Originally posted by mendom76
Quote:
Originally posted by dominiki
Καλησπερα σας, ειμαι 85 κιλα και εχω 1'72 υψος, και ναι δεν με λες αδυνατη ουτε καν κανονικη, και για μαντεψτε οοο ναι εχω γονεις και αδερφο αδυνατους..και φυσικα σε αυτη τη περιπτωση ξερετε τι ισχυει ' ''θανατος'' στο διαφορετικο', ναι..εγω ειμαι αυτο το διαφορετικο...ημουν το παιδακι που παντα ''επερνε'' ευκολα,που την πρωτη του, διαιτα, του την καναν στο νηπιαγωγιο. Η διαιτα μου τοτε με ειδικους διατροφολογους τουσ γονεισ μου περιελαμβανε 1 γευμα την ημερα και τπτ αλλο...Συχεχισα τη ζωη μου παραλληλα με τον αθλητισμο Το θεμα ειναι οτι ειναι οτι υπηρξα λεπτη στη ζωη μου, ναι το θυμαμαι και το βλεπω στις φωτογραφιες, και ομωσ αν με ρωτησετε ποτε δεν αισθανηκα λεπτη,ποτε δεν με αφησαν να το κανω..και ναι ετρωγα κρυφα γτ πολυ απλα δεν μπορουσα να φαω φανερα,αργοτερα ετρωγα και μου προκαλουσα εμετο,εβγαλαν καλουσ τα δαχτυλα μου, απο το γαστρικο υγρο εμαθα αργοτερα απο το ιντερνετ, και οι γονεις μου ακάθεκτοι η τρομοκρατεια σε ολο της το μεγαλειο,ακομα και τώρα όντας 22 χρονων τρωω κατι και το κρυβω σε ενα σωρο απο χαρτοπετσετες για να εξαφανισω ολα τα αποδεικτικα στοιχεια.. δεν με αγαπαω, για την ακριβεια με μισώ. χανω και περνω 20 κιλα εδω και 4 χρονια συνεχως. Αυτα τα χριστουγγενα θα με βρουν μανταρισμενη, παω για λιποαναροφηση, στο μυαλο μου φανταζει η μονη λυση και ασ μη γελιωμαστε, η μονη λυση για να σηκωθει η ψυχολογια μου απ τα πατωματα που βρισκετε εδω και χρονια..
ευχαριστω για την υπομονη σας,
φιλικα,
Δομινικη
Καλησπέρα κι απο εμένα συνονόματή μου Δομινίκη!! (ναι ναι, υπάρχει κι άλλη με το ίδιο όνομα, και όχι μόνο!!)
Αν ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω θα τρόμαζες γλυκειά μου! Πρίν τρία χρόνια περίπου ήμουν κι εγώ σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, με κατάθλιψη, υπερφαγία, ερωτική απογοήτευση και μια στάση για τη ζωή πολύ αρνητική. Όλοι προσπαθούσαν να μου πουν οτι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, εγώ όμως ήμουν τόσο βυθισμένη στην άβυσσο που δεν μπορούσα να ακούσω τίποτα...Έβλεπα την εικόνα μου στον καθρέφτη, σε φωτογραφίες, στο βλέμμα ενός άντρα που μου άρεσε, και με μισούσα. Απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ένιωθα ότι δεν ήμουν αρκετή, οτι ήμουν άσχημη, χοντρή, ανεπιθύμητη και ότι άλλο νιώθει κάποιος που έχει περάσει απο αυτή τη φάση.
Μετά απο πολλές πιέσεις μιας φίλης αποφάσισα να απευθυνθώ σε ψυχολόγο. Εκεί ξεκίνησε ένας αγώνας και μια πάλη μέσα μου για να καταφέρω να βγώ απο την κατάθλιψη που είχα πέσει και να κατανοήσω τους λόγους που ένιωθα έτσι.
Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο να παλεύεις με τον εαυτό σου και σίγουρα θέλει πολύ δουλειά κυρίως απο σένα την ίδια, ο ψυχολόγος απλά σου δίνει τα ερεθίσματα...
Απο εκεί λοιπόν ξεκινάνε όλα, απο το τι έχει ο καθένας μας στην ψυχούλα του...Όταν ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα θα δεις την κατάσταση καθαρά όπως είναι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα, ακόμα και πρίν χάσεις τα κιλά σου.
Που δεν είναι πολλά, πίστεψέ με, ειδικά για το ύψος σου... Και σίγουρα γλυκειά μου η λιποαναρρόφηση δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα...Χάσε πρώτα τα κιλά που θέλεις, έστω και με αργό ρυθμό, έτσι δεν θα τα ξαναπάρεις ποτέ...Και μετά αν κάτι δεν σου αρέσει στο σώμα σου κάνε και κάποια επέμβαση...
Αν και είσαι ακόμα πολύ νέα και θα δεις οτι θα αλλάξει τελείως η εικόνα σου...
Ελπίζω να μην σε ζάλισα συνονόματη :wink1:
Φιλάκια πολλά κι ελπίζω να μπαίνεις εδώ συχνά να τα λέμε.