Originally posted by Thessalo
Quote:
Originally posted by agh
παιδια εγω πιστευω πως οι σχεσεις -τουλαχιστον αρχικα ειναι θεμα χημειας(κ οι φιλικες κ οι ερωτικες),ειναι κατι πανω απο μας.Βλεπεις καποιον κ σε δευτερολεπτα ισως,αποφασιζεις εσωτερικα τι μπορεις να κανεις μ αυτον τον ανθρωπο.
Τι είναι η χημεία ;
α) --Σε έρευνες που έχουν γίνει βρέθηκε ότι τα ερωτευμένα ζευγάρια είχαν την ικανότητα να αναγνωρίσουν την μυρουδιά του συντρόφου τους μεταξύ άλλων ανθρώπων. (αυτο ισως agh & κρινο)
ή την 14 ήμερα του κύκλου το γυναικείο σώμα παράγει ορμόνες που επηρεάζουν την μυρουδιά και την ερωτική διάθεση της και γενικά είναι μια υποσυνείδητη παρότρυνση, ένα υποσυνείδητο κάλεσμα ερωτικών συντρόφων. (μηπως αυτό;)
Το ακούω σαν λέξη και σαν επιχείρημα πολύ συχνά μα όταν ρωτάω τι εννοείς με την λέξη χημεία έχω ακούσει απίστευτα πράγματα . Χημεία μου έλεγε μια κοπέλα είναι να με καταλάβεις χωρίς να ανοίξω το στόμα μου , να διαβάζεις τα μάτια μου και όλες τις σκέψεις σαν να είμαι ανοιχτό βιβλίο. Και εντωμεταξύ όλο χωρίζει στο 3 μήνα , τι έγινε την ρωτάω… να δεν κολλούσαμε είχα διαφορετική χημεία μου λέει …
b) -- Όταν βλέπεις κάποιον και σε δευτερόλεπτα έχεις αποφασίσεις τι θες να κάνεις μαζί του … ουσιαστικά έχει δοθεί το οκ. Θα σου εξηγήσω την διαδικασία χοντρικά , έχουμε μεσα μας κάποια πρότυπα, ιδεατά , οπτικά και π.χ. όπως περπατάς στο δρόμο βλέπεις ένα παλικάρι που είναι όπως ο αγαπημένος σου ηθοποιός , η όπως το παιδί που είχες ερωτευτεί κάποτε στη Μύκονο , η όπως ο κιθαρίστας γείτονας σου… (εγώ ας πούμε ερωτεύομαι όποια κοπέλα μοιάζει σε μια συμμαθήτρια μου που είχα στο δημοτικό-
Ε από το δημοτικό και αυτή δεν μπορεί.Θα έχει αλλάξει.Εκτός αν ψάχνεις για 9χρονα..Δηλ.για να μου πεις το οκ πρέπει να μοιάζω στην συμμαθήτριά σου;Βρε τι πάθαμε.Πλάκα κάνω,μη με παρεξηγήσεις , είναι το πρότυπο της γυναίκας που μου αρέσει περισσότερο) … και που λες βλέπεις αυτόν το παλικάρι και χωρίς να το καταλάβεις έχει περάσει στην επομένη φάση, κάτι σαν οντισιόν, σου έκανε αυτό που λένε οπτικό κλικ , πλέων θες να ακούσεις την φωνή του , να μιλήσω και άμα περασει και την δεύτερη δοκιμασία θα τον ερωτευτεις.
Νιώθεις ειδή ένα ανεξήγητων ενθουσιασμό , έχουν παρθεί υποσυνείδητα αποφάσεις χωρίς καν να προλάβεις να επηρεάσεις τα πράγματα η να αντιδράσεις . Αυτό το πρόσωπο πέρασε από τα πρότυπα σου και δόθηκε το οκ για παρακάτω… αυτό είναι που λεμέ κεραυνοβόλος έρωτας … να γιατί δεν υπάρχει κεραυνοβόλο έρωτα χωρίς οπτική επαφή έστω λίγων δευτερολέπτων … με το που τον είδα λέει τον ερωτεύτηκα … ήταν ο τύπος που πέρασε επιτυχώς τα περισσότερα πρότυπα …