Quote:
Originally posted by free
marina592 απο την ηλικια των 16-20,21 επασχα απο διατροφικες διαταραχες..16-17 ανοιρεξια και απο κει και επειτα βουλιμια! οι ΔΔ εχουν να κανουν ΜΟΝΟ με την ψυχολογια! οσο σε πιο κακη ψυχολογικη κατασταση εισαι, τοσο πυροδοτουνται και επανατροφοδοτουνται! περασαν 3-4 χρονια ουσα βουλιμικη και εμαθα πολλα απο αυτο! ηταν μαρτυρικα χρονια...φαντασου οτι εγω επαιρνα 7 κιλα την εβδομαδα στο τελευταιο σταδιο(λιγο πριν παρω την αποφαση να παραιτηθω απο αυτη την αδικη ζωη και διαβιωση) πραγμα που για τον εξω κοσμο φανταζει αδυνατο...και ομως συνεβαινε! διωχνω μακρια αυτες τις μερες και εκεινη την ζωη που τιποτα δεν εχε αξια αν δεν μεταφραζοταν σε θερμιδες, φαγητο, κιλα, καθαρτικα, γυμναστικη κτλ! ..... η διαιτα ειναι ο εχθρος για την καταπολεμηση της βουλιμιας,,,οσο καποιος κανει διαιτα σε αυτη την φαση, τοσο πιο πολλα βουλιμικα θα εχει!... το να σταματησω τα βουλιμικα ηταν αποφαση ζωης και την πηρα μονη μου.ειχα διπλα μου μονο τους δικους μου ανθρωπους...ουτε ψυχιατρους, ουτε διατροφολογους ουτε τιποτα! ειμαι πλεον 24 και δεν εχω κανενα προβλημα τετοιου ειδους! οταν τα σταματησα πηρα καποια κιλα αλλα τα εχασα με σωστη διατροφη και ασκηση....χωρις καμια υστερια! και ναι πλεον μετα απο 3-4 χρονια "καθαρη" (και λεω "καθαρη" γιατι η αναγκη και η ταση μας να κανουμε βουλιμικα πιστευω πως ειναι ιδια με καποιον ναρκωμανη που ζηταει την δοση του), δεν εχω κανενα προβλημα! το μονο που χει μεινει ειναι η ταση μου, η αυτοποιημενη πια ταση μου να μετραω τις θερμιδες των φαγητων χωρις να το θελω....απλα μερικες κακες συνηθεις δεν κοβονται!..σιγα σιγα θα φυγει και αυτο! ηδη εχει αρχισει να ξεθυμαινει!
δεν εχει σημασια , καμια σημασια να εισαι αδυνατος και χωρις ζωη...το να υπαρχεις αλλα χωρις να ζεις ειναι το χειροτερο πραγμα...! και στην τελικη υπηρξα 54 κιλα με 1.70 υψος αλλα και τοτε που υποτιθεται πως ειχα κατακτησει το ονειρο ζωης, ημουν πιο δυστυχισμενη απο ποτε! τι να το κανω???
εγω σταματησα να σκεφτομαι σαν βουλιμικη εν μια νυκτι! οταν καταλαβα πως η αληθινη ζωη ειναι εκει εξω, με παρεες, με φιλους, με γονεις, με καποιο συντροφο...η ζωη μας εχει δοθει χαριστικα και αντι να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω που υπαρχουμε καθομαστε και αναλωνομαστε σε πραγματα που υπαρχουν στο κεφαλι μας και μονο! απλα για να σου πω την αληθεια δεν ηθελα να φτασω 50 χρονων και να ζηταω πισω τα χρονια που εγω η ιδια στερηθηκα! δεν αξιζει σε κανεναν αυτο...σε κανεναν!
Μπράβο! Χίλια μπράβο Free μου! :tumble: