Δεν μπορώ να ζήσω με περιττά κιλά ΤΕΛΟΣ...
Πάνε μέρες από τον τελευταίο μου εμετό... απο τις 13/4... και αυτό όχι γιατί βρήκα τη δύναμη να το σταματήσω.... αλλά γιατί δεν γινόταν άλλο...
Εχει αποκτήσει τόση ανοχή ο λαιμός μου που δεν μπορώ να τα βγάλω.... δεν γίνεται... τρώω τρωω τρώω και τελικά συνειδητοποιώ ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ Θέε μου ΌΧΙ!! Σε παρακαλώ δώσε μου έναν καλό εμετό και υπόσχομαι να είναι η τελευταία φορά... θέλω να τα βγάλω με απόγνωση... τελικά προσπαθώ μάταια.. προσπαθώ πάρα πολύ ώρα και το μόνο μου καταφέρνω είναι να βγάλω υγρά και να πρηστεί όλο μου το πρόσωπο...
Όμως μέχρι να το συνειδητοποιήσω και να πάρω απόφαση ότι δεν πρόκειται να βγουν... έχω κάνει αρκετές βουλιμίες με μάταιες προσπάθειες εμετού...
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?? 5 κιλά... 5 κιλά πάνω στο σώμα μου... έχω γεμίσει λίπος και κυτταρίτιδα...
..Πάει το κορμί που είχα περισυ το καλοκαίρι και με κοίταζαν όλοι και με ρωτούσαν αν γυμνάζομαι και τους έλεγα ότι δεν κάνω απολύτως τίποτα γεμάτη περηφάνια...
..Πάει το κορμί που είχα όταν δούλευα και οι πελάτες με φώναζαν "Το κορμί"..
..Πάνε τα καλοκαιρινά μου ρουχαλάκια που δεν μπαίνω μέσα πια γιατί όλα ήταν πανστενα..
..Πάνε όλα.......
Ξεκινησα διατροφή... σχετικό είναι βέβαια κάθε πρωί που ξυπνάω μου βγαίνει βουλιμία... τρώω αρκετά αλλά επειδή ξέρω ότι δεν θα βγει τίποτα κάπου λέω ΞΥΠΝΑ! και σταματάω...
Ξεκίνησα και γυμναστήριο... εδώ και μια εβδομάδα... αλλά ακόμα αποτέλεσμα δεν μπορώ να δω... σε τίποτα...
είμαι όσα κιλά ήμουν πριν 2 εβδομάδες και κάτι παραπάνω...
Όχι δεν μπορώ να ζήσω έτσι... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ... θέλω να πάρω ότι σκεύασμα υπάρχει λιποδιαλύτες.. ενέσεις οτιδήποτε... δεν με νοιάζουν ποι συνέπειες είμαι διατεθειμένη να πληρώσω το τίμημα... θέλω το κορμί μου πίσω... :(