-
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Καλησπέρα!
Διαβάζω καιρό το forum, αν και δεν συμμετέχω ενεργά με απαντήσεις, και μου κάνει εντύπωση πόσοι πολλοί άνθρωποι είναι στο ίδιο πρόβλημα με μένα.
Μετά από πολλές προσπάθειες δίαιτας και άσκησης και πάλι πίσω στα παραπάνω κιλά, κατέληξα στο εξής: πετυχημένη είναι η προσπάθεια που έχει.. υποστήριξη! Όποιον δρόμο αντιμετώπισης κι αν αποφασίσει να ακολουθήσει ο καθένας.
Ειλικρινά δεν νομίζω ότι η παχυσαρκία είναι μόνο πρόβλημα του ανθρώπου, είναι κυρίως σημείο των καρών και αποτέλεσμα ίσως της σύγχρονης πραγματικότητας. Δηλαδή ΠΟΣΗ ποια δύναμη της θέλησης να επιδείξεις (και για πόσα χρόνια) όταν γύρω σου υπάρχουν περίπτερα, ταχυφαγεία, τυρόπιτες κτλ? Όταν κάθε φορά που πεινάς, συνήθως δεν υπάρχουν υγιεινές επιλογές γύρω σου οπότε ή θα φας κάτι που δεν θα σε καλύπτει πραγματικά διατροφικά ή που θα μείνεις νηστικός και το βράδυ θα κατεβάσεις το ψυγείο (λόγω υπογλυκαιμίας)? Όταν η "υγιεινή διατροφή" πρακτικά κοστίζει πανάκριβα?
Αυτό που θέλω να πω με άλλα λόγια είναι ότι δεν φταίμε μόνο εμείς τελικά. Φταίει και ο κόσμος γύρω μας. Σε αυτό που εντοπίζω το δικό μας φταίξιμο τελικά είναι ότι δεν ενώνουμε τις δυνάμεις μας να το παλέψουμε, τουλάχιστον ΜΑΖΙ!Και αυτό το forum είναι αν μη τι άλλο ένα πολύ δυνατό πρώτο βήμα.
Σε αυτή τη λογική έχω να προτείνω το εξής:
Όλοι λίγο πολύ σε αυτό το forum έχουμε ανάγκη από γυμναστική, αλλά το αναβάλουμε για διάφορους λόγους. Τι θα λέγατε λοιπόν να ξεκινήσουμε εξορμήσεις πεζοδρομίας στην Αθήνα κάθε Κυριακή? (Κάτι αντίστοιχο κάνουν οι ποδηλάτες κάθε Παρασκευή βράδυ).Είναι ανέξοδο, είναι αποτελεσματικό και κυρίως θα μας φτιάξει τη διάθεση και θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα συν-αθλούμενοι!
Τι λέτε?
Ξεκινάμε αυτήν την Κυριακή??
ΥΓ. Έχω βασικές γνώσεις πρπονητικής και πρώτων βοηθειών οπότε τουλάχιστον για τις πρώτες βόλτες νομίζω μπορώ να βοηθήσω κι άλλους να ξεκινήσουν σε ένα "ασφαλές πλαίσιο".
-
Πραγματικα παρα πολύ όμορφη ιδέα και θα είναι αποτελεσματική αν ακολουθηθεί...
Το κακό με εμένα είναι πως εργάζομαι μέχρι τις 12 τη νυχτα σχεδον... Ελπίζω στο μέλλον να βάλω σε τάξη το πρόγραμμα της δουλειάς και να μπορέσω να ακολουθήσω..
Πάντως σκεφτομαι να πάω γυμναστηριο, να αρχισω να ξυπνάω νωρίς και να πηγαινω το πρωί... ΑΥτα από βδομάδα βέβαια... θα δούμε..
Καλή αρχή και καλή μας επιτυχία!
-
Καλή επιτυχία!:bouncing::blush:
-
Για προτεινε μερος κ ωρα για την Κυριακη ωραια ιδεα
-
-
Εγω ειμαι μεσα παντως. Και θα ηθελα πολυ νας γνωρισω ολους. Αλλωστε τρελαινομαι για πεζοπορεια (τοσο που μαλλον θα γραφτω σε συλλογο για να κανω εξορμησεις σε βουνα)
-
Και γω! Πολύ πολύ μέσα! Μένω κέντρο οπότε θα είναι σχετικά εύκολο να σας βρω. Μόνο μην πάρουμε τα βουνά γιατί θα τα φτύσω στην ανηφόρα η αρχάρια.
Υ.Γ. Εύχομαι οι "βασικές γνώσεις προπονητικής" να μην περιλαμβάνουν μαστίγιο και σφυρίχτρες γιατί από τη γυμναστική στο σχολείο έχω αναπτύξει μια ψιλοφοβία.:rolleyes:
-
Γεια χαρά!
Λοιπόν.. αν δεν είναι δύσκολο λέω για πρώτη βόλτα να πάμε Υμητό αν δεν βρέχει! Τι λέτε να βρεθούμε κατά τις 11.30 στον σταθμό Κατεχάκη του Προαστειακού (1ο ραντεβού) και για όσους το ξέρουν στο τέλος της διαδρομής downhill (στο δρόμο που ανεβαίνει περιφερειακά τον Υμητό θα δείτε κάποια στιγμη πολλά αυτοκίνητα δεξια άριστερά παρκαρισμένα και ένα σωρό ποδήλατα, ασθενοφόρο κλπ, συμβαίνει κάθε Κυριακή!!)
Post αν θέλετε και άλλες προτάσεις και το συζητάμε μέχρι Παρασκευή για να κανονίσουμε για σίγουρα
Μακάρι να βρεθούμε!!!
ΥΓ 1. Χρειάζονται οπωσδήποτε μποτάκια ή αθλητικά με σκληρή σόλα (σε αυτήν την περίπτωση τα παλιά καλά stansmith είναι πολύ καλύτερα από τα super dooper air max 2-μπορεί να τρυπήσει η αερόσολα) και προαιρετικά αντιανεμικό- αδιάβροχο μπουφάν ή αλλιώς.. ομπρέλα!! (έχω 4 αντιανεμικά αν ήμαστε λίγοι). Αυτά!
ΥΓ 2. Οι βασικές γνώσεις... βασικά περιλαμβάνουν ανάνηψη και 5-10 βασικές αρχές για το πως περπατάμε ώστε να αποφευγουμε τραυματισμούς, υπερβολική καταπόνηση κλπ, ώστε να ανέβουμε κυρίως με ασφάλεια
-
Πολύ καλή η πρόσκληση, αλλά εγώ μένω Θεσσαλονίκη!!! :)
-
IRN , οταν θέλεις κατι πολυ ............λένε οτι ολο το συμπαν συνομοτει για να γινει .......... Μια εβδομαδα τωρα εχω "ξεσκονισει " το internet για να βρω πεζοπορικο ομιλο. Εχω βρει πολλους ορειβατικους - πεζοπορικους ΑΛΛΑ μια φορα το μηνα οργανωνουν εκτος Αθηνας ταξιδι τριήμερο . Φυσικα ολο αυτο εχει καποιο κοστος και οχι μονο .... Απαιτει να μην εχεις υποχρεωσεις πισω σου .
Νευριαζα λοιπον γιατι μενω κοντα σε βουνο (δυτικα ) και τα ειχα βαλει με το δημο που δεν εχει κανει αναλογο συλλογο .Μονη μου για να πω την αληθεια ψιλοφοβαμαι ........ Και ξαφνικα η ιδεα η δικη σου . Μπραβο!:starhit:
-
Υπάρχει στάση προαστιακού στη Κατεχάκη; Εγώ το μετρό ξέρω
Στο χάρτη μπορείς να σημειώσεις περίπου που είναι αυτό το downhill
http://maps.google.com/maps?q=37.978...,0.077162&z=14
-
IRN ξερω οτι ακουγεται εγωιστικο αλλα μετακινουμε μονο με το "τουτου μου"................
Οταν λες downhill εννοεις στον Υμητο εκει στα φαναρια που δεξια στριβει για Πανεπιστημιουπολη και αριστερα κανει ενα ανοιγμα ο δρομος ?
Αχ αν μπορεις γινε οσο αναλυτικη μπορεις!!! Ευχαριστωωωω
-
Η πρόγνωση του καιρού μιλά για βροές τη Κυριακή...
-
Γεια χαρά!
Filliparas την στάση του μετρό εννοούσα κι εγώ, ο προαστειακός προέκυψε εκ παραδρομής!
Προσπαθώ να βάλω κάποιο σημάδι στον χάρτη αλλα δεν τα καφέρνω (παρεπιπτόντως... συγχαρητήρια για την οργάνωση!) αλλά εγώ και η τεχνολογία.....
Alma libre, αν μπεις Παπάγου από Μεσογείων και ρωτήσεις, έχεις πολύ καλές πιθανότητες να σε στείλουν στο downhill από κει. Αλλιώς από Κατεχάκη μόλις στρίψεις αριστερα στο φανάρι μετά την Αττική οδο, ρώτα το δρόμο για "Καλοπούλα"
Προσπαθώ να δώσω ακριβείς οδηγίες αλλά ειλικρινά μου συμβαίνει αυτό το "ξέρω πως να πάω αλλά δεν ξέρω να σας πω πως" γιατί από ένα σημείο και μετά έχει μόνο.. δέντρα δεξιά και αριστερά μέχρι το μονοπάτι οπότε πάω εμπειρικά. Θα κάνω την διαδρομή αύριο οπότε θα την αναρτήσω κατά το μεσημεράκι λεπτομερώς.
Σε κάθε περίπτωση, και επειδή όντως μάλλον θα βρέχει την Κυριακή, σκέφτηκα το εξής: μπορούμε να παρακάμψουμε αυτήν την Κυριακή και να βρεθούμε για καφέ ας πούμε την Τετάρτη στου Παπάγου. Έτσι 1) θα σας δείξω την διαδρομή οδικώς κατευθείαν και θα ορίσουμε το σημείο του ραντεβού όταν θα φτάσουμε εκεί, μετά μπορείται να ενημερώσετε και άλλους ενδιαφερόμενους (το θεωρώ σίγουρο ότι θα είστε καλύτεροι στις οδηγίες από μένα)
2) θα φέρω μαζί ότι πεζοπορικό και ορειβατικό εξοπλισμό έχω οπότε αν το κάνουμε όλοι (να φέρει δηλαδή ο καθένας ότι έχει) μπορούμε να μοιράσουμε τα πράγματα (κυρίως αντιανεμικά αδιάβροχα, fleece και μποτάκια και ίσως ασφάλειες) και να ανέβουμε (εξοπλισμένοι πλέον) την επόμενη Κυριακή είτε βρέχει έιτε όχι (ο καλός εξοπλισμός σου επιτρέπει να ανέβεις σε οποιεσδήποτε συνθήκες από βροχή μέχρ.. αλπικές! που ούτως ή άλλως δεν έχουμε στην Ελλάδα).
Μια άλλη ιδέα είναι να ανέβουμε αυτήν την Κυριακή Λυκαβηττό με ομπρέλες!
Anyway, περιμένω γνώμες!
-
IRN με βοηθησες αρκετα με τη διαδρομη . Μποτάκια ειχα στην παπουτσοθηκη μου αφαιρετα. Θα παρουν το βαπτισμα του πυρος μαζι σου . Αυριο θα ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝα αντιανεμικο να το εχω (εδω θελω την βοηθεια σου ) και τελος μεσα απο το αντιανεμικο τη μπλουζα φοραμε με κανονικο καιρο ?
Υ.Σ. τι εννοεις ΙRN ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ?
Εννοειται οτι ειμαι μεσα οτι αποφασισετε !!!;)
-
Ε χμ...εχω μπερδευτει πεζοδρομια κανουμε η ορειβασια;
Και γιατι θελουμε αντι-ανεμικα κ ειδικα μποτακια;Θα περπαταμε πολλες ωρες;:puzzled::puzzled:
-
IRN με ολη την καλη διαθεση, εδω ειναι χωρος που "συχναζουν" κυριως παχυσαρκα ατομα. Δεν αμφισβητω σε καμια περιπτωση τις καλες προθεσεις σου, αλλα δε νομιζεις οτι ειναι λιγο επικυνδυνα ολα αυτα; Μηπως αν κανονιζατε μια βολτιτσα στην Ακροπολη ας πουμε θα ηταν μια καλυτερη ιδεα για αρχη;
Σε περιπτωση παντως που το αποφασισετε μην υπερεκτιμησετε σε καμια περιπτωση τις δυναμεις και τις αντοχες σας.
-
fae!_prits_:p δεν θα τρεχουμε , εμεις θα περπαταμε χαλαρα μες στο δασος σαν την κοκινοσκουφιτσα !
-
να ερθω να κάνω τον κακό τον λύκο ?:P
-
παιδια σας ζηλευω τρελα, μακαρι ναμουν αθηνα θα ερχομουν με χιλιαααααααα
τελεια η ιδεα σας! αλμα μου αρεσει το προβλημα σου στο τι θα βαλεις (το ιδιο προβλημα θα ειχα κ γω!!!)
Κοριτσια αν δε σας κατσει με τη βροχη μπειτε σενα πλοιο κι ελατε, θα κανουμε ψησταρια την Κυριακη κ θα σας σκεφτομαι...μα σιγουρα θα βρεχει?!??!
-
badgirl11 και ομως ειναι προβλημα ! Μολις τωρα πηρα σε γειτονικο δημο τον συλλογο πεζοποριας - ορειβασιας και ρωτησα για το προγραμμα αρχαριων τον Απριλιο και αυτο που μου επισήμαναν ειναι κυριως η αμφιεση . Μποτάκια ορειβατικα απο ειδικο μαγαζι (εγω εχω αλλα τα ειχα παρει απο το lidl προσφορα ), και ρουχα ΟΧΙ βαμβακερα . Θελουν ρουχα με υφασμα που να στεγνωνει γρηγορα........... Οπως καταλαβαινεις εχει ενα κοστος και η πεζοπορια ......Ακριβο άθλημα!
-
εχω τετοια ρουχα πολλα...σχεδον ολα μου τα γυμναστηριακα ειναι υφασμα που απλα δεν ιδρωνει. γιατι ιδρωνω πολυ...
γιατι μποτακια? δεν μπορω χωρις αθλητικο...οχι οτι θα ερθω αλλα να μαθαινω...
-
Εγω μποτακι ορειβατικο αλλα ημιτασιον .......... Ηταν απολυτη οτι θελει καλο μποτακι , προφανως για να κρατα καλα το ποδι . Επισης ενω ρωτησα για τη διαδρομη αρχαριων με ρωτησαν αν ειμαι υπερβαρη? Πολυ με ενοχλησε! Υποτιθεται οτι ειναι αρχαριοι ?
-
βρε αλμα πηγαινε με τα παιδια ποδαροτσαρκα κ ασε τους αλλους να ρωτανε...πως απο υπερβαρη εγινες μοντελακι...
λιγο περπατημα ειπαμε να βαλουμε στη ζωη μας, οχι να μας ριχνουν κιολα...
εδω και καρδια να εχεις σου λενε περπατα, αλλα δε μιλω για ορειβασια...περπατημα...
-
badgirl11 εχεις απολυτο δικιο . Αλλα σκεφτηκα οτι θα ηθελα για αγχολυτικους λογους να γραφτω σε συλλογο πεζοποριας . Ειμαι υπερβαρη αλλα για να περνω τηλ. εχω επιγνωση των δυναμεων μου . Εξαλλου σε αρχαριους σημαινει οτι το προγραμμα ειναι πιο ελαστικο , δεν εχει να κανει με ταα κιλα . Και ενας νορμαλ αν δεν εχει συνηθισει μπορει να τα βρει μπαστουνια .....
-
δεν ξερω, επικυνδινα μου ακουγονται αυτα. συμφωνω με faeprits... μπορει να κανω ελλειπτικο 1 ωρα αλλα ειναι ελεγχομενο, μεττρω τους παλμους μου,
οταν περπατω εξω ακομη κ για 15' μονο δεν δοκιμαζω τις δυναμεις μου...
απλα περπατω. Νομιζω αυτο ειναι κ το νοημα του περπατηματος εξω. Αλλο ορειβασια αλλο πεζοπορια...
Κριμα που θα βρεχει κ δεν εχω αμαξι κ ελεγα να περπατησω αρκετα...
-
badgirl11 δεν θέλω ορειβασια , πεζοπορια θελω .......Να πιασουμε ενα ωραιο μονοπατι στο δασος και να περπαταμε .
-
IRN δεν έρχεσαι τη Κυριακή Θησείο να τα πούμε από το να μαζευόμασρτε μεσοβδόμαδα που είναι και πιο δύσκολο; Δες στο τόπικ της click στα "Διάφορα"
-
Ναι ελα εκει κ θα συννενοηθουμε.Και οποιος αλλος θελει ειναι ανιοχτο για ολους φυσικα
-
Γεια χαρα!
Πολύ χαίρομαι που το βάζουμε σε μια σειρά σιγά σιγά!
Απ' ότι καταλαβαίνω, αυτή η Κυριακή είναι άκυρη και αντ' αυτού ιχύει το Θησείο, σωστά?
Μέσα είμαι έτσι κι αλλιώς! Θα γνωριστούμε κι από κοντά και θα συζητήσουμε τις λεπτομέρειες
(Το κρίμα είναι ότι εμένα ο καιρός... μια χαρά μου φαίνεται για πεζοπορία! Είναι τρελοί αυτοί οι μετεορολόγοι..)
Σε σχέση με ενδεχόμενες αμφιβολίες που διάβασα εδώ εν τω μεταξύ, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
1) Τ μονοπάτι του Υμητού είναι απολύτως βατό, γιατί από εκεί κατεβαίνουν κυρίως ποδήλατα (αν είχε κατσάβραχα θα ήταν αδύνατο). Επίσης η κλίση είναι πολύ μικρή μέχρι το περίπτερο οπότε αν κάποιος θέλει σταματάει και πίνει καφέ εκεί. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι ορειβασία, ούτε καν ορεινή πεζομπορεία. Είναι απλός περίπατος στο δάσος. Απλώς υπάρχει αυτή η θεωρία (εγώ την έχω δοκιμάσει και μου φαίνεται πολύ αληθινή) που λέει ότι οποιαδήποτε μέτρια αερόβια άσκηση στο "δάσος" (με καλύτερη πρόσληψη οξυγόνου, καλύτερες αναπνοές κλπ.) είναι πιο αποτελεσματική στον μεταβολισμό από ότι η ίδια αερόβια άσκηση σε αυξημένα επίπεδα ρύπων.
2) Στην αρχή του μονοπατιού έχει πάντα ασθενοφόρο για τους άτυχους downhillers. Νομίζω ότι η διαδρομή είναι εύκολη και απολύτως ασφαλής, αλλά ακόμα κι αν γίνει κάτι έχεις άμεση πρόσβαση σε ιατρική βοήθεια
3) Τους παλμού μας μπορούμε να τους μετράμε και μόνοι μας (μετράμε χτύπους" όπως κάνει και το μηχάνημα στο γυμναστήριο)
4) Τον ρυθμό του κανείς μπορεί να τον ορίσει μόνος του. Για κάποιον που πρωτοξεκινάει ένας καλός (απολύτως ασφαλής ρυθμός ) είναι 2 βήματα ανά ανάσα (1 στην εισπνοή ένα στην εκπνοή). Ο αθλητικός ρυθμός είναι περίπου 8 βήματα ανά ανάσα.
5) Το περασμένο καλοκαίρι ξεκίνησα πρόγραμμα πεζοπορίας για την μάνα μου, τον πατέρα μου και την γιαγιά μου (περίπου 75 χρονών) και μάλιστα ανεβήκαμε όλοι μαζί σε πολύ πιο δύσβατες διαδρομές (αλλά πάλι πρώτου επιπέδου) στην Βουλγαρία. Κανείς δεν παρουσιάσε πρόβλημα σε αυτόν τον ρυθμό
6) Εμπειρικά τα καλά παπούτσια=παπούτσια με καλή σκληρή σόλα νομίζω είναι must. Γιατί ένα παπούτσι που καταστρέφεται στο χώμα είναι απλώς ένα άχρηστο παπούτσι! (και είνια πολύ πιο επικίνδυνο να κατέβεις ξυπόλυτος!). Το μποτάκι σε βοηθάει στο να μην σου "γυρίσει το πόδι". ʼρα καλό παπούτσι είναι ένα παπούτσι με σκληρή αλλά εύκαμπτη σόλα, που κρατάει καλά την φτέρνα, είναι σωστό νούμερο και προαιρετικά απορροφάει τους κραδασμούς ώστε να μην καταπονείται η ποδική καμάρα. Επίσης το πόδι στηρίζει όλο το βάρος του σώματος. Επειδή όλοι εδώ (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου) είμαστε υπέρβαροι, ένα καλό παπούτσι θα μειώσει τις αρνητικές συνέπειες για τα πόδια και μας δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσουμε αθλητικές δραστηριότητες που πριν λόγω βάρους ήταν επικίνδυνες για τραυματισμούς.
7) Ο καλός ρουχισμός είναι επίσης στα συν. Εγώ προσωπικά στην πρώτη μου πεζοπορία που πήγα με ότι ρούχα είχα, βρέθηκα στα μισά της διαδρομής να μην μπορώ να συνεχίσω όχι γιατί δεν άντεχα άλλο αλλά γιατί.. τουρτούριζα! Τα ρούχα που δεν είναι διαπνέοντα κρατάν όλο τον ιδρώτα μέσα με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά όχι μόνο να αισθάνεσαι "βρεγμένος" αλλά και να μην υπάρχει τρόπος να βγει ο ιδρώτας προς τα έξω. Γενικά ένα καλό αντιανεμικό αδιάβροχο σε κρατάει στεγνό σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Χρήσιμη είναι η ένδειξη goretext στα ρούχα. Αυτό είναι ένα είδος ύφανσης που επιτρέπει στο μόριο του αέρα να βγαίνει (διαπνέον) αλλά όχι στο μόριο του νερού να μπαίνει (αδιάβροχο). Νομίζω καλά παπούτσια και ρούχα είναι χρήσιμα ακόμα κι αν βγεις βόλτα στη γειτονιά.
Επίσης αν στην πρώτη σου επαφή με κάποια δραστηριότητα, δεν έχεις φροντίσει τις λεπτομέρειες και σου βγεί.. απ΄τη μύτη μετά είναι unlikely να συνεχίσεις αυτή τηδραστηριότητα
Τέλος, η αρχική μου πρόταση ήταν για περίπατους στη φύση, και αυτή εξακολουθεί να είναι, όχι για extreme sport. Η γνώμη μου είναι πως σε αυτήν την χώρα οι παχύσαρκοι, οι βουλιμικοί κλπ είναι λίγο σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας και οι άνθρωποι δεν τους δίνουν αρκετές ευκαιρίες. Σκέφτηκα λοιπόν.. να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας μόνοι μας μέσα από μια διαδικασία που ο καθένας θα καταθέσει ότι ξέρει και τελικά όλοι θα βγούμε κερδισμένοι (νομίζω).
Αυτά
Συγνώμη αν καταχράστηκα τον χώρο του site
-
IRN καθολου δεν καταχραστηκες το χωρο του site , εμενα δε με χαλαρωσες εντελως !(το πρωι συγχυστηκα με μια που ανηκει σε πεζοπορικο ομιλο , και η οποια ουτε λιγο ουτε πολυ με ρωτησε αν ειμαι υπερβαρη)!
Σε πεισμα και εγω πηγα σημερα και αγορασα αντιανεμικο μπουφαν και ενα μπλουζακι ισοθερμικο απο αυτα που στεγνωνουν αμεσως !
Μποτακια εχω , δεν ειναι βεβαια σαλομον , αλλα εχουν σκληρη σολα και κρατουν τον αστραγαλο!
Για απο κατω θα φορεσω φορμα γιατι το παντελονι μου φανηκε ακριβο και το αφησα για τον αλλο μηνα ..........
-
γεια σας. τοσο καιρο ψαχνω ατομα που να θελουν να κανουν πεζοπορεια (οι φιλοι μου ειναι νωχελικα βαριεστημενα πλασματα που δεν κουνιουνται απο τον καναπε). μακαρι να κανονισουμε. εγω παντως ειμαι σιγουρα μεσα.
-
Ωραια θα τα πουμε απο κοντα στο Θησειο κ αν θελετε κανονιζουμε πεζοπορεια κ στα μισα της βδομαδας κ την αλλη Κυριακη!:crazy:
-
Λοιπόν απ'όσο ξέρω ισχύει ραντεβού την Κυριακή το μεσημεράκι στο μετρό Κατεχάκη για να πάμε μετά Υμηττό και να κάνουμε τη πεζοπορία μας.
Το ανεβάζω να το δούν και άλλοι και να οργανωθούμε
-
αχ τι καλα....
ζηλευω...
να κανονισουμε ομως κ αποδρασεις εκτος αθηνων, σε καταφυγιο που λεγαμε, ε?:roll:
(εγω θελω το πακετο με τα 2 ευρω επιπλεον ξαναματατονιζω :p )
-
Τελικά θα πάμε; Παίζει να λείπετε για τριήμερο μάλλον...
-
Γεια χαρά!
Λοιπόν σε ότι με αφορά για αυτό το τριήμερο... είμαι μέσα! Δεν θα φύγω και... Θα πάμε όπως κανονίσαμε!
Ραντεβού στο μετρό Κατεχάκη στις 12.30 θα είμαι εκεί με .. το χαρακτηριστικό νομίζω πλέον πράσινο-λαχανί-φωσφοριζε μπουφάν- σημαδούρα! Αν κάποιος χρησιμοποιεί προαστειακό μπορώ να τον πάρω από τον σταθμό Μεταμόρφωση ή Ηράκλειο για Κατεχάκη.
Δηλώνω πρώτη συμμετοχή και όποιος θέλει ακολουθεί.
ΥΓ filipparas βιάστηκες να απογοητευτείς! Ότι λέμε ισχύει. ¨ετσι κι αλλιώς στην προσπάθεια που κάνουμε το πρώτο βήμα είναι να εμμένουμε στις δεσμεύσεις μας. Ελπίζω να σε δω εκεί (ΟΧΙ με κοντομάνικό γιατί μας κάνεις όλους τους υπόλοιπους ρεζίλι- και σιχαίνομαι να φαίνομαι νούλα ΜΕ φωσφοριζέ μπουφάν. CU)
-
Πολύ ωραία, χαίρομαι!!! I'll be there!!!
-
Εγω δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ερθω. Προέκυψε παιδικό πάρτυ στις 11:30πμ ....
-
filipparas που εισαι ? Γιατι δεν ήρθες?
Λοιπον παιδια με την IRN πηγαμε για πεζοπορια ! Ηταν εκπληκτικα . Δεν ηταν και πολυ ευκολα για Αρχαριους σαν εμενα αλλα εβγαινε!
Ευτυχως η IRN ειχε υπομονη και επιμονη και προσαρμοζοταν μαζι μου. (Ευχαριστω IRN !!!!).
Αυτη τη στιγμη που γραφω πονουν τα ποδια μου πισω και με τραβουν σημαδι οτι έκανε δουλεια η πεζοπορια ...............
Οταν φτανεις στο τερμα της διαδρομης εχει φυγει ολη η ενταση και νοιωθεις χαλαρος στη φυση !
Πιστευω οτι αν γινει συστηματικα καθε εβδομαδα μακροπροθεσμα θα εχουμε μεγαλα οφελη .
filipparas , Ria , lessing και οσοι αλλοι πιστοι προσελθετε , ενα καλο μποτακι χρειαζεται και θα το απολαυσεται!
Υ.Σ. Προσωπικα θα παρω και ενα πιολε , βοηθαει ακομα περισσοτερο και κανει πιο ευκολη την αναβαση.....
Παιδια αποφαση ειναι μη το σκεφτεστε καθολου !:tumble: