Είμαι ανορεκτικός?????????
Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τη διατροφή μου.Καταρχάς ποτέ δεν με πίεζαν.Έχω χάσει τους γονείς μου από μικρή ηλικία και έμενα με τους θείους μου.Έτρωγα πάντα καλό πρωινό,κανονική μερίδα φαγητού,το βράδυ κάτι ελαφρύ κλπ.Δεν με πίεζαν οι θείοι μου ποτέ.Από τα 14 ως τώρα είμαι στα 56-60 κιλά με ύψος 1,76 και δεν μπορώ να ανέβω με τίποτα.Πέρισυ που ήμουν 56 κιλά με πήγαν σε διατροφολόγο και μου είπε ότι καταναλώνω πάρα πολλές θερμίδες ακόμα και αν δεν κάνω τίποτα.Μου έδωσε και ειδική διατροφή,η οποία λίγο πολύ περιλάμβανε αυτά που τρώω,αλλά με επιπλέον ένα τοστ στο πρωινό,1 σαλάτα στο μεσημεριανό κλπ.Τώρα που ήρθα στην Αθήνα για να τελειώσω το Λύκειο και για να συνηθίζω σιγά σιγά με το περιβάλλον,πιέζομαι πολύ από την αδερφή μου,η οποία είναι 70 κιλά.Αυτή τρώει αρκετές φορές junk food,για παράδειγμα 1 πίτσα ολόκληρη για βράδυ,και γενικώς μου λέει ότι η διατροφή μου δεν είναι καλή.Επιπλέον η αδερφή του φίλου της,με έχει αγχώσει,μου βάζει διπλάσια μερίδα φαγητού,κάθε φορά που πάω σπίτι τους,και δεν μπορώ να τη φάω.Μου λέει επίσης πως αν φουσκώνω,ίσως έχω πρόβλημα υγείας,πως είναι μικρό το στομάχι μου και ότι θα γίνω ανορεκτικός.Κάνω εξετάσεις κάθε χρόνο και είναι τέλειες,δεν έχω πρόβλημα υγείας.Τέλος είναι και το πρόβλημα της τουαλέτας.Αν φάω σε λογικά πλαίσια,θα πάω τουαλέτα 2 φορές τη μέρα,ενώ αν φάω περισσότερο,δεν γίνεται κάτι,και γενικά αν φουσκώσω αισθάνομαι αδύναμος και δεν μπορώ να διαβάσω κλπ.Μου προτείνετε να τρώω όσο αντέχει το στομάχι μου ή να πιέζομαι?