Quote:
Originally posted by NADINE
Σ'ευχαριστώ,μοναχοκόριτσο,� �ια το ευγενικό σου κοπλιμέντο.Δε γράφω τίποτα...Τεράστιος πνευματικός ευνουχισμός!Μεγάλη ιστορία...
Το u2u είναι ένας τρόπος προσωπικής επικοινωνίας με τα υπόλοιπα μέλη.Υπάρχει και σχετικό τόπικ με οδηγίες χρήσης.
Κοκό μου,για μένα φοβάμαι πως έκλεισε το ενδεχόμενο.Όχι και για σένα.Είναι μικρές,θεωρώ,οι πιθανότητες να συμβεί.Όχι ουτοπία!
Πάντως,ξέρεις να χώνεις το μαχαίρι στην πληγή!Θα σου το αναγνωρίσω!Αυτά ακριβώς έλεγα τις προάλλες,
παραπονούμενη στον καλό μου.Πως οι διάλογοι μας περιλαμβάνουν τα καθημερινά και τετριμμένα,που βαριέμαι
και πως η σχέση μας δε με κάνει να θέλω να γίνω καλύτερη,να πάω παραπέρα.Όχι πως είναι δική του ευθύνη
η πνευματική μου εξέλιξη.Δική μου είναι.Αλλά όπως και να το κάνουμε,μπορεί να γίνει σπουδαίο κίνητρο ο άλλος
και ό,τι σου βγάζει.Θυμάμαι εκείνον τον μήνα,που ήμουν για μοναδική φορά με κάποιον,τις γνώσεις του οποίου θαύμαζα,
πόσο ζωντανή,με τεντωμένες αισθήσεις ένιωθα,πόσο απολάμβανα κι ανακάλυπτα την πόλη,στην οποία ήδη είκοσι χρόνια ζούσα,
πόση όρεξη είχα να διαβάσω πράγματα,να ψάξω μουσικές,λες και ξυπνούσα από ισόβια νάρκη,σα να ξαναγεννιόμουνα...Αχ...