Quote:
Originally posted by black_fairy
Γειά σας!μόλις έγινα μέλος ..μάλλον δυστυχώς γιά τον λόγο που έγινα..λοιπόν..με λίγα λόγια η ιστορία μου..στα 13-14 άρχισα δίαιτα γιατί δεν μου άρεσε το σώμα μου..προέρχομαι από παχύσαρκη οικογένεια και εγώ σε αυτή την ηλικία είχα φτάσει τα 80kg.έχασα τα πρώτα 20kg πολύ φυσιολογικά απλά περιορίζοντας την μάσα..επειδή όμως ήθελα να αδυνατίσω κι άλλο και επειδή ήδη είχα φτάσει σε σημείο να τρώγω μία φορά την μέρα δεν ξέρω πως μου ήρθε και μια μέρα κατα τον αύγουστο έφαγα το μεσημέρι και πηγα άμεσως στην τουαλέτα....καταλαβαίνεται νομίζω..οκ δεν ήταν και οτι ευχάριστο όμως σε περίπου 2 μήνες εχασα περίπου άλλα 20kg..στο τελος όμως έπεφταν τα μαλλιά μου,είχα καθημερινά τάσεις λυποθυμίας ..είμαι σε μια ομάδα volley και ο προπονητής μου καταλάβαινε οτι κατι δεν πάει καλα εφόσον δεν μπορουσα να βγάλω ολη την προπόνηση..είχα αποκτισει όμως το σώμα που ήθελα και αυτο μου έφτανε..σήμερα είμαι 17 ..έχω παρει 5-7 kg από τότε γιατί πλέον έχω βαρεθεί να κάνω συνέχεια εμετούς.Η λαιμαργία όμως με ακολουθεί όπου και αν πάω..ακόμα και όλο μου σχεδόν το χαρτζιλίκι το σκορπάω σε γλυκά,φαγητά όσο είμαι έξω και όταν παω σπίτι φυσικά το βγάζω.καθε φορά σκέφτομαι..καλύτερα να τα είχα κάψει αυτά τα λεφτά..!!επειδή έχω βαρεθεί λοιπόν αυτή την κατάσταση λεω να καταφυγω στα χάπια lipotox που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια,μπας και καταφέρω να ξεφύγω απο το πρόβλημα που δημιούργησα μόνη μου στον εαυτό μου..!!τι λέτε για αυτο?η απάντηση σας θα με βοηθούσε πολύ καθώς δεν θέλω να μιλάω για αυτό με τις φίλες μου ή με την οικογένεια μου γιατί δεν νιώθω άνετα..
(τώρα είμαι γύρω στα 60kg κ έχω ύψος 1.67..με τα χάπια θέλω να χάσω τα κιλά που είχα πάρει δλδ να κατεβω 53-55kg και να κόψω αυτό που έχω,να τρώγω οτι βρω..)