al hombre de la mierda.
Cheers!!!
mierda ξερω πως ειναι η σκατουλα.:P
Παντως ρε παιδια ειστε αχαριστοι.Εδω θα τρωμε τον απακα και θα ειμαστε κορμαρες,οχι πια διαιτες γιογιο,συν οτι θα εχουμε τοσο τελειες φωτογραφιουλες για τα οικογενειακα μας αλμπουμ.Αυτη η εταιρια φροντιζει για σας κι εσεις αμεσως γκρινια.τσ τσ τσ!τι να πω!
Ειδικά αυτός προς το τέλος, ο πελώριος με την κοιλιά στα γόνατα, που έγινε μοντελάκι!!!! και όλα αυτά χωρίς πλαστικές φαντάζομαι ε? :bouncy::bouncy::bouncy:
Η εγγυηση τι ακριβως καλυπτει;:cool:
polinaki δε χρειαζεται πλαστικη βρε κουτο.Ειναι Η μεθοδος.:spin:
Η μαλακία που θα κάνεις, εγγυημένα θα'ναι μεγάλη.Quote:
Originally posted by Constance
:lol:
Θέλω και εγώ τέτoια μέθοδο.... Γιατί να πάω δώσω τόσες 1000αδες για πλαστικές αφού μπορώ εγκυημένα να γίνω η επόμενη cindy crawford?????Quote:
Originally posted by Constance
polinaki δε χρειαζεται πλαστικη βρε κουτο.Ειναι Η μεθοδος.:spin:
:tumble::spin::smilegrin:
χαχαχαχα νομίζω ότι είναι herbal!!!
στα πλαίσια του γκάλοπ πάντα...
Σε πόσο χρόνο θα αντιδράσει η διεύθυνση άραγε;; :)
πατηστε ολοι report στο μυνημα ελεος πια
ξερεται τι πρεπει ε??? ν αρχισουμε να την περνουμε ολες- οι τηλεφωνο νατο παιζουμε ενδιαφερομενοι και αφου την εχουμε ποση ωρα να μας εξηγει περι τινος προκειται στο τελος να του- της λεμε αχ ευχαριστω δεν θα παρω .. απλα την ωρα μου ηθελα να περασω ακουγοντας τις μαμακιες σου χαχααχα
fagame kala apo autous.....to stomaxaki m to kserei.......!!!xaxa tropos tou legin stomaxaki e@@@xexe
εχω μεγαλη απορία παιδιά να δω αν θα απαντησει...που δεν θα απαντησει....αλλα πολυ θα το θελα....εκτοσ αν εκανε τελειως διαγραφη τον λογαριασμο που εφτιαξε εδω......:lol::lol::lol::lol::lol:
ΑΥΤΟ ειναι φορουμ ρε!
πεφτει διαφημιση και τρωει κραξιμο απο παντου!
δεν ηξερε δε ρωταγε ο κυριος σλιμ? :P