ΕΡΩΤΗΣΗ παιδια γεια σας ξερει κανεις να μου πει για τα lipotox KAI XS . XS δοκιμασα και δεν τρελαθηκα αλλα τα lipotox υποσχονται υπερβολικα πολλα πραγματα συμφωνα παντα μ'αυτα που διαβασα στην διαφημηση
Printable View
ΕΡΩΤΗΣΗ παιδια γεια σας ξερει κανεις να μου πει για τα lipotox KAI XS . XS δοκιμασα και δεν τρελαθηκα αλλα τα lipotox υποσχονται υπερβολικα πολλα πραγματα συμφωνα παντα μ'αυτα που διαβασα στην διαφημηση
Εχω δοκιμασει τα xs αλλα δεν τρελαθηκα κιολας με το αποτελεσμα...θελει διατροφη 1200 αν θυμαμαι καλα κ δεν ειδα κ τα τρομερα αποτελεσματα...ισως παιζει ρολο κ ο καθε οργανισμος...εγω χανω πολυ δυσκολα..περισυ με ενα 1 μηνα σε διαιτολογο ειχα χασει 800γρμ...κ σε καποια φαση που επαιρνα κ αυτα δεν ειδα διαφορα..
τα xs τα πηρα ενταξει δεν τα τελειωσα κι ολα για να εχω πληρη εικονα αλλα τα lipotox ακουγονται πολυ καλα για να ναι αληθινα. 1) μειωση ορεξης 2) 4 φορες περισσοτερο βαρος ,4φορες πιο γρηγορα 3) καυση επιπλεον θερμιδων δηλαδη μονο καφε δεν ψηνει!
Mπηκα και εψαξα για αυτα τα λιποτοξ και αυτα που υποσχονται ειναι εξωφρενικα.Λεει να παιρνεις μεχρι 6 καψουλες τη μερα...Τα εχει δοκιμασει κανεις?
Εγω σκοπευω να τα δοκιμασω το μονο που ξερω περα απ'αυτα που σας ειπα ειναι οτι κανουν γυρω στα 35 ευρω.Freedom νομισα πως εφυγες σου απαντησα στο προηγουμενο post.
Παντως παιδια ας μη γελιομαστε..εδω ας πουμε τα reductil που σου μειωνουν την ορεξη κ βοηθουν κ σε καυσεις ειναι πολυ ακριβα.....ειναι δυνατον ενα φυτικο χαπι να προσφερει τοσα πολλακ να ειναι παραληλα κ τοσο φθηνο?δεν ξερω νομιζω οτι ειναι περισσοτερο στο μυαλο αυτου που το παιρνει...αλλα δεν χανεις κ τπτ να τα δοκιμασεις εκτος απο 35 ευρω...
τα έχω δει και εγώ, αλλά δεν θυμάμαι είναι φυτικά? αν όχι έχουν έγκριση από τον ΕΟΦ?
Τα περισσοτερα απο αυτα υποτιθετε πως ειναι φυτικα κ δενβλαπτουν τον οργανισμο..τωρα κατα ποσο δεν το ξερει κανεις εμεις απλα τα καταπινουμε ...κ νομιζω ολα ειναι εγεκριμενα εφοσον πωλουντε σε φαρμακεια...αλλα εχω παρει τοσα πολλα απ αυτα που δεν πιστευω πια, πως μπορουν να βοη8ησουν καποιον πυ ειναι παχυσαρκος...ασε που ο διαιτολογος μου μου ειχε πει πως τιςπρωτες μερες μπορει α βοηθησουν αλλλα μετα σε μπλοκαρουν...τωρα τι ειναι αληθεια κ τι οχι ειναι στη ν κριση του καθενος
μηπως γνωριζει κανεις τι περιεχουν τα lipotox? σε οποιο site κ να μπηκα δεν βρηκα πληροφοριες.
Δεν ξερω μπορεις ομως να πας σε ενα φαρμακειο κ να δεις το κουτακι...Η να μπεις στην σελιδα τησ εταιριας που τα παραγει
μηπως γνωρίζει κανείς για το αν έχουν παρενέργειες τα XS;
Είναι φυτικό, εγώ που τα είχα πάρει μία φορά δεν είχαν καμία παρενέργεια, δεν νομίζω ότι έχουν τώρα καλό είναι να το ψάξεις κιόλας....
Παιδια,εδω και 2 βδομαδες περιπου παιρνω τα lipotox!
Kαταρχην αυτο που εχω να πω ειναι οτι δεν ξερω για τα υπολοιπα που υποσχεται,αλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κοβει την ορεξη!Εχω ηδη χασει 2μιση κιλα αλλα αυτο μπορει να οφειλεται και στη διαιτα που κανω .Το οτι ομως κοβει την ορεξη ειναι γεγονος και με εχει βοηθησει απιστευτα καθως ειμαι πολυ λιχουδο και παντα χαλουσα τη διαιτα για αυτο το λογο!
Για παραδειγμα ενα απογευμα ειχα φαει ενα bar για σνακ και απο λαιμαργια τσιμπησα κ ενα 2 φρυγανιες με μελι και λιγο γιαουρτι....ενα θα σας πω:ΕΣΚΑΣΑ!!!ενιωθα οτι ειχα φαει 10 γυρους!!
Η δοσολογια ειναι :1 χαπι το πρωι, και απο 2 χαπια μια ωρα πριν το καθε ολοκληρωμενο γευμα ,πριν το μεσσημεριανο και το βραδινο δηλαδη.Και σε περιπτωση εντονης πεινας το απογευμα ακομα ενα χαπι.Μεχρι 6 δηλαδη το πολυ τη μερα.
Προσωπικα ,δεν εχει χρειαστει να παρω το απογευμα μεχρι τωρα γιατι δεν πειναω!
Η τιμη του ειναι 31 ευρω και διαρκει περιπου 14-15 μερες(70 καψουλες),δηλαδη 62 το μηνα.
Αυτα απο μενα...οσο για τα υπολοιπα που υποσχεται ,οταν περασουν 2 βδομαδες ακομη θα σας πω πως λειτουργησε αλλα και μονο το γεγονος οτι κοβει τοσο θεαματικα την πεινα εμενα μου ειναι υπερ αερκετο!!
Ο,τι αλλη απορια εχετε σχετικα ,εδω ειμαι!:D
maroulaki τι φαρμακα ειναι αυτα?ειναι σαν το reductil .εχει παρενεργεις?εγω με το ρεντουκτιλ εχασα 10 κιλα περιπου αλλα τραβιξα πολλα με τισ παρενεργειες.
koitakte ti plirof vrika sxetika
LipoDox
A form of the anticancer drug doxorubicin that is contained in very tiny, fat-like particles. Μια μορφή της δοξορουβικίνης αντικαρκινικό φάρμακο που περιέχεται σε πολύ μικρό, το λίπος-like σωματίδια. It may have fewer side effects and work better than doxorubicin. Μπορεί να έχουν λιγότερες παρενέργειες και να λειτουργεί καλύτερα από ό, τι δοξορουβικίνης. LipoDox is used to treat ovarian cancer, AIDS-related Kaposi sarcoma, and multiple myeloma in patients whose disease has not gotten better after treatment with other anticancer drugs. LipoDox χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του καρκίνου των ωοθηκών, που σχετίζονται με το AIDS σάρκωμα Kaposi, το μυέλωμα καθώς και σε ασθενείς των οποίων η νόσος δεν έχει gotten καλύτερα μετά τη θεραπεία με άλλα αντικαρκινικά φάρμακα. It may be used together with other anticancer drugs. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με άλλα αντικαρκινικά φάρμακα. It is also being studied in the treatment of other types of cancer. Είναι, επίσης, να μελετηθεί για τη θεραπεία άλλων μορφών καρκίνου. LipoDox is a type of anthracycline antitumor antibiotic. LipoDox είναι ένα είδος ανθρακυκλίνη antitumor αντιβιοτικό. Also called doxorubicin hydrochloride liposome, Doxil, Evacet, and Dox-SL. Επίσης καλείται η υδροχλωρική δοξορουβικίνη liposome, Doxil, Evacet, και Dox-SL.
Μαρουλακι σ'ευχαριστω προσωπικα που καταθετεις την εμπειρια σου με τα λιποτοξ γιατι με ενδιαφερει πολυ η γνωμη καποιου που τα πηρε
,αυριο θα τα αγορασω κι εγω!Please οτι παρατηρεις γραφε το πχ,αν χανεις ευκολοτερα-γρηγοροτερα,αν μαζευεις σε ποντους κτλ.ευχαριστω και παλι καλη δυναμη στις προσπαθειες ολων μας.
gourounaki αυτα που γραφεις ,που μολις τωρα ειδα ,ειναι σοβαρα και μπραβο σου που μας ενημερωνεις.Το φαρμακο που αναφερεις εσυ ομως λεγεται lipodox και μεις λεμε για το lipotox(με t )accellerate.Mηπως δεν ειναι το ιδιο ?
Δεν εχουν καμια σχεση με τα reductil.Δεν τα εχω παρει ποτε αυτα αλλα εχω ακουσει για τις παρενεργειες που εχουν.Quote:
Originally posted by gourounaki
maroulaki τι φαρμακα ειναι αυτα?ειναι σαν το reductil .εχει παρενεργεις?εγω με το ρεντουκτιλ εχασα 10 κιλα περιπου αλλα τραβιξα πολλα με τισ παρενεργειες.
Με τα lipotox δεν εχω παρατηρησει καμια παρενεργεια.Το μονο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ.Και δεν ειναι μονο η πεινα,αλλα δεν νιωθω ουτε αυτη τη λαιμαργια που ειχα του στυλ να θελω να φαω γλυκο εδω και τωρα!!Αυτο ειναι το παν για μενα!
Οσο αφορα τα κιλα και ποντους θα σας πω σε 1-2 βδομαδες ακομη που θα εχω πληρη εικονα :D
Ακριβως!!Αυτο που λεμε εμεις λεγεται LipotoxQuote:
Originally posted by hopa
gourounaki αυτα που γραφεις ,που μολις τωρα ειδα ,ειναι σοβαρα και μπραβο σου που μας ενημερωνεις.Το φαρμακο που αναφερεις εσυ ομως λεγεται lipodox και μεις λεμε για το lipotox(με t )accellerate.Mηπως δεν ειναι το ιδιο ?
Eπισης ξεχασα να πω οτι ειναι και εγκεκριμενο απο τον ΕΟΦ και χορηγειται και χωρις ιατρικη συνταγη!
maroulaki ακριβος τα ιδια ειχα με τα δικα μ που επερνα αλλα ειχα απρενεργειες.και πιο πανο εγραψες lipodox και περδεθτικα
[quote]Originally posted by marou_laki
Παιδια,εδω και 2 βδομαδες περιπου παιρνω τα lipodox!
Kαταρχην αυτο που εχω να πω ειναι οτι δεν ξερω για τα υπολοιπα που υποσχεται,αλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κοβει την ορεξη!Εχω ηδη χασει 2μιση κιλα αλλα αυτο μπορει να οφειλεται και στη διαιτα που κανω .Το οτι ομως κοβει την ορεξη ειναι γεγονος και με εχει βοηθησει απιστευτα καθως ειμαι πολυ λιχουδο και παντα χαλουσα τη διαιτα για αυτο το λογο!
πανω-πανω
οκ σας ευχαρηστω κοπελιες 8α μα8ω και γιαυτα και μπορει να τα παρω αν δεν τα καταφερω μονη μου
εχεις δικιο γουρουνακι!!!!Δικο μου λαθος!!!Το διορθωσα για να μην υπαρχουν παρερμηνειες!!!!
Και για να μην υπαρξουν αλλες αμφιβολιες για ποιο ακριβως σκευασμα εννοω,παραθετω και φωτογραφια για να ειστε απολυτα καλυμενοι!!:D
http://img373.imageshack.us/img373/9607/trela004bu3.jpg
euxomai na exei apotelesaata diabasa kai gia ta x/s einai endiaferon k ekeina .grafe mas se parakalw pos ta pas an exeis parenergies oso pernaei o keros k an xaneis kila mipos ta paroume k emeis.:)
παιδακια τα xs τα πηρα και παρατηρησα οτι με διαιτιλογιο 1200 θερμιδων με βοηθησαν μονο στη διουρηση η οποια ηταν περισσοτερο αυξημενη απο πριν τα παρω.Αλλα λιγουρες για γλυκο ειχα!νομισω οτι τα lipotox ειναι καλυτερα εντος των ημερων θα τα παρω και θα σας πω οτιδηποτε παρατηρησω.Φιλακια.
hopa πως τα πας με τα lipotox?
gourounaki δεν τα ξεκινησα ακομη,τα εχω αγορασει αλλα ακομα δεν εχω οργανωθει θα ενημερωσω αμεσα μολις εχω τις πρωτες ενυπωσεις.φιλακια θα τα πουμε
ok filakia:)
Καλησπέρα, καινούρια εδώ.
Πήγα σήμερα και αγόρασα το ΧS.
Έχω κάποιοες απορίες, αρχικά: 1) Σε πόσο διάστημα περίπου βλέπεις αποτελέσματα. 2) Πως χρησιμοποιούνται. Εννοώ, τα παίρνεις με νερό, τα βάζεις μέσα σε νερό, απλά τα τρως χωρίς τίποτα, τα καταπίνεις ξεροσφύρι; Τι;
Τhanks, εκ των προτέρων.
καλησπερα Liberty λογικα θα εχουν καποιες οδηγιες μεσα στο κουτακι¨:)
δεν τις διαβαζεις να μας πεις και εμας?????
Τις διάβασα, αλλά το μόνο που λένε είναι ότι πρέπει το fruit πριν το πρωινό και το άλλο μετά το μεσημεριανό και το βραδινό. Αυτό μόνο, τίποτα παραπάνω για το τι και πως, γι αυτό και απευθύνθηκα εδώ, μήπως και γνωρίζει κανείς.
αρα το πινεις με νερο ενα χαπι λιγο πριν φας το πρωινο σου, ενα λιγο πριν το μεσημεριανο και το βραδυνο γευμα αντιστοιχα :)
γενικα νομιζω πως βοηθαει πολυ να πινεις αρκετο νερο ημερισιως, απο 1.5λιτρο και πανω
kai kovei thn oreksh auto?ti kanei??
σε αυτο το θεμα μονο h liberty μπορει να μας διαφωτισει αν μασ πει τι γραφει μεσα .........δεν ξερω καθολου σε τι βοηθουν αυτα τα χαπια... αν μειωνουν την ορεξη η αν κανουν και λιποδυαλιση μαζι
Τυχαία σας είδα μόλις και είπα να σας πω τη γνώμη μου.
Το xs είναι λιποδιαλυτικό και περιέχει CLA δραστικό συστατικό που έχουν πολλές γνωστές εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής. Απομακρύνει υποδόριο λίπος. Είναι ότι καλίτερο στο φυτικό αδυνάτισμα αλλά μόνο όταν κάνεις σωστή διατροφή. Για την μείωση της όρεξης υπάρχουν άλλα χάπια φυτικά που βοηθούν.
(conjugated linoleic acid) λιποδιαλυτης ειναι κανει και αυξηση μυικου ιστου λενε ,που δεν το πιστευω, αλλα σαν λιποδιαλυτης ειναι δραστικος
To CLA όμως απ' ότι ξέρω έχει πολύ καλά αποτελέσματα μόνο αν συνδυαστεί με διατροφή και πολύ γυμναστική. Αληθεύει?
Αλλά δεν νομίζω να κάνει καύση μυικού ιστού, ίσα ίσα που με τη γυμναστική βοηθάει στην ανάπτυξη του, έτσι τουλάχιστον έχω διαβάσει.
παιδια εγω π περνω τα ρεντουκτιλ για καλυτερα αποτελεσματα τι αλλο ακινδυνο σκευασμα να παρω?σκευτομαι τα ξενικαλ γιατι 8α με βοη8ησουν και στη δυσκιλιοτητα π με ταλεπορει.αλλα κολαω στο οτι λειπω τη μιση μερα κ δεν 8ελω να μου φυγουν σε δημοσιο χωρο κ γινω ρεζιλι.
αν δεν τρως πολύ λιπαρά φαγητά δεν πρόκειται να πάθεις κάτι τέτοιο. Αυτό θα σου συμβεί μόνο αν φας πολύ παχυντικά και λιπαρά φαγητά