Εχω χωρίσει εδω και 5 μήνες απο την κοπέλλα μου μετα απο 3 χρόνια (δηλ. αυτη με έστειλε). Πέρασα και περνάω πολύ δύσκολα - ολο αυτο τον καιρό απέφευγα κάθε επαφή μαζί της και της το είχα δηλώσει παρα΄την επιθυμία της να είμαστε φίλοι και μπλα, μπλά ... Κατα διαστήματα όλο και εμφανιζόταν μέσω διαφόρων τρόπων κανοντάς με να πέφτω όλο και περισσότερο στην θλίψη. Η θλίψη όμως έγινε υπέρμετρος θυμός, σκέψεις βίας άρχισαν να με κυριεύουν παρέμεναν όμως σκέψεις μέχρι πριν λίγες εβδομάδες.
Εμφανίστηκε με τον νέο σύντροφο σε ένα σημείο που ήξερε οτι θα βρισκόμουν σίγουρα εκείνη την ημέρα. Κατευθύνθηκα προς αυτούς την πρόσβαλλα με λόγια και άσεμνες χειρονομίες και προκάλεσα ανοιχτά - ήμουν έτοιμος για όλα - ο τύπος πανικοβλήθηκε και κατέβασε το κεφάλι μη θέλοντας κάν να με κυτάξει - προκάλεσα και άλλο, ήθελα να χυθεί αίμα εκείνη την στιγμή, αυτη δάκρυσε και έσφιξε το χέρι του συντρόφου της, αυτος το τράβηξε και συνέχισε να κυττάει κάτω. "Θα σου γ........ω την μάνα" της είπα και έφυγα. Τα ξημερώματα έσπασα και των δυο τα αμάξια και έστειλα μυνημα επιβεβαιώνοντας οτι είμαι εγω περιμένοντας αντίδραση για να εμπλακώ με αυτή ή με τον οποιοδήποτε πάει να την προστατέψει. Δεν αντέδρασαν.
Δεν έχω αντιδράσει ποτέ έτσι στη ζωή μου ούτε είμαι κανένας τρελλαμένος πιτσιρικάς, εχω ένα παιδί να νοιάζομαι, έχω τρομάξει με τον εαυτό μου . Δεν έχω υπάρξει ποτέ βίαιος - το ακριβώς αντίθετο - η μή βία ήταν πάντα σκοπός μου. Εχω μετανιώσει αλλα αυτό που με τρομάζει είναι το γεγονός οτι ήθελα να κάνω άσχημη ζημιά σε άλλον άνθρωπο εκείνη την ημέρα χωρίς να υπολογίσω καμμία συνέπεια.