Ακουσα μολις στης ειδησεις οτι ενας 35 ψυχασ8ενης βρεθηκε κρατοντας το κομενο κεφαλι της κοπελας του.Να γιατι δεν θα εκανα ποτε σχεση με ατομο με ψυχασθενια σοβαρη,:P
Printable View
Ακουσα μολις στης ειδησεις οτι ενας 35 ψυχασ8ενης βρεθηκε κρατοντας το κομενο κεφαλι της κοπελας του.Να γιατι δεν θα εκανα ποτε σχεση με ατομο με ψυχασθενια σοβαρη,:P
Δεν ξέρω πώς το εννοεις, αλλα απο κάτι τετοιες προκαταληψεις καταλήγουν στο περιθώριο ανθρωποι, οι οποίοι μονο επικίνδυνοι δεν ειναι.
αν ξέρεις απο ποια ομαδα ανθρωπων να προφυλαχτεις έχει καλώς κ μπράβο σου....όμως θυμισου πώς ολοι ειμαστε ικανοι για το καλυτερο κ το χειροτερο, κ πώς πολλά χειροτερα έχουν γινει απο καθώς πρεπει πολιτες υπεράνω πάσης υποψιας.
καταλήγω στο συμπέρασμα πώς τελικά τπτ δεν ειναι πιο επικινδυνο οσο τα τσουβαλιασματα παντως φυσεως κ τις προκαταλήψεις....
den eiami prokatalimenh ka8e allo oi goneis m einai modernoi a8ropoi opos k go kai dexome kati to diaforetiko.apla tromaksa poli.
Μαρία σίγουρα δεν είναι όλοι ίδιοι.
Αλλωστε γίνονται και ένα σωρό εγκλήματα από ανθρώπους που δεν έχουν ψυχικές ασθένειες.
Τόσα που γίνονται φυσικό είναι να τρομάζουμε και να προβληματιζόμαστε.Τι να κάνουμε όμως..
ψυχασθενης τι ακριβως ειναι?ψυχοπαθης?
Ειλικρινά maria.. και το επισημαίνω, κανένας δεν μπορεί να σου επιβάλει με ποιον θα κάνεις σχέση. Επίσης κανένας δεν πρόκειται να γράφει στο κούτελο του οτι είναι ψυχασθενής οπως λές. Τον σύντροφο σου θα τον μάθεις μετά απο πολύ καιρό και θα ανακαλύψεις ποιος είναι μετά απο αρκετό χρόνο που θα περάσεις μαζί του. Ακόμα και κάποιος που δεν έχει ψυχικό πρόβλημα δεν σημαίνει πως αποκλείεται να αποκτήσει έπειτα. Το ίδιο ισχυεί και αντιστρόφως.
Ένας εγκληματίας έχει σαφέστατα κάποιο πρόβλημα στο κεφάλι του, αλλά είναι άδικο να βάζεις στο ίδιο κλουβί άτομα που ναι μεν έχουν κάποια ψυχική ασθένεια αλλά δεν έχουνε πειράξει ποτέ συνανθρωπο τους.
ma kai ego ex psixikh as8enia exo kriseis panikou.eimai psixas8enhs?
Ναι ρε.Είμαι η Κάσσι με το αλυσσοπρίονο.Στο ΨΥΧΩ 2 είχα ρόλους κομπάρσου αλλά ανεβάζω ταινία με πρωταγωνιστικό ρόλο.Οι γονείς μου είναι τεμαχισμένοι σε μαύρες σακούλες....Κυκλοφορώ με χατζάρα και ένα στιλέτο έχω πάνω μου στη ζώνη μου κρυμμένο..Για διευκρύνιση...Ψυχασθενής και ψυχοπαθής είναι το ίδιο..Οι κρίσεις πανικού θεωρούνται ψυχική ασθένεια και άρα ναι θεωρείσαι ψυχασθενής....
ναι αλλα δεν ειμαι ψυχοπαθης μην τα περδευεις και εκτος αυτο εχεις ακουσει πολλες φορες γυναικα να εχει κανει φονο?οι αντρες τ κανουν αυτα.και αυτο π εχω δεν το θεωρω ψυχασθενεια.
Και οι γυναίκες κάνουν..Δεν είχες ακούσει τελευταία στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μια γυναίκα που σκότωσε τον πρώην άντρα της?Κι άλλα έχουν γίνει..
κοιτακτε εγω ειμαι μοντερνος ανθρωπος και δεν κρινω ουτε καταδικαζω κανενα ανθρωπο οτι προβλημα κιαν εχει.αλλα οσο να ναι φοβαμαι καποιον που ειναι ψυχοπαθης αν υπαρχει τετια λεξη να το περιγραψω .αλλα φοβαμαι τελικα μην ειμαι κ η ιδια ψυχοπαθης.δεν εχω ομως ψευδεσ8ησεις ουτε σκευτομαι κακα πραγματα νιωθω εντελως φυσιολογικη κοπελα που εχω τα προβληματα της ηλικιας μ π.χ χασημο κιλων το μελλον του παιδιου μου και ευρεση εργασιας.απλα ειχα μερικες κρισεις πανικου απο το πολυ στρες .με τα φαρμακα ειμαι οκ ομως.
και οι κρισεις π ειχα με το ζορι εγιναν αντιλιπτες απο τους γονεις μου.δεν εβλαψα κανενα απλα υπεφερα και ουτε εκανα περιεργα πραγματα.μπορει καποιος να μου πει τι σημενει ψυχοπαθης και αν ειμαι κ γω.λολ
Μαρία νομίζω ότι αγχώνεσαι χωρίς λόγο τώρα..
και ειμαι σιγουρη οτι δεν μπορεις και δεν θες να βλαψεις κανεναν....Quote:
Originally posted by maria...
και οι κρισεις π ειχα με το ζορι εγιναν αντιλιπτες απο τους γονεις μου.δεν εβλαψα κανενα απλα υπεφερα και ουτε εκανα περιεργα πραγματα.μπορει καποιος να μου πει τι σημενει ψυχοπαθης και αν ειμαι κ γω.λολ
απο αυτο να καταλαβεις οτι η ΜΕΓΑΛΗ πλειοψηφια των ψυχικα πασχοντων δεν εχει καμια μεγαλυτερη ροπη στην βια απο τους μη πασχοντες....
ακομα , να ξερεις οτι η φραση \"ψυχοπαθης σκοτωσε...\" ειναι σε πολλες περιπτωσεις μπαρουφα των δημοσιογραφων για να κανουν εντυπωση....πολλοι απο αυτους τους ταχα ψυχοπαθεις, δεν ειναι καθολου ψυχοπαθεις...ειναι απλα εγκληματιες...
Ακριβώς..Ή τους βγάζουν δήθεν ότι είναι ψυχοπαθείς για να έχουν καλύτερη αντιμετώπιση,ελαφρυντικά.
Όχι ρε Μαρία μου..Οι κρίσεις πανικού αν και είναι δύσκολα θεραπεύσιμες χωρίς τα φάρμακα είναι πολύ λάιτ βερσιόν ψυχοπαθολογίας...Δεν είναι από την άλλη θέμα ψυχοπάθειας αν θα φοβηθείς κάποιον αλλά ο οποιοσδήποτε απειλούσε την ζωή σου θα σε έκανε να φοβάσαι.Και εγώ ψυχασθενής είμαι αλλά δεν σημαίνει ούτε ότι θα πάω να σκοτώσω ούτε ότι δεν φοβάμαι τον όποιο διαστροφικό,φονιά,βιαστή που κυκλοφορεί στο δρόμο....Ψυχοπαθής και ψυχασθενής είναι το ίδιο απλά με διαφορετικές λέξεις.Απλά το ψυχοπαθής χρησιμοποιείται περισσότερο μαζί με αναφορές διάπραξης εγκλημάτων και γι\'αυτό σου ακούγεται πιο βαρύ ίσως....Quote:
κοιτακτε εγω ειμαι μοντερνος ανθρωπος και δεν κρινω ουτε καταδικαζω κανενα ανθρωπο οτι προβλημα κιαν εχει.αλλα οσο να ναι φοβαμαι καποιον που ειναι ψυχοπαθης αν υπαρχει τετια λεξη να το περιγραψω .αλλα φοβαμαι τελικα μην ειμαι κ η ιδια ψυχοπαθης.δεν εχω ομως ψευδεσ8ησεις ουτε σκευτομαι κακα πραγματα νιωθω εντελως φυσιολογικη κοπελα που εχω τα προβληματα της ηλικιας μ π.χ χασημο κιλων το μελλον του παιδιου μου και ευρεση εργασιας.απλα ειχα μερικες κρισεις πανικου απο το πολυ στρες .με τα φαρμακα ειμαι οκ ομως.
Ψυχοπαθής είναι ο ψυχικά παθών...Αυτός που η ψυχή του πάσχει.Ψυχασθενής είναι ο ψυχικά ασθενής.Αυτός που η ψυχή του ασθενεί...Για το ίδιο πράγμα μιλάνε και οι δύο λέξεις....
εχεις δικο βρε καση μπραβο σου.τωρα καταλαβα πολλα.αολα οι αλλοι δεν ξερουν γιαυτο τους βλεπουν ετσι.παντος με αυτο π εγινε φανταζομαι αν το ακουσατε ολοι μ σηκωθηκε η τριχα καγκελο.μεχρι που πεταξε το κεφαλι της κοπελας στους αστυνομικους/mprrrrrrrrrrrrrr
να δεις που ο τυπος, δεν θα ειχε καμια εκδηλωμενη ψυχικη νοσο....
ωστοσο το γεγονος που συνεβει κατα αυτον, ηταν αρκετο για να φτασει εκει που εφτασε....
:(
είναι μεσημέρι κ η θεια μαίρη
είναι μες το φούρνο με λαχανικα,
κρεμεται η μανουλα απο το ταβανι
κοκκινη λιμνουλα σχηματιζει αργα,
κ ο πατερουλης διαμελισμένος
στέκεται ο καημένος δεν φωνάζει πια,
κ γω χορευω μονος γιατι ειμαι ο δολοφονος
το \'χετε ακουσει αυτο το στιχάκι?
skotose leei kai ton skilo ths kopelas prin thn apokefalisei
Quote:
Originally posted by mmaria
είναι μεσημέρι κ η θεια μαίρη
είναι μες το φούρνο με λαχανικα,
κρεμεται η μανουλα απο το ταβανι
κοκκινη λιμνουλα σχηματιζει αργα,
κ ο πατερουλης διαμελισμένος
στέκεται ο καημένος δεν φωνάζει πια,
το \'χετε ακουσει αυτο το στιχάκι?
εγω το εχω ακουσει ετσι....
είναι μεσημέρι
και η θεία Μαίρη
ψήνεται στον φούρνο
με λαχανικά
και ο θείος Κωστάκης
διαμελισμένος
κρέμεται στον τοίχο
μ\' αίματα πολλά
και η θεια Καιτούλα
που \'γινε φετούλα
κάθεται μονάχη
πάνω σε καρφιά
κι εγώ χορεύω μόνος
γιατί είμαι ο δολοφόνος..
και τραγουδιεται οπως η μικρη νεφελη....
παμε,
ειναι μεσημεριιιιιι
και η θεια μαιρηηηηη
κλπ κλπ...
βρε ελεος δεν μαρεσουν αυτα που γραφετε.σας αρεσουν δλδ σε εσας αυτα?αιδια μπλιααξ.εγω θα σας γραψω τι τραγουδακια μαρεσουν εμενα.
Πόρτα στον ουρανό
Για δες τρεμοπαίζω κι απόψε εδώ,
στο τζάμι σου απ\' έξω αυτό το θαμπό,
παράθυρο έχεις για πάντα κλειστό,
μια χαραμάδα ζητάω να μπω.
Μέσα να \'ρθω άγγελέ μου
κι ας μη φύγω κ ποτέ μου.
Την πόρτα για τον ουρανό
εσύ θ\' ανοίξεις αν μου πεις σ\' αγαπώ,
αν μ\' ακούς,
σαν κύμα ζω, σε αγγίζω
και βρίσκω το λόγο να ζω.
Μεγάλη πια είμαι για να φοβηθώ,
μικρή για ν\' αντέχω έναν κόσμο τρελό.
Οι νύχτες που ξέρουν κρατούν μυστικό
στην πόρτα σου πάλι θ\' αποκοιμηθώ.
Μέσα να \'ρθω άγγελέ μου
Την πόρτα για τον ουρανό
αν μ\' ακούς,
σαν κύμα ζω, σε αγγίζω
Μέσα να \'ρθω άγγελέ μου
Την πόρτα για τον ουρανό
αν μ\' ακούς,
σαν κύμα ζω, σε αγγίζω
ναι εχω ακουσει αλλη version ήχος κλήσης σε κινητό, να χτυπάνε καμπάνες, να ακουγεται το αλυσοπρίονο, κλπ κλπ..
μα τι κάθονται κ σκέφτονται..
παντως εμενα με την υποθεση τα γελια μου ηρθαν, που κρυβόταν τόσο καιρό κ πόσοι ακόμα κρύβονται; δεν ξερω αν φταινε τα φαρμακα, αλλα οτι κ να γίνεται, γελάω
σιγα μην βαω σε ηχο κινητου τετιες μαλακιες ελεος.
οποιος εχει τετιον ηχο σε κινητο ειναι εντελως μαλακας και τελειομενος και καμενο χαρτι για μενα.
γιατι ειναι υποχρεωτικο να επαιρνε φαρμακα ο τυπος???
απλα κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες ο τυπος εβγαλε οτι εκρυβε.....
Νομιζω οτι ουτε ο ιδιος πιστευε οτι θα εφτανε εκει που εφτασε αν το ρωταγες πριν μερες η μηνες.
Αρχιζω και πιστευω οτι κανεις μας δεν ξερει τι ακριβως κρυβει μεσα του.
χμμ εσυ εχεις παπαριζου στο κινητο σου??Quote:
σιγα μην βαω σε ηχο κινητου τετιες μαλακιες ελεος.
οποιος εχει τετιον ηχο σε κινητο ειναι εντελως μαλακας και τελειομενος και καμενο χαρτι για μενα.
:P
..μα ειναι τα χρονια ενα δοχειο ενα φτηνο ξενοδοχειο για 2 στιγμες για να χωραει καπου ο πονος τις νυχτες όταν μενω μόνος τις σιωπες μου να μετραω να σε θυμαμαι οταν ποναω να μου λες.. θα μαι κοντα σου οταν με θες. μαρια... αυτο το εγκρινεις;;; αυτο έχω.. αλλα γελασα με μια φιλιη που ειναι κοινωνικος λειτουργος κ ειχε βαλει παλιοτερα αυτο παραπανω σαν ηχο κλησης κ χτυπαγε στο λεωφορειο κ ακουγοντουσαν καμπανες κ η φωνη του τρελου... για πλακα εννοειται..
εδω μιλάμε για πραγματικότητα, για το στριψιμο της βιδας κανονικα..
κ γω συμφωνω κρινο οτι τα ειχε μεσα του κ η λιγικη απο την τρελα απεχει μια τριχα ποσο ευκολο ειναι να περασει απεναντι καποιος
Απίστευτο και πρωτόγνωρο μακελειό που προκαλεί φρίκη διαπράχθηκε την Κυριακή στο χωριό Βούρβουλο Σαντορίνης με δράστη έναν 31χρονο μάγειρα από την Αλεξανδρούπολη.
Ο δράστης δολοφόνησε την 25χρονη δασκάλα σύντροφό του και, αφού την αποκεφάλισε, περιέφερε το κεφάλι της στο χωριό. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό με οδηγό αστυφύλακα και συνοδό έναν δόκιμο αστυνομικό. Ο δράστης προσποιήθηκε ότι ήθελε να παραδοθεί, όμως όντας σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε στον αστυνομικό που πήγε να τον συλλάβει και τον τραυμάτισε με το μαχαίρι στο στόμα. Ο αστυνομικός τον πυροβόλησε τέσσερις φορές, πετυχαίνοντάς τον στο ήπαρ και στο θώρακα, ωστόσο ο δράστης του πήρε το περιπολικό και προσπάθησε να διαφύγει.
Κατά την προσπάθειά του διεμβόλισε ένα μοτοποδήλατο, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες, γιατρίνες που έκαναν το αγροτικό τους στο κέντρο υγείας Θήρας. Τελικά συνελήφθη όταν αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν το κλεμμένο περιπολικό.
Ο δράστης, σοβαρά τραυματισμένος, ο αστυνομικός, οι δύο κοπελιές που επέβαιναν στο μοτοποδήλατο, εκ των οποίων η μία είναι επίσης σοβαρά τραυματισμένη με συντριπτικά κατάγματα, αλλά και μία κοπέλα που δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αθήνας.
Ο 31χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, δούλευε ως μάγειρας σε κατάστημα στο Ημεροβίγλι, ενώ η δασκάλα καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη και δίδασκε στο Ακρωτήρι.
Προτού σκοτώσει την 25χρονη σύντροφό του, την οποία κατά πληροφορίες ζήλευε παθολογικά, ο δράστης σκότωσε το σκύλο της και τον πέταξε στο δρόμο.
σκότωσε μετά από λογομαχία με μαχαίρι και στη συνέχεια
την αποκεφάλισε και περιφερόταν στο χωριό με το κεφάλι και το μαχαίρι στα χέρια
μα αν ειναι δυνατον.. ο μάγειρας..
mmaraki μαρεσουν τα τραγουδια που μιλανε για ερωτα και για χαρα οχι πονος και πληγες και μοναξια.ειμαι αισιοδοξο ατομο.
αααα ολα κ ολα, ο σκύλος τι έφταιγε... τον αλήτη!
αν την εκανε και σουπα δεν θα μου φαινοταν παραξενο....
αρχιζω και πιστευω οτι ο κοσμος εχει φρικαρει και οσοι παραμενουν \"νορμαλ\" αρχιζει και τους τελειωνει....
Ακομα δεν τα εχουμε δει ολα, αυτο ειναι σιγουρο.
κρινο ναι εχο πααπριζου για ηχο κλησης.
ναι το ειχα υποψη μου....Quote:
κρινο ναι εχο πααπριζου για ηχο κλησης.
....πριζου ειπες ε???
:P
χαχα.. α ρε κρινο... μεσα έπεσες.. παπαβιζου εχει το κοριτσι κ ναι ειναι χαρουμενη!
παντως παιδιά δεν ξερω πως καθορίζεται το \"νορμαλ\" που λετε.. να μιλήσουμε κ λίγο σοβαρα εε..
όλος ο κόσμος πάει απ το κακο στο χειρότερο.. εχουν ξεφύγει τα πράγματα για τα καλά
εγω φοβάμαι αυτούς που δηλώνουν \"καλα\"
ε οκ περι ορεξεως...
εγω δεν νομιζω οτι ειναι κανεις νορμαλ και τους μη νορμαλ δεν τους φοβηθηκα ποτε.
Εχουν επιγνωση της καταστασης τους.
Καποιοι αλλο απλα το κρυβουν και ειναι χειροτερο.
bre maria afou eimai xaroumenh ti na kano dld?na po psemata oti oxi den eimai kala?ego exo kai ena pedaki pou me kanei na petao sta sunefa kai megalosa mesa se sosto kai eirhniko peribalon.8a eprepe na ta blepo dld ola mayra?maresei h zoh kai mhn me fobase ka8olou ton aeyto sou na fobase den ekana ego apopires.kai epidi o kosmso paei apo to kaoo sto xeirotero ti shmenei auto?oti 8a baloume thn oura sta skelia?siga re?oi deiloi mono bazoun thn oura sta skelia.filakia :):)
χαιρομαι που εισαι χαρουμενη maria... κ βγάζεις αυτή την φρεσκάδα
αα κ δεν ειπα ότι φοβάμαι κανέναν..
όπως το είπες.. μόνο εμένα... αλλά αλυσοπριονο δεν θα παρω.. χαχα
:)
Οι γενικεύσεις, οι σάλτσες και οι ανάγκη των media να βγάλουν αίμα..........
ή πού είναι το λάθος.....
Ένας ψυχικά ασθενής αποκεφάλισε μία κοπέλα..... ΑΡΑ
Όλοι οι ψυχικά ασθενείς είναι επικίνδυνοι να αποκεφαλίσουν μία κοπέλα
(όπως λέμε:
Ένας Αλβανός έκλεψε ένα σπίτι...... ΑΡΑ
Όλοι οι αλβανοί είναι επικίνδυνοι να κλέψουν ένα σπίτι)
Για να βάλουμε τώρα και μία άλλη παράμετρο....
Ένας ψυχικά ασθενείς χωρίς την κατάλληλη θεραπεία αποκεφάλισε μία κοπέλα......ΑΡΑ
Όλοι οι ψυχικά ασθενείς χωρίς την κατάλληλη θεραπεία είναι επικίνδυνοι να αποκεφαλίσουν μία κοπέλα
(όπως λέμε:
Ένας Έλληνας με την κατάλληλη προπόνηση έγινε Ολυμπιονίκης ....... ΑΡΑ
Όλοι οι Έλληνες με την κατάλληλη προπόνηση μπορούν να γίνουν ολυμπιονίκες)
Αλλά ακόμα και αν μάθουμε κάποια στιγμή από κάποιον δημοσιογράφο για τον συγκεκριμένο ψυχικά ασθενή και τις συγκεκριμένες συνθήκες που τον οδήγησαν στην πράξη του, αυτό που ουσιαστικά θα έχει μείνει θα είναι η ανατριχίλα από το ότι \"ένας ψυχικά ασθενής αποκεφάλισε μία κοπέλα\"