Quote:
Originally posted by xontroyla31
αχ τι να σας πω, να είστε όλες καλά. marlen έχεις δίκιο. συνέχεια διαβάζω όλα τα προβλήματα που έχουν τα κιλά σε μας και στα μωρά και είμαι σίγουρη ότι θα τα πάθω όλα. έχω αγχωθεί τόσο πολύ που δεν μπορώ να χαρώ. ο διαιτολόγος δε μου τα είπε καθόλου άσχημα, θα τα βολέχουμε λέει αλλά τρέμω στην ιδέα ότι την παράλλη βδομάδα έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο και θα φωνάξει μπροστά στον άντρα μου πόσα κιλά είμαι.. ο καημένος δεν το ξέρει, και όλο με ρωτάει αλλά αυτός είναι στέκα. τι να του πω? όχι ότι δεν με βλέπει αλλά ας μην ξέρει και το νούμερο. πριν μερικούς μήνες είχα μια τραγική εμπειρία στο τμήμα στείρωσης στο Αλεξάνδρας. Με έστειλε εκεί μια γνωστή και αφού πήγα πρώτη φορά με ρωτήσαν πόσα κιλά είμαι στο ιστορικό και είπα 10 πιο κάτω γιατί ντράπηκα. ήταν 3 αδύνατες και με κοιτούσαν σα να είχα κάνει έγκλημα. μου δώσαν λοιπόν να κάνω ένα σκασμό εξετάσεις αιματολογικές, γυναικολογικές, τα πάντα. (ειδικά στην σαλπιγγογραφία πέθανα.. πόνος αφόρητος και καθόλου διακριτικοί. πρέπει να μπήκε όλο το προσωπικό μέσα. μετάνιωσα ειλικρινά που δεν είμαι πλούσια για ιδιωτικό).
τσπ αφού τους πήγα τις εξετάσεις όλες και ήταν νορμάλ όλες, αυτές αφού δεν ξέραν τι να πούνε γιατί δεν μένω έγκυος, (το ότι δεν έκανα ποτέ ωορηξία δεν είχε καμία σημασία) με σύρανε πάνω στη ζυγαριά. και όταν είδαν το νούμερο, το φωνάζανε παντού, λέγαν ότι θέλω ξύλο να είμαι σ αυτά τα χάλια στην ηλικία μου και να λέω και ψέμματα (οκ σκοτώστε με είπα ψέμματα). έφυγα απο κει κλαμμένη και ορκισμένη ότι δεν θέλω παιδί. τελικά πήγα σε έναν φοβερό γιατρό που είπε η μάνα μου, και έμεινα με την πρώτη. μου έγραψε και κάτι χάπια που μου κόψαν και την όρεξη, έχασα και ήδη 5 κιλά και έμεινα και έγκυος.
συγνώμη που σας κούρασα απλά δεν μπορώ να πω τον πόνο μου πουθενά αλλού. ποιος θα καταλάβει? κάποια που είναι σε διαστάσεις μοντέλου?
σας ευχαριστώ και πάλι όλες, και όλες να τα πάμε τέλεια εύχομαι. και μακάρι κάποτε να τελείωνε ο ρατσισμός για τους χοντρούς, τους κοντούς, τους αδύνατους κλπ...
καταρχην συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου,κοιτα να χαρεις τη περιοδο αυτη ειναι ,οτι ωραιοτερο μπορει να συμβει σε μια γυναικα