σπουδές στο εξωτερικό ή στην ελλάδα???? :\
γειάάάά σας..!!!είμαι μαθήτρια 2ας λυκείου,με πολύ καλές επιδόσεις μέχρι τώρα..(γύρω στο 19 όλα τα χρόνια)..
το πρόβλημα μου είναι οτι δεν ξέρω τι να ακολουθήσω όταν μεγαλώσω..!βασικά ιατρική ήθελα απο μικρή αλλά οκ ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα είναι πολύύύ δύσκολο να εισαχθώ...και γενικός δύσκολα τα πράγματα για τους γιατρούς στην ελλάδα!αυτο λοιπόν που έχω σκεφτεί είναι να μην κάνω καθόλου φροντηστήρια φέτος απο το καλοκαίρι να βρω καμιά δουλειά να βγάλω απλά το λύκειο και να φύγω γερμανία να σπουδάσω ιατρική..θέμα με την γλώσσα ευτυχώς δεν έχω...και επίσης έχω πολλους συγγενείς που μπορούν να με στηρίξουν πολύ στην αρχή...έχω βρει και 3 υποψίφια πανεπηστήμια που είναι 10 λεπτά απο το σπίτι των θείων μου που πιθανότατα θα μένω εκεί..το έχω συζητήσει με τους δικούς μου αλλά δεν θέλουν ούτε να το ακούν γιατί είμαι μικρή για να φύγω και με πρίζουν να κάνω μια προσπάθεια εδω και αν δεν περάσω βλέπω τι κάνω..είμαι σίγουρη ότι δεν θα πετύχω και πολλά εδώ λόγο του ΠΟΛΥ άνχος που μου έχει δημιουργηθεί απο τώρα κι όλας..επίσης είναι το οικονομικό στην μέση αλλά πιστεύω αν καταφέρω να δουλέψω για ένα χρόνο δεν θα είναι τόσο δύσκολο καθως σπίτι να μείνω τουλάχιστον προσωρινά θα έχω και τα πανεπιστήμια είναι κρατικά..τι πιστεύετε εσείς???? :wow: