Quote:
Originally posted by Eli
Και τώρα που είμαι άνεργη πάλι βαράω τον εαυτό μου, μου λέω ότι δεν προσπαθώ αρκετά, ότι θα έπρεπε να είμαι πιο ενεργοποιημένη, ότι θα έπρεπε να σηκώνομαι κάθε μέρα και να κάνω πράγματα που έχω στο μυαλό μου, αλλά τελικά νιώθω ότι θέλω χρόνο για τον εαυτό μου, θέλω να χαλαρώσω και να ηρεμήσω, αλλά δεν μπορώ δεν με αφήνω και έτσι διαιωνίζω μία κατάσταση...
Λοιπόν άκου και το εξής! Μέχρι το 2010 κάθε χρόνο έβρισκα διάφορες ασχολίες για να γεμίζω τη μέρα μου σε σημείο να μην έχω χρόνο για τον εαυτό μου, και να τρέχω και να μη φτάνω! Όλο υποχρεώσεις και δουλειές και καθόλου ευχαριστηση! Λοιπόν η ʼννα μου έλεγε ότι αυτό το πράγμα το κάνω μόνο και μόνο γιατί αν κάθομαι όλη μέρα και ασχολούμαι με βλακείες νιώθω ενοχές, ότι δηλαδή είμαι άχρηστη και δεν κάνω τίποτα! Μάλιστα γέμιζα τη μέρα μου με πράγματα που να είναι αποδεκτά από την οικογένειά μου και σύμφωνα με τα πρότυπα του "καλού κοριτσιού", δηλαδή δε θα δούλευα ποτέ σε μπαρ, δε θα έκανα ποτέ μαθήματα ζωγραφικής ή φωνητικής ή θεάτρου, αλλά θα μάθαινα ξένες γλώσσες, θα δούλευα στη δουλειά του πατέρα μου κτλ κτλ