WANTED click , Smart , lessing ........................... poy χαθηκατε κοριτσια !!!!
Printable View
WANTED click , Smart , lessing ........................... poy χαθηκατε κοριτσια !!!!
Εδω ειμαι εγραψα στις 3 αδες ψαχνουμε τις αλλες 2!!
:lol::lol::lol::lol: Δεν παίζεστε! Λέτε να αρχίσουμε να τοιχοκολλούμε σε όλο το φόρουμ αφίσες μπας και τις εντοπίσουμε;
guilty!!!! :bigsmile:
Κλικακι ειπαμε να πιασεις το στοχο και να εξαφανιστεις ...............Καλως ορισες!!!!! Περιμενουμε τα νεα σου !
το στοχο δεν τον επιασα, περιπου 1 κιλο εχει μεινει.
αλλα πηγα tgi friday's προχτες και επεσε τρελη μασα. και την καθαροδευτερα εφαγα καμποσο.
οποτε παμε πισω παλι, τωρα θελω 3 μερες σερι κρατημα για να ζυγιστω.
δυσκολο ομως
βασικα τις τελευταιες 3 μερες ειμαι καπως. αγχος παλι και ταχυκαρδιες αλλα θα στρωσει πού θα παει.................
εαν σε παρηγορει Κλικακι την Καθαρα δευτερα ολοι το ριξαμε εξω ............ οσο για τις ταχυκαρδιες ειναι απο το αγχος σου ..............χαλαρωσε και βγες να περπατησεις στον ηλιο , θα σου κανει καλο ...............
εδω ειμαι κ εγω... ειμαι καλα , δεν ειμαι σαλαμι κ ζω :P
3-4 μερες κ εγω ξεφυγα... αλλα ξαναμαζευτηκα....
περναω τρελα ζορια.....αδερφια, προσευχηθειτε για μενα σε ο,τι πιστευετε...
Πες τα να τα ακούς και εσύ!:smirk:Quote:
Originally posted by Alma libre
εαν σε παρηγορει Κλικακι την Καθαρα δευτερα ολοι το ριξαμε εξω ............ οσο για τις ταχυκαρδιες ειναι απο το αγχος σου ..............χαλαρωσε και βγες να περπατησεις στον ηλιο , θα σου κανει καλο ...............
Smartaki μου καλό τι μας έπαθες; Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και ότι και να είναι να είναι περαστικό! Από μένα έχεις μία ζεστή προσευχούλα :)
Τι τρεχει ρε σαλαμι;Quote:
Originally posted by smart
3-4 μερες κ εγω ξεφυγα... αλλα ξαναμαζευτηκα....
περναω τρελα ζορια.....αδερφια, προσευχηθειτε για μενα σε ο,τι πιστευετε...
Σμαρτακι τι συμβαινει ;;;;; Αναφορα γρηγορα !!!!
ευχαριστω για το ενδιαφερον κοριτσια :)
δε θελω ν ανησυχειτε.... περναω δυσκολα αλλα ολα καλα... θα επιζησω.... εστω κ σαλαμι :P
smart μου ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο ........... ευχομαι ολα να πανε καλα...........
σ ευχαριστω αλμα....
κ εγω το ευχομαι...
(παντως δεν ειναι θεμα υγειας, οποτε τ αλλα .. περνανε... με οποιος κοστος... :( )
Σμαρτ μου εύχομαι όποιο κι αν είναι το πρόβλημα να λυθεί σύντομα και με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σκέψη μου μαζί σου.
σ ευχαριστω φιλιππαρα...
που θα παει..... το κεφαλι ψηλα... κ ας ειναι η ψυχη στα ποδια...
lessing μου ακομα με τις πυτζαμες εσωκλειστη στο σπιτι εισαι ;;;;; εχεις απουσιες στο topic τριωρα και τριαδες ............για εμφανισου !!!!!
Σμαρτακι μου λιγο καλυτερα σημερα ;;;;
Κλικακι εξαφανιζεσαι χαχαχαχαχαχα παιρνεις απουσιες ...........
smartaki
http://www.youtube.com/watch?v=uaSyZh192w0
smatsssssss
Ria moy τι κανεις εισαι καλα ;;;; σε εχω χασει και σενα !!!!!
καλά είμαι γλυκειά μου αλμα!! σας παρακολουθω σιωπηλα κ χαιρομαι πολυ για οσα καταφερνετε!!!
(ο αντρας σου καλα?)
αλμα for you http://www.youtube.com/watch?v=rs6klzmU69c
:wink1:
Καλα ειναι παχαινει .......... σε αντιθεση με μενα δεν το ενοχλουν τα κιλα του ............. Παντως ria το τοπικ σου γνωριζει μεγαλες δοξες και θα χαρουμε να σε εχουμε παλι κοντα μας .......... συνεχιζεις με τις τριαδες ;;; πως πας ;;
ναι εννοειεται τριάδες!!! ειναι η μόνη λυση τριάδες + τριωρα αλμα μου!!! η μόνη λυση στα υπερφαγικά... ναι παρακολουθώ κ το τοπικ μου αλλα ειστε μια χαρα κ χωρις εμένα :) για πολλους λογους... οποτε keep walking!!!
Καλα ria μου να ξερεις οτι οποτε θες εισαι καλοδεχουμενη ...............
παντα γλυκεια κ ευγενικη ...σε ευχαριστω πολυ :smilegrin:Quote:
Originally posted by Alma libre
Καλα ria μου να ξερεις οτι οποτε θες εισαι καλοδεχουμενη ...............
:blush:
παλι καιρο εχω να δω κλικλικω, σμαρτακι, αλμα, λεσσσσ, τι γινεται ρε κοριτσια???? δωστε σημαδι ζωης..... :(
Που εξαφανιστηκαν τοσα μελη ;;;;;;;;;;;;;; alber alert!!!!!!!!!!!!!!!