Με αφορμη απο μια διαφημιση fitness περιοδικου που εχει δωρο μια βερμουδα αδυνατισματος,αυτες οι βερμουδες αδυνατισματος κανουν δουλεια?
Εχει δοκιμασει καποιος απο εσας να μας πει εαν ειχε παρει ποτε και αν εκαναν κατι?
Printable View
Με αφορμη απο μια διαφημιση fitness περιοδικου που εχει δωρο μια βερμουδα αδυνατισματος,αυτες οι βερμουδες αδυνατισματος κανουν δουλεια?
Εχει δοκιμασει καποιος απο εσας να μας πει εαν ειχε παρει ποτε και αν εκαναν κατι?
αχ και εγω την ειδα και σκεφτομουν να αγορασω το περιοδικο :p
http://www.shape.gr/news/133/ARTICLE...011-09-05.html
λες να κανει τιποτα η θα ναι μουφα?:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Και οχι μονο η συγκεκριμενη εαν κανει τιποτα...
Αν εχει δοκιμασει κανεις,γενικα,βερμουδες αδυνατισματος ,ας μας πει εαν ειδε καποια διαφορα σε ποντους...
εγω παντως μια φορα που ειχα παρει απο περιοδικο παλι,δεν εμπαινε ουτε η γαμπα μου μεσα
:smilegrin::smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by konina
εγω παντως μια φορα που ειχα παρει απο περιοδικο παλι,δεν εμπαινε ουτε η γαμπα μου μεσα
:bigsmile:
φανταζομαι θα πηρες το περιοδικο για τη βερμουδα και πηγαν τσαμπα τα λεφτα:bigsmile:
ακριβως.........
Κι εγώ μια απ τα ίδια! Την έχω μέσα στην ντουλάπα μου μπας και μπω κάποτε..
Βέβαια όταν θα μπαίνω δεν νομίζω να την χρειάζομαι πλέον, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :P
Πριν απο χρονια φορουσα και καναν γρουτσου γρουτσου κατω απο τα ρουχα
αααααα!!!!!!!! δεν ειμαι η μονη που απορουσε για ποιο λογο την ειχε δωρο το περιοδικο..........!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το πηρα χθες,εκτος του οτι μου μπαινει με λιγη δυσκολια ειναι ελλατωματικο και το φερμουαρ :grind:.Παντως για λιγο που τη φορεσα ιδρωνα πολυ,θα προσπαθησω να τη φοραω την ωρα που κανω γυμναστικη.
καλημερα
λοιπον κατα καιρους εχω αγορασει τετοιες βερμουδες απο φαρμακειο δυο φορες και μια φορα απο περιοδικο. Αυτες του φαρμακειου που ειναι με τις μικροκυψελες κανουν καλη εφαρμογη και δημιουργουν ενα πραγμα σαν σαουνα οταν τις φορας και κανεις καποια ασκηση. Εχω δει βελτιωση στα μπουτια, βελτιωση που αφορα στην χαλαρωση και γενικα οψη του δερματος. Εγω τις φοραω στο περπατημα.
Οχι δεν χανεις κιλα, οχι δεν χανεις ποντους απο το πουθενα, αν ομως σκοπευεις να κανεις καποια γυμναστικη ναι βοηθαει. Το περιοδικο αυτο το αγοραζω ετσι κ αλλιως οποτε πηρα και την βερμουδα, σαν μεγεθος ειναι large προς medium. Σαν ποιοτητα ειναι χαλια, δεν προκειται να την βαλω ποτε, ειναι σα να φορας ενα κομματι πλαστικο, σα να φορας ενα λεπτο φενιζολ, δεν αναπνεει απο πουθενα και το φερμουαρ δεν ειναι σοι.
Α! και κατι ακομη αν εχετε φλεβες μη φορατε τετοια γιατι χειροτερευουν το προβλημα
Aπο το φαρμακειο ποσο περιπου ηταν η τιμη της?
θελω κι εγω να μαθω τι τιμες παιζουν:yes:Quote:
Originally posted by sokalataki29
Aπο το φαρμακειο ποσο περιπου ηταν η τιμη της?
Κι εγώ είχα πάρει πιο παλιά μία βερμούδα και είναι όπως ακριβώς την περιγράφετε, δηλαδή κάτω από τα ρούχα ακούγονται περίεργοι θόρυβοι - κάτι γρούτσου γρούτσου όταν περπατάς - την έχω ακόμα, είναι καλοδιατηρημένη, την έχω αρκετά χρόνια, δεν ξέρω αν φταίει το ύφασμα, είναι από νεοπρίν, το έχω χιλιοπλύνει, την έχω χιλιοφορέσει. Να σας πω την αλήθεια, νομίζω ότι για να δεις διαφορά θα πρέπει να τη φοράς αρκετές ώρες. Εντωμεταξύ, όταν τη φοράς, νιώθεις ότι κάτι γίνεται στο σώμα σου, κάτι σαν σάουνα. Αλλά λόγω υποχρεώσεων, αν πρέπει να βγεις έξω, να πας δουλειά, κάπου, για ψώνια, σούπερ μάρκετ ξέρω γω, δε μπορείς να τη φοράς στο δρόμο και να ακούγεται το γρούτσου-γρούτσου όπου πας. Επιμένω ότι αυτό είναι μόνο για το σπίτι. Και αν θυμάμαι καλά, οι οδηγίες έλεγαν ότι δεν κάνει να τη φοράμε στον ύπνο. Εμένα πάντως να σας πω μου άρεσε το αίσθημα της σάουνας, και για το χειμώνα που κάνει κρύο είναι φοβερά βολική κάτω από την πυτζάμα ;)
Ωχ! Γιατί? Για πες περισσότερες πληροφορίες, γιατί έχω ένα πρόβλημα με τις φλέβες, φλεβίτιδες, κιρσούς και τα συναφή.Quote:
Originally posted by gilie-
Α! και κατι ακομη αν εχετε φλεβες μη φορατε τετοια γιατι χειροτερευουν το προβλημα
την πήρε η μαμά μου απο το συγκεκριμένο περιοδικό και είναι με νούμερα..
δεν βρήκε το xL και πήρε το large.δεν της μπαίνει με τίποτα!
και η μαμά μου είναι 85 κιλά,που να την πάρω εγώ που είμαι 130!
εμμμμμμ οταν εγω τα λεω...... εγω στα 80κιλα κ ουτε που ανεβαινε το large....ασε..... τραγικο "δωρο" για περιοδικο...ενιωσα πιο ΑΝΤΙ-fitness και ΑΝΤΙ-shape απο ποτε!!!!!!
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by konina
εμμμμμμ οταν εγω τα λεω...... εγω στα 80κιλα κ ουτε που ανεβαινε το large....ασε..... τραγικο "δωρο" για περιοδικο...ενιωσα πιο ΑΝΤΙ-fitness και ΑΝΤΙ-shape απο ποτε!!!!!!
Να σας πω κάτι που μου τη σπάει απίστευτα? Όταν υποτίθεται ότι κάνουν τέτοια δώρα τα περιοδικά, απευθύνονται σε άτομα που το έχουν ανάγκη. Γιατί λοιπόν βαφτίζουν ένα νούμερο L ή XL από τη στιγμή που δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό μέγεθος του ρούχου? Δηλαδή το υποτιθέμενο L, είναι για Μedium σωματότυπους, γιατί το κάνουν αυτό λοιπόν, για να μας ισοπεδώνουν την ψυχολογία γ@μ@το? :thumbdown:
δοκιμαστικο μυνημα για να δω αν φαινεται το τικερακι ,δεκα ωρες το παιδευω:dork:
xaxaxaεισαι μεσα στο μυαλο μου!!1:yes::yes::yes::yes:Quote:
Originally posted by Adda
Να σας πω κάτι που μου τη σπάει απίστευτα? Όταν υποτίθεται ότι κάνουν τέτοια δώρα τα περιοδικά, απευθύνονται σε άτομα που το έχουν ανάγκη. Γιατί λοιπόν βαφτίζουν ένα νούμερο L ή XL από τη στιγμή που δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό μέγεθος του ρούχου? Δηλαδή το υποτιθέμενο L, είναι για Μedium σωματότυπους, γιατί το κάνουν αυτό λοιπόν, για να μας ισοπεδώνουν την ψυχολογία γ@μ@το? :thumbdown:
:spin: Είδες? Εμείς όμως δε μασάμε!!! :bigsmile:Quote:
Originally posted by angelaorangel
xaxaxaεισαι μεσα στο μυαλο μου!!1:yes::yes::yes::yes:
Τώρα με κάνατε και πήγα και δοκίμασα τη δική μου βερμούδα (λέμε τώρα)! Την πήρα από περιοδικό, έχει όψη σκουπιδοσακούλας και βρωμάει κιόλας. Όταν την πήρα σταματούσε στην περιφέρεια. Τώρα μετά βίας μπαίνω μέσα και ως εκεί. Με δυσκολία μπορώ να καθήσω. Οι οδηγίες λένε ότι τη φοράς, κάνεις δουλειές, κάθεσαι άνετα και γίνεται η εφίδρωση. Αν πρέπει να είμαι εξήντα κιλά για να μπορώ να τα κάνω όλα αυτά, φορώντας τη βρωμο-βερμούδα, τότε γιατί στην ευχή να την πάρω? Πολλές οι παθούσες βλέπω...
Το μεσημερι εκανα μια ωρα ποδηλατο με τη συγκεκριμενη βερμουδα,ιδρωσα παρα πολυ ειναι αληθεια,δεν ξερω αν κανει δουλεια οσον αφορα τους ποντους ,αλλα μου αρεσε γιατι οταν την εβγαλα το δερμα στα μπουτια ηταν απιστετα απαλο σαν να χα βαλει ενυδατικη:)
Ys-Η αδερφη μου περυσι οταν εκανε γυμναστικη εβαζε την ολοσωμη στολη ψαροντουφεκα του αντρα της και εχασε ποντους:D::D Πρεπει να ειναι απο το ιδιο υλικο
Πλακα κανεις!!!:smilegrin:Quote:
Originally posted by sokalataki29
Ys-Η αδερφη μου περυσι οταν εκανε γυμναστικη εβαζε την ολοσωμη στολη ψαροντουφεκα του αντρα της και εχασε ποντους:D::D Πρεπει να ειναι απο το ιδιο υλικο
Για αυτο εξηγειται γιατι οι ψαροντουφεκαδες εχουν... γ@μ* τα σωματα:spin::spin:
χαχαχαααχχα
Πάντως, ομολογώ ότι ενώ έχω τέτοιου είδους βερμούδα, δε σας κρύβω ότι μπήκα κι εγώ στον πειρασμό να αγοράσω το εν λόγω περιοδικό... Ξέρετε, αυτό που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες και μας έχει πήξει στις διαφημίσεις και μας έχει κάνει σχεδόν πλύση εγκεφάλου. Αλλά απ' ότι διάβασα από τις κοπέλες που το πηραν δεν έμειναν και πολύ ευχαριστημένες με την ποιότητα του υλικού, οπότε το αφήνω καλύτερα ε? :fake sniffle:
αχ να σας ρωτήσω βρε κορίτσια και κάτι άλλο... Πόσο πάει αυτό το περιοδικό? Για να δω πόσο δηλαδή τη χρεώνουν τη βερμούδα. Γιατί συνήθως τα υποτιθέμενα δωράκια τα χρεώνουν 5 +6 + 7 ευρώ επιπλέον στην τιμή του περιοδικού. Από καθαρή περιέργεια ρωτάω...
6.90 ευρουλακια:bigsmile:
Απο οτι καταλαβα δεν αξιζει να το αγορασεις μονο και μονο για τη βερμουδα.Μαλλον δεν θα ειναι καλης ποιοτητας.
Ναι, κι εγώ έτσι νομίζω... Όπως είπα νωρίτερα ψηνόμουν, αλλά μόλις διάβασα τις κριτικές, λέω άστο καλύτερα. Οκ, έτσι κι αλλιώς έχω την παλιά τη βερμουδίτσα μου, η οποία τουλάχιστο από άποψη ζέστης........... με κρατάει ζεστή τις κρύες νύχτες του χειμώνα :spin::spin::spin:
Είχα πάρει στο παρελθόν δύο-τρεις βερμούδες ή σετάκια, άλλα με νεοπρίν και άλλα με πλαστικό. Προκαλούσαν εφίδρωση και άφηναν ένα δέρμα με τέλεια ενυδάτωση, αλλά αν ξαναφορούσα τη βερμούδα, μου δημιουργούσε δερματικά προβλήματα. Παρατήρησα ότι έπρεπε να την πλένω καλά και να την αφήνω να στεγνώνει τέλεια - άρα τουλάχιστον με μια μέρα διαφορά σε κάθε εφαρμογή - ενώ πέραν της ενυδάτωσης, δεν είδα ουσιαστικά κάποια διαφορά σε πόντους ή κυτταρίτιδα ή σε κάτι άλλο.
Ακόμη και τώρα, όποτε βρίσκω καμιά από τις παλιές μου βερμουδίτσες μπροστά μου, τη φοράω για μια φορά πχ όταν τρέξω στο διάδρομο, αλλά πάντα θυμάμαι βγάζοντάς την να κάνω μπάνιο και να την πλύνω με αρκετή σαπουνάδα. Και μόνο για χειμώνα, γιατί είναι πολύ δύσκολο να ιδρώνεις κατακαλόκαιρο με τη σάουνα!
αν δεν εχεις καιρο και χρονο -και λεφτα -για γυμναστηρια κανουν δουλεια σε θεμα χαλαρωσης αυτες οι ζωνες απο τα φαρμακεια;
τι τιμες εχουν περιπου;
Quote:
[i]
κλαίω από τα γέλια... απίστευτη εικόνα:tumble::tumble::tumble: