Quote:
Originally posted by elafaki20
Καλημέρα και καλό μήνα!!!! θα ήθελα να γράψω και εγώ την ιστορία μου να μου πείτε την γνώμη σας...
Λοιπόν, είμαι 20 χρονών και απο όσο με θυμαμαί προσπαθούσα να χάσω κιλά...μετά απο απείρες δίαιτες και προσπάθιες όχι μόνο δεν κατάφερα αλλά έφτασα στα 129! σκέφτηκα να βάλω δακτύλιο η κάτι τέτοιο.Ψάχνοντας βρήκα αυτό το φόρουμ και πραγματικά με βοήθησε να το πάρω σοβαρά απόφαση και να ξεκινήσω δίαιτα χωρίς να τα παρατήσω...αλλά πολλές φορές σκέφτομαι χάνονται τόσο κιλά??? ξέχασα να σας πω πως απο τα 129 θέλω να φτάσω το 60!εσείς τι λέτε??
ελαφακι καλη επιτυχια.... νομιζω οτι με σωστη διατροφη και θεληση θα τα καταφερεις... οπως σου ειπε κ η αλμα χρειαζεται υπομονη γιατι οπως τα κιλα δεν μπηκαν σε 1 μηνα ετσι δεν θα χαθουν κ γρηγορα.. παρ'ολ'αυτα, οσο πιο αργα τα χανεις τοσο πιο μονιμο θα ειναι το μετεπειτα αποτελεσμα... τελος υπαρχουν εξαιρετικα παραδειγματα ανθρωπων εδω μέσα για το ότι αν υπαρχει θεληση κ σωστος προγραμματισμος τα κιλα χανονται... (ναι φιλιππε για σενα μιλαω...:smilegrin:)... καλη σου επιτυχια ξανα και καλως ηρθες στην παρεα μας...