Προτεινω να ανοιξουμε αυτο το ποστ εκτος απο το τι εφαγα σημερα που δεν εχει κ πολυ σημασια κατ εμε.Προτεινω επισης να ανταλασσουμε ιδεες για ρουχα κλπ.Αρχιζω με τα παπουτσια που εχουν kitten heels.SUPER!
Printable View
Προτεινω να ανοιξουμε αυτο το ποστ εκτος απο το τι εφαγα σημερα που δεν εχει κ πολυ σημασια κατ εμε.Προτεινω επισης να ανταλασσουμε ιδεες για ρουχα κλπ.Αρχιζω με τα παπουτσια που εχουν kitten heels.SUPER!
εμενα παντως δε μ'αρεσουν τα κιττεν χιλς :/
αλλα μου αρεσουν τα κανονικα heels, αλλα οχι για καθημερινα!
καθημερινα φοραω μπαλαρινεσ..
all star!!!!!!!
Τι ωραίο τοπικ!!!θα παίρνουμε και ιδέες η μια απο την άλλη και ισως σταματήσουμε να φοράμε ολο τα ιδια και τα ιδια!Quote:
Originally posted by lessing
Εγω τουλάχιστον αυτό κάνω,έχω 2 ντουλάπες ασφυκτικά γεμάτες με ρούχα αλλα τελικά φοράω συνέχεια το ίδιο τζην και μπλουζάκι επειδή με βολέυουν και εχω κολλήσει.
Σήμερα λοιπόν εγω φοράω το προαναφερθέν τζήν(lol),μια μαρινιέρα σε μαύρο-άσπρο,κόκκινες μπαλαρίνες και μπέζ καμπαρντινάκι.
Αυτά τα ρούχα είναι πολύ εξτρίμ για μένα επειδή πάντα φοράω μαύρα (μ'αρέσουν πολυ) αλλα τώρα τελευταία είπα να το ρίξω λιγάκι έ3ω και πήρα και κανα δυο ανοιχτόχρωμα μήπως και τα φορέσω :tumble:
πολύ ωραίο το θέμα.. Εγω σημερα επειδή ειχα πολύ πρωινό ξύπνημα ( κατα της 6 ) φόρεσα ενα τζην ξεβαμμενο παντελονι,μια μπλουζα χρωματος τυρκουαζ, θαλασσί κατι τετοιο και ζακετα μαυρη μακρια (έιμαι εκτος εποχης το ξερω) οσο για τα παπουτσια εχω κολλησει σε κατι μαυρα μπαλαρινακια.
εγω σημερα θα βαλω φορμες, μαυρες. με μια αθλητικη μαυρη ζακετα. κ μη με κραξετε :|
1 βδομαδα, αυτα φοραω, απλα αλλάζω τη μαυρη ζακετα, με μια μπεζ, και τη μαυρη φορμα, με μια μπλε σκουρα. μη παω κ σαν μπιχλας στη σχολη.
αστο εγω ειμαι χειροτερα σημερα, εβαλα φορμα μαυρη αθλητικα παππουτσια, μοβ κομμενη μπρουζα με τους ομους εξω (κλασικα κοβω ολες τισ μπλουζες)
και για αξεσουαρ εβαλα το κολαρο για τον αυχενα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: και το μαλλι αλογοουρα!
αυριο που θα βγω για ποτο παυλα χυμο , θα ντυθω οπως ντυνομαι συνηθως rockabilly pin up! :bouncing:
βγηκα για κατι ψωνια,,,εβαλα μπλουζα ασπρη-γκρι-μαυρη με την μπεττυ μπου,,κολαν γκρι και τα ολσταρ μου,,,,,,εχω φοβερο πονοδοντο,,,@#******
Σημερα:μπλουζα μπλε ρουα το πρωι με παντελονι καμπανα μαυρο:punk:
εγώ πήγα έτσι(αν και η φωτο ειναι από την προηγούμενη βδομάδα:tumble:)
http://1.bp.blogspot.com/-BxWgQQ8wQo...0/IMGP6153.JPG
πολύ μαύρο φοράω την τελευταία βδομάδα.
Αλλά σήμερα πήγα στο κέντρο και πήρα μια κόκκινη μπλούζα...φωτιά και λαύρα!:spin: Μου έλειψε το έντονο χρώμα, και σήμερα με το κόκκινο έβγαλα το απωθημένο μου.
Και πόσο χάρηκα που τα παντελόνια που δοκίμαζα δεν μου έκαναν! Έπρεπε να πάρω μικρότερο νούμερο, και μετά μικρότερο..τι καλά! Αλλά τελικά δεν πήρα. Έχω θέσει όριο τα 75 κιλά για να πάρω καινούριο παντελόνι. Οπότε τώρα αρκέστηκα στην μπλούζα
:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
KOkkINO teleio!!!!!!Eγω φορεσα το απογευμα λατρεμενο κοκκινο!:thumbup::bigsmile:
μπλε μπλούζα,μπέζ παντελόνι,φουλάρι μπεζ-γκρί-πορτοκαλί και μπαλαρίνες μπλε.Εχω κολλήσει με τις μπαλαρίνες τελευταία ειναι πολύ βολικές.
ααα και κρατάω και μια τεράστια τσάντα σε πολύ έντονο κίτρινο,σχεδον φλουο!χεχεχε!πλάκα έχει!:spin:
Έχω αγνωστες λέξεις, δε κάνω καθόλου πλάκα!!!
όπως? :D
Kitten heels και μαρινιέρα!
kitten heel παπουτσάκια με λίγο τακουνάκι ώστε το κουτεπιέ να αποκτάει μία ωραιότατη καμπύλη http://cf1.polyvoreimg.com/thing.29469812.l.jpg εγώ μόλις είδα αυτά και τα ερωτεύτηκα :D σε μπελάδες με βάζεις Φιλιπ λολ.
Μαρινιέρα : μπλούζα με άσπρες και μπλε ρίγες ,τα τελευταια χρόνια γενικά μπούζες με ρίγες που έχουν συνήθως συνδυασμό από κόκκινο-μπλε-άσπροhttp://www.tlife.gr/files/Image/fash...50_398_398.jpg
ουφ, να σαι καλα!!!Quote:
Originally posted by filipparas
κ εγω ειχα κ ντρεπομουν να ρωτησω :smilegrin:
σημερα:
πρασινη μπλουζα
τζην κολαν
μαυρες γοβες
Thanks!!! Xάθηκε να λέτε ριγέ μπλούζες δλδ να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι αδαείς;
Σημερα:Φλοραλ φορεμα ολο λουλουδακια εντονα χρωματα.
Καλημέρα!!!!! Λέσσινγκ μου τα θέματά σου ζωγραφίζουν!!!!
Λοιπόν σήμερα φόρεσα ένα λευκό κολάν, λευκά φλατ σανδάλια που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο, και ένα φούξια με λευκό πουά φορεματάκι αμάνικο που φτάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο! στα μαλιά έβαλα πεταλούδες σε χρώματα ροζ, μωβ και φούξια!!!!!!
δεν ειναι ριγε μπλούζα ειναι μαρινιέραααα!!! :P :tumble:Quote:
Thanks!!! Xάθηκε να λέτε ριγέ μπλούζες δλδ να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι αδαείς;
τι ωραία!!!:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Καλημέρα!!!!! Λέσσινγκ μου τα θέματά σου ζωγραφίζουν!!!!
Λοιπόν σήμερα φόρεσα ένα λευκό κολάν, λευκά φλατ σανδάλια που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο, και ένα φούξια με λευκό πουά φορεματάκι αμάνικο που φτάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο! στα μαλιά έβαλα πεταλούδες σε χρώματα ροζ, μωβ και φούξια!!!!!!
:PΕπεξηγηση του ''φλοραλ'' για τον Φιλιπαρα!:P
ντρεπομαι αλλα εχω τις απειρες αγνωστες λεξεις!!!
ευτυχως που ρωταει ο φιλιππαρας! (ο οποιος δικαιολογειται :D )
Σήμερα φόρεσα ενα τζην 3/4 (της μαμάς!!!!) και ένα μαύρο μπλουζάκι που έχει βαθύ V μέχρι τον αμφαλό και λευκό ύφασμα που κλίνει το V μέχρι το στήθος και φλατ μαύρα σανδάλια, και τσιμπιδάκια μαύρα στα μαλιά!!!
Απόψε θα βάλω ένα νέο φόρεμα που πήρα σήμερα, αλλα σας το αφήνω για έκπληξη, να σας τα πω απόψε!!!
εγω να δεις! :lol: :lol: :lol:Quote:
σημερα καμπανα μαυρη, κολλητη μπλουζα(μη με κραξετε δεν εχω κοιλια εχω μικρη μεση :lol:) με τους ομους εξω μαυρη, all star slim μωβ
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...e=57#pid156565
Εδώ μπορείτε να δείτε τί φόρεσα χτες το βράδυ!
εγω να δεις αγνωστες λεξεις που εχω...εγω εβαλα ενα τζιν και ενα φανελι.και αθλητικα.τα καλα μου ομως γιατι εχω και προχειρα.και το καλο μου φανελι.το μαυρο(ψωνιζω απ τα αντρικα και κλεινω λιγο τις μασχαλες)ε αυτα.αμα μαυρισουν λιγο και τα χερια δε θα φαινονται τοσο και οι ραγαδες.εβαλα και baby oil
kai λαστιχακι μωβ στα μαλλια για να ειναι ασορτι με τα κορδονια των παπουτσιων
με φωτος θα ηταν πολυ πιο γαματο, οπως εκανε η πωλινα μας. Εστω λινκς. Εγω απο φαντασια ειμαι μηδεν, αν δε δω δε μπορω να φανταστω.
Σημερα ξεκουραζομαι απο τη τρελη βδομαδα με τους επισκεπτες μου οποτε ειμαι με τις πιτζαμες ολη μερα στο σπιτι. Ασπρουλες!
mery, εχεις μερες να γραψεις, ολα οκ.........?
ναι ολα μια χαρα, ειχα επισκεπτες απο αγγλια και τους εκανα τουρ στη ακροπολη/μοναστηρακι/θησειο/ελευσινα κτλ και δεν καθομουν στον υπολογιστη καθολου.
Εχω να πω, οτι λατρεψαν το μετρο μας και τη γενικη "φασαρια" που γινοταν οταν καθομασταν παρεα σε καφετερια και τον τζερτζελε! "Πολυ ζωντανοι ανθρωποι εισαστε" <--- κορυφαιο σχολιο!
ωραια περασες..........μπράβο!!!
well come back to routine , ελπιζω να τα'γραψα σωστα
αχ τι ωραιο θεματακι...εγω πηγα για καφε με το αμορε κ που λετε φορεσα ενα τζινακι χαμηλοκαβαλο σωληνα κατω,σανδαλακια μαυρα με χρωματιστες πετρουλες,στραπλες μπλουζακι μαυρο με ενα μεγαλο πλεχτο κοκκινο λουλουδι,ενα μαυρο μπολερουλι κοντο κ τα μαλλια κατω ισια...
μαριλι........κουκλα θα ησουν.........
τι κανει το αμορε??
χαιρομαι που γραφεισ.......
Ciciliana μου σ ευχαριστω παραααααααααα πολυ.....μια χαρουλα ειναιιιιι του ομορφαινω τη ζωη χαχαχαχαχαχαχα πως να μην ειναι καλα...;)
αχ, χαιρομαι!!!
παντα τέτοια νέαααα :):love:
εσυ τα νεακια σου τι κανεις ολα καλα?εγω μωρε μια ερχομαι μια χανομαιιιιιι...με τη σχολη εχω τρεχαματααααα.