ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ-ΕΓΓΡΑΦΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!
PLZ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ-ΕΓΓΡΑΦΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!
PLZ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ
Μια χαρα λειτουργει το site laluna.Τωρα δε ξερω τι γινεται με την εγγραφη νεου μελους.Παντως λειτουργει.
εχω προσπαθησει να συνδεθω κι επειδη δεν θυμαμαι κωδικο κ ονομα ζητησα υπενθυμηση δεν μου ηρθε το μειλ, επισης προσπαθησε μια φιλη μου να εγγραφει και δεν ερχονται τα μειλ..αν γινεται μετεφερε το σε καποιον admin
Αναφερθηκε το προβλημα σε τοπικ στο site.
να εισαι καλα βρε asteropi!!!!ευχαριστω!!!!
τι θελεις να μου δειξεις?μου βγαινει αυτο
Παρακαλούμε συνδεθείτε
Μόνο τα μέλη της κοινότητας μπορούν να συμμετέχουν σε θέματα του Φόρουμ. Πρέπει να κάνετε εγγραφή ή να συνδεθείτε για να συμβάλετε.
η απάντηση του admin οταν ενημερώθηκε για το πρόβλημα
Ευχαριστώ Ranja. Έχω λάβει 2 emails και έχω απαντήσει και στα 2 και εφόσον δεν πήρα απάντηση θεώρησα ότι λύσανε το πρόβλημα. Αν μπορείς πες τους να μου στείλουν το username και το password που θέλουν στο [email protected] για να τους γράψω εγώ. Θενκς/
ευχαριστω πολυ πολυ πολυ πολυ!!!!!!!
hopa κι εσυ ατκινς?
ευχαριστω πολυ πολυ πολυ πολυ!!!!!!!
hopa κι εσυ ατκινς?
ναι σημερα ξεκινησα ξανά..τίποτα να είσαι καλά.
αντε καλη μας επιτυχια!!!!
επισής καλή μου, κράτα γερά.αποδίδει.
Γραφτηκες τελικα?
εχω στειλει 2 μειλ αλλα τπτ ακομα...
Στειλε mail εδω [email protected] ή βρες την διαχειριστρια στο facebook της (Marina Louki) ,ειπε οποιος εχει προβλημα να της στειλει μηνυμα.
ναι εχω στειλει 2 μειλ κ τπτ...
Επειδή καταλαβαίνω πως κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τα mails του yahoo και δεν είμαι σίγουρη αν λαμβάνετε τις απαντήσεις μου, δίνω και εδώ στοιχεία επικοινωνίας και τα ονόματα που έχω ενεργοποιήσει μέχρι στιγμής :
sonacatar
freya
Θα με βρείτε και στο facebook εδώ : www.facebook.com/marinaofpiraeus ( απάντηση της διαχειρηστριάς)
α πολυ ωραία ευχαριστω εγω ειμαι ενταξει!!!
Tι είναι αυτό το σάιτ??
συνταγες και συζητησεις χαμηλων υδατανθρακων
και βοηθάει?
Όσους κάνουν διατροφη χαμηλων υδατανθρακων ναι.Και εχει και συνταγες που προσαρμοζονται σ'αυτη τη διατροφη.
α μάλιστα.Εμένα βασικά η διατροφή μου περιέχει λίγο από όλα άρα λογικά δε θα μου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο.Σας ευχαριστώ πάντως.
μάλλον το συγκεκριμένο σάιτ έχει πάλι πρόβλημα? προσπαθώ να μπω και δεν μπορώ-κράσαρε?
Πωωω τί μου θυμήσατε τώρα!!
Μου θυμήσατε τις εποχές που έκανα τις καταστροφικές πρωτεινικές δίαιτες και έμπαινα σε τέτοια sites!
Γιατί όμως ρωτάτε εδώ τον λόγο που δεν λειτουργεί κάποιο άλλο site;
βρήκα το θέμα και απ'ότι είδα υπάρχουν κοινά μέλη, αυτό είναι όλο. όσο για τις πρωτεινικές δίαιτες, το τι ταιριάζει στον καθένα είναι υποκειμενικό, έτσι δεν είναι? και γω δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε άλλη μια υποθερμιδική δίαιτα, γεμάτη light προιόντα που είναι ότι πιο επιθετικό υπάρχει για το μεταβολισμό και για τον οργανισμό γενοκότερα. κι αυτό είναι άποψη του ενδοκρινολόγου μου-όχι δική μου. αν λάβει κανεις υπόψιν του ότι έχω και μια δυσανεξία στο σιτάρι, η atkins μου ταιριάζει γάντι. χώρια που όταν τρώω δημητριακά γενικότερα, μετά θέλω να φάω ένα βόδι!!!
'Εχεις δίκιο σε αυτά που λες...Quote:
Originally posted by elsa15
βρήκα το θέμα και απ'ότι είδα υπάρχουν κοινά μέλη, αυτό είναι όλο. όσο για τις πρωτεινικές δίαιτες, το τι ταιριάζει στον καθένα είναι υποκειμενικό, έτσι δεν είναι? και γω δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε άλλη μια υποθερμιδική δίαιτα, γεμάτη light προιόντα που είναι ότι πιο επιθετικό υπάρχει για το μεταβολισμό και για τον οργανισμό γενοκότερα. κι αυτό είναι άποψη του ενδοκρινολόγου μου-όχι δική μου. αν λάβει κανεις υπόψιν του ότι έχω και μια δυσανεξία στο σιτάρι, η atkins μου ταιριάζει γάντι. χώρια που όταν τρώω δημητριακά γενικότερα, μετά θέλω να φάω ένα βόδι!!!
Όμως πιστεύεις ότι μπορείς ν' ακολουθήσεις την ατκινς μια ζωή;
Συμφωνώ ότι οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες είναι καταστροφικοί για την υγεία μας, όμως τί γίνεται με τα φρούτα, τα όσπρια, το μέλι, κλπ, τα οποία είναι πολύ ευεργετικά και σχεδόν αποκλείονται από την άτκινς;
Δεν θέλω να αντιπαρατεθούμε ως προς την άτκινς.
Στα γράφω αυτά επειδή έχω κάνει πρωτεινικές δίαιτες 2 φορές στη ζωή μου... κάθε φορά κράτησε κάποιους μήνες, έχασα 10-20 κιλά τη φορά και μετά τις σταμάτησα με αποτέλεσμα να πάρω σχεδόν τα διπλά κιλά πίσω!
Πιστεύω ότι τέτοιου είδους δίαιτες καλό είναι ν' ακολουθούνται από άτομα με συγκεκριμένα θέματα υγείας (πχ ζαχάρου κλπ).
Αν βέβαια θεωρείς ότι σου ταιριάζει μια τέτοια δίαιτα και είσαι σίγουρη ότι μπορείς να την ακολουθήσεις για πάντα, σου εύχομαι καλή επιτυχία!
ακολουθώ μια νέα εκδοχή, που περιλαμβάνει και φρούτα και όσπρια και αργότερα και κάποια σιτηρά-πάντα ολικής. τρώω γενικότερα απ'όλα-απλά προσέχω την πρόσληψη υδατανθράκων.
επειδή έχω θηροειδή και τα light απαγορεύονται, αυτή η διατροφή με βοηθάει. βέβαια, δεν ξέρω έτσι που πάνε τα πράγματα και σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε...θ'αδυνατίσω έτσι κι αλλιώς!!!
Ποιος είπε ότι όταν έχουμε θυρεοειδή απαγορεύονται τα λάιτ προϊόντα; Αν έχεις υποθυρεοειδισμό ο μεταβολισμός ούτως ή άλλως κάνει αργές καύσεις ακόμη κι αν δεν τρως γενικά λάιτ προϊόντα. Την μεγαλύτερη ζημιά -κρίνοντας απ'τον εαυτό μου- την κάνουν οι υδατάνθρακες.
Έχω κάνει χειρουργείο παχυσαρκίας, οπότε οι πρωτείνες έχουν τον πρώτο ρόλο στην διατροφή μου. Δεν κάνω άτκινς όμως. Κάνω πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές αποφεύγοντας τους υδατάνθρακες με συμβουλή του γιατρού μου. Ο δε ενδοκρινολόγος μου μου πρότεινε να τρώω ωμούς ξηρούς καρπούς όποτε πεινάω και γενικά να τους έχω μαζί μου σε κάποιο σακουλάκι για να μην αγοράζω οτιδήποτε άλλο απ'έξω (όταν πεινούσα και ήμουν στον δρόμο συνήθως αγόραζα κουλούρι Θεσσαλονίκης). Σημαντική και η δική του συμβουλή και την ακολουθώ. Ελλείψη υδατανθράκων στην διατροφή μου για μερικές ημέρες καλύπτω μια χαρά τις διατροφικές ανάγκες μου με όσα σημειώνει και η Ματζουράνα.
Και φυσικά χρησιμοποιώ λάιτ προϊόντα γιατί πρέπει και τα λιπαρά ημερησίως να μην είναι πολλά. Σήμερα για παράδειγμα έχω κάνει μπριάμ με κολοκυθάκια. Η πρωτείνη που θα λάβω είναι απ'το κομμάτι τυριού φέτας λάιτ.
Απλώς η παγίδα με τα λάιτ προϊόντα είναι, πως "αφού είναι λάιτ ας φάω λίγο παραπάνω". Δεν είναι έτσι όμως. Αν είναι για το παραπάνω καλύτερα φάε κανονικό τρόφιμο, όχι για να ξεγελάσεις τον εαυτό σου πως έφαγες λιγότερα λιπαρά, ενώ τα έφαγες πλήρως!
Γενικά θεωρώ πως καλό είναι όποιος είναι σε διατροφική φάση, να περιλαμβάνει στο μενού του όλες τις ομάδες τροφίμων, με όσο το δυνατόν γίνεται μειωμένους υδατάνθρακες, ειδικά όταν η ζωή του δεν είναι ιδιαίτερα δραστήρια. :)
ουσιαστικά την ίδια διατροφή κάνουμε! όσο για τα λάιτ ο ενδοκρινολόγος μου το είπε, είναι τροφές που ο αδένας δυσκολεύεται να "αναγνωρίσει"και τον "μπλοκάρουν". και ένα φίλο οποιοπαθητικό που έχω, μου έχει πει να τα αποφεύγω δια ροπάλου. τα λιπαρά εάν τρως με μέτρο δεν σε επιβαρύνουν, η χοληστερίνη μου είναι "παιδική" και τα τριγλυκερίδιά μου σχεδόν ανύπαρκτα!!!
Ακούω πάντα με προσοχή αυτά που λες Τάσο.
Έχεις δίκιο.