summer '09
150+
26/1/11
132
25/7/11
126 132-112-132
1/8/11
123 130-110-130
9/10/11
115 127-107-127
5/3/12
Printable View
summer '09
150+
26/1/11
132
25/7/11
126 132-112-132
1/8/11
123 130-110-130
9/10/11
115 127-107-127
5/3/12
Καλη συνεχεια Amyrsa...:grin:
εγώ για να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα τι είναι αυτά τα νούμερα κ γιατί τα γράφεις στο φόρουμ βουλιμία :puzzled::puzzled: όπως κ να έχει καλή επιτυχία σε ότι κ αν έχεις βάλει ως στόχο
amyrsa μια χαρά τα πήγες για πρώτη εβδομάδα!και μπράβο σου που δεν πτοήθηκες από όποιο σταβοπάτημα έκανες το σαββατοκύριακο!καλή συνέχεια να έχεις
Μπραβο Αμυρσα...πας τελεια συνεχισε ετσι ισορροπιμενα και χωρις στερησεις και θα πας μια χαρα.Οτο θες εμεις εδω θα ειμαστε...
Amyrsa συγχαρητηρια.... συνεχισε ετσι
δεν κανει να τρεχεις εχοντας τοσα κιλα.
πρεπει να ελαφρυνεις κ να πεσεις κατω απο 80 για να αρχισεις να τρεχεις. ετσι κανεις κακο μονο.
αμυρσα, εξαιρετικό αποτελεσμα πρωτου μηνα, καλή συνέχεια σου εύχομαι!:thumbup::thumbup:
amyrsa πραγματικα το "προγραμμα" σου φαινεται πολυ εξυπνο και μελετημενο και ειμαι σιγουρη οτι θα συνεχισεις να τα πηγαινεις παρα πολυ καλα. μπραβο!!
αν αφαιρεσεις 1 κ.σ. ελαιολαδο, ποσο θα σου μενει καθημερινα?
αμυρσα έχεις πάει εξαιρετικά μπράβο σου!Καλή συνέχεια να έχεις και πολύ χαίρομαι που βλέπω πως μπορείς και τρέχεις σχετικά άνετα και παίζεις και τένις!Αλήθεια σκέφτομαι να αρχίσω από Σεπτέμβριο τένις είναι δύσκολο?κουραστικό?
oxι, δε με κουρασες καθολου, ισα ισα. το επιασα το σκεπτικο. μπραβο που το εχεις ψαξει τοσο. ρωτησα γιατι ανησυχησα μηπως αφαιρεσεις εντελως το ελαιολαδο απο τη διατροφη σου (εχουμε δει πολλα τετοια στο φορουμ), αλλα τελικα εσυ καμμια σχεση, δε θα εκανες κατι τετοιο :)
παντως μολις μαθεις λιγο τις αναλογιες κλπ, προσπαθησε να σταματησεις σιγα σιγα να τα υπολογιζεις τοσο εκτενως, θα τα ξερεις στο περιπου. Θελω να πω οτι η υπερβολικη ενασχοληση ισως μας κανει και κακο. Οταν ξεκινησα προγραμμα για αυξηση μυικης μαζας, καταπολεμηση κυτταριτιδας και χαλαρωσης, αρχισα να τα ψαχνω ολα με μεγαλη ακριβεια. Μετρουσα λιπη υδατανθρακες πρωτεινες σακχαρα και ινες της καθε μερας. Ολα αυτα δηλαδη που οσο ημουν σε περιοδο βαρους δεν τα εκανα, ακριβως για να μη φρικαρω και να ειμαι χαλαρη. Και να μη στα πολυλογω, καποια στιγμη απο την πολλη καταμετρηση, τις απαγορευσεις, την πειθαρχια, τα μαθηματικα,... ε τα ειδα ολα :P Αφορμη ηταν βεβαια, μη λεω χαζομαρες, οι βασικοι λογοι πιεσης και ξεσπασματος ηταν αλλοι.
Παντως αυτο που σιγουρα αποκομισα ηταν οτι δεν εχουμε ιδεα τι τρωμε αν δεν το ψαξουμε πανω στις ετικετες αναλυτικα και αν δεν ξερουμε τις ημερησιες αναγκες του οργανισμου, τα κακα λιπαρα σε συγκριση με τα καλα, κλπ. Πολλες φορες οι ονομασιες και το πλασαρισμα των προιοντων ειναι εντελως παραπλανητικα στοιχεια.
το ξαναδιαβασα :)
να ξερεις οτι η διατροφη που κανεις θα βοηθησει παρα πολυ στο να μη χασεις σημαντικο κομματι της μυικης σου μαζας και αυτο σημαινει οτι οταν φτασεις στο στοχο σου το σωμα σου θα δειχνει πολυ καλυτερο απο ο,τι ενα σωμα ιδιων κιλων με λιγοτερη μυικη μαζα. ακομα κι αν αυτο σημαινει οτι ο αριθμος στη ζυγαρια θα κατεβαινει πιο αργα, η εικονα σου θα ειναι καλυτερη. εμενα στα 60 κιλα με κανουν για 54-55, αλλα κοπιασα στο γυμναστηριο
γεια σου amyrsa
καλη επιτυχια σου ευχομαι
Quote:
Originally posted by Amyrsa
@konina
ευχαριστώ πολύ
@ASTARTE
άποψή σου:)
δεν ειναι δικη μου αποψη.
πηγαινε ρωτα γυμναστη κ θα δεις οτι θα σου πει οτι σου ειπα.εγω ημουν 85 κιλα οταν ρωτησα κ μου ειπαν να μη τρεχω κ τρεχεις εσυ στα 100 τοσα κιλα ?
απο κει κ περα.. δικο σου θεμα.
Αstarte εισαι άξεστη και κακότροπη
ΥΣ. Δεν ειμαι 100 τοσο κιλα για να εχω κομπλεξισμους οπως εσυ πιστευεις για τις υπολοιπες αλλα εχεις ξεφυγει
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Καλη επιτυχια!!!!!!!!
Γειά σου,Amyrsa,καλή σου χρονιά κι ό,τι καλύτερο σε όσα επιχειρείς! Ερώτηση:Προς τι το κενό και πάλι μήνυμα;
Κι αν τα προηγούμενα τα έσβησες ενδεχομένως λόγω αντιπαραθέσεων όπως αντιλαμβάνομαι από τα συμφραζόμενα,
γιατί επαναφέρεις το τόπικ χωρίς ουσιαστικά κάτι να έχεις να πεις;Νιώθω σαν το παιδάκι στο παραμύθι
με τον γυμνό αυτοκράτορα.Μη μου πείτε πως οι υπόλοιποι θαυμάζετε τα υπέροχα νέα του ρούχα!
NADINE, το σημερινό μήνυμα και αρκετά άλλα έμειναν άδεια γιατί τελικά μετέφερα όλα τα status στο πρώτο post. Τα μάζεψα όλα εκεί κι εκεί θα γράφω την όποια εξέλιξη.
Στην αντιπαράθεση που διαδραματίστηκε στο thread μου, δεν είχα πρακτικά συμμετάσχει.
Τα λοιπά post τα έσβησα με αφορμή διάφορα, don't bother.
A truly great year, wish you.
Εσύ δε με ξέρεις, εγώ σε «ξέρω» μέσω των πολλών post σου σ' αυτό το forum και σε εκτιμώ ιδιαίτερα.
Καλή χρονιά σε όλους μας, παίδες.
:) Να μην κοιταχτώ λοιπόν σ'οφθαλμίατρο!Όντως ο αυτοκράτορας είναι γυμνός!
Συγχώρεσε την παρατήρηση μου,Amyrsa!Οφείλω να το παίζω πού και πού Moderator γιατί χαλεποί
οι καιροί και δεν είμαστε για απολύσεις! :bouncy: Αναρρωτιόμουν μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα και δε φαίνονται αλλά οκ.
Ελπίζω σύντομα να ξεδιπλωθείς,να σε "γνωρίσω" κι εγώ και ν'ανταποδώσω την εκτίμηση!Και πάλι καλή σου δύναμη!Φιλάκιαααα