(τις απολογίες μου για ο,τι ορθογραφικό λάθος κάνω)
Βγήκαμε χτες με τον αντρα μου και επισκευτικαμε εναν φιλο του. Μας κερασε κρασι, φυστικια, ελιες που φτιαχνει η μανα του.
Δεν πειναγα, ειλικρινα δεν πειναγα καθολου, ηταν και μερα που ειχα φαει ενα γευμα κιολας.
Δοκιμασα μια ελια, ή η ελια ηταν τοσο θεϊκή, η κατι με δαιμονισε και δε μπορουσα να σταματησω το χερι μου να πεταει τις ελιες μεσ στο στομα μου. Ηταν ξυδατες και καπου χρειαστικα να αλλαξω γευση. Το γυρισα στα φυστικια. Μεχρι να φαει ο αντρας μου και ο φιλος του 3 ελιες, εγω κατεβασα στη κυριολεξια 30, και αλλα τοσα φυστικια. Φωναζα στο κεφαλι μου μεσα
"σταματα μωρη! εισαι 50 κιλα, αυτοι ειναι 100 κιλα ο καθενας, πως τρως ετσι! σα λιμασμενη κανεις! δεν πεινας μωρη σταματα πια!! Εφαγες το κοτοπουλο το πρωι και σε βαρυνε, λιγο ακομα και θα βουτηξεις τη φατσα σου στο πιατο"
Δεν μπορουσα να ηρεμησω, ο φιλος του αντρα μου χαμογελουσε που μου αρεσαν. Αρχισα να τσιμπαω το ποδι μου μηπως και συνελθω και κατεβασω το χερι μου.
Τα εφαγα ολα. Ζητημα να φαγανε 10 κομματια απο το καθενα μεταξυ τους οι αλλοι 2. Αισθανθηκα ασχημα. Ζητησα συγνωμη που του τα εφαγα. "Για φαγωμα τα'χω" μου απαντησε.
Δεν μπορουσα να βγαλω απο το κεφαλι μου οτι σκεφτοταν το παιδι "αυτη θα μου αδειασει το σπιτι, ετσι οπως παει".
Ημουν πολυ νευρικη, κουνιομουν απο τη καρεκλα μου συνεχεια, γεμισε τα πιατακια 3 φορες εξαιτιας μου. Επιασα τον καρπο μου κατω απο το τραπεζι να κραταω τα χερια μου να μη αδειασω το τελευταιο πιατο, πρεπει να εκανα 45 τσιγαρα για να ασχολουμαι.
Δεν ημουν ευχαριστη, εκανα τον εαυτο μου ρεζιλι και τον αντρα μου, που με εβγαλε και αυτος εξω και εγω φερομουν λες και δε με πριζει να φαω. Παιζει να νομιζει ο φιλος του οτι δε με αφηνει να φαω στο σπιτι. Εχει γουστο...
Δεν καταλαβαινω τι με επιασε, δεν πειναγα καθολου, δεν ημουν λιμασμενη, ουτε καν οταν ειμαι λιμασμενη δε φερομαι ετσι. Ποσο μαλλον σε ξενο σπιτι, ποσο μαλλον μπροστα σε αλλους!
Ντρεπομαι για λογαριασμο μου. Να πεις οτι πειναγα, παει και ερχεται.. θα ελεγα οτι ετρεχα ολη μερα και δε προλαβα να φαω και αν γινεται να παραγγελμε κατι. ΔΕΝ πειναγα.