γνωριζει καποιος για αυτα τα χαπια??
Printable View
γνωριζει καποιος για αυτα τα χαπια??
μου εχουν πει πως κανουν πολυ καλο στο καψιμο λιπους ...
το παιρνει μια φιλη μου και μου ειπε πως βλεπει αποτελεσματα και πως ειναι και φυτικο ..
Ξερεις ποσο καιρο τα παιρνει και αν φουσκωσε η κοιλιτσα της τις πρωτες μερες? Εχει χασει κιλα?
Σε ευχαριστω για την απαντηση..τα εχω παραγγειλει γιατι εχω ακουσει πως χανεις κιλα αλλα δεν ξερω για τις παρενεργειες..
εχει ηδη φουσκωμενη κοιλιτσα γιατι πριν 5.5 μηνες γεννησε :P
εχει χασει και κιλα και ποντους.. βεβαια προσεχει την διατροφη της πια ..
ξερεις ποσο καιρο τα παιρνει?
3 βδομαδες νομιζω
Ζωητσα μου σε ευχαριστω πολυ πολυ για τον χρονο σου!
τπτ κουκλιτσα :)
Έχω ακούσει και εγώ καλά λόγια και τα έχω προμηθευτεί μαζί με τα kilokiller αλλά τα acai θα τα αρχίσω σε κανά 2βδόμαδο.. αναμένω αποτέλεσματα.. κανείς άλλο από το φόρουμ δεν τα έχει δοκιμάσει?
και btw berry thin όχι belly thin.. μακάρι να ήταν αποκλειστικά για την belly mas!! χιχι!
σου ευχομαι καλη επιτυχια, εγω τα παρηγγειλα και τα περιμενωωωωωω...
χι χι χι χι ...καλο!!!!
παντως και εγω σκεφτομαι να τα παρω .... μιας και η λιπομετρηση που εκανα δειχνει πως εχω παραπ ολυ λιπος στο σωμα ... βασικα οσα κιλα ειναι να χασω και λιγο παραπανω ειναι λιπος ... :( οποτε θα χρειαστω καποιο βοηθημα ..... το φυσιολογικο ανωτατο οριο ειναι γυρω στα 20 .. και εγω εχω 47 ..ελεος ....
για να δουμε αυριο θα εχω πεσει καθολου .. εχω ραντεβου με το γιατρο και μαζι με το ζυγισμα θα μου κανει και λιπομετρηση! το καλο ειναι πως εχω χασει 3 κιλακια!!
asximi36, εγω παιρνω το acaixtra απο το φαρμακειο που ειναι εγκεκριμενο απο τον εοφ, ειχα παραγγειλει και εγω αυτο απο το ιντερνετ αλλα οταν τους ρωτησα αν εχει εγκριση στο Facebook μου εσβησαν το μυνημα και με απεκλεισαν.... το ιδιο και καποια αλλα κοριτσια, επισης να ξερεις οτι σβηνουν ολα τα αρνητικα σχολεια απο τον τοιχο τους. στο φαρμακειο μπορεις να παρεις οτι σκευασμα θελεις γιατι να το παραγγειλεις απο το ιντερνετ σε ενα σιτε που δεν εχει καν τηλεφωνο? και στο τελος με 30 λεπτα ασκηση καθημερινα και διαιτα στις 1200 θερμιδες εχω χασει ακριβος τα κιλα που επρεπε να χασω, το φαρμακο δεν βοηθησε πουθενα... 1 κιλο επρεπε να χασω με την διαιτα 1 εχασα... αν θελεις την γνωμη μου ακυρωσε την παραγγελεια και πανε σε ενα φαρμακειο εκει ο φαρμακοποιος θα σου δωσει κατι να σου ταιριαζει.
Έχει διαφορά το acai berry thin με το acaixtra? νόμιζα ήταν το ίδιο..
εγώ το acaixtra πήρα από φαρμακείο... εμένα το είχε δοκιμάσει η θεία μου που ήταν 52 χρονών και στα 110 κιλά και μου είπε ότι
αν και έτρωγε έχανε 4 κιλά την εβδομάδα.. και δεν γυμναζόταν κιόλας.. 2 μήνες τα πήρε αν θυμάμαι καλά..
Γερακινα, εγω παντα ημουν 60 κιλα και στην εγκυμοσυνη πηρα 28 κιλα..εχω αλλαξει απειρους διαιτολογους , εχω κανει τις απιστευτες εξετασεις, παω κολυμβητηριο και εχω δοκιμασει και τα alli και το lipotox....Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!Ο μεταβολισμος μου κοιμηθηκεεεεε και δεν λεει να ξυπνησει..στα 2 χρονια με διαιτες και γυμναστικη εχω χασει 7 κιλα.. Το βλεπω και εγω αυτο που ειπες για το Fb αλλα λεω να το τολμησω..εχω κουραστει πολυ και θελω ενα γρηγορο εκτοπισμα απο τα κιλα που ειμαι για να φιαξει η ψυχολογια μου..
και εγω λιπος προσπαθω να χασω, αν αυτο σημαινει να κανω 2 κιλα μυς και να χασω ενα κιλο λιπος, δε με πειραζει. (αρκει να μη δειχνω σα τον ραμπο). Αν μπορεις, πες μας τι αποτελεσματα εχεις.
το acaixtra δεν κανει τιποτα, την πρωτη εβδομαδα που το επερνα εχασα 1.700 οσο θα εχανα αν εκανα μονο την διαιτα και γυμναστικη που κανω. asximi36 , εγω ξεκινησα την εγκυμοσηνη μου 58 κλ και την τελειωσα 95, αφου απο τον 7 μηνα και υστερα εκανα καθε μερα εξεταση με την βελονιτσα για ζαχαρο τοσο πολυ που παχυνα ... περιπου ενα χρονο μετα το βαρος μου επενειλθε με 30 λεπτα ασκηση(διαδρομο) την ημερα και και διαιτα που ξεκινησε στις 1400 θερμιδες και μου την μειωσε αργοτερα στις 1200ο διαιτολογος , χωρις να παρω κανενα φαρμακο, ειχα βεβαια καλο κινητρο επρεπε να βαλω νυφικο! ημασταν με τον αντρα παντρεμενη με πολιτικο, τωρα αστα μεσα σε ενα χρονο το γαμο εχω παρει 10 κλ αυτα προσπαθω να χασω τωρα, κοριτσια (και αγορια)πεταμενα λεφτα ειναι, για μενα τουλαχιστον. παντω μην παρεις αυτο απο το ιντερνετ γιατι εχει πολυ καφεινη μεσα του φαρμακειου δεν εχει καθολου.
ουπς και εγω για το acaixtra μιλαω ... νομιζα πως ειναι το ιδιο ...
παιδια δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα τα συγκεκριμενα τα παιρνω εδω και 3 εβδομαδες και εχω να πω οτι με βαση τις τοσες πολλες διαφημησεις τους ειναι απατη!
Εγω δεν εχω δει καμια απολυτως διαφορα απο το να μην τα επαιρνα καθολου. Και μιλαμε οτι κανω διαιτα 1200 θερμιδες πανω απο 1 μηνα και την τηρω. χανω γυρω στο 1 κιλο την εβδομαδα που με οσα υποσχονται αυτα τα χαπια θα επρεπε να χανω 3! Μπουρδες μην τα παρετε. Οσο για την κοπελα που διαβασα παραπανω που τα παιρνει και εκεινη εχω να πω οτι βαρος δεν εχασε απο τα χαπια αφου εχουν περασει 5,5 μηνες που γεννησε! Ειναι λογικο να χασει τα κιλα που πηρε στην εγκυμοσυνη και μαλιστα μετα τον 8ο μηνα θα δει μεγαλη διαφορα γιατι η μητρα θα εχει φτασει στην αρχικη της θεση και θα μπορει να χασει περισσοτερα κιλα. Το λεω γιατι γεννησα κι εγω πριν 2 χρονια και ξερω.
Τωρα εχω παραγγελει κατι αλλα που λεγονται phen375. Αν δεν δω και με αυτα προοδο τοτε ορκιζομαι πως δεν θα ξαναπαρω ποτε τετοιες σαβουρες!
απορω και θαυμαζω την υπομονη σου
respect
Kοριτσια βλεπω στην τηλεοραση σε μια διαφημηση για εναν καφε που αδυνατιζει το διαφημιζει μια ξανθια λετε να κανει δουλεια? Εχει δοκιμασει καποια? Κ κατα ποσο ακινδυνο ειναι για την υγεια ? Ευχαριστω
πιο; το φραπε;Quote:
Originally posted by anna9
Kοριτσια βλεπω στην τηλεοραση σε μια διαφημηση για εναν καφε που αδυνατιζει το διαφημιζει μια ξανθια λετε να κανει δουλεια? Εχει δοκιμασει καποια? Κ κατα ποσο ακινδυνο ειναι για την υγεια ? Ευχαριστω
απο οτι μου εχουν πει, της powerhealth δε κανουν τιποτα, κανενα προιον τους. Μεχρι και τσιχλα εχουν βγαλει.
oxi δεν ειναι της power health
oikoshopping sip and slim coffee
λοιπόν νόμιζα ότι έκανες πλάκα για την τσιχλα και το φραπε αλλά εσυ μιλας σοβαρα.........:smilegrin:Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
πιο; το φραπε;Quote:
Originally posted by anna9
απο οτι μου εχουν πει, της powerhealth δε κανουν τιποτα, κανενα προιον τους. Μεχρι και τσιχλα εχουν βγαλει.
ουτε που φανταζομουν οτι θα εφταναν μεχρι εκεί!!!
εγώ σε κάποια φάση είχα πάρει τα slim max και ήταν μια μπούρδα και μιση, άσε που μυριζαν σαν ψαροτροφή!!!!!
Έλεος, θεωρητικά οτι καφέ και να πιείτε αν είναι σκετος έχει 0 θερμίδες και "αδυνατίζει" επειδή πουσάρει προσωρινά το μεταβολισμό. Για ελάχιστα μεγέθη μιλάμε βέβαια.
Δε νομίζω ο συγκεκριμένος να προσφέρει κάτι παραπάνω.
Σας ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε καλα
:o:o
κορίτσια τι προτελινετε λοιπόν? να δοκιμάσουμε το acaixtra?
κάτι θέλω να κάνω οποσδήποτε και το ψάχνω ακόμα.
με απλή δίαιτα δεν κατάφερα τίποτα.... :(
σταυρουλα : το acaixtra το δοκιμασα , το εχω σταματησει γιατι δεν εκανε τπτ, επειδει κανω γυμναστικη 30 λεπτα ποδηλατο καθε μερα και διαιτα , οχι πολυ αυστηρη, χανω περιπου 1 κιλο την εβδομαδα , εχεις δοκιμασει να κανεις και ποδιλατο ή περπατημα παραλληλα με διαιτα?