Quote:
Originally posted by pennou
τι να σου πω αν μπορει ενας ανθρωπος να καταναλωσει τετοια ποσοτητα μαγκια του...
αλλα ξερεις μετραει και το λαδι σαν ποντος που θα βαλεις στα μακαρονια το λαδι στα παϊδακια ....δεν ειναι τοσο απλο οσο φαινεται και πιστεψε με φτανω σε σημειο το βραδυ να πειναω και να μην εχω μοναδες...απο κει και περα την ειρωνια σου κρατα την για τον εαυτο σου...
Quote:
Originally posted by helena73
ΑΝ ΕΙΝΑΙ να ειρωνευεσαι,δεν κανουμε δουλεια φιλε μου,,,,τι να πω,,,παυω να ασχολουμαι,,,ειπαμε να μιλαμε για διαιτες αλλα οχι ετσι ρε παιδια,,,αν μπαινατε στο αλλο φορουμ θα βλεπατε οτι ολοι χανουν οχι βεβαια με 1 κιλο παιδακια,,διαιτα κανουμε,,και στην ατκινς πουεπιτρεπονται πολλα λιπη και ειναι απεριοριστα,ολοι λενε οτι για να χασεις πρεπει να κανεις κ λιγο κραττει,,πολυκαλημερα σας!!!!!!
Ναι μπορώ να φάω τόσο και μπορώ να φάω και διπλάσιο απ'αυτό, γι'αυτό έφτασα 150 κιλά. Και τα τρώω και χωρίς λάδι, μη μου αγχώνεσαι. Και δεν είναι καθόλου μαγκιά, είναι πρόβλημα, τεράστιο πρόβλημα. Και είναι χυδαίο να το βαφτίζεις μαγκιά όταν εδώ γράφουν τόσα άτομα που ξέρεις οτι πιθανόν να έχουν αυτό το πρόβλημα.