θα καθομουν να διαβασω τι θα μου γραφατε για να παρω καμια καλη ιδεα χεχεχε
ενα τελευταιο ταξιδι
Θα συμφωνησω μαζι σου...:P:cool:Quote:
Originally posted by Empneustns
θα καθομουν να διαβασω τι θα μου γραφατε για να παρω καμια καλη ιδεα χεχεχε
Empneustn δεν ξερω με αγχωνουν τετοια ερωτηματα:P
Θα προσπαθουσα να νοιωσω οσο το δυνατον περισσοτερη συντροφικοτητα φανταζομαι και θα μου αρεσε να ερθει το τελος με ανθρωπους που αγαπω ή με το ταιρι της ζωης μου.
Θα εκανα τουμπες λολ
χαχαχα ωραια απαντηση maria... παντως ολοι αποφευγουν να δωσουν σοβαρη απαντηση χμμμμμμμμμμμμμ γιατι αραγε?:P
Empneustn το έγραψες για να αγχωθούμε κ να φοβηθούμε, μήπως ξυπνήσουμε κ ζήσουμε την ζωή μας στο τώρα;
Καρφάκι δεν μου καίγεται.. θα έτρωγα μέχρι να σκάσω.. θα έπιανα τα 220 στην εθνική, δεν ξέρω αν πάει παραπάνω, θα το δοκίμαζα.. θα πήγαινα διακοπές.. θα λιωνα στο σεξ.. ααα θα λήστευα κ μια τράπεζα.. θα έπαιρνα ένα ιδιωτικό τζετ κ θα κανα το γυρω του κοσμου.. θα κανα ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο κ πολλά άλλα μπορώ να σκεφτω, αλλά πρέπει να προγραμματίσω τον χρόνο για να δώ τι θα μου πάρει τελικά..
μήπως θα μπορούσες να ξανακάνεις την ερώτηση κ να το θέσεις διαφορετικά \"τι δεν θα κάνατε αν ξερατε πως την αλλη βδομαδα ερχεται το τελος του κοσμου ....\"
να σου απαντούσα απλά ότι δεν θα έκανα τίποτα απο αυτά που κάνω τώρα.. την συνηθισμένη, ρουτινιασμένη ζωή μου..
\"Η Βερονικα αποφασιζει να πεθανει\" του Paulo Coelho νομιζω τα λεει καλυτερα και περναει το μυνημα καλυτερα.
Θα συνέχιζα αυτά που ήδη κάνω....ε, ΟΚ για δουλειά πάντως δεν θα πήγαινα! :)
Παλιά είχα διαβάσει ένα κόμικς με αυτό το θέμα....ο ήρωας μαθαίνει ότι πλησιάζει το τέλος του κόσμου και βγαίνοντας έξω από το σπίτι του αντικρίζει το απόλυτο χάος, π.χ. οι ίδιοι οι πυροσβέστες να βάζουν φωτιές και να λένε \'χιχι κοίτα τι ωραία φλόγα\', άλλος πετάει χαρτονομίσματα στο δρόμο, άλλοι επιδίδονται σε όργια και κάθε είδους κατάχρηση, πάει στο τμήμα να διαμαρτυρηθεί και βρίσκει τους αστυνομικούς να έχουν απελευθερώσει τους πάντες και να πίνουν τα ναρκωτικά που είχαν κατάσχει κλπ.
Εκεί λοιπόν που είναι εντελώς απογοητευμένος με τη στάση του κόσμου βλέπει μια γιαγιά να κάθεται και να ασχολείται ήρεμα με το πλεκτό της. Λέει, \'επιτέλους ένας λογικός άνθρωπος\' & της λέει \'συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω αν ακούσατε ότι σε μερικές ώρες έρχεται το τέλος του κόσμου\'. Αυτή λοιπόν τον κοιτά και του απαντά έντρομη \'σε μερικές ώρες; ω θεέ μου, δεν θα το τελειώσω ποτέ!\' και συνεχίζει να πλέκει μανιωδώς!....
Ωραία ιστορία Μαρίνα!!!
Λοιπόν, αρχικά έλεγα οτι δεν θα πήγαινα δουλειά. Αλλά τελικά νομίζω θα πήγαινα για μια μέρα και θα έλεγα στους ανωτέρους μου όσα δεν τους έχω πει χρόνια τώρα, λόγω ευγένειας!!!Χε χε!Θα ήμουν αυθεντικότατη!
Ε, μετά θα πέρναγα τον υπόλοιπο χρόνο με ανθρώπους. Και δικούς μου, αγαπημένους, και ξένους που θα γνώριζα στο δρόμο γιατί θα τους έπιανα την κουβέντα απο μόνη μου!
Α! Και θα κοιμόμουν όσο λιγότερο μπορούσα!
Δεν το εχω διαβασει/δει.(whatever) οποτε αν μπορεις να μας το περιγραψεις keep walking?Εγω θα εκανα οτι κανω και τωρα.Θα μιλουσα στον υπολογιστη,θα πηγαινα βολτα στην ιδια συχνοτητα που το κανω τωρα,αν το τελος ηταν σε ενα μηνα θα εκανα και το ταξιδι που εχω προγραμματισει.Δεν θα εκανα τιποτα πιο γρηγορa η πιο αργα για το απλουστατο λογο πως οτι ηθελα η οτι θελω να κανω το κανω αμμεσα χωρις να σκεφτω ιδιαιτερα.Προσπαθω να μην αφηνω για το μελλον πραγματα που μπορω να κανω τωρα.Αλλα τωρα που το σκεφτομαι,ισως πηγαινα το βραδυ καθημερινα σε μια παραλια η ενα βουνο να κοιταζω τα αστρα,παρεα με καποιο αγαπημενο μου προσωπο συζητωντας,μεσα στη φυση και σε ηρεμια.... μαλλον αυτο θα εκανα ....
(mstroumf στη θεωρια εισαι μεσα στην τρελα,στην πραξη πασχεις λιγακι χεχεχεχεχε ευτυχως λεω εγω γιατι απο την πρωτη μερα θα εισουν με σπασμενο ποδι σε καμια φυλακη και τις υπολοιπες 6 μερες θα περιμενες να κανεις αιτηση για εφεση.Λες να σου δωσουν χαρη????).
χαχαχαχαχα μαρινα
Θα μπορουσα να δωσω μια περιγραφη αν και δεν ειμαι πολυ δυνατος σε αυτες...αλλα θα μπορουσατε να το ψαξετε και στο διαδικτυο για μια περιγραφη που λεει λιγα μεν...αλλα δεν θα ηθελα και εγω να αποκαλυψω ολο το βιβλιο γιατι μετα ποιος ο λογος να το διαβασει καποιος?
Αξιζει παντως το κοπο γιατι εκτος των αλλων ειναι ευπεπτο μπορειτε να το διαβασετε και μονορουφι και σου αφηνει μια ευχαριστη αισθηση οταν το τελειωσεις.
Empneustn, χα, χα.. ναι δεν ξερω.. παλιότερα δεν έπασχα ουτε στην πράξη απο τρέλα.. νόμιμα πάντα εεε! ναι σιγα μην καθόντουσαν οι αστυνομικοί με το μαραφέτι στο χέρι για να δούνε τα χιλιόμετρα ή σιγα μην ασχολούθουν με την τράπεζα.. δεν λες ότι δεν θα προλάβαινα να την ληστέψω κ θα την είχαν αδειάσει άλλοι πρώτα!
Να δω τι θα εκανες το χρημα σε εναν κοσμο που τελειωνει σε μια εβδομαδα lol.
για το ιδιωτικο τζετ.. λες καλύτερα να απαγαγω τον πιλότο?
έχεις δίκιο keep_ τον πιλότο θα απαγάγω, για να μην χάνω κ χρόνο στην τράπεζα!
Μαλλον ενα περιστροφο στο κεφαλι και του λες εχεις μια εβδομαδα ζωη ή καθολου...πηγαινε με Χαβαι lol.
Εκτος και αν σου αρεσει ο πιλοτος και χρησιμοποιησεις αλλα μεσα....μμμμμ μια εβδομαδα ειναι:)
η καραμπίνα κάνει που έχω εύκαιρη? χιχι.. δεν θελω τα λεφτά, το αεροπλάνο θέλω.. αν κ θα προτιμούσα αερόστατο, δεν θα με έπαιρνε πάλι ο χρόνος!
αλήθεια να ρωτήσω.. αν όντως συνέβαινε κάτι τέτοιο, πως είναι δυνατόν να συνεχίζατε τον ίδιο ρυθμό στην ζωή σας;
χαχαχαχαχα.... keep_ είσαι φοβερός.. χαχαχαχα... μια κ δεν γελάω καθόλου!
Χεχε και να ηθελαν δεν θα μπορουσαν...καταρχην θα νεκρωναν οι υπηρεσιες ολες...το δεν θα παω δουλεια θα το ελεγαν μερικα δισεκατομμυρια κοσμος:P
Μπορει να περασεις και τις τελευταιες ωρες με κερια...ρομαντικα:D
Θα ηθελα να το δω τωρα οτι και να λεμε στην θεωρια...
μην μου πείς keep_ σκέφτεσαι το κτηματολόγιο κ τα χρέη στην εφορία... δεν θα τηρούσες τις υποχρεώσεις σου στο δημόσιο εεε? χαχαχα...
πάντως αλήθεια τώρα.. πέρα απο την πλάκα.. θα ήθελα απλά να αισθανθώ καλά, να έχω την ηρεμία μου κ να ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ!
xaxaxaxaxaxa
Παντως θα ηταν χειροτερα να ξερεις μονο ΕΣΥ οτι ερχεται το τελος του κοσμου σε μια εβδομαδα και ολα να κινουνται στους κανονικους ρυθμους lol.
Σκεψου τους τυπους που διατυμπανιζουν οτι ερχεται το τελος του κοσμου...τοτε....χαχαχαχα...αν τα πιστευουν κιολας τι ψυχολογια να εχουν αραγε?
το φαντάζεσαι.. μόνο με ηρεμία αγκαλιά με τον αγαπημένο σου δεν θα μπορείς να κάτσεις! άσε που δεν θα πέρναγε η πρώτη μέρα κ θα νομίζαν ότι σάλταρες κανονικά
Quote:
Originally posted by keep_walking
χαχαχα ωραια απαντηση maria... παντως ολοι αποφευγουν να δωσουν σοβαρη απαντηση χμμμμμμμμμμμμμ γιατι αραγε?:P
γιατι κιπακο μου σαν μανα με παιδι το σιγουρο ειναι οτι 8α το επερνα αγκαλια μου .δεν θελω να σκευτομαι τετια απο την στιγμη π εχω παιδι οτι πιο πολιτιμο στην ζωη μου.
Πάντως, το βιβλίο \" Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει\" μου άρεσε κι εμένα. Το στόρυ είναι σαν κι αυτό το τόπικ. Η Βερόνικα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας γιατί η ζωή της δεν έχει κανένα νόημα. Τελικά δεν πεθαίνει. Ξυπνάει σε μια ψυχιατρική κλινική όπου της ανακοινώνουν οτι μπορεί να τη σκαπούλαρε εκείνη την ώρα αλλά με την απόπειρα έκανε ζημιά στην καρδιά της κι έτσι θα πεθάνει έτσι κι αλλιώς σε λίγες μέρες. Ε...τα υπόλοιπα...επι των σελίδων!
μπράβο βρε Φοίβη.. αν αξίζει τον κόπο.. να το διαβάσω
κ έλεγα τι να ανοίξω να διαβάσω σήμερα... ευχαριστω!
Δύσκολη ερώτηση :) Αναρωτιέμαι αν θα έκανα οτι κάνω και τώρα αλλά αν έρθει το τέλος του κόσμου οτι και να κάνεις τί σημασία έχει...
keep walking σαν πορτοκαλαδα ενα πραγμα εεε? χαχαχαχα
καλα απαντησα στην πρωτη σελιδα χωρις να δω οτι εδω κοντεψατε να βιασετε εναν πιλοτο και να αδειασετε την εθνικη.Αν το ηξερες μονο εσυ,θα σουν σαν προφητης που μιλα στο κενο.θα μας χαπακωναν για τα καλα μετα χαχαχαχαχα.Φανταζομαι τι λεει το βιβλιο και χωρις να το διαβασω,επιμενω να μας πειτε την περιληψη με δυο λογια γιατι ο χρονος ειναι χρημα ....
Nop i wont do it
Σαν να μου βαζει ο καθηγητης-φιλολογος να γραψω εκθεση:D
Απο τα αγαπημενα μου βιβλια και δεν θα κατσω να το σκοτωσω:)
Αραγε που να το εχω...θελω να το ξαναδιαβασω...
να το γυρισεις σε ταινια και να μου το στειλεις?Υπαρχει αυτη η πιθανοτητα?
Τσου..εκτος αν βρω ομορφες πρωταγωνιστριες:)
Διαβασε το αν θες...το τελειωνεις σε μια μερα ανετα δεν ειναι βαρυ.
Προσφέρομαι να κάνω τη Βερόνικα keep!!!
:)))))))))))
Εγω ξερεις ποιο ρολο θα διαλεξω που μου ταιριαζει και γαντι:)
Ναι ναι ξέρω!!!
Α ωραία, έκλεισε δηλαδή έτσι? Λοιπόν, χρειαζόμαστε μερικά άτομα ακόμη για να αναλάβουν τους υπόλοιπους ρόλους, ένα σκηνοθέτη(προτείνω τον κρίνο γι\' αυτή τη θέση, χι χι!) και φυσικά σπόνσορα!!!
Παρακαλω τους ενδιαφερομενους να διαβασουν ολοι το σεναριο-βιβλιο,ΠΡΕΠΕΙ να γυριστει αυτη η ταινια:P
Α ναι!!! Και σεναριογράφο χρειαζόμαστε !!!
Λοιπόν, ναι ναι, είμαι μέσα! Ενθουσιάστηκα τώρα!
Όσοι πιστοί προσέλθετε!