Text γεια σας κ παλι...που μενετε???μηπως να βρισκομασταν ποτε ποτε μα τα λεγαμε κ απο κοντα??????ιισως να βοηθησει κ αυτο καπως..σιγουρα θα υπαρχει καποια που να μενει σχετικα κοντα μας////εγω μενω περιστερι......................
Printable View
Text γεια σας κ παλι...που μενετε???μηπως να βρισκομασταν ποτε ποτε μα τα λεγαμε κ απο κοντα??????ιισως να βοηθησει κ αυτο καπως..σιγουρα θα υπαρχει καποια που να μενει σχετικα κοντα μας////εγω μενω περιστερι......................
:) εγώ Θεσσαλονίκη πάντως!!! καλησπέρα!!!!
κι εγω θεσσαλονικη και παντα διαθεσιμη να σας γνωρισω :)
να κανονισουμε φορουμοσυναντηση ανοιξιατικη?
ναταλι, κριμα που δεν προλαβες τη συναντηση στην αθηνα.
Κι εγω Θεσσαλονικη μενω!!!! :starhit:
:cool:krima αλλα ελπιζω σε νεα.τουλαχιστον εσεις οι θεσσαλονικιες μπορειτε να βρεθειτε.θα βοηθησει πιστευω,,σας αφηνω,να ριξω μια ματια ,,,και μετα μαγειρεμα για αυριο,,,,γεμιστα με λιγο ρυζι λιγο λαδι και πολυ πολυ κρεμμυδι κ μαιντανουλη..χωρις πατατες στο ταψι......κλαψ κλαψ
εδω στουντιο βολου .. :P
Εδω Κόρινθος..:tumble:
εδώ Πάτρα :roll::roll:
νεα σμυρνη!!
ν. Ψυχικό:wink2:
Kρήτη! :)
κερκυρααα...
Αλεξανδρουπολη για λιγο ακομα.. Μετα Γαλατσι
ΠαρομοιωςQuote:
Originally posted by freedom30
νεα σμυρνη!!
Να θυμισω σε οσους-ες μενουν Αθηνα οτι υπαρχει ανοιχτη προσκληση απο την ΙRN για ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ για πεζοπορια σε μερος κ ωρα που να βολευει ολους.
Εδώ πανέμορφη Κύπρος!!!!!
εγώ μακριά :( Ολλανδια...
τυχερη!!!
ελα ρε lessing ειμαστε γειτονησες!!!
πολυ χαιρομαι που βλεπω κοσμο απο παντου! καμια τοσο βορεια οσο εγω ε? εχει μοναξια η κορυφη εν τελει :P
Redish, ik ben uit Nederland... niet ik, mij moeder!!!! :) Maar ik praat niet so goed!!!! χαχαχαχα (έγραψα στα ολλανδικά ότι εγώ είμαι από Ολλανδία, βασικά όχι εγώ η μητέρα μου, και εγώ δεν μιλάω τόσο καλά ολλανδικά!!!! "για να μην παρεξηγηθώ για τους λατινικούς χαρακτήρες")!!!!
Click και Destiny είμαι μαζί σας για γνωριμία και καφεδάκο!!!!! :)
Εγώ ανταποκρίνομαι και θεσσαλονίκη και βόλο!
διπορτο!!:D
αντε να κανονιζουμε σιγα σιγα τωρα που εχει και ομορφο καιρο
Ναι ναι δίπορτο!Να κανονίσουμε αμέ!Γιατί να μην τα λέμε και από κοντά?
Για ποτε κανονιζουμε;
Εγω ειμαι μεσα... :smirk:
να ανοιξουμε νεο τοπικ να πουμε για το αλλο σουκου? 9-10/4 ?
Ναι τελεια! Για λογους ιεραρχιας εχεις την τιμη να ανοιξεις το καινουργιο τοπικ!!!:smilegrin:
Κατά 90% είμαι κι εγώ μέσα δεδομένου ότι υπάρχει μια πιθανότητα να μην είμαι θεσσαλονίκη.ʼλλα θα ενημερώσω όπως και να χει!
Ναι στειλε u2u να παμε για καφε!Quote:
Originally posted by freedom30
ελα ρε lessing ειμαστε γειτονησες!!!
αχα, αχα!!! περιμένω κι εγώ να ανοίξετε τόπικ να κανονίσουμε να βρεθούμε!!!! :))
ik ben ook nederlandstaalig.. maar ik kan niet schrijven.. lol..Quote:
Originally posted by bigWildrose
Redish, ik ben uit Nederland... niet ik, mij moeder!!!! :) Maar ik praat niet so goed!!!! χαχαχαχα (έγραψα στα ολλανδικά ότι εγώ είμαι από Ολλανδία, βασικά όχι εγώ η μητέρα μου, και εγώ δεν μιλάω τόσο καλά ολλανδικά!!!! "για να μην παρεξηγηθώ για τους λατινικούς χαρακτήρες")!!!!
Click και Destiny είμαι μαζί σας για γνωριμία και καφεδάκο!!!!! :)
haha!!! Hallo Leny!!!!! Απίστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!! Ούτε εγώ ξέρω πολύ καλά να γράφω!!!!!! Εσύ πώς ξέρεις Ολλανδικά????? :)
Νεα Περαμος εγω. Πεζοπορια καθε κυριακη, εγω ψηνομαι!
βασικα ηξερα να γραφω (εχω και δυο πτυχια τρομαρα μου) αλλα εχουν περασει απειρα χρονια απο τοτε και μονο τα μιλαω πλεον.. λοιπον εχουμε και λεμε, 3 χρονια ιδιαιτερα και ερωτας με βελγικο τεκνο, επομενως εδειξα ιδιαιτερο παθος για την εκμαθηση ;)
χαχαχαχαχα!!! αχ αυτοί οι Βέλγοι!!!! χαχαχα!!! μια χαρά!!!! εμένα είναι η μητέρα μου, κι έχω κι εγώ την υπηκόοτητα, αλλά μια ζωή εδώ.. αν και τώρα τελευταία σκεφτόμαστε να φύγουμε!!!!! :)
ηθελα να παω ολλανδια πριν κατι χρονια για ενα μεταπτυχιακο στη γλωσσολογια αλλα εν τελει προσγειωθηκα αυστρια :P τα ολλανδικα της ολλανδιας ειναι απαισια ρε συ... ενω τα φλαμανδικα (ας οψεται το τεκνο) μου καθησαν πολυ καλυτερα.. πωωω, δεν ειμαι καθολου προκατειλημμενη λεμε!
εγώ πάλι το αντίθετο έχω... σχεδόν δεν καταλαβαίνω κάποιον που μιλάει φλαμανδικά, αλλά μπορώ να καταλάβω έναν γνήσιο Ολλανδό!!! :) χαχαχαχα
στις εξετασεις στο luisteren μιλουσαν και ολλανδοι και βελγοι, ευτυχως.. και η καθηγητρια που με εξετασε προφορικα ηταν απο βελγιο... παραημουν τυχερη! παντως ωραια γλωσσα, και ωραιος κοσμος οι ολλανδοι και οι βελγοι.. καμια σχεση με τους γερμανους η τους αγγλους.
ναι, είναι καλοί και φιλόξενοι.. ε τους γάλλους και τους γερμανούς όντως καμία σχέση, άγγλους δεν ξέρω!!!! χαχαχα
Θελω να παω Ολλανδιιιιααααααα!!!!!!!