Quote:
Originally posted by Destinity22
καλημερα ομορφες!!
χαρηκα πολυ για τα σχολια σας
αλλα κ με το τροπο που μου μιλησατε! σας ευχαριστω!:):):)
βεβαια ετσι οπως εγραψα το θεμα νομιζω παρεξηγηθηκα
επιτρεψτε μου να πολυλογησω λιγακι για να εξηγησω κ ναπαντησω σε καποιες ερωτησεις!!!
οπως αναφερα πιο πριν ΔΕΝ πιστευω σε σωστη ηλικια, κ σιγουρα οχι σε ηλικιες που δεν εχουν αναπτυχθει ουτε καν σωματικα (οπως πολυ ωραια εθεσε το psaraki, τα μικρά εφηβάκια)!!!
κ φυσικα ποτε δεν θα εκανα κατι απλα για να το κανω η επειδη το κανουν οι αλλοι! ποτε δεν πηγαινα με την μοδα η τη μαζα!!!! κ δυστυχως ειμαι πολυ ρομαντικη...η πραγματικοτητα με προσγειωνει κ θα με προσγειωνει συνεχως...
η ειρωνεια ξερετε ποια ειναι??????? (κ ετσι απανταω κ στο ερωτημα σου psaraki)
οτι εμενα προσωπικα δε με καιει το σεξ...ισως επειδη δεν τοχω γευτει δε μου λειπει...
μεταξυ μας αν θελω ικανοποιουμε κ μονη μου....
εμενα μου λειπουν πιο δεδομενα για αλλους πραγματα η αγκαλια ενα φιλι η σκεψη οτι καποιος σε σκεφτεσαι η σε χρειαζεται η σε θυμαται καποια στιγμη της μερας, οτι χανεσαι στην αγκαλια του, κ ολα αυτα δεν τα εχω ζησει ποτε....
γιαυτο με τρομαζει ισως το σεξ γιατι σε μια τετοια ηλικια δε φαινεται λογικο...κ εχω δει σε φορουμ αντρες να λενε οτι δεν θα τους πειραζε αλλα σιγουρα θα σκεφτοντουσαν διαφορα .....
ξερω πως οταν ερθει εκεινη η στιγμη υποτιθεται εφοσον εχει περασει τοσος καιρος
θαμαι με καποιον που θα με αγαπαει θαμαστε καιρο μαζι
κ δεν θα τον νοιαζει
γιατι πηρα κ απο αλλου γνωμες κ οι αντρες θελουν νασαι ο πρωτος τους
οπως ειπε ενας τυπος σε φορουμ δεν θα ζηλευει τους πρωην κ εγω δεν θαχω να συγκρινω
οποτε μια χαρα γιαυτους αλλα ολο το πακετο δεν φαινεται περιεργο??
κ τωρα στην one millor dollar question της monahoiot
παραιτηθηκα εντελως φιλη μου....καποτε πιστευα ηλπιζα ονειρευομουν
τωρα απλα υπαρχω κ αυτο για την οικογενεια μου...
αν ηταν στο χερι μου ισως να μην ημουν καν εδω
δεν βρισκω νοημα...
δουλεια δεν μπορω να βρω ετσι οπως ειμαι, οι φιλοι χαθηκαν, σχεση δεν εχω, το μυαλο μου φευγει αλλου δεν μπορω να συγκεντρωθω απλα χαζευω περναει η μερα γιατι νιωθω οτι αν τα δω ολα καταματα απλα θα καταρευσω με αποτελεσμα να μην μπορω να πιαστω απο κατι....δεν τελειωνω ποτε τιποτα ξεκιναω κιθαρα μονη μου, ταφηνω, ξεκιναω το προφισενσι μονη μου ταφηνω..... γενικα γ@μησετ@
συμπερασμα δεν φλερταρω δεν εχω σχεσεις δε προσεχω τον εαυτο μου ολοι με υποτιμουν γαιτι εγω το επετρεψα κ ξερω πως αν δεν αγαπας κ δεν σεβεσαι τον εαυτο σου πρωτη εσυ δεν το κανουν οι αλλοι
απλα εμενα δε βρεθηκε ποτε κανεις μπροστα μου να δεχτει οπως ειμαι κ να νιωσω οτι αξιζω κ δεν ειμαι μπαζο ρε γαμω το ειμαι 1,70 το παχος αν κ πολυ ειναι ομοιομορφο το προσωπο μου οιποτε χανω τοσο συμμετρικο κ με τα γαλαζοπρασινα ματια μου κ τη πολυ καλη οδοντοστοιχια μου το μονο ποου μπορω να σκεφτω ειναι πως απλα με καποιο τροπο εκπεμπω χιλιομετρα τα κομπλεξ μου κ τις ανασφαλειες αλλα κ παλι ρε κοριτσια ποια γυναικα δεν εχει?????
καλημερα κοπελααα.... να σε ρωτησω κατι.. βάφεσαι? φτιαχνεις τα μαλλια σου? βαζεις ρουχαλακια μοδατα που και σε καλυπτουν και σε κανουν να διχνεις ουααααααουυυ??